/spanien/barcelona/forum/5469.aspx/spanien/barcelona/forum/5469.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-05 01:35
Neymar missar resten av VM, brutet revben.
Barcelona El Conejito
2014-07-05 01:33
OT

Men tror fan Chile skulle vunnit VM om dom hade klarat straffläggningen mot Brasilien.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-05 01:33
Äsch, så länge han håller sig i form via träning på sidan av så är det ok, han kommer in i laget så småningom. Sen nej vi skulle inte kunna värva honom i januari eftersom vi har ett ev. värvningsförbud som kanske börjat gälla. Därav värvas han nu. Dessutom tror jag som sagt att straffet kommet reduceras. Jag tänker fortsätta vara positiv. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-05 01:32
El flaco Det hela kommer avslutas med att han blir avstängd i landslaget. Jag förstår inte hur FIFA kan gå ut med att han har träningsförbud och får inte vistas i sin klubb. Dem har inga rättigheter där! Värsta av allt är att ingen säger emot denna diktatur dom sysslar med. Helt sanslöst hur dom kommer undan med allt öppet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-07-05 01:30
@Vampíro:

Hahaha trodde bara det var jag
Barcelona el Flaco
2014-07-05 01:28
Det känns som att det kommer motsägande uppgifter från FIFA hela tiden. Först var det ok för Suárez att träna med sitt klubblag och sen visade sig att han inte alls skulle få göra det. Man blir helt snurrig av allt detta och det hjälper inte att FIFA, en av de mest korrupta organisationerna som finns/funnits, ska fatta ett beslut och leka moralväktare. Att avstänga Suárez kan jag gå med på, men inte att förbjuda honom att träna med sina lagkamrater. Det är helt överdrivet.
Barcelona Lion24
2014-07-05 01:26
Det är precis som Vampiro säger, det är en extrem stor skillnad att träna privat och med sina lagkamrater. Bara det förbudet borde göra Suarez 10-20M billigare. Men det förvånar mig inte om Sanllehi och Zubi kommer in i förhandlingsbordet och börjar med: ''vi vill betala klausulen''. Sanllehi? F*ck Sanllehi. Vem är han? (ja jag vet att han är mycket mer framgångsrik än mig men direktörmässigt). Gud vet hur mycket han köpte Neymar för och nu ska vi betala överpris för en spelare som inte jagas av en enda klubb förutom våran och som inte ens får kolla på sitt nya lags matcher på Camp Nou (om allt blir klart). Blir så förbannad så fort nån tokhyllar Sanllehi.

Förövrigt så tycker jag att Benzema gjort ett bra VM. Det syns att spelaren har talang men inte kan få ut max utav den i sitt klubblag där han ska agera b*tch åt en annan spelare.
Barcelona neymar JR
2014-07-05 01:24
Men det är väl tro fan att FIFA inte kan hindra en spelare träna för sin klubb?! Det enda FIFA kan hindra honom är från att delta i officiella matcher. Då skall det gå igenom Uefa och inte FIFA för den delen. Detta är bara någon värdelös kampanj FIFA kör med från att byta fokus från mutorna dom har mottagit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-07-05 01:19
Precis som Vampiro är inne på spelar det ingen roll om han nu skulle träna på egen hand med en klubbansvarig som bevakar honom, han får ju inte lära känna sina lagkamrater och komma in i gruppen vilket är oerhört viktigt för en spelare. Framför allt när man kommer in som outsider.
Barcelona Barclasico
2014-07-05 01:18
Grabbar grabbar grabbar... Enligt Claudio Sulser kommer uruguayanen dessutom får besöka träningsanläggningar och medverka under träningar.
Barcelona Vampíro
2014-07-05 01:15
Privata träning gör knappast nån vidare nytta heller. Tanken bör ju vara att han åtminstone får lära känna laget och sina lagkamrater under tiden han ej får spela. Annars kan man lika gärna värva honom i januari. Sen undrar jag hur det är tänkt att han ska presenteras då han inte får kliva in på nån arena. Nej den här värvningen är extremt "fishy" minst sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-05 01:08
[QUOTE=el Flaco]Efter att ha läst att Luis Suárez inte får träna under hans avstängning råder det ingen som helst tvekan om att han inte borde värvas. Känns inte direkt lockande att köpa en spelare för en galen summa som inte kommer kunna spela tävlingsmatcher förrän novembermånad och fram tills dess kommer han inte ens få lov att delta i träningarna. Snacka om att han kommer sakna matchtempo och vara otränad. Det var spiken i kistan. Lyckas inte överklagan gå igenom och man reducerar straffet går det inte att försvara den här värvningen Lägg även till att det finns absolut ingen garanti att det inte kan hända igen... [/QUOTE] Jag tror det kommer reduceras just det där med träningen, i annat fall kan ju inte Fifa ha koll på om Suarez tränar privat. Klubben lär ha någon som ser över hans privata träning då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-05 01:05
Tråkigt om Neymar missar semin, då lär Brasilien åka tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-05 01:00
Scolari : "I don't think Neymar will be able to play in the next match."
Barcelona B.BOSS
2014-07-05 01:00
@RafaelH117: Imagine having Spanish referees every week officiating league matches. Welcome to La Liga, and Real Madrid is Brazil.
Barcelona el Flaco
2014-07-05 00:58
Efter att ha läst att Luis Suárez inte får träna under hans avstängning råder det ingen som helst tvekan om att han inte borde värvas. Känns inte direkt lockande att köpa en spelare för en galen summa som inte kommer kunna spela tävlingsmatcher förrän novembermånad och fram tills dess kommer han inte ens få lov att delta i träningarna. Snacka om att han kommer sakna matchtempo och vara otränad.

Det var spiken i kistan. Lyckas inte överklagan gå igenom och man reducerar straffet går det inte att försvara den här värvningen Lägg även till att det finns absolut ingen garanti att det inte kan hända igen...
Barcelona DM1982
2014-07-05 00:52
Första rapportetna tyder på att Neymar är borta till nästa match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-07-05 00:51
Brasilien har ju egentligen inte fått det att stämma fullt ut någon match. Jag tror man hade blivit utslagna ganska tidigt i turneringen och det inte vore för både "tur" med domslut samt hjälp från ribban m.m mot Chile, som jag redan i 8-delen tyckte var det bättre laget.

FIFA vill ha med Brasilien så långt som möjligt, helst ända till final. Det är uppenbart!
Barcelona Barca Barca
2014-07-05 00:43
@*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!:


Är det inte Barca i första hand man kan skriva skit om, så är det Spanien i andra hand, om inte det, så laddar vi vapnen mot Brasilien, vad är näst, ska vi säga Argentina ? :)
Barcelona neymar JR
2014-07-05 00:43
Anders v Nej jag inte heller märkbart imponerad. Säg vad man vill om Brasilien men dom gav inte Colombia chansen till att andas förrän dom fick straffen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andrés V
2014-07-05 00:39
Är det bara jag som inte är imponerad av Colombia genom detta vm? Jag menar att dom fick en riktig skitgrupp med länder.som Grekland och Japan, som dom bara ska vinna över. Möter sedan ett Uruguay utan dess stora stjärna (suarez). Sedan möter man det första storlaget Brasilien som dom inte klarar av. Enda laget som har imponerat är Costa Rica som jag hoppas tar hem hela skiten!
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-07-05 00:38
"Spanjoren Carlos Velasco Carballo tycktes ha utvecklat en patologisk ovilja att varna någon, i synnerhet inte Fernandinho, och tillät därigenom hemmalaget att hugga sönder den colombianska viljan att bygga spelet genom James Rodríguez."

/Niva

Så där brukar det inte låta när Neymar, Messi eller Iniesta går gatlopp varje helg.. "Stå upp!" brukar man uppmana från svensk media och folk, inte minst Niva efter hans ökända bashing mot just Neymar
Barcelona Rambla~
2014-07-05 00:36
@Vampíro:


Tja, jag kan knappast argumentera emot där. Rötägg finns det tyvärr över allt.
Barcelona Rambla~
2014-07-05 00:35
@neymar JR:


Visst kan man be om ursäkt kan även jag tycka. Det var en ful stämpling helt klart. Det där kan ge rött kort tom.

Att det har tillåtits mycket fult spel har nog sin förklaring i att domarna av Fifa har blivit tillsagda att hålla nere på de gula korten. Det resulterar säkert i att det ibland spårar ur på planen när matcherna ska avgöras.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-05 00:29
Zuniga manga ju Neymar med meningen.

Va helvete!!!!!!

Snälla, snälla, snälla, snälla kolla igen hur Zuniga ser Neymar och kan märker av att han inte kan nå bollen sen tar han fram knät med allt hans speed och kraft. Det där var riktigt äckligt...

Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-07-05 00:25
@Vampíro:


Det är något jag har lagt märke till och stör mig som fan på det.
Jeffson
2014-07-05 00:25
Jag är faktiskt riktigt orolig för Neymar. Det där såg helt sjukt ut, inte bara själva händelsen utan även när han bars ut på båren såg det riktigt illa ut. Och Zuniga borde givetvis ha en lika lång avstängning som domaren förtjänar.

Jag har precis som de flesta andra charmats av detta Colombia men tack vare Zuniga så känns det finfint att de får sätta sig på nästa buss hem.

Men det viktigaste just nu är att det inte är någon större fara med Neymar.
Barcelona II Barça II
2014-07-05 00:24
*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!

Jag tror knappats att Brasilien som land står och faller beroende på hur det går för deras fotbollslandslag. Kravallerna och demonstrationerna kommer att fortgå så fort VM är över. Eller menar du att allt blir frid och fröjd ifall Brasilien vinner VM guld? Ska folk glömma bort korruption, fattigdom osv pga. av ett VM guld? Knappast troligt.

Ja man kan visa känslor på olika sätt, men oftast brukar vuxna män inte gråta, framförallt inte pga. press.
Barcelona Vampíro
2014-07-05 00:22
Rambla~ Roy Keane, Pepe, Ramos? :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-05 00:21
Barca Barca

Jag hänger med. I stundens heta kryddar man till det då och då.

Shiit, hur e det med Neymar???
någon som vet..

Jag måste erkänna de spelarna jag tyckte synd om är James Rodriges och Griezman (stavning). ..
Annons: