/spanien/barcelona/forum/5474.aspx/spanien/barcelona/forum/5474.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona koeman92
2014-05-05 20:37
Barcelona -SAMI-
2014-05-05 20:37

Exclusive from Agência News that Barcelona have signed an agreement with the agent of David Luiz.


Agência News running the story that David Luiz has signed a contract with Barcelona until 2019, and he'll earn €5.5 million per-season.

Agência News says Barcelona just need to find a deal with Chelsea now, but the transfer is expected to happen before World Cup. Fee of €25M.

....
Kung Messi
2014-05-05 20:34
@-SAMI-:

Källa?
Barcelona -SAMI-
2014-05-05 20:29
Luiz klar för Barca!
Barcelona jawwa
2014-05-05 20:29
Barcaholic Att skaffa vänner är inte direkt det jag är ute efter..... men hade varit kul att veta vad folk på forumet har för fotbollskarriärer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2014-05-05 20:24
jawwa

Detta är väl Barcelona forum? Ingen ''skaffa vänner'' sida...

Capitan \(^.^)/

Centre back = mittback
Full back = ytterback.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-05-05 20:22
Besides Ter Stegen, Barcelona will at least sign 4 more players this summer: a centre back, a full back, a midfielder and a forward. [sport]

Vad är skillnaden mellan en centre back och en full back??
Barcelona jawwa
2014-05-05 20:21
Till er alla som skriver härinne. Några intressanta frågor som ni gärna kan svara på. 1) Vad har ni haft för fotbollskarriär? 2) Vad är er dagliga sysselsättning?, dvs jobb 3) Vilken klubb/klubbar har ni representerat? 4) Vilket skomärke var favoriten?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-05 20:06
@Gio Style:
Självklart kan man skämta om det som du gör :) Tycker själv det är kul. Men glöm inte att det är inte pga en taktiskt aspekt som vi värvar/skolar om till fel positioner. Spelare har skolats om pga av att de högre uppsatta underpresterat på transfermarknaden. Abidal, Toure, Keita, Mascherano, Adriano, Busquets, har alla använts på fel positioner antingen permanent eller vid flertal säsongsavgörande matcher. Fabregas är en annan omskolning just för att han var prestigevärvning och tvungen att synas i startelvan. När han kom så pratades det om Xavis ersättare ett tag tills vi insåg att Xavi är untouchable. No offense, en klar favorit sen länge i my book, men matcher där vi mött bunkrar så är han alldelles för överflödig och det har slagits väldigt få riskabla passningar framåt av vår käre perfektionist. Nu babblar jag utanför ämnet så jag sätter stopp här :P EDIT: Kan också vara så att man i sann Rosell-anda, snålat och försökt spara pengar med att värva "2 positioner" för priset av en.
Barcelona Lion24
2014-05-05 20:06
Gio Style Så kom du igen, polisen. Diskuterar du Alexis så tar jag dig inte på allvar, varför? Här kommer beviset: Namn: Gio Style Sänt: 2014-04-20 21:14 Pedro vart fan är din killerinstinct? Namn: Gio Style Sänt: 2014-04-20 21:40 grande jw skrev följande: Nu är vi tillbaka på ruta ett när det gäller Alexis självförtroende. Så det är ju lika bra att sälja honom. Det tog nästan 2 säsonger för honom att börja träffa målet i Barcatröjan. Du skrev: Så fort han började bänkas i dem viktigaste matcherna så gick självförtroendet ner på 0. Nu avslutar han hellre rakt på för att träffa mål än försöker göra mål. Det här var alltså en match hemma mot Athletic som vi vann med 2-1, det var inte så längesen. Du klagar på Pedros killerinstinct, när någon annan kritiserar Alexis så kommer polisen (du) fram direkt och menar att Alexis inte har så bra självförtroende för att han varit bänkat i de stora matcherna, men varför kan inte Pedro ha haft dåligt självförtroende han med, han var ju väl också bänkad i de stora matcherna? Det som du läser där uppe visar klart och tydligt på att du favoriserar vissa spelare. Sen om det är för att det är din landsman, eller spelarens personlighet eller fru, det vet jag inte. Men såna här typer har ingenting att göra i våran klubb. Därför tar jag dig inte på allvar. Case closed.
Barcelona Andresito
2014-05-05 20:01
Det är två styrelser som förstört Barca, vår egna och Real Madrids.

En av dem har agerat taktiskt och medvetet velat förstöra klubben, medan den andra saknat kompetens för att fatta vad som pågår i omvärlden och att Barca inte står i centrum.


Båda styrelserna är med i illuminati, Rosell, Bartomeu & Co har lyckats komma in för att förstöra inifrån, Real sköter det utifrån. Det är den känslan man får.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-05 19:59
@II Barça II:


Jag förstår inte vilka "projekt" du pratar om. Det finns bara ett projekt och det var projektet Pep startade. Tyvärr fick han inte tillräckligt stöd och vi vet ju vart det ledde, kortsiktiga lösningar där ledningen styr, en ledning som ger spelarna fullmakt just för allt klirr som de genererar i kassan.

En del vill ha en tränare som skäller på spelarna och ställer dem på plats, detta var något som just Tata hade, skällde som en galning vid sidlinjen och bänkade självaste Messi. Men vi alla vet att hur mycket skäll Xavi/, Iniesta mm får, så vet de innerst inne att Bartomeu har tungan så långt in i deras a***en att de aldrig är rädda för en bänkning eller försäljning (Läs Messi)

Roten till det onda syns inte utanpå, det är på insidan, som det gror som värst
Barcelona Sir Alexis
2014-05-05 19:55
@( Xaviesta ):


Jag håller med såklart, jag var rädd att jag skulle bli missförståd. Jag tänker exakt som dig, men det jag menade är att man ska vara lite realistisk ibland och inte leva i en bubbla. Vi är en speciell klubb och ska spela vackert, vara ett föredöma, och vinna! vi är Mes qué un club! Klubbar som Chelsea, Real, City tänker kortsiktigt som du sa..vi är itne så
Barcelona ( Xaviesta )
2014-05-05 19:51
Sir Alexis Det kallas "the greater picture". En vision som förhoppningsvis leder till en ny era. Stora tänkare filosoferar i dom banorna och vill klubbens bästa sett till helheten. Vi är en del här i forumet som tänker framåt istället för endast nuet. Vi tycker att det är bättre att låta hela såret läka fullständigt istället för att bara dra ett plåster över det. Vi tänker utanför boxen och vi gör det för att vi vill att klubben ska må bra i första hand och i andra hand titlar. Detta tankesätt är inte lämpad för alla människor ;) Endast titlar och spel för endast tre poäng är för simpla människor, tex en ökänd Mourinho. Endast kortsiktiga resultat är för simpla klubbar, tex Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-05 19:51
Ni som följt Luiz, hur har det sett ut när han spelar med landslaget kontra ultra defensiva Chelsea?
Barcelona Gio Style
2014-05-05 19:47
Lite komiskt ändå att David Luiz ryktas när han numera får spela som defensiv mittfältare.
Der var nog det som var startskottet för vårt intresse =)
Barcelona ( Xaviesta )
2014-05-05 19:41
the cameroonians Just absolut anledningarna du nämner är Lucho en tränare jag hade välkomnat med öppen famn :) Han kan klubben, han vill värna om den och om fansen och han innebär ett långsiktigt arbete oavsett om han startar det nya projektet eller om även den nya styrelsen väljer att fortsätta satsa på honom. I vilket fall som känns det rätt. If we wish to keep it real, we better keep it in the family.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-05-05 19:40
Verkar för vissa att det inte är det viktigaste att vinna titlar i denna klubb... snacka om att våran klubb är självdestruktiv(fans inklusive härinne) självklart är det viktigt att spela vacker fotboll och våran filosofi, men... vakna lite tack!
Barcelona LeoMessi
2014-05-05 19:40
David luiz är verkligen det sista vi behöver... Skulle vi köpa luiz så kommer det kosta ca 10 miljoner euro mer än tex Benatia, vilket är otroligt typiskt vår ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-05-05 19:39
Jag är öppen för förändring.
Vi ska inte förringa LE jobb i Celta. Jag tycker att man ser tydligt att han utvecklats som tränare och anpassar sig bättre efter materialet han har.
Barcelona NoGo™
2014-05-05 19:38
Exclusive from Agência News that Barcelona have signed an agreement with the agent of David Luiz. Agência News running the story that David Luiz has signed a contract with Barcelona until 2019, and he'll earn €5.5 million per-season. Agência News says Barcelona just need to find a deal with Chelsea now, but the transfer is expected to happen before World Cup. Fee of €25M. ....
Länktips: @Zizouology
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-05 19:38
Haar jag förstått detta rätt: ledningen har varit påverkande för hur Tata ska sköta laget, och det i sig ska Tata stå till svars för? Förstår inte riktigt hur det kan vara hans fel när hans chefer sätter käppar i hans hjul, och om Tata skulle göra en grej av det skulle det sluta illa för alla parter. Och gällande Alexis; jag vill att han ska vara kvar och då är jag inte chilenare, han är långt ifrån min favorit och hans personlighet är helt orelevant för mig i denna fråga. @Lion24:
Barcelona Mido
2014-05-05 19:34
Det verkar vara klart med Enrique,,, har ingen åsikt om saken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-05-05 19:32
Celta coach Luis Enrique (43) has told Barcelona that he is open to join them this summer. Deal is close, details left. [rac1]
Barcelona Gio Style
2014-05-05 19:32
@Lion24:

Rätt kul hur du hittar 2 rader i en hel A4 som du hakar upp dig på.
Det är knappast poängen med texten.
"Blir inte jättebesviken" är inte detsamma som att vilja ha kvar en tränare.
Det känns som att du snabbskummar alla inlägg tills nåt som inte passar kommer upp, då kommenterar du det utan att läsa resten av inlägget där han faktiskt skriver att han VILL annat.
Seriöst nu...
Barcelona Gio Style
2014-05-05 19:28
Lion24
Är det kul att ha dem här diskussionerna med dig själv?
Kollade på Vanilla Sky nyss, får verkligen lust att ta mig in i din hjärna och säga "wake the fuck up" på samma sätt som Tom Cruise fick känna på verklighetens örfil.
Du måste vakna ur din skeva verklighet, kommentera det vi skriver och för inte en diskussion med dig själv baserad på det du vill och tror att vi tycker.

Jag skriver inte ner varenda tanke i forumet.
Har inte alltid varit nöjd med Tatas laguttagningar samtidigt som jag alltid trott att ledningen haft ett finger med i spelet.

Alexis ska stanna för att han är min landsman, jo tjena.
Alexis borde dra, inte för att han inte platsar utan för att det inte gagnar hans utveckling att bli bänkad i stormatcherna när han är i bra form.
Ja jag skrev det, Alexis borde dra. Klart jag önskar att han stannar och får förtroendet han förtjänar men nu får han inte det så han borde dra för sin egen skull.

Ja jag kände mig träffad av din text, jag är den som du kallar för Alexis landsman.
Barcelona the cameroonians
2014-05-05 19:07
Xaviesta

Precis mina tankar - 2016 kommer bli vändpunkten, och därför vill jag ha in Lucho som kan förvalta och åter plocka fram de värderingar klubben egentligen står för samtidigt som han har en stor tilltro till la Masia och kan förädla de talanger som bör stå redo att ta över om ett par år.

Alternativet är en etablerat namn som kommer in med en "genomarbetad" idé och implementerar den tillsammans med en transferbudget på €150 miljoner.
Men då är jag rädd att värderingar och talangförädling får stå åt sidan och då kan vi vara tillbaka i Van Gaal-eran med en massa utländska spelare och en (ännu mer)förlorad identitet. Och det kommer ta lång tid att komma vidare ifrån, samtidigt som vi vet att det inte går att köpa sig några titlar.

Jag är för mycket romantiker och nostalgiker för att släppa taget om den tradition som finns, inga titlar kan mäta sig med själva känslan att hålla på Barcelona som klubb. Lucho kanske inte vinner några titlar på ett par år, men han kommer vinna titlar åt Barcelona i längden. Oavsett om det är han eller någon annan som tar över 2016.

Allt hänger dock ihop med ledningens agerande.
Utan deras medvetenhet och lyhördhet spelar det ingen roll vem som kommer in.
Det är de som ger förutsättningarna för hur det ska bli.
Frågan blir då - vem vill träna Barcelona under de premisserna? Förutom en tvättäkta cule?
Barcelona Lion24
2014-05-05 19:01
Xaviesta

''Stannar han ännu en säsong, vilket i dagsläget är högst osannolikt, så blir jag dock inte direkt jättebesviken''.

Herregud. Får jag bara fråga, när en tränare vill införa nya saker i ett spelsystem men inte kan/vågar för påtryckningar från pressen/spelarna/ledningen, hur kan man vilja ha kvar en sån tränare då? Inga OM, OM, OM nu, det är bara fantasi. Verkligheten...
Tiki-Taka
2014-05-05 18:47
Kan fortfarande inte släppa ronaldos mål i slutminuterna igår, ligan hade plötsligt varit i våra egna händer! Men hade Barca gjort sitt jobb mot getafe så hade det inte spelat någon roll. Så frustrerande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-05-05 18:25
Jag tror att Tata hade kunnat göra underverk med Barca om han hade haft lika fria tyglar som Mourinho hade i Real, dvs där han får bestämma formation och spelsystem helt utifrån sina egna önskemål utan inblandning från pressen eller uppifrån. Men eftersom ett sådant scenario bara är en fairytale i dagsläget och eftersom klubben ligger i ruiner så vore Tata dum om han stannar kvar i sommar. För sitt eget bästa borde han lämna självmant om han nu inte får kicken. Stannar han ännu en säsong, vilket i dagsläget är högst osannolikt, så blir jag dock inte direkt jättebesviken. Det lutar alltså åt att vi får en ny tränare i sommar vilket innebär den fjärde på lika många år och det ger mig lite Real/Chelsea vibbar. Man kan dra upp att det varit pga tillfälligheter, cancer, otur osv men faktum kvarstår - 4 tränare på 4 säsonger. Då kan man med handen på hjärtat inte hysa stora förhoppningar om titlar. Vi som predikat kontinuitet i så många år skriker plötsligt efter nya tränare hela tiden. Så länge vi byter varje år kommer spelet se ut såhär varje år också, hackigt, osynkat och avigt. Jag har personligen ingen tränare som jag absolut vill ha hit, jag vet bara vilka jag INTE vill se i klubben. Det finns ett par namn jag däremot inte hade haft nåt emot om klubben hade bestämt sig för någon av dessa, men det är egentligen oväsentligt vilka jag föredrar. Vad som däremot är viktigt att ha i åtanke är att 2016 kommer en ny ledning som förmodligen vill sätta sitt prägel på laget och ta in den tränare dom anser vara rätt vilket betyder att vem som än hämtas in den här sommaren under den här styrelsen kommer förmodligen att vara kortvarig på posten. Och då spelar det egentligen mindre roll vem som kommer för på så kort tid är det svårt att uträtta något vettigt om man inte är bekant med vår spelstil. Det lutar åt ett mellanår nästa säsong, oavsett Hummels, Pogbas, Laportes, Reus eller Agüeros. Jag hoppas att jag har fel men blir det någon titel nästa år ser realisten i mig det som en ren och skär bonus.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: