/spanien/barcelona/forum/5463.aspx/spanien/barcelona/forum/5463.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mido
2014-05-19 10:22
Det ryktas att mou vill bli av med hazard, och han vill till Barcelona. Real och Barca vill vinna Suarezs signatur,, där har vi ett ess eftersom Liverpool är väldigt intresserade av vår kära Alexis
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-05-19 10:22
Grejen med Athletic bilbao är att de släpper inte sina spelare för mindre än utköpsklausulen, de vägrade ju tom släppa martinez fast klausulen betalades. De vill hålla sina spelare, spec de tongivande spelarna... Förstår dem helt även eftersom det är svårt att hitta perfekta ersättare, då deras policy är att värva spelare som har baskisk bakgrund. Tyvärr för dem så har dem ett begränsat antal o välja mellan jämfört med tex. oss. Däremot har jag stor respekt för dem att de lyckas så här bra!

Ber om ursäkt för ev stavfel, ipaden e lite trög idag...
Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:17
Benatia är en best. Om vi värvar honom för 16-20m som det ryktas om är det en stöld, jämfört med vad vi skulle betalat för D Luiz. Benatia, lätt Europas bästa mittback efter Thiago Silva den här säsongen.

Det är tydligen LE som sagt åt Zubi att droppa D Luiz och gå för Benatia. Det är bra Lucho, kör gärna över Zubi fler gånger.
Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:14
Luis Enrique i sitt esse. RM - Barca på Bernabeu 2 - 3. Jävlar vilka karaktärer vi hade på den tiden. Luis Enrique, Rivaldo, Hristo, Sergi mfl. Det var ingen som steg åt sidan där inte.

Kolla in Giovannis "Cortes de manga" när han gör 3-2, två gånger dessutom. Up yours!

Kolla in Stoichkov när han blir utbytt och hysjar publiken. :D
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-19 10:02
@DM1982:


Minns du Marquez?
Han läser spelet bra har en fysik som får dem flesta anfallarna att vika ner sig, han spelar hårt och delar gärna ut några Marquez tacklingar för att sätta tonen och är mer än van vid spelet med fötterna.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-05-19 10:01
Benatia är ett monster, mer än välkommen hit. Angående Soriano är jag definitivt för en värvning av honom. Fostrad i klubben, accepterar bänk, är inte för gammal, och öser in mål. Han passar bra i "Henke Larsson-rollen".
Barcelona -SAMI-
2014-05-19 09:59
Vart står det? Visa gärna länk honey bunny

@DM1982:

Barcelona -SAMI-
2014-05-19 09:59
Vart står det? Visa gärna länk honey bunny

@DM1982:

Barcelona DM1982
2014-05-19 09:53
Benatia från Roma ryktas komma till Barcelona. Någon som har koll på killen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Taher (Barça-Red)
2014-05-19 09:02
Hej på er alla, hoppas ni har kunnat smälta helgens match. I ärlighetens namn så har det reflekterat hela säsongen: Laget vill men kan inte…

Hursomhelst så handlar inte detta inlägg om matchen i helgen utan det handlar om nivån som verkar ha sjunkit på forumet på vår sida. Detta är väldigt olyckligt då forumet är till för att diskutera, argumentera och framförallt läsa andras åsikter utan att behöva använda sig av svordomar eller andra påhopp. Vi har redan flertal forumansvariga på redaktionen men det verkar helt klart att vi behöver förstärkning. Ber om ursäkt ifall vi inte har lyckats fixa till det på sistone.

Därför skulle jag vilja att de som känner sig att de kan fixa till forumet och spärra personer som går över gränsen att kontakta mig. Vi har för närvarande 3 ansvariga men vi behöver ha minst fem som är aktiva. Jag har redan kontaktat de som har varit ansvariga hittills för att se ifall de fortfarande vill fortsätta. Därför kontakta mig gärna ni som känner att ni har tiden och viljan att rensa till forumet så vi höjer nivån ordentligt. Vi behöver ha personer som är ansvariga samt som är inne på forumet ofta. Samtidigt vill vi inte straffa folk, utan helt enkelt spärra de som använder forumet på fel sätt.

Kontakta mig gärna på mail som ni kan hitta på redaktionens sida. Tack till er alla och återigen ber vi om ursäkt ifall vi inte alls har kunnat hålla forumet på en bra nivå på sistone.

Visca!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-19 08:58
Nu är klubben kanske äntligen ute på allvar efter Llorente - synd bara att han sitter på kontrakt till 2017, förra sommaren vad han free agent. Dock finns det ett ess att ta fram vid förhandlingsbordet - Alexis. Gillar visserligen chilenaren, men byts han ut mot Llorente och Deulofeu vore det trots allt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 08:37
Det där är Laportes klausul, som säkert alla vet vi det här laget så vägrar Athletics president alltid förhandla om deras spelare som är under kontrakt. De hänvisar alltid till utköpsklausulen. Det är bara att respektera det.

Luis Enrique vill starta försäsongen redan 7 juli. Då ska vi komma ihåg att Vm-finalen spelas 13 juli. För en gångs skull är vi igång tidigt och inte sist av alla lag som vi alltid brukar vara. Tuffare tider väntar för spelarna. Me like.
Barcelona casinou1
2014-05-19 08:35
Arda Turan (Atletico Madrid): "I prefer Messi or Ronaldo in my team? Messi, no doubt. But my idol has always been Iniesta."

Fan vad jag diggar denna skäggiga KRIGARE
Barcelona culé10
2014-05-19 08:07
Sägs att vi är beredda på att ge 36 Milj Euro för Laporte. Hur fan tänker dem?! Vi är så jävla dåliga på att få ut max av försäljningar, Säljer för Rea priser, köper för överpriser nuförtiden. Alexis snackas det om kring ca 20-22 milj euro, vi kan garanterat få 30-35milj € för honom fall vi är lite vettiga!
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2014-05-19 00:37
Jag gillar iden med Jonathan Soriano, En spelare som verkligen kan göra mål, Gjorde hur många som helst med Barca B och vräker in mål i Salzburg. Han kan säkert acceptera bänken och få hoppa in när matchen låser sig!
Mod
2014-05-19 00:36
Det har delats ut spärrar på sistone på grund av att det har hållits en låg nivå under den senaste tiden, och mer av den varan lär det bli om vissa inte skärper sig! Det är bara poänglöst att ha ett forum som liknar mer en sandlåda än just ett forum.
Barcelona Dinho the artist
2014-05-19 00:20
Krojf
***
Jag gillar inte allt du skriver och du verkar haft en beef med många under din sejour här, men du skriver väldigt vackert. Alltid något. Ha det!
Barcelona J.Gamper
2014-05-19 00:06
Självklart når Alexis inte upp till nivåerna som Ronaldinho, Rivaldo etc höll.. men som att Pedro gör det? Inte ens Neymar har gjort det än.

PS: Denna forum verkar inte ha någon MOD alls
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-18 23:59
Antimadridista:

Om bara snygga mål nu gav titlar. Kan tyvärr inte jämställa Alexis med eleganta klass-spelare såsom Ronaldinho, Rivaldo, Kluivert, Eto'o och Henry bara för att nämna några. Han når inte de nivåerna spelmässigt. Han kommer aldrig bli fullgod ersättare eller vara särskilt saknad när han lämnar. Han är för fyrkantig och klumpig med boll. För pojkaktig. Att han ryktas bort från klubben talar för att folket i Katalonien inte vill ha honom kvar. Det är knappast en spelare man betalar för att se spela fotboll om ni förstår vad jag menar.

Han ska vara glad att han fick förtroendet under hela tre säsonger. Det var trots allt den tredje säsongen som förblev hans starkaste. En säsonginsats som är ett standardkrav sett till Barca-mått på den positionen. I synnerhet om man får spela massiva 54 matcher (vilket Alexis gjorde denna säsong). Tack men nej tack.
Barcelona Krojf
2014-05-18 23:51
Sentuary föreslår i ett icke fotbollsrelaterat replikskifte mellan oss i lågvattenmärkets tecken, att jag ska börja kalla min sambo vid hans nicknamn. Inget vore mig mer främmande. Helt enkelt eftersom jag älskar henne och svårligen kan tänka mig nåt mer avtändande. Det säger sig självt att låta tungan uttala Sentuary i hennes sällskap skulle sätta igång associationer, som enkom förknippas med förakt och ett visst mått av medlidande. Som var och en med ett uns erfarenhet fattar, för såna känslor inget som helst gott med sig in i ett fungerande förhållande, värt att värna om. Jag tvivlar verkligen milt uttryckt, men kanske är Sentuary bara illvilligt slug med sitt skamliga förslag. Men har han/hon en räv bakom örat, så har hen sannerligen dolt den ovanligt väl. Jag har alltså nyss noterat att Sentuary forfarande får skriva på forumet från skillnad till Neymar11 (?). Och till den förstnämnde och hans meningsfränders stora glädje kan jag då medddela att Krojf alias Ragnar Rök - i och med detta mitt sista inlägg slutar på den lågstadieskola som dessa snorungar oavsett ålder, gör Les Rambles till. Inte en chans att jag sätter min fot i denna kvicksand igen och därmed riskerar att sjunka så lågt att att jag förlorar all självrespekt p g a en ständigt tilltagande iritation genom att ta till storsläggan. Är ju som synes redan på god väg.... Istället förlitar jag mig på att alla mer eller mindre seriösa supportrar som fortfarande står ut här inne, fortsätter sköta det nödvändiga renhållningsarbetet (Jeffson frågade sig så sent som idag och fullt befogat var Mod håller hus efter ett en strid ström av "smått" patologiska personangrepp). Hoppas också att redaktionen hittar en hållbar strategi för att få dessa fotbollens och den normala anständighetens dödgrävare med allmänt suspekta åsikter om det mesta, avstängda en gång för alla regelvidriga skriverier dom fortlöpande gjort sig skyldiga till. Ingen rasism och/eller främlingsfientlig islamofobi på "våra" fotbollforum vore en bra början. Respect! Själv återgår jag efter min korta sejour här inne under en prövningarnas tid, att följa FC Barcelona i vått som torrt tillsammans med vänner i det verkliga livet och diskutera fotboll med dom istället under civiliserade former. Eller med likasinnade arbetskamrater oavsett favoritlag, under fikapauserna på jobbet. Med dom kan man ju dessutom ta upp samtalsämnen som är väl så intressanta och viktiga som det gröna gräsets schack (på Les Rambles förefaller bönderna få röra fritt hur som helst på ett bräde) Smartphones är snart sagt varje människas egendom i vår del av världen, så fort potträningen är till ända. Men vid personliga kontakter, kom alltid ihåg: A fool with at tool, is still just a fool. Fan ska fortsätta frestas att regrediera in i trotsåldern av ren frustration, genom att ägna energi/tid åt att dissekera grodor signerade Sentuary m fl i cyberspace. Dessutom i elfte timmen på sista vilodagen, innan en ny arbetsvecka tar vid. Därtill är livet på tok för kort. Det är en sak som är säker. Så tack för mig: Klart, slut.
Barcelona LeoMessi
2014-05-18 23:32
Varför kommer inte xavi och Lucho överens?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-18 23:29
Kul hur brittiska tabloider tolkar besvikna uttalanden från spelare som Iniesta direkt efter matchen att han tänker lämna. Genast kan man läsa deras favoritrubriker: Arsenal on Red alert, City on red alert osv. Så fort man missar en titel får de för sig att alla spelare vill till PL.
Postat via SvenskaFans-appen
100% AntiMadridista!
2014-05-18 23:16
@KarmaIsAKaranka:
Well, Alexis har gjort Barcelonas överlägset två snyggaste mål under den här säsongen mot bägge toppklubbarna från Madrid. Så, vem vet. Han skulle kunna göra fler briljanta mål i hans fortsatta karriär...
Barcelona NoGo™
2014-05-18 23:07
Barcelona will tomorrow announce the appointment of Luis Enrique (44) as new coach. He will be presented on Wednesday or Thursday. [esport3] Barcelona will try to officially present Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (22) as new Barcelona player this week. [esport3] Här kommer lite fler rykten. Tas med en nypa salt som vanligt. J2S kanske lyckas klara sig kvar igen...Roberto med... pfff Jonathan Soriano (Salzburg) could return and play as the backup 9 Luis Enrique wants. Benatia, Luiz and Hummels among the CB candidates. Barcelona players leaving the club this Summer (confirmed): Cuenca, Afellay, Tello, Dani Alves, Pinto, Alex Song, Valdés. Barcelona players that could leave this Summer: Dos Santos, Sergi Roberto, Alexis, Pedro, Cesc, Xavi, Mascherano. Xavi doesn't have a good relationship with Luis Enrique and disagreements could lead to Xavi going to Qatar or the MLS.
Länktips: @RafaelH117
Barcelona LeoMessi
2014-05-18 22:55
roheart (Barcelona) Drogba är en spelare som kan hålla en hel backlinje sysselsatt med enbart sin rygg haha! Hade han inte betett sig så som han gjorde så hade det inte varit så dumt att ha honom som back up. Men drogba är en spelare som antagligen kräver en startplats och en hög lön.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-05-18 22:55
Ska man värva nån gammal anfallsräv på fri transfer så är det Samuel Eto'o. Ta hem honom en säsong innan han drar vidare till Mallorca och avslutar karriären. Avdelning: nostalgisk som fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona roheart
2014-05-18 22:54
Rambla~ Har också den känslan att han inte accepterar bänken men man tycker ändå att när man är typ 36(?) så borde det kanske landat lite vett i skallen? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona roheart
2014-05-18 22:50
LeoMessi Haha, nej, jag förstår dig till fullo, han var riktigt äcklig i de matcherna, men har alltid varit sjukt imponerad av honom.. Har inte sett honom mkt det senaste året men han har för mig alltid varit en av de där sjuka anfallarna som med sin kraft skapar sig yta.. Han har väl troligtvis tappat enormt mycket men han är häftig alltså.. Synd att han skulle äckla sig på det sättet i CL för chelsea..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-18 22:47
Drogba är ju en karaktär som säkert inte accepterar bänken oavsett hur gammal han är. Usch, vad man lider med Torino som missar EL på övertid. Cerci blåser en straff stenhårt mitt på målvakten. Hade de ingen kyligare straffläggare? De gör en kanonmatch, kämpar som djur och så slutar det med sumpad straff. Milan missar Europa helt. Aja, det kunde varit värre i Barca trots allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-18 22:45
roheart (Barcelona) Efter hans filmningar mot oss så hade jag inte velat se honom i Barca även om vi fick betalt för det. Även om han egentligen hade varit en perfekt avbytare så vill jag inte se killen som på egen hand låg och filmade bort 7 minuter på en halvlek mot oss. Spelaren som hade ont när han kom i kontakt med superstarke och store iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: