/spanien/barcelona/forum/548.aspx/spanien/barcelona/forum/548.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjff
2016-08-01 22:45
@A good coach is everything!:
Om marknadsvärdet på Pogba är över en miljard, så vill jag mena att köpet av Luis Suárez var en mycket bra affär trots den ansenliga övergångssumman. Inte minst som man med honom inte i såg en trofé i förhållande till rivalen Real Madrid och ett kommersiellt gångbart varumärke, utan för ovanlighetens skull köpte precis vad klubben behövde i ett specifikt skede, nämligen en offervillig djupledslöpande slitvarg till striker som alltid är på språng och öppnar upp ytor för såväl sig själv som andra.
Barcelona Smogen
2016-08-01 22:13
Att man inte får något för Song kan jag köpa. Det var en katastrofvärvning av Zubi som man bara kan bli glad om vi kan glömma. Däremot Montoya och Sandro. Är det på riktigt att vi ger bort dessa spelare? Då är det ju pinsamt. Trodde tex. Sando gick på lån?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-08-01 22:12
@Vlom:


Vlom

Exakt den där där researchen gjorde jag för flera år sen, när en alltför hängiven beundrare av Diego Maradona framställde det Napoli denne spelade i, som en motsvarighet till säg Leicester, som Maradona på egen fot frälste till sina första framgångar.Mejlade den sen till honom. Men fick aldrig något riktigt svar. Vilket forum? Tja det händer att vi socialarbetare tar oss tid att koppla av klientarbetet genom att diskutera fotboll i såväl fikarum, som via våra arbetsverktyg ibland...
Barcelona enkos
2016-08-01 22:09
Vampiro

Enzo Zidane har redan blivit eftertraktad och jagas av flera klubbar från både PL och La ligan. Dels för hans namn och dels pga just Reals varumärke.
Vlom
2016-08-01 21:30
Varken West Ham eller något annat engelskt lag ville ha kamerunaren. Song var en usel vävning, att riva kontraktet var det bästa lösningen (tyvärr). Åtminstone var han inte utlånad denna gång samtidigt som Barcelona betalade delar av hans lön. Skönt att han är borta för alltid.
Barcelona Vampíro
2016-08-01 21:15
Skillnaden mellan Barça och Madrid när de säljer är att de sistnämnda även säljer ett varumärke. Det är stort för andra klubbar att få en spelare som spelat i Real Madrid, Real fucking Madrid liksom, det är en prestige i sig. Spelar ingen roll vilken kvalitet det är så länge det handlar om Real Madrid. De lyckas få bra betalt för ganska mediokra spelare medan Barça alltid håller på med utlåningar och måste tillslut nöja sig med att riva kontrakten. Säga vad man vill om Perez men han är ett geni när det kommer till marknaden. Hela världen visste om att di Maria ville lämna 2014 men de var helt jävla iskalla och väntade till sista veckan och fick trots det typ €70M. Barça fick knappt €33M för Fàbregas. Kan ni tänka er att Madrid hade blivit blåsta på Nolito i vintras? Inte en chans. Trots en såhär långt bra mercato så finns det fortfarande mycket att förbättra i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-01 21:13
@Shanghai:


Svårt att jämföra spelare från olika eror (av förståeliga skäl), men Messi är odiskutabelt den bäste spelaren under sin epok.
Vlom
2016-08-01 21:07
@Thierry Henry:


Napoli var bland de lagen som spenderade allra mest i Italien under mitten av 1980-talet, man fick betala en världsrekordsumma för Maradona. Bara kolla på spelarna som Napoli värvade in efter att Maradona skrev på för dem.

Careca - Förmodligen den bästa brasilianska anfallaren under 80-talet. Värvades till Napoli efter att han gjorde 5 mål under VM 1986. Han var även toppmålskytt i Brasilien och blev utsedd till Brasiliens bästa spelare samma år.

Alemao - Värvades från Atlético de Madrid där han var bland en av de bästa utländska spelarna i Spanien, Blev utsedd till Brasiliens bäste spelare under året 1985. Var en del av Brasiliens VM-trupp under 1986.

Ferrara - En av de allra bästa försvararna från hans generation i Italien. Gjorde över 40 landskamper. Senare vann han dessutom en rad titlar som försvarsgeneral i Juventus.

Di Napoli - Gjorde över 50 landskamper för Italien och spelade för AC Milan under tidigt 90-tal. Spelade i VM 1986, EM 1988, VM 1990.

Bagni - Gjorde över 40 landskamper för Italien och var en del av deras VM-trupp under 1986.

Crippa - 17 landskamper för Italien.

Francini - Italiensk landslagsman som var en del av Italiens EM-trupp under 1988.

Carnevale - Anfallare som spelade för Italien under VM 1990.

Fusi - Italiensk landslagsman som var en del av Italiens EM-trupp under 1988.

Zola - Spelade i Napoli under sina yngre när när han gjorde sin första landskamp.

Bortsett från AC Milan, förfogade Napoli en spelartrupp som var den allra bästa i hela Serie A. Nästan samtliga av dem värvades efter att Napoli började spendera rejält och Maradona var bara toppen på i:et som sagt. Tröttsamt att höra myten att argentinaren skulle ha kommit till ett nedflyttningshotat lag och gjorde dem till mästare.

Maradona var odiskutabelt den bäste spelaren i ett väldigt starkt Napoli.
Barcelona Barclasico
2016-08-01 20:23
@enkos:
Lägg ner fan, det här har absolut ingenting med lön att göra, hur i h*lvete ska vi se starka ut framför andra klubbar när det gäller affärer... vi ger ut spelare till höger och vänster som att ingenting har hänt, nej nej nej, så länge Bartro sitter där så kan vilken jävla klubb som helst leka med oss. #BringLaportaBack Edit: OCH inte nog med det, Räkna också med att Tello och Douglas kommer lämna gratis! och kanske Vermaelen... Behöver jag skriva nått mer?
Barcelona enkos
2016-08-01 20:12
@Barclasico:
Räkna också vad man blivit av med i lön som man slipper betala så är det något mer positivt. Det för flera av spelare som man inte hade någon nytta av.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-01 20:01
Vi bör sälja Bravo, ta dom pengarna o lägg till i transferbudgeten så vi kan värva Gabigol. Ter stegen kommer ändå vara ordinarie så vad är vitsen att behålla en så bra målis som Bravo på bänken? Vi kan tjäna bra pengar på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-01 19:59
@El Pistolero #9:
Jag vet inte vad du vill komma fram till, men tycker du helt ärligt talat att detta är okej? Hur kan en klubb som FC BARCELONA(!!!!!!!), skriver det igen (BARCELONA)!!!! släppa spelare gratis utan att få något tillbaka? it makes no sense liksom. man kan nästan tro att ledningen jobbar åt Florentino Pérez! inget är omöjligt längre. Hur länge ska Parasiterna sitta där och förstöra våran fina klubb? Blir så jävla arg när ingen gör nånting åt saken!
Barcelona Rambla~
2016-08-01 19:53
Först Montoya till Valencia, på fri transfer. Nu ska tydligen även Samper dit på lån. Fattas bara att de får en köpoption. Jävlar vad Barca är bussiga mot alla andra klubbar i la Liga. Klubbar som i gengäld allt som oftast beter sig som grisar tillbaka när det förhandlas om deras spelare.

Jajaja....
Barcelona Barclasico
2016-08-01 19:51
@Ribohn Fan:


Aa, jag läste det precis

"Barça are looking to swap Douglas for Laboral Kutxa basketball player Ádám Hanga. [Diario Sport]"

Helt jävla sjukt, förnedring!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-01 19:49
[QUOTE=Barclasico]Barca sales this summer: Bartra - €8M Halilovic - €5M Adriano - €0.6M Song - €0 Montoya - €0 Alves - €0 Sandro - €0 Total: €13.6M PINSAMT PINSAMT och PINSAMT!!!!!!!!! [/QUOTE] Mycket pga oss Culés också som hela tiden ska kritisera o kritisera. Som Xavi var inne på, i RM är en spelare en 8a medan samma spelare är en 6a i Barca. För mycket negativitet av någon konstig anledning. Mathieu är en bra spelare som mittback men med tanke på att han spelat några kassa matcher som VB så är han lord, marlboro, flopp osv. Detta trots att han nästintill alltid gjort bra matcher som mittback. Vet inte vad det kan bero på men nästan alla culés är så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-01 19:42
Men Douglas mot en basketspelare det är ett kap!
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-01 19:40
Barcaclasico // När fan har vi gjort en bra affär ! Finns en som jag kan komma på och det är Rakitic !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-01 19:35
Barca sales this summer:

Bartra - €8M
Halilovic - €5M
Adriano - €0.6M
Song - €0
Montoya - €0
Alves - €0
Sandro - €0

Total: €13.6M

PINSAMT PINSAMT och PINSAMT!!!!!!!!!
Barcelona Reymar
2016-08-01 19:11
CRset

När man läser dina inlägg om Ronaldo så kan man tro att han är någon sorts utomjording. Men det kanske är förväntat med tanke på ditt nick, CR med stora bokstäver, Really? Kanske hamnat i fel forum..
Barcelona barcagurl
2016-08-01 18:58
Lojala? Jag tycker inte heller CR är bäst i real madrid. Han är en förjävla bra spelare men inte bäst. Modric. Modric är wow. Sen en frisk bale är även han i mina ögon bättre idag. Tur alla har rätt till olika åsikter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CRset
2016-08-01 18:49

Vem har sagt att han är tidernas bäste? Jag skrev att i mina ögon har CR7 fler argument för att anses vara före Maradona. Men tycker inte han är bättre än Pele och Messi. Läs om läs rätt! Sedan, är det jag som är korkad eller du? Tänk efter först snälla. Bara för man är Barca fan så behöver man ju inte spela dum och ta ifrån en annans spelares storhet. Bara för Ronaldo idag inte är lika underhållande som spelare som för 5-7 år sedan, betyder inte att han är sämre fotbollspelare eller så pass dålig att han inte ens ska anses vara bäst i sitt landslag eller klubblag. Killen vinner forfarande sina priser och gör sina mål. Något ingen annan spelare i hans klubblag eller landslag är i närheten av. Så att säga att han inte är ens bäst i RM eller Portugal är ju bara hjärndött. Så försök att vara lite neutrala när ni diskuterar, annars är det ingen poäng med alla dessa forum, ifall folk hjärntvättar varandra och enbart hyllar sina egna lag och spelare.

@papillon:

Barcelona Kröjff
2016-08-01 18:42
Pelé deltog i fyra VM. I sitt första fick landsmannen Didi, priset som turneringens bäste. I sitt andra VM 1962 i Chile, var det en annan lagkamrat vid namn Garrincha som utnämndes till den bäste spelaren av alla. Tredje gången gillt kanske ni tänker? Nej vid tredje försöket var det Bobby Charltons tur. Så hur många gånger blev Pelé utnämnd till VM:s bäste? 1 gång. En ära som han för övrigt delar med Diego Maradona och sist men inte minst en viss Leo Messi. Och när jag ändå är inne på avdelningen värdelöst vetande, kan ni gissa hur många gånger Alfredo di Stefano vann VM och som såväl Pelé som Maradona plötsligt var rörande överens om var den bäste spelaren världen någonsin skådat (i samband med hans bortgång) . Ingen.

Dr Pepper
2016-08-01 18:26
Official: Alex Song (28) and FC Barcelona have reached an agreement to terminate his contract. [fcb] #fcblive


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Barcelona Barcelonistas
2016-08-01 17:44
Klart Messi varit otrogen vad ska Antonella göra liksom? Messi som har statusen, chasen, samt där hon lever ett drömliv med Messi. Hon har blivit lite halvkänd genom Messi också. Jag tror alla världspelare är otrogna mot sina fruar med kanske några undantag som Iniesta tex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-01 17:36
Enkos Messi och Antonella är väl childhood lovers och har väl i princip varit tillsammans hela deras vuxna liv, om jag inte har fel. Sen vill jag inte påstå mig veta alla detaljer kring Messis privatliv och hans personliga förhållanden, kan ju varit så att de inte var tillsammans just den perioden (om det nu ens stämmer). Fortfarande lustigt hur hon väljer att träda fram just nu och inte istället när det var aktuellt och hände. Hon kommer fram flera år senare liksom? Mitt när Messi förmodligen genomgår sitt svåraste år någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-01 17:26
@Gabriel:

Det står att detta hände länge sedan, kan vara 10 år sedan. Var han då med Antonella?
Barcelona Gabriel
2016-08-01 17:22
Hon Xoana Gonzales liknar en transa, inte en chans att Messi var otrogen mot Antonella med henne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-08-01 17:20
@enkos:
Barcelona Barca4life98
2016-08-01 17:13
Himme Okej, det låter jättebra! Stort tack för svaret. Trevlig kväll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-08-01 16:37
Barca4life98

Sex stycken på rad är nog svårt. Tre på rad är nog inga problem mot Granada om ni kan tänka er att dela på er. Med lite tur kanske det finns tre på raden nedanför så man ändå hamnar tillsammans.
Annons: