/spanien/barcelona/forum/5464.aspx/spanien/barcelona/forum/5464.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Leo y Cesc
2014-04-08 21:10
Synd att Dortmund fick börja borta första mötet, plus flera viktiga spelare borta. Madrid har verkligen fått lättaste vägen i CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-04-08 21:09
JAAAAA!!! Nu är det inte helt kört faktiskt, även om det såklart är en enorm uppförsbacke...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-04-08 21:08
JAAAAAA!!!! Bara 2 mål kvar. Verkligen ingen omöjlighet!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2014-04-08 21:08
Hur kan man säga att PSG inte har rutin. Dom har CL-mästare och silva & co i sin elva.

Och samtidigt rullar Dortmund enkelt in 1-0. Hoppas dom gör 3 till
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-04-08 21:04
Kan ni tänka er ett Dortmund utan skador mot Real? Slakt säger jag bara...
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-04-08 21:04
Hahaha reus o lewan hade lekstuga med världens bästa försvar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-04-08 21:03
Fyfan Dortmund hur kan man missa från 2 m?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-04-08 21:03
Va nära 1-0
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2014-04-08 21:01
Rättvisa! Fan vad billig straff orrarna fick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-04-08 20:59
Synd att Dortmund torska 3-0 borta, för dom leker just nu med Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-08 20:49
Känns som att Chelsea som vanligt på något sätt kommer slingra sig igenom till semifinal. Paris spelarna har nästan ingen rutin drån dessa sammanhang. Chelsea däremot lyckas alltid på något jävla vänster, de har den jobbiga jäveln på bänken också. Håller dock på de arabiska pengarna framför de ryska för ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-04-08 20:28
Finns bara en sak som talar för oss imorgon och det är vår rutin. Allt annat talar egentligen för Atletico vars mentalitet och kompakta spelstil är som gjutet för CL sammanhang. Vi måste glömma att det är bortaplan och gå in för att spela vårt spel till hundra procent. Kanske bäst att spelarna har öronproppar. :P Inga jävla extra mittfältare tack. Vi vinner eller åker med flaggan i topp. Atletico Madrid är knappast lika kontringsstarka som Real Madrid så det gäller att vi maximerar våra chanser att göra mål snarare än att prioritera kontroll. Vi borde verkligen spelat 4-3-3 och vunnit på Camp Nou, nu måste vi göra det omvända. Återstår att se hur mycket Tata vågar. Om vi har tur och tar ledningen samt håller i den så kan vi byta in en extra mittfältare. Oavgjort bör i alla fall inte vara alltför omöjligt om vi lyckas försvara och täcka upp framför Pinto. Om det går till förlängning så tror jag vågen tippar över till vår fördel där vår individuella skicklighet blir avgörande. Sätt på er säkerhetsbältena och var positiva hela dagen. Energi smittar av sig och vi måste inse att vi är en del av en blåröd världsarmé full av hopp imorgon. Ta inte fram chipsen utan ta bara fram lejonet i er! Var ska ni se matchen? Jag kommer se den avskilt med familjen. Gjorde misstaget att se returen mot Bayern med massa folk som inte har något med Barca att göra förra våren. Tänker inte göra samma misstag den här gången, åker vi ut så går jag bara och sover. VAMOS PINTO!
Neymar11
2014-04-08 20:26
( Xaviesta ) Vad har du för tankar angående matchen imorgon, och hur vill du att startelvan ska se ut?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-04-08 20:26
(Xaviesta)

Håller faktiskt med, det börjar bli väldigt tröttsamt.
Barcelona Vampíro
2014-04-08 20:19
Jag håller med övriga om att dels Cesc bör börja på bänken och att sen Pedro ska få den sista anfallsplatsen. Vi måste göra mål imorgon och då behöver vi inte ha fyra mittfältare, släng in en till forward som går på djupet och hotar deras backar. När det vankas stormatch i CL så har tyvärr Alexis inte mycket att komma med. Chilenaren har gjort en fin säsong såhär långt men han är alltid dålig i Champions, vet inte vad det beror på. Därför håller jag Pedrito högre, han kan fortfarande slå till från ingenstans och han är en rakare spelartyp.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2014-04-08 20:09
Sir Alexis

haha spikat...innan varje toppmatch dyker dom upp haha
Neymar11
2014-04-08 20:01
( Xaviesta ) Varför sätta sig själv högst upp på piedestalen och berätta för folk vad dom ska göra? Fortfarande ett diskussionsforum, och just nu är Sanchez vs pedro på tapeten. Passar det inte dig, så kan du antingen ignorera det eller komma med något själv. Istället för att klaga på alla i forumet inte fan hjälper det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-04-08 20:00
( Xaviesta ) (Barcelona) Jag älskar dig! Keep up the good work!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-04-08 19:59
(Xaviesta)
Ja förstår mig inte på grejen att hata sina egna spelare och på att kräva en försäljning efter en, jag upprepar, EN dålig match.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-08 19:55
Ronaldo vs Messi Bale vs Neymar Alexis vs Pedro Vad är det med det här forumet egentligen? Varför måste ni ha dessa dueller jämt och ständigt härinne? Är ni så simpla i ert tankesätt? Besitter ni ett sunt förnuft överhuvudtaget? Varför använder man statistik som ett vapen så fort man inte har något relevant att skriva? Måste någon hela tiden vara sämre än den andra? Måste någon suga för att man ska få fram sin poäng? Om man älskar den ena, innebär det per automatik att man måste hata den andra? Hur gamla är ni? Varför inte läsa på om Kataloniens färger istället för att dra paralleller till Mc Donalds istället? Varför inte titta på Juniors klipp från igår om Cruijff, Barcelona och Katalonien och få en bättre inblick i laget man håller på istället? Varför medverka till att nivån härinne i det stora hela håller lägre klass än Puertan? Varför inte bidra aktivt till ett bättre forum istället för att kalla folk för moralkärringar? Varför bryr jag mig ens..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-04-08 19:53
Pedro stora matchernas man, please hur länge ska den karln leva på gamla meriter? Det är rätt obvious att folk har selektivt minne, Alexis skiter på sig när han har ett läge och Pedro är en killer. Alexis ligger på 17 mål och ni har uppenbarligen redan glömt den förra matchen där Pedro gick och gömde sig i 90 minuter för att sedan försöka passa när han väl kom sopren mot målvakten, en riktig killer! Har folk redan glömt vilken skillnad det blev i vårt spel förra tisdage när Cesc byttes ut mot Alexis? Pep.G Du vet vad man får av Pedro eftersom han är jämn? I call bullshit, båda spelarna är tyvärr ojämna.
Barcelona the cameroonians
2014-04-08 19:52
Tyvärr rosar varken Alexis eller Pedro markanden för tillfället, men det spelar ingen roll eftersom båda två börjar på bänken i morgon.

Cesc som falsk 9 är nyckeln i morgon. Då får såväl han som Messi och Neymar betydligt friare roller vilket förhoppningsvis tillför mer rörlighet.

Att spela med Pedro och Alexis som har noll förmåga att ta sig förbi sina motståndare och 9 ggr av 10 tar emot bollen med ryggen mot mål gynnar inte vårt anfallsspel mot bussen. Det är i stället ytterbackarna som ska se till att dra isär motståndarna - men då självklart en i taget.

Xavi och Cesc samtidigt på mittfältet har inte funkat, men det funkade utmärkt med Cesc i anfallet och Xavi som volante när Messi var skadad.

Nerverna börjar komma utanpå kroppen redan, 25 timmar till avspark. Tagga!!!
Barcelona Migueli
2014-04-08 19:36
@Pep.G "Can you believe this guy":Det var för 3-4 år sedan som han gjorde det där. Det bär ingen relevans inför laguttagningen imorgon.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-04-08 19:33
Jag vill gärna se ett traditionellt tremannaanfall imorgon där alltså Cesc blir den som snällt får sätta sig på bänken till förmån för antingen Pedro eller Alexis. Mot Real Madrid tycker jag idén med fyra mittfältare var suverän och jag förstår även att Tata fortsatte på sitt vinnande spår i det första mötet på Camp Nou men imorgon måste han förstå att tre anfallare kommer tillföra en rörligare, djupare och bredare anfallsformation där vi både drar isär och sticker hål i Atléticos tjocka försvarsmur med ännu en kvick och rörlig anfallare vilket både Alexis och Pedro är.

Frågan är bara vem av dem som kommer tillföra mest till laget imorgon, för det är frågan Tata bör ställa sig, inte vem som gjort sig förtjänt av en startplats. Imorgon är det enda som spelar roll i fall vi som lag tar oss till semifinal eller om vi inte gör det. Med Alexis får vi en starkare spelare fysiskt sett, han är en bättre striker än Pedro och med det menar jag inte bättre målgörare utan bättre mot stora och starka mittbackar både i dueller i boxen och som bollmottare. Pedro å andra sidan har sitt djupledspel, sin rörlighet sina avslut. Tycker även han är bättre en mot en. Alexis är nog i grund och botten en bättre spelare men som vi alla vet kan chilenaren vara väldigt ojämn medan Pedro är en spelare vi i mina ögon vet vad får ut av. Ett extremt svårt val men jag skulle nog välja Pedro imorgon.
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2014-04-08 19:31
Pedro är dom stora matchernas man. Sanchez är tvärtom. Pedro har gjort mål mot nästan alla storlag vi mött sen han kom upp. Han har gjort mål i CL finaler och vart tungan på vågen för sitt Spanien i en VM-semifinal mot Tyskland (Puyol också). Sanchez är en förbannelse varje stormatch. Tro mig motbevisar han mig imorn finns ingen gladare än mig, men killen duger inte. Finns en anledning till varför sen han o Cesc kom så har vi gått ner oss. Ingen av dom duger. Må Gud förbanna transferfönstret sommaren 11/12.
Barcelona Sir Alexis
2014-04-08 19:29
@barca222:


Troll
Neymar11
2014-04-08 19:19
Aja skönt att slippa kommentarerna om att neymar ska bänkas :) Nyckeln till att slå a Madrid imorgon är via kanterna. Det är deras svaga punkt i defensiven, neymar till vänster och Messi till höger. Man mot man mot deras ytterbackar, samtidigt så dras deras försvar och öppnar upp ytor centralt Har två anfalls formationer i huvudet 1: neymar-Sanchez-Messi, Messi och ney gör sina gubbar eller hittar instick till Sanchez 2: pedro-neymar-Messi, neymar är den som löper smartast och vid rätt tillfällen. Godin hade haft fullt upp med neymar och det hade automatiskt gett Messi yta att vika in med vänster foten och knorra in den i bortre Atletico är för bra centralt defensivt då dom förväntar sig att vi kommer spela mestadels där. Dom är väl förberedda på det och kan stå rätt hela tiden. Finns en annan teori som man kan pröva men det kommer aldrig att ske Ge dom bollen och låt dom styra spelet och kontra på dom. Och den mest passande formationer för det vore Messi Sanchez neymar Messi i en 10:a roll, kan hålla ifrån motståndaren för att sedan hitta den öppnade passningen. Neymar och Sanchez tycker jag har hittat ett fint samarbete och skulle kunna lösa uppgiften utmärkt Ber om ursäkt för eventuella stavfel, skriver från mobilen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
2014-04-08 18:56
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Ändå har han gjort 17 mål i ligan.
Om han ramlar när han ser sin egen skugga så måste han ha snubblat in väldigt många mål.

Barcelonistas

Det är sant och det var grymt gjort men det är skillnad på att vända en match mot Getafe som är ett farmarlag om ligger på nedflyttningsplats och att göra ett avgörande mål mot Real.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-08 18:20
Migueli

Hans berömda chip var once in life time bror.
Hans självförtroende ligger på samma nivå som Torres när han får öppet mål. Jag vet att han inte är en forward. Killen ramlar när han ser sin egen skugga.

Jobbar han hårt?? Det kan du ge dig fan på. Det finns ingen som sliter lika hårt som honom men ingen kan påstå att han skrämmer någon försvarare varken i La liga eller Cl..
Barcelona Barcelonistas
2014-04-08 18:19
Miguel - pedro vände dock en match mot Getafe på egen hand.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: