/spanien/barcelona/forum/5477.aspx/spanien/barcelona/forum/5477.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Z_Z
5/28/2014 13:34
Gabriel:

Håller helt och fullt med. Marquez har inställningen och viljan som Mascherano men backade upp det med ett positionsspel, huvudspel och beslutsfattande som krävs för att vara en världsback. Underbar spelare som är rejält saknad.
Barcelona Bàckis
5/28/2014 13:32
Visst, det är Silly. Men känns ju så typiskt om vi i vanlig ordning springer runt å ödslar tid på mittfältare och söker efter en 9a ( Llorente?) samtidigt som de absolut bästa alternativen till mittbacksplatsen som Miranda och till viss del även Luiz (dock överpris) hamnar i andra lag. Slutat det med att vi även går miste om Benatia och slutar upp med Mathieu eller typ Marquinhos som trots sin talang inte är redo att ta startplats direkt, så har iaf inte jag några förhoppningar om att nästa säsong skall bli bättre än den gångna. Snälla. Lös Benatia....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
5/28/2014 13:30
Haha jag skulle typ tycka att det var roligt om en värvning av mathieu skedde. Blir ju kul att följa detta Barca, om än på fel sätt. -. -
Barcelona Gabriel
5/28/2014 13:26
Hade köpt tillbaka denna spelaren i sin prime före alla Benatia, Mangala och Hummels i världen!

Meastro, Rafa!
Barcelona Gabriel
5/28/2014 13:22
Westinho

Hur fan kan vi chill out? På senare år har alla dessa "hemska rykten" stämt in. När vi ryktades köpa Song skrattade jag bara och sa "yeah right". Man får panik av alla dessa rykten. Hade det ryktats om dessa spelare under Laportas tid i klubben hade jag inte oroats.
Barcelona westinho - Sergio #16
5/28/2014 13:19
Kan folk här inne just calm the fuck down? Är detta er första silly season? Om ni inte klarar av att vara källkritiska utan tror på allt ni läser, ja då blir det en jobbig sommar för er. Gå ut istället och strunta i vad som skrivs.
Barcelona Gabriel
5/28/2014 13:19
Rambla och alla andra

Ni vet att jag håller med er om Zubi och vår inkompetenta ledning som inte klarar av någonting, men personligen är jag rätt så lättad över att Miranda inte kommer till oss. Han var aldrig någon favorit från min sida. Däremot ska det sägas att om det står mellan Miranda och Mathieu så är valet solklart men förhoppningsvis slipper vi även Mathieu.
Barcelona Zamboza
5/28/2014 13:16
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:


Kanske är så, men falska rykten ser man ju dagligen på LR från sport, emd, goal och barcastuff.
Barcelona Rambla~
5/28/2014 13:15
Barca var inte redo att lösa Mirandas klausul, vilket United verkar ha gjort utan att blinka. Zubi tror väl att med hans eminenta förhandlingstalang ska klara av att sänka priset till under 20m. Vad är hemligheten? Tar han med förhandlarna ut på en runda golf kanske? Idiot, bara lämna klubben så fort som möjligt och glömt inte ta med dina två värdelösa knähundar till chefscouter.
Tiki-Taka
5/28/2014 13:08
Då verkar det som att mathieu blir vår mittbacksvärvning!!!! Wiiihhhoooo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/28/2014 13:08
Om inte minst en klassback + talang/rotantionsspelare kommer till Barca under sommaren så kommer jag inte kolla på matcherna. Är så jävla trött på att ledning och även tränarna inte har tagit det här problemet seriöst. Ter stegen ska knappt räknas som en värvning som någon ska ha allt för sto cred för, för dom var tvungna att värva en målvakt och rafinha och Deulofeu tillhör redan Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
5/28/2014 13:06
Miranda uppges vara klar för Man.United! jaha... ingen Miranda till barca alltså, Då blir Mathieu vår mittbacksstjärna till nästa säsong... Kul! (suck)
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
5/28/2014 13:06
Zamboza

Snälla källhänvisa inte till FCBJulian, snubben är fake och snackar bara skit. Kolla alla tweets så ser du. Han säger att han har ''reliable'' källor men allt är bullshit. :)
Tiki-Taka
5/28/2014 13:04
Barcelona did not yet hold talks on a transfer of PSG centre back Marquinhos (20) or on a transfer of right back Dani Alves (31) to PSG [as] Haha nu står det att barcelona inte ens har börjat förhandla om en möjlig transfer.....det som var klart igår enligt medierna. Silly season i ett nötskal
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
5/28/2014 13:02
Barcelona did not yet hold talks on a transfer of PSG centre back Marquinhos (20) or on a transfer of right back Dani Alves (31) to PSG [as]

Silly season kan dra.....
Barcelona Zamboza
5/28/2014 13:00
@Rambla~:


Enligt FCBJulian på twitter vill Sociedad ha 8, 9 me.
SoN_Un
5/28/2014 12:54
Rambla~

ook nice hoppas det går åt helvete haha, jag vill ha caballero:D
Barcelona Heisenberg
5/28/2014 12:49
@Blaugrana91:


Fast jag kan ändå på något plan förstå om man säger real och bayern då det är dessa två och vi som är världens största klubbar. Men vem fan säger att city får en att drömma!?
Barcelona Blaugrana91
5/28/2014 12:42
Heisenberg Håller med, första gången han nämnde det sa han att klubbar som Barca, Bayern och City för spelare att drömma... Nu säger han istället Real....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
5/28/2014 12:39
@SoN_Un:


Nej, Barca och Bravo verkar vara överens om kontraktet. Nu är det förhandlingar kvar med la Real. Ingenting är klart.
SoN_Un
5/28/2014 12:34
bravo sägs vara klar för oss summa oklart
Barcelona Rambla~
5/28/2014 12:34
Gabriel

Jag kan bara instämma om Thiago Silva. Efter en säsong i Barca vill han sen tillbaka till Milan, som säkert kommer springande med gubben Galliani med sina låna-ni betalar lönen-förslag. Håll Thiago Silva borta från Barcelona tack, han har haft sin chans.
Neymar11
5/28/2014 12:21
Luiz verkade som en ganska bra värvning va haha! Otroligt hur snabbt ryktena vänder Eh vad fan kan få se ut såhär till 2016, orka följa SS Kan inte redaktionen lägga upp en sillyvaka där endast dom mest trovärdiga ryktena läggs upp. Så slipper vi läsa alla idiotiska rykten som uppstår i forumet! Man får bokstavligen huvudvärk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
5/28/2014 12:21
@casinou1:


Gillar dock inte att han nämner att det är klubbar som real, bayern och city som får folk att drömma. Det bådar ju för att han anser att cash is king
Barcelona Blaugrana91
5/28/2014 12:21
Zyzz Reus, Aguero och Suarez har ju alla ryktats hit, speciellt Reus. Men prio 1 just nu är ju mittbackar därav mer rykten om dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
5/28/2014 12:17
.
Barcelona Andresito
5/28/2014 12:17
Tror inte ett dugg på att Thiago Silva vill komma, varför skulle han lämna PSG som precis värvat Luiz efter hans begäran. Ta inte alla rykten på största allvar gubbar..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
5/28/2014 12:16
Marquinhos, Doria, Hummels.

Två av dessa och jag blir lycklig. Kom igen Barca öppna plånboken, OCH ÖGONEN !!!!

Fan asså, en titellös säsong och de är så jäkla kalla, vilken tur att vi inte vann ligan, då hade man inte köpt något alls denna säsong förutom målvakt.
Barcelona Gabriel
5/28/2014 12:06
Bon dia a tots! Thiago Silva är alltså beredd på att komma den här sommaren. Vet ni vad jag har att säga till det. Fuck off säger jag. Att spela för Barça är speciellt och något som nästan alla spelare i världen drömmer om att få chansen till - inte Thiago Silva. Nej nej, Thiago Silva har en familj att tänka på. Han måste kunna köpa mat till dem alla just därför klarar han sig inte med den lön som Barça erbjöd honom. Och nu är han helt plötsligt beredd på att gå ner i lön för att spela för oss. Vad har hänt, Thiago? Skiter du i din familj nu helt plötsligt? Äter dom inte mat längre? Barça är en klubb som spelare ska drömma om att få spela för, inte en klubb som ska drömma om att få en spelare. Thiago Silva uppfyller inte den profilen och det kommer att vara en kall dag i helvetet innan jag säljer mina värderingar och principer gällande klubben jag älskar. Det spelar ingen roll hur bra han är. Han hade sin chans, too bad. Vill aldrig någonsin se Thiago Silva i den här klubben! Enligt EMD är inte Miranda ett alternativ, medans han, tillsammans med Mathieu och Marquinhos är de 3 finalisterna som slåss om 2 platser som nyförvärv enligt SPORT. Alltså, jag kommer att gå huvudvärk, jag vet inte längre vad jag ska tro på. Jävla silly season, migrän 90 % av dygnet. Hoppas verkligen inte att Miranda är något alternativ, visst har han gjort en bra säsong men jag är inte så imponerad dessutom är hans ålder en stor nackdel. Att ca 70 % av SPORTs lösare inte vill ha honom säger rätt mycket. Mathieu ryktet tolkar jag som en mardröm kort och gott. Att Mathieu gått ut och sagt att han inte kommer att lämna Valencia lugnar inte ner mig för fem öre, hur många gånger har inte en spelare sagt att han lovar att stanna kvar i sin klubb för att veckan senare vara klar för en annan? Nej, det ryktet är det värsta av alla. Men hoppas verkligen att han menar vad han säger. Kom igen nu, Barça... Do some good. Köp in bra mittbackar, dem finns där ute. Benatia, Hummels, Mangala, Laporte - dem finns. Men ni får öppna plånboken, snåla inte nu för en gångs skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
5/28/2014 12:01
Fy fan, jag vill inte läsa en rad om Mathieu på Sport mer. Vad ser de i honom? Jag slår vad om att inom 2 år så är han avdankad. Han är redan 30, är stor och fysisk, lever på sin snabbhet. Det är just den typen av spelare som tappar rejält när de passerat 30-strecket. Seriöst Zubi, det finns inte ord för hur mycket jag ogillar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: