/spanien/barcelona/forum/5440.aspx/spanien/barcelona/forum/5440.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
viccc
6/9/2014 20:39
Vad håller Zubi på med? Köpoption på D.Suarez? aja han är väll rädd att alla ska se att Denis är bättre än thiagos "ersättare" mr Roberto, vilket skulle vara jobbigt för alla katalaner
Barcelona petersays
6/9/2014 20:38
@Neymessi:
Suarez är ingen "spelare från det egna ledet", han köptes förra sommaren.
Barcelona Neymessi
6/9/2014 20:35
Ni behöver nog inte vara allt för oroliga att klubben ska slarva bort D. Suarez. Jag vet att klubben gjorde ett gigantiskt misstag med Thiago, men generellt är problemet snarare det motsatta, dvs ett överdrivet gullande med spelare från det egna ledet.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
6/9/2014 20:32
Jaha.. men vad hade man förväntat sig.

Suarez är bättre än Sergi Roberto, och vi bara slänger bort honom. Väntar med att döma tills jag ser vad priset landar på för optionen, men detta var inte alls kul... fortfarande toknöjd med att vi får Rakitic dock
Barcelona NoGo™
6/9/2014 20:25
Kan ni tänka er hur mycket Neymar hade kostat om de vart Zubi som hade skött den övergången...Vågar inte ens tänka på det!

Barcelona el Flaco
6/9/2014 20:21
Så går det när man skickar Zubi till förhandlingarna. Det var säkert han som föreslog köpoptionen. :P
Barcelona -SAMI-
6/9/2014 20:17
Köpoption på Denis Suarez är inte bra! Nu kommer Barca säkert förlora han. Faaan. Jag tror mycket på denis suarez.
Barcelona westinho - Sergio #16
6/9/2014 20:11
Visste att det var för bra för att vara sant. Köpoption på Denis Suarez, den kommer säkert bara ligga på ett par miljoner. Han gör bra ifrån sig nästa säsong i Sevilla, de utnyttjar köpoptionen och vips så har vi slarvat bort ytterligare en lovande spelare.
Barcelona Neymar N11
6/9/2014 20:02
@barcastuff: There will be a buy option in the loan deal on B player Denis Suarez (20). Teams are still discussing the fee of the option. [odn rm]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
6/9/2014 19:59
Det blir officiellt imorgon enligt sport!
Länktips: www.sport.es/es/
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
6/9/2014 19:59
@barcastuff: Barcelona and Sevilla have total deal on the transfer of midfielder Rakitic (26) for 'around 19M plus loan of B player Denis Suarez'. [md] Mycket bra, såvida ingen köpoption lades till på denis suarez. Han skulle ändå lånas urnor Sevilla är en bra klubb att vistas i. Men det är en spelare vi inte får tappa, än i alla fall. Och Halilovic verkar stanna. Gott så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/9/2014 19:57
Adama Traoré blev invald i Segundans stjärnelva när den idag utsågs av ligarepresentanterna.
Ingen annan Barcelonaspelare blev invald.

Hela elvan;
Irureta (Eibar), Insua (Sporting), Navas (Eibar), Berchiche (Eibar), Juan Dominguez (Deportivo), Saul Berjon (Murcia), Peleteiro (Eibar) Adama (Barça B), Ayoze (Tenerife), Borja Viguera (Alaves) och Kike (Murcia).

Många spelare från Eibar som kommer spela i Primeran nästa säsong.
Barcelona Neymar N11
6/9/2014 19:55
Barcelona and Sevilla have total deal on the transfer of midfielder Rakitic (26) for 'around 19M plus loan of B player Denis Suarez'. (MD) Verkar som det är nära nu, men hoppas att det stämmer för en gångs skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona knoxxx
6/9/2014 19:54
Vore oerhört spännande att se Halilovic i Sevilla nästa år. Och Suarez också för den delen.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
6/9/2014 19:49
Längtar till stjärnbacken kung Puyols ersättare blir klar snart. Jeremey mathieu(stavning) eller Fazio. Då blir vi oslagbara i Europa.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
6/9/2014 19:49
För helvete zubi, tänk på vad du gör. Absolut ingen option på Halilovic!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
6/9/2014 19:48
@barca!54:

Lån hoppas jag...
Barcelona barca!54
6/9/2014 19:39
Barcelona and Sevilla talked for more than 5 hours today. Alen Halilovic, who joins Barcelona B, could also be part of Rakitic deal. [cope]
Barcelona Gabriel
6/9/2014 19:31
Coach Pep Jag är väl medveten om Bravos skicklighet med fötterna men han är fortfarande ingen målvakt som imponerat en endaste gång på mig. Han släpper ofta in mål som jag tyckt att han borde kunnat rädda, och för det priset det talas om ser jag det som en epic fail. Det krävs mer än bra spel med fötterna för att få vara målvakt i Barcelona i min bok, och det finns både billigare och bättre alternativ än Bravo. Jag nämnde de alternativen i föregående inlägg så jag behöver nog inte göra det igen. I'm sorry, men du kommer inte få mg att ändra min åsikt gällande den affären och jag vet att jag inte är ensam om att tycka så på det här forumet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
6/9/2014 19:27
@Davids3:

Hahah Neymar me sina selfies.
Barcelona barca!54
6/9/2014 19:25
Barcelona sources confirm there are only details left regarding Rakitic's transfer. They hope to announce the deal tomorrow. [rac1 catradio]
SoM_Un
6/9/2014 19:23
vucinic sägs vara på väg till valencia. 3 milj euro...fan vi borde klippa till nice supersub..jag kan ganska svag för killen faktiskt tycker han e grym
Coach Pep.
6/9/2014 19:22
@Tiki-Taka:


Hade Cuadrado spelat i PL hade han varit namnet på allas läppar. Han är världsklass och den bästa dribblern i Serie A. En extremt snabb, atletisk och teknisk spelare som garanterat hade rört om i motståndarnas försvar. Dock så är han inte i närheten av en lika etablerad målgörare som Alexis Sanchez. Säljer vi Sanchez till förmån för Cuadrado bör dock målskyttet inte vara något problem då Neymar och Messi bör kunna sköta den biten tillsammans, fast jag har inget emot om Cuadrado köps in även fast vi behåller Sanchez. Vi får storkovan från Qatar så hit med fler klasspelare tack!
Coach Pep.
6/9/2014 19:15
Gabriel

Jag antar att du är medveten om att Bravo är den bästa målvakten med fötterna i hela fotbolls-Europa? Barca är såklart medvetna om detta och det är väl främst därför han är så aktuell. Han är ingen toppmålvakt men enligt mig är han det bästa reservalternativet vi kan ha; och är betydligt bättre än Pinto givetvis. Ter Stegen och Bravo är en ypperlig målvaktsuppsättning i mina ögon, förutsatt att man verkligen satsar på Ter stegen som förstaval. Kan absolut inte tänka mig att Barcelona, som vill vinna allt, är så pass naiva att de tror att man kan ha Bravo som förstamålvakt. Hans fotarbete och kvicka reflexer gör honom dock högintressant i mina ögon att ha på bänken.
Tiki-Taka
6/9/2014 19:11
Tror även på att cuardado blir klar innan VM, han vill nog säkert att hans framtid reds ut innan VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
6/9/2014 19:08
Haha härlig ny reklamfilm av Nike. Nästa blir långfilm.
Barcelona The Octopus of Badia
6/9/2014 18:59
Rakitic och Bravo lär bli klara innan VM medan Marquinhos-affären lär dröja ett tag till.
Barcelona -SAMI-
6/9/2014 18:57
Snart blir det klaaaart!!


There are only details left regarding Rakitic's transfer to Barcelona for almost 20M. Barcelona B attacker Denis Suarez part of deal. [odn]
Barcelona Gabriel
6/9/2014 18:48
Sevilla ska inte ja någon jävla köp option på Dennis. Det är en spelare jag tror på, nej, de kan få låna honom om de vill men där räcker det. Gå fan inte med på det där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
6/9/2014 18:47
Bravo är absolut inte tillräckligt bra för att vara förstamålvakt i Barcelona. Jag är emot den här värvningen. Vi har köpt Ter Stegen för att han, tillsammans med Courtois, är den största målvaktstalangen i världen, då ska man också visa klart och tydligt att man tror på honom. Jag förstår inte det här tänkandet med att ha 2 målvakter som slåss om förstaplatsen, jag tycker inte om det. Gillar mer hur det har varit hos oss de senaste åren med Valdes som solklar 1:a och Pinto som 2:a. Det enda jag ville ändra på bar kvalitén på andremålvakten. Att köpa in en reservmålvakt som vet hans plats och accepterar att vara en backup till Ter Stegen är vad jag föredrar. Därför anser jag att Reina är perfekt. Han är billig, känner majoriteten av spelarna, håller fortfarande hög nivå och har dessutom spelat i klubben tidigare så han känner till hur allt i Barcelona fungerar. Dessutom är han en jävla glädjespridare att ha i en trupp, skapar alltid en bra stämning och laganda. Pinto var alltid lite av en clown, både på gott och ont, men sånt är viktigt att ha i en trupp. Jag fattar verkligen inte varför man bestämt sig på att lägga ut sånna summor på Bravo som dessutom inte är tillräckligt bra för att spela i Barcelona. Men om man nu verkligen vill ha en till målvakt att konkurrera om förstaplatsen tillsammans med Ter Stegen så borde fortfarande inte Bravo vara ett alternativ. Både Willy Caballero och Kaylor Navas är bättre alternativ i sånna fall. Den här värvningen av Bravo klassar jag som en epic fail. Hoppas in i det sista att den inte blir av!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: