/spanien/barcelona/forum/5534.aspx/spanien/barcelona/forum/5534.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/21/2014 12:46
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Nu förstår jag inte vad du menar riktigt, Marquinhos är en mittback varför ser du honom som en högerback?

Han har säkert spelat där då han har tekniken för det, men hans position är mittback och det var där han briljerade i Roma.
Barcelona Gonzalez_Barca
5/21/2014 12:24
Canaletes

Sjukt att han kommer befinna sig 200 meter från ens hus, ska lätt springa dit med min barcelona tröja från hans sista säsong och be om en autograf! :)
Neymar11
5/21/2014 12:24
1.70-ligan - köp en back, tack En riktig center-tank är inte något jag kan önska mig att se i Barcelona. Men en Rooney typ däremot, han hade vart nyttig för vårt lag. Hårt arbetande bollmottagare, striker, playmaker i ett. Tror han hade passat perfekt i striker rollen hos oss. Kan spela på alla positioner offensivt Ett byte rakt av mellan han och cesc, det där är drömmen för mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/21/2014 12:21
@Canaletes:


Ska försöka och komma och bevittna det hela, vet du om det går att få tag på seminarium i efterhand om man inte kan komma?
Barcelona KarmaIsAKaranka
5/21/2014 12:21
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/21/2014 12:14
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Tror inte problemet vi haft med att fylla boxen missat Luis Enrique, vi behöver en spelare som honom helt enkelt. Alla minns väl Luis Enrique som spelare?
Bra på det mesta och stänkte dit en massa mål vid fasta dessutom.

Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
5/21/2014 10:53
Gabriel Fan också, tror definitivt vi hade mått bra av en sådan spelartyp. Han behöver väl inte vara statisk kanske men mer fysik i boxen är ett måste nästan känns det som.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
5/21/2014 10:24
Sjukt coolt att Thuram befinner sig i Stockholm idag och ska hålla samtal i Botkyrka med unga talanger. Bara inbjudna som får komma dock den senare tiden.

Men imorgon håller han ett öppet samtal i Stockholms stadsbibliotek, Rotundan, klockan 18:00 om någon vill dra dit och kolla.


Fatta vad sjukt att dom enda 2 målen han gjorde för Frankrike var semifinalen mot Kroatien VM 98 för att vända 0-1 underläge.
Barcelona Gabriel
5/21/2014 10:11
1-70 ligan Det stämmer. Några individer i styrelsen ville köpa Courtois för att ha två målvakter av hösta klass men Zubi anser att det inte är en bra idee utan att man bör isf köpa en målvakt mer av profilen till en "andramålvakt" nu när man gjort klart med Ter Stegen, dessutom värderar man Masip som en spelare som man kan vilja satsa på. När det kommer till den typiska "9:an" så anser Zubi också att en sån spelare inte är nödvändig i Barcelona utan att det mer handlar om att man måste återvinna sin dominans kring den spelidé vi haft och att det mer handlar om att vi inte kommit upp i den nivån snarare än att vi behöver en stark nummer 9. Han vill hellre satsa på att köpa en snabb och rörlig anfallare (typ som när vi köpte Villa). Slutligen kommer det vara Luis Enrique som har sista ordet angående det här men Lucho verkar inte heller vara besatt av tanken att köpa in en centrertank.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
5/21/2014 09:58
Gio Style Haha "kära" o grejer innan mitt namn, då vet man att man means bidnez. Lugn, jag menade inte att Juventus var desperata av att göra sig av med din landsman. Vidal håller fortfarande och är fortfarande en spelare av absolut världsklass, men faktum kvarstår att Juventus hellre säljer Vidal än Pogba - det var det jag menade, och det kan du inte säga emot.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
5/21/2014 09:21
En fråga till någon mer insatt, hur kommer det sig att Valdes inte har blivit officiell för Monaco ännu? Eller har jag missat något?
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
5/21/2014 08:54
koeman92 Orangea med blåa shorts och strumpor Cl-stället kommer vara svårt/grått, riktigt snyggt är det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
5/21/2014 08:52
Någon som vet hur bortatröjan kommer att se ut?
Barcelona Gio Style
5/21/2014 08:50
@1.70-ligan - köp en back, tack:

Fan vad sjukt, min dator kraschar varje gång jag klickar på den länken.
J*vla mundodeportivo!
Barcelona Gio Style
5/21/2014 08:34
Att Juventus vill göra sig av med Vidal är världens överdrift kära Gabriel :)
Det är bara rykten och vinklad media.
Juventus vill inte göra sig av med Vidal, därav den monstruösa prislappen.

Kan dock vara så att Vidal själv vill testa vingarna någon annanstans då han dominerat i Serie A i några år nu.
Sjukt hur fort det kan vända, ett tag var Vidal överst på allas lista.
Nu ett halvår senare är han för gammal.
Inte konstigt att alla (Obs, jag menar inte någon specifikt) klagar på vartenda rykte som uppstår.
Tror ni några andra fans hade klagat om Yaya ryktats till dem? :)
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
5/21/2014 08:25
Vad innebär detta nu, så jag inte missförstår google translate? Vill inte Zubi gå med på att köpa en nr 9? Eller har han bara åsikter om vilken typ av striker som skall köpas?
Neymar11
5/21/2014 08:24
På min bild kan ni se spelarna i dom nya dräkterna. Fan vad dom är läckra, inget alls att klaga på
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
5/21/2014 07:54
Gabriel Det är bara ett sätt för han och hans agent att sätta press på Chelsea och atletico. Men alltid kul när spelare kan använda Barcelona för att förbättra sina egna kontrakt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta - Kataloniens Joe Labero
5/21/2014 07:06
Messi är 1,3 gånger bättre än Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
5/21/2014 04:43
Hahaha börjar bli komedi här inne.. så jag joinar jag tycker att
sergi roberto är 36 ggr bättre än yaya o 47 ggr bättre än pogba:D
Barcelona ( Xaviesta )
5/21/2014 03:52
Den ena skriver "Pogba är tio ggr bättre än Yaya" medan den andra svarar "överdriv inte" för att två meningar längre ner skriva "Yaya är 40 gånger bättre än Pogba". Mästerliga utvärderingar grabbar! Personligen kan jag inte mycket om fotboll men jag tycker att båda två är ruskigt bra fotbollsspelare. Enkelt, simpelt och utan att underminera någon av deras egenskaper.
Postat via SvenskaFans-appen
Peshmerge - AS9
5/21/2014 03:32
Luigi & Barca, no Mario Överdriv liiiiite mer snälla? Missförstå mig inte nu, Pogba är ingen dålig spelare. Grabben är grym. Men Pogba 10 gånger bättre än Yaya? Ähh.. Yaya är 40 gånger starkare, snabbare, målfarligare och starkare i luftrummet så varför ska du överdriva så mycket? Finns få mittfältare som är lik Yaya. Yaya Toure har käkat upp dom flesta. Pogba är frtf ung och kan utvecklas enormt. Men inte den kapaciteten Yaya har, utan han kommer bli bra på sitt sätt.
Barcelona LeoMessi
5/21/2014 02:38
papillon (Barcelona) Courtois är som sagt jävligt bra och om jag hade fått välja en av dom så hade valet blivit belgaren. Men det hade varit fult eftersom ter stegen har antagligen blivit lovad att han ska vara förstemålvakt och på så vis valt att flytta från Mönchengladbach och antagligen tackat nej till andra klubbar för att spela för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
5/21/2014 02:31
Jag har sett pogba i många matchr och allt jag kan säga är att han är bättre än yaya toure tio gånger redan och han är den klokaste spelaren jag har sett sen Busis dagar på sin position. Bara kolla på matchen i bernabeu mot Madrid i CL han gjorde inget fel. Allt, exakt allt han gjorde var rätt och klokt.

Precis som Gabriel är Pogba min våta dröm, min galna fantasi och se han leka fotboll i vår tröja hade jag fått tårar och minnen för livet.
Barcelona papillon
5/21/2014 02:30
LeoMessi:

Är han tillräckligt bra så tycker jag att det får kosta. Vissa spelartyper är svåra att få fram i rätt ålder osv.
Nja tycker att man ändå borde gå för Courtois om möjligheten finns trots att det vore dåligt mot Stegen. Är lite orolig att det kan bli som med Rustu, hoppas inte.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Gabriel
5/21/2014 02:24
En sak jag inte riktigt har förstått är dessa rykten kring Courtois. Vad handlar det om egentligen? Vi har ju precis gjort klart med Ter Stegen. Inte kan vi ha 2 st förstamålvakter? Någon som kan förklara det här för mig, vad tanken bakom det hela är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
5/21/2014 02:23
Excellence:

Seriöst hur gammal är du egentligen! Så du kan se in i framtiden, väx upp!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Gabriel
5/21/2014 02:22
Barca Barca Haha ja, precis. Men om klubben verkligen är seriösa i deras intresse av Pogba så kommer jag att få vänta länge. Det är knappast en affär man gör klart på 1 vecka. Pogba är förmodligen världens mest eftertraktade spelare, och att jämföra en sådan råtalang med en medelmåtta som Diarra borde vara straffbart. Real Madrid och PSG vill ha honom, eller ja, alla klubbar i hela Europa vill väl egentligen ha honom men det handlar också om vilka som kan få honom. Hur som helst så verkar inte Pogba vara särskilt sugen på att dra till PSG, och vem kan egentligen klandra honom? Han är mer ambitiös än så, han vet att han basically kan peka på vilken klubb han än vill och den klubben kommer att kriga om hans namnteckning. Real Madrid däremot är en helt annan femma, dem blir en tuff konkurrent om Pogba, för att inte nämna Juventus själva som absolut inte vill göra sig av med honom. Zidane är som galen för att få Pogba till Juventus, och vilken ung fransk spelare hade inte blivit lite till sig ifall självaste Zidane ringde och förklarade sitt intresse om och om igen. Perez verkar dessutom lyssna på Zidane, det oroar mig. Flera rykten under året säger att Real Madrids prio värvning nummer 1 den här sommaren är Pogba, så nog kommer vi att få konkurrens om honom ifall intresset från vår sida är seriöst. Juventus sägs dessutom ha ett nytt kontrakt färdigt som ligger och väntar på honom. Då pratar vi om en förlängning till 2018 och en löneökning från 1 - 4,5M€/säsong. Juventus har dessutom, till skillnad från oss, en god relation med Raiola. Att de vill göra sig av med Vidal enbart för att kunna försäkra sig själva om att behålla Pogba säger en hel del om hur motvilliga dem är en försäljning utav honom. Till våran fördel är att Pogba sägs vara ett fan av Barça och att han drömde som liten om att få spela för oss. Sen vill Juventus ha Sanchez i sommar mer än något annat. Just därför irriterar mig alla rykten kring Sanchez som inte inkluderar Pogba i en sån affär. Nej till ett byte mellan Sanchez - Llorente. Nej till ett byte mellan Sanchez - Vidal. Nej, nej, nej säger jag. Vill dem ha Sanchez så ska vi ha Pogba. Framför allt kommer jag att bli vansinnig om vi byter bort Sanchez mot Llorente. Det sista ordet kommer slutligen att gå till Pogba själv. Vill han förlänga med Juventus så gör han det. Vill han dra till Real Madrid så gör han det. Vill han gå till oss så gör han det, förutsatt att vi är seriösa med vårat påstådda intresse. Pogba har ordet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/21/2014 02:22
papillon (Barcelona) Pogba är en löpstark mittfältare som du säger, påminner Yaya Toure om än inte närheten av samma klass ännu. Självklart så är en sån spelartyp på mittfältet guldvärd för Barcelona. Tycker bara att folk överskattar honom en aning, för han är verkligen inte värd 60 miljoner. Curtouis är en förjävla bra målvakt som jag gärna hade sett i Barcelona. Men vi kan verkligen inte ha ter stegen och Curtouis i laget. Hade varit ganska ful stil av oss att värva Belgaren för att sedan låta ter stegen stå reserv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
5/21/2014 02:09
LeoMessi:

Har lite dålig koll på pogba men är han inte en lite mer löpstark mittfältare som brukar komma till avslut? Kan behövas en sån i laget oavsett pris, han är ju ung dessutom. Veratti är nog mer av en spelfördelare, som du säger, som jag inte hade tackat nej till.

Undra om detta med Curtois stämmer för då borde man verkligen slå till. Han är ju redan en världsmålvakt, kan språket och ligan. Synd om Stegens inträde skulle "stoppa" en sådan övergång.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Annons: