/spanien/barcelona/forum/5474.aspx/spanien/barcelona/forum/5474.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar N11
6/7/2014 19:41
Barcelona sources confirm that they have accepted Chelsea's 33M bid for midfielder Cesc Fabregas (27). [catalunya radio]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
6/7/2014 19:33
Fattar inte hur korkade vår ledning är.... Dem ska behålla Pedro som är sämst men Alexis ska dem säkert sälja. Alexis är alla dagar i veckan bättre än Pedro. Pedro kommer behållas för han är från Spanien och hur ens vår ledning vill behålla Pedro fattar jag inte ens. Det finns minst 50 anfallare bättre än Pedro men nej Pedro kommer behållas för vår ledning är så dåliga på att värva in. Jag älskar Barca av hela mitt hjärta men jag kan bara säga att Barca är sämst på värva in och sälja våra spelare. Det tar flera år för ledningen att fatta att dem behöver köpa in en fucking MITTBACK. Zubi borde avgå och ta in en person från Dortmund för dem vet hur och vad som behöver köpas in. Dortmund köper smart och bra priser. Dem har köpt Reus, Gundogan, Hummels, Lewandovski, Abonnemang hehe, sen nu har dem köpt två anfallare en från Italien och en från Bundesliga, han som heter Ramos. Götze köpte dem billigt och Subotic och han greken som är mittback. Deras höger back som är grym. Alla dessa spelare har dem Köpt för normala priser. Dem har köpt flera spelare men kommer inte på mer. Dem köper smart och alla priser på dessa spelare är normala och Dortmund är den smartare klubben som finns i mina ögon. Barca borde ta och lära sig från Dortmund och vi har pengarna men vår ledning är historiens korkade ledning. Sorry men jag är förbannad. Kolla på Real Madrid dem har två spelare på varje position om någon skadar sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
6/7/2014 19:31
Hahahah byta ut Sanchez mot Reus.....Hell no är du knark påverkad eller nåt???

Alexis Sanchez 2013-2014 den enda forwarden i stora ligorna (PL, La Liga, Serie A, Bundesliga & Ligue 1 om nu kan kalla Ligue 1 för stor liga) som gjorde över 20 mål & 20 assist (inte bara mål alltså) under denna säsong:

Assists: 22 st 13 med Barca och 9 för Chile
Mål: 28st 21 för Barca och 7 för Chile

han är inte största målskytten då Messi totalt gjort 43 mål men endast 15 assist, Zlatan totalt gjort 48 mål men endast 15 assist & Luis Suarez gjort 35 mål men 16 assist

Inte ens flest assist har han då Di Maria har gjort 25 st men endast gjort 11 mål

På listan för 15 bästa poäng spelarna under föregående säsong finns Neymar & Cesc Fabregas:

1. Neymar - totalt 22 mål & 17 assist
2. Fabregas - 13 mål & 18 assist

Bara för att ingen tränare i Barca lyckas få ut det bästa från Alexis eller Pedro för den delen betyder det inte att dessa inte håller Barca klass utan tvärtom dessa 2 vet vi vad de kan & måste hålla hårt i de........jag hade skrattat för alla bud under 45 miljoner för dessa....kolla på Napoli (ingen olje lag) men de fick omkring 60 miljoner för Cavani & vad har Cavani gjort i PSG???

Barcelona LeoMessi
6/7/2014 19:28
Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito

Det tror jag också :) Vill tro att laget får en nytändning med Lucho vid rodret och då är sanchez riktigt bra att ha i laget om vi ska spelare en snabbare fotboll.

Jag vill gärna behålla vår anfallsuppsättning.
Barcelona Leggee
6/7/2014 19:28
Härligt att Castilla åker ut ur Segunda, hahaha!

3:a för Barca B, så jävla starkt. Trots all kritik mot Esubio och hans tillgångasätt, måste ändå lyfta hatten å säga grattis! Starkt!
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
6/7/2014 19:24
@Rambla~:


Han blir bara bättre och bättre, han kommer bilda en giftig offensiv nästa säsong med Messi och Ney nu när båda är kvitt deras skador speciellt
Barcelona FC Tiki-Taka
6/7/2014 19:18
Barcelona right back Dani Alves (31) would accept to leave this summer, but he wants his future to be resolved before the World Cup. [md]
Barcelona Barca 666
6/7/2014 19:17
Medveten om att han är skadebenägen men om vi nu får Marq. så har alltså Monty & Marq som kan spela.....en billig alternativ som Richards som dessutom kan spela mittback vore väl ändå helt ok alternativt med tanke på de summor det pratas om för att få honom...killen ska vara backup inte gå in i start 11:an direkt och vi pratar inte 20 miljoner som Mathieu....Det finns så många bra möjligheter där ute bara om kikar lite och tänker till vad laget behöver....finns en hel del klass spelare med utgående kontrakt & som inte skriver på nytt med sina klubbar pga speltid eller andra saker varför varför tittar vi inte där utan måste betala 50 miljoner för CLeverly i år för att sedan sälja honom för 2 miljoner året efter när killen lrat som mittback 90% av tiden även om han mittfältare.....nån skrev här nedan rea på COOP & jag säger nej inte ens COOP eller Ö&B har sådana priser som vi har på våra spelare :-)
Barcelona MabastB
6/7/2014 19:15
Jag är för att Sanchez lämnar, OM det betyder att Reus anländer.
Barcelona LeoMessi
6/7/2014 19:11
Barca 666 (Barcelona) Richard hade varit väldigt intressant om han inte vore lika skadebenägen som diaby:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
6/7/2014 19:09
Hoppas verkligen inte att Pedro, Alexis eller Xavi försvinner också....vi ska ju för fan bygga upp tuppen inte göra den sämre.

Ut med: Afellay (läste att istället för JDS kan han ingå i dealen för Bravo), Tello, Cuenca, Bojan, Song = Detta bör ge oss en 40-50 miljoner med rätt förhandlare minst

Btw angående varför tittar vi inte på Micah Richards från Man City? Hans kontrakt går ut nästa sommar, han är endast 25 år, stor stark och kan även spela mittback.....kommer kosta Max 8-15 miljoner Euro Dessutom pga av speltid skriver han inte på nytt

Sen finns ju Van der wiel i PSG som bör kosta ungefär lika mkt men så fort vår kära Zubi sitter ner så kommer han väl säga 15 miljoner plus Iniesta eftersom ni fick Alves förra gången:-)
Barcelona LeoMessi
6/7/2014 19:01
DM1982 (Barcelona) Haha satt och tänkte på det faktiskt. Var det inte så att dom också åkte ur det året?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
6/7/2014 18:59
@LeoMessi:


Det var inte så många år sedan som Hercules slog Barclona på Camp Nou, nu åker de ur segundan. Andra tider.
Barcelona san_miguel
6/7/2014 18:52
@Neymar N11:

Jag tror och hoppas att Pedro kan bli bättre under ett lite annorlunda spelsätt som jag tror LE kommer införa med lite "rakare" spel.
Barcelona LeoMessi
6/7/2014 18:49
Losculés (Barcelona) Helt ärligt så har dom gett mig mer underhållning under våren än a-laget gjorde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Losculés
6/7/2014 18:48
Barcelona B spelar riktigt bra !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
6/7/2014 18:46
Munir gjorde 1-0 nyss för b-laget :D dom möter Hercules!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
6/7/2014 18:40
Om vi ska sälja Sanchez,hoppas jag vi gör det till Man U, de erbjuder iallafall pengar som är vart att börja diskutera, jämfört med det italienska laget som tror ärligt att de ska få han för 18mil... Jag vet inite vem som är dummast Juventus ledning eller deras fans har i svenskfans, där en av de påstådd att de byta Llorente mot Sanchez och inte ett öre över det... om United har börjat budet från 25mil kan man förhandla de med till 30+ De är engelsk lag, de koma betala vad som krävs om de vill ha Sanchez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
6/7/2014 18:21
Rambla~ (Barcelona) Håller med dig helt och hållet. Om dom vill fräscha upp truppen och behöver pengar så är sanchez en spelare man kan få mycket pengar för. Men om man tänker sälja honom för under 35 mille så är man ju störd. Inte ens en klubb i en finansiell kris hade gått med på att sälja till vilken struntsumma som helst. Dom får ta och sälja Song, tello, Cuenca och någon mer som faktiskt inte gör någon nytta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/7/2014 18:16
LeoMessi Vill man ha in deg för att finansiera en uppfräschning av truppen, så är Alexis helt klart rätt spelare att casha in på. Speciellt om inte tränaren prioriterar honom i sin planer. Där kan jag instämma, men den här korkade ledningen verkar ju inte fatta att det absolut lägsta priset på honom då måste ligga på minst, med betoning på MINST, €10m till än tt de struntsummor det hittills har ryktats om. Detta kan tom en 10-åring förstå, ja förutom vår kära Zubi och klubbledning. Speciellt nu efter denna säsong han haft och hur han fortsätter att vara i toppslag. Fortsätter han så över Vm, vem vet hur mycket hans värde springer iväg?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
6/7/2014 18:14
@westinho - Sergio #16:
Då gissar jag på att du aldrig såg Dani Alves när han spelade i Sevilla. Där kan vi snacka om "svin" speciellt i flera matcher mot Barça. Pereira är ingen personlig favorit men jag hade inte haft något emot om han värvades för en rimlig summa. Han kan absolut göra jobbet i ett par säsonger.
Barcelona Neymar N11
6/7/2014 18:09
Vill helst att Sanchez stannar, speciellt för hans fina prestation under säsongen. Hoppas han gör bra från sig under VM. Om jag ska få välja bör vi sälja Pedro, då hans form har varit under all kritik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
6/7/2014 18:04
@Vampíro:


Pereira? Nej tack, han är ett svin.

Ja, Piszczek kanske inte håller toppnivå mer än 2-3 år till och enligt mig är det perfekt. Jag tror också att Montoya kan bli en stabil högerback med lite mer rutin.
Barcelona LeoMessi
6/7/2014 18:03
Rambla~ (Barcelona) Haha kan tänka mig att Barcelona hade blivit jävligt förolämpade om någon gav ett sånt skambud på Pedro men när det kommer till Alexis så är det ett rimligt bud i deras ögon. Inga illa menat mot Pedro men jag vågar påstå att nästan alla andra klubbar skulle värdera Sanchez högre än pedro. Kollar klubben ens på när Sanchez spelar i Chile? För det kan inte ha undgått någon aty han dominerar där och det gjorde han även under hösten i Barca, fram tills vi bestämde oss för att spela utan tempo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/7/2014 18:02
@barcastuff: Barcelona player Javier Mascherano (29) has accepted the club's offer to renew until 2018. His current contract expires in 2016. [md] Si si Señor! El Jefesito for president! Underbara nyheter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
6/7/2014 17:59
@Neymar N11:


Tror dem det är rea på Coop? 35 minst.
Barcelona Rambla~
6/7/2014 17:58
LeoMessi Du kan vara förberedd på värre och mer idiotiska beslut från den här ledningen. Denna klubb bara älskar att förstöra för sig själv och vara sin egna värsta fiende. Lika bra du vänjer dig och besparar dig själv en massa ångest. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
6/7/2014 17:55
Piszczek är definitivt duktig, dock så hade han endast vart en korrtidslösning med tanke på hans ålder. En annan stabil back jag tänkt på är João Pereira i Valencia, även han är 30 men bör kunna lösas ganska billigt. Frågan är dock om det går att ha en portugis i laget. Annars så tror jag att Montoya kan blomma ut med rätt förutsättningar. Titta bara på Carvajal i Madrid som har fått förtroende och tagit chansen och Montoya har alltid varit snäppet vassare än honom i alla ungdomslag. I dagsläget är dock både Adriano och Montoya starkare alternativ än Dani Alves på högerbacksplatsen, speciellt så som han spelat senaste halvåret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
6/7/2014 17:51
Neymar N11 (Barcelona) Enligt mig är det där fortfarande skambud på sanchez! Klubben är mer dum i huvudet än jag trodde om det är verkligen den summan dom vill sälja honom för. Vem hade dom tänkt ska ersätta sanchez? Deulofeu är långt ifrån redo för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
6/7/2014 17:51
Jag är glad som fan att deulofeu och rafinha kommer till klubben, men jag fattar inte då vad fan gör Roberto och Tello kvar ?
Jag hoppas verkligen inte deulofeu och Rafinha får dela på speltid med dom, och att dom inte får lika lite som dessa 2 fick denna säsong
Annons: