/spanien/barcelona/forum/5455.aspx/spanien/barcelona/forum/5455.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona NoGo™
2014-05-19 13:15
If Barcelona midfielder Cesc Fabregas (27) would leave this summer, Barcelona will try to sign Juventus player Paul Pogba (21). [marca]
Barcelona Gabriel
2014-05-19 13:04
Juventus sägs värdera Pogba runt 60M€. Skulle vi värdera Sanchez runt 30M€ så skulle jag absolut gå med på Sanchez plus 30M€ för Pogba. Det är faktiskt en bra deal för samtliga parter. Har en vän som är juventino. Han påstår att en förlängning till 2018 är nära med Pogba. Han tjänar just nu 1M€/säsong och kommer att få en löneökning till 4,5M€/säsong. Men som sagt, jag vägrar ge upp förens han kritat på för nytt kontakt med dem. Raiola har tidigare gått ut och sagt att man inte kommer att ta något beslut förens VM är över. Varken ett förnyande av kontraktet eller ett klubb byte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 12:59
Jag har inte sett något uttalande om att Alexis vill lämna. Skulle gissa att han trivs ganska så bra i staden och kliubben. Fast allt hänger på den nya tränaren. Ingen av de spelare som klubben är tveksamma till att sälja eller de spelare som själva tvekar om att stanna eller lämna lär göra det innan de har talat med nya tränaren och fått veta hans planer för respektive spelare.
Barcelona Dinho the artist
2014-05-19 12:42
Haha jag är ganska likgiltig till värvningar ;noll förväntningar gör det hela mycket roligare (ta i trä). Skulle dock bli förbannad å det grövsta om en bytesaffär sker gällande llorente /alexis. Om den sker rakt av dvs.

Jag är som bekant inte speciellt förtjust i en ev. Värvning av pogba (ej baserat på sportsliga grunder) men ett ev. Byte alexis+180m-pogba är väl helt ok.

Bara jag som inte förstår varför juventus inte rycker i vela? Tycker det är underligt.

Ser ju helst att alexis stannar men om han vill bort så är det inte mer med det.

PS. Skriver från telefon (som slltid) så ursäktar om detta är rörigt.
Jeffson
2014-05-19 12:28
Jag hade inte gråtit ifall Vidal kommer, men isåfall ska vi casha honom. Men jag hade gråtit glädjetårar ifall Pogba kommer. Jag vill att vi ska satsa på Alexis men kan man få till en deal som inkluderar honom i en Pogba deal så är det bara att köra. Jag kan tänka mig att offra Fabregas eller Pedro också för att finansiera ett köp av Pogba.

Pogba är mer än välkommen som ni förstår.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 12:15
Pogbas kontrakt i Juventus sägs ligga bara 1 miljon euro om året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 12:08
Gabriel

Pogba själv har sagt att han vill stanna i Juve, åtminstone 1 säsong till. Jag tror inte pengar är så viktigt i det här läget. Han kommer att tjäna de stora pengarna även i framtiden. Ingen brådska för honom precis och det är ju knappast så att han tjänar peanuts i Juve.
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:47
Juve kan göra deras bästa för att försöka behålla Pogba men vill Pogba själv lämna finns det nog inte så mycket dem kan göra åt saken framför allt med tanke på att hans kontrakt går ut 2016, alltså om två år. Vad ska dem då göra? Tvinga honom att spela kontraktet ut och låta han gå på free transfer når kontraktet löper ut utan att ha tjänat en endaste krona på en av Europas mest lovande talanger? Nä, dem har inte så mycket makt för tillfället. Makten ligger helt och hållet hos spelaren i denna fråga. Han kan egentligen göra vad han vill. Vill han stanna kvar i Juventus och kritar på en förlängning av kontraktet så är det bara att glömma honom, men ska man någonsin ha en chans på att köpa honom så är det nu. Now or never.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-05-19 11:35
Av dom matcherna som jag sett Pogba spela så har jag blibit övertygad gång efter gång att han skulle kunna axla Xavis roll riktigt bra, sen att han kan skjuta bra och har fysiken gör inte saken sämre. Juve vet vad dom gör, inte konstigt att dom väljer att behålka Pogba och sälja Vidal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:26
Barcelona har två hinder på vägen för att lyckas köpa Pogba. Det ena hindret är Real Madrid och Florentino Perez som verkar ha bestämt sig för att köpa honom i sommar, det andra hindret är hans agent Mino Raiola. Det första hindret med Perez kan göra att priset trissas upp ofantligt då alla vet att den mannen inte har några gränser när det kommer till vad han kan betala för en spelare som han vill ha. Det andra hindret är av mer personlig natur. Mino har knappast några goda relationer med Barcelona efter hans guldgosse Zlatan kastades ut från klubben. Och Pogba kommer att lyda Minos råd, så där kan vi ha ett enormt problem om vi verkligen är seriösa gällande vårat intresse av Pogba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 11:21
Pogbas favorit lag är Barca. Det sa han i en intervju. Han är hur teknisk och snabb som helst. Förstår inte de som säger motsatsen. Riktigt smart på planen också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:21
Jag är inte på att byta Sanchez mot Vidal, om Vidal var yngre hade det varit en helt annan sak men hans spelstil är enormt krävande och jag gissar på att man kan få ut max 2 optimala säsonger av honom. Jag förstår att Juventus vill göra allt i deras makt för att behålla Pogba och istället offra Vidal, dem sitter på en juvel med Pogba. Just därför ska vi vara hårda gällande Sanchez och stå på oss. Ni vill ha Sanchez, vi vill ha Pogba. Det är så det måste låta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-05-19 11:20
Busquets, who was subbed off with a knock on Saturday, will be able to train again next week. He will be available for the World Cup. [as]

Skönt att det inte var någon allvarlig skada!
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-05-19 11:15
Rambla~ (Barcelona) Och det är precis en sån spelartyp som vi behöver. En som lyssnar på tränaren utan att säga emot och kämpar till allra sista sekund för lagets vinst, oavsett om de är på bänken eller på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 11:14
@NoGo™:
Visst är Vidal bra, men jag gissar att hans stenhårda spelstil nu börjar visa sig i form av allt fler återkommande skador. Kroppsmässigt är han ju knappast någon best. Att spela så tufft som han gör sliter på kroppen. Se bara på vår kära kapten.
Barcelona Rambla~
2014-05-19 11:12
@Mido:


Mourinho vill ha knähundar som lyder minsta lilla vink. Spelare som sitter på avbytarbänken och reser sig för att gå fram till fjärdedomaren för att klaga och sätta press på domarna efter tydliga instruktioner från Mourinho. Det är sådana lojala spelare han vill ha.
Barcelona NoGo™
2014-05-19 11:10
Har ju ryktats om att Juve har bestämt sig för att behålla Pogba och därför kommer lyssna på bud på Vidal. Alexis kan ingå i en bytesaffär + pengar kanske. Sägs om de?

Gazzetta dello Sport says Juventus has chosen Pogba over Vidal and is set to sell the Chilean to Barcelona or Real Madrid.
Barcelona casinou1
2014-05-19 11:06
@DM1982:
Har i stort sett kollat på alla Romas matcher och kan säga att Benatia är en riktig klippa. En riktig ledare som inte har direkta svagheter. Helt ok speed, mkt fint positionsspel, otroligt bra på huvet ( många mål ), bra fötter. Blandar elegans och tufft spel. Jag har sagt det ett tag och fortsätter säga det ; han är min drömvärvning. Mourinho ville ha honom till Chelsea innan han tog över Real men det var Benatia själv som inte kände sig redo då. Om Mou ville ha en viss försvarare kan det nästan bara betyda att denne är riktigt bra.
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:04
Barca Barca Har ingen tillgång till dator så kan inte länka men det står på EMD. Står basically att Real Madrid blir våran stora huvudkonkurrent vad gäller Pogba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:03
Rambla Om vi ger bort Sanchez för att få Llorente så är vi fan ett gäng nötter. Som sagt, vi ska utnyttja Sanchez-kortet enbart för att köpa Pogba annars kan Juventus glömma honom. Llorente går att fixa utan Sanchez om Lucho bu verkligen vill ha honom så mycket. Sami Jag delar din kärlek för Hummels ska du veta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-05-19 11:00
Gabriel Vart någonstans står det om Pogba? :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-19 10:57
Vi borde verkligen huggt på Llorente ifjol men jag hade inre sagt nej iår heller. Han bör inte värderas högre än Alexis!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-05-19 10:56
Du är helt käääääär i pogba. Det är vackert:) själv vill jag ha in hummels.

@Gabriel:

Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:56
@Gabriel:


Jag menar Llorente ja, tyvärr så verkar det som att Lucho vill ha honom. Korkade Barca hade som sagt chansen att ta in honom på fri transfer förra sommaren. Fast som vanligt tittade Rosell och Barto åt andra hållet och låtsades som att det regnade samtidigt som de ägnade all sin tid att samla in pengar till höger och vänster för värvningen av Neymar.
Barcelona Gabriel
2014-05-19 10:46
Rambla Syftar du på Llorente? Aldrig i livet att vi ska gå med på att ge bort Sanchez för honom. Om vi säljer Sanchez till dem så är det enbart för att få Pogba i retur annars kan dem glömma honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 10:44
Benatia, Laporte, Pogba - goa gubbar som ryktas in. That's what I like to hear!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:44
@Mido:


Liverpool har inte råd med vår kära Alexis. Inte Juve heller, men tur för dom så har de något som Barca behöver. Lejonkungen.
Barcelona DM1982
2014-05-19 10:28
@-SAMI-:


Ganska mycket snack om det på twitter, även italienska tidningar. Barcelona sägs slänga upp cirka 30 miljoner plus dubblar hans lön. Jag tror att vi kommer få se ett väldigt aktivt Barcelona med transfers under sommaren. Många kommer försvinna och många nya kommer. Klubben kommer nog inte snåla, de vet om att de har gjort bort sig på senare tid.

Barcelona Gabriel
2014-05-19 10:27
Gillar verkligen Benatia ryktet, men det är just det som är grejen, vart finns det ryktet? För jag kan inte hitta det. Ni får gärna länka en sida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 10:22
När jag satt på lördag och väntade på titelmatchen och vi vek ner oss mot Atletico som om vi vore Elche och de Barca. Visade de en intervju som Joakim eller Jocke vad han nu heter hade gjort med Atletico. De visade deras träningar och det var ordentliga träningar! Ingen lallande med bollen 24/7! De använde vikter, sprang och styrketränade med mkt mer. Simeone skämtar inte. De är lika fokuserade och allvarliga på träningarna som på matcherna. Tata fick inte den stöden och hjälpen i Barca och han gjorde det galant men en sak jag inte kan komma över med Tata är att hans fotboll är inte Barcas fotboll. Tata gillar sitta djup och spela på få tillslag och kontra. Tyvärr har vi inte de spelarna för att försvara djup. Vi kunde inte ens vinna en enda boll eller närkamp mot Atletico. De trängde in oss i straffområdet utan sina bästa spelare på plan och man skämdes över hur låg Barca hade sjunkit. Skillnaden med Atletico och Barca va också att när de ville passa runt bollen hade en klar plan på hur, var och på vilket sätt. Barca spelarna har ingen aning om vad de ska göra. Alla ska kladda på bollen och tar de sämsta alternativen. Tata är tyvärr inte den tränaren som kan passa ut ett lag. Barca har varit som dr jekyll and mr hyde. Vi har visat vårt goda och onda sida. Fler faktorer att tyngd ner laget. Alla skandaler och Messis närvaro på plan. Den glädjen spelarna visade framför mål utan Messi va klar. Glädjen bredvid Messi finns inte där. Om Messi presterar i VM och tar de patenterade ruscherna och dribblingarna då sparade han sig till VM men om han kommer tillbaka till Barca och lallar runt på det här sättet en säsong till hade jag tyvärr sålt honom. Han kan gå till PL, till city som han är så nyfiken på. Väldigt besviken på hans nonchalanta säsong och ingen är större än Barca oavsett vilken president eller ledning som sitter på läktaren. Med den mittfältet och backlinjen inte ens Messi kommer kunna rädda de om han ger allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: