/spanien/barcelona/forum/5438.aspx/spanien/barcelona/forum/5438.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2014-07-07 22:47
Äh sluta vara oroliga nu, transferfönstret stänger sista augusti. Sen har vi även La Masia om vi behöver förstärkning. Zubi excuses. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-07 22:47
Liverpool have given up trying to sign Alexis Sanchez who prefers to join Arsenal in the summer [mirror]
Barcelona B-Guden
2014-07-07 22:41
Jag skiter helt i om vi blir titel lösa nästa säsong lika bra det så medlemmarna fattar vilka hönshuvuden som styr klubben. Bygger hellre upp något slagkraftigt, men vi ska ju vinna trippeln nästa år
så lika bra att värva, var känner jag igen det ifrån ? Jo Real Madrid.

Om vi inte får in en riktigt mittback, då får Masherano Pique och Batra styra i år igen, ge även Bagnack spel tid, Messi Alexis Neymar Pedro Deolofeu räcker gott och väl till i offensiven Sen kan Adama få speltid också, Tello får flytta på sig,
Ge Rafinha och Racitik mycket speltid och hoppas Denis Suarez utvecklas och kan komma tillbaks. ge det 2 år iallafall.
Barcelona Rambla~
2014-07-07 22:39
Okej, nu vet jag inte hur pass vass denna Oblak är som Atletico värvar, men han kostar bara 4m mindre än vad MAtS och Bravo kostade tillsammans. Jag kan ju känna att jag på förhand hade tagit båda våra målvkater före denna Oblak. Med reservation då att jag inte har någon vidare koll på honom.

Så ett litet beröm kanske trots allt är på sin plats åt de värvaransvariga. Vägrar att lovorda Zubi vid namn. :P
Barcelona AndreD
2014-07-07 22:38
@1.70-ligan - köp en back, tack:

Fyfan vad gött, äntligen. Sälj toaletten Pique och ersätt honom med Hummels. WIN/WIN
Barcelona Rambla~
2014-07-07 22:18
@Blaugrana91:


De behöver pengar, speciellt när Suarez kostar vad han gör. Sanchez har sagt att han vill stanna, det har flera källor bekräftat.

Så du tycker inte det är oroväckande att vi eventuellt får sätta vår tilltro till Messi, Pedro och Deulofeu när ligan startar och säkert en bra bit in på hösten troligtvis? Vi ska även spela CL som sagt. Tycker du bredden ser bra ut om vi utesluter Neymar och Suarez?
Barcelona Blaugrana91
2014-07-07 22:15
1.70 ligan Det där gillas! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-07 22:14
Tror knappast klubben säljer Sanchez och Cesc på grund av pengar. Man har i princip bekräftat att det finns €120M att ta ur egen kassa. Lämnar Sanchez är det för att han själv känner att det blir tufft att ta en startplats. Vi är inte Milan ekonomiskt.... Men över €70M för två spelare som vill lämna är helt ok.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-07 22:13
Det är ingen stor och pålitlig källa, men det räcker för att glädja mig en kväll som denna. Mina damer och herrar: för första gången på länge kommer ett nytt rykte från Tyskland som placerar Mats Hummels i FC Barcelona!
Barcelona Nodlehs
2014-07-07 22:13
Nästan så man hoppas att Alexis går till Arsenal, de får möta oss i CL kvarten och Alexis sänker oss med ett hattrick. Hatar den här k.kledningen. Ge mig 2016 NU!
Barcelona Rambla~
2014-07-07 22:06
När Alexis nu återvänt till Barcelona efter Vm, sa han till kluibben att han helst vill stanna kvar i Barcelona. Klubben lyssnade inte på det örat, utan vill sälja. De tvingar alltså iväg honom. Det stärker mig i min tro att klubben inte har tillräckligt med pengar för att investera i och fräscha upp truppen, utan man måste sälja av spelare. Cesc är ett annat exempel som tyder på det. Hur genomtänkt är det då att värva en spelare som är avstängd till november och det för fantasisummor? Ännu mindre genomtänkt kan jag tycka nu när Neymar blev skadad. Vem vet hur hans skada läker? Det kan dröja även innan han är helt återställd och spelklar. Tänk på att han inte kan träna och får då ingen försäsong i benen. I detta skede väljer man alltså att göra sig av med Alexis? Bara en idiot gör en sådan sak. Så nu ska vi lita på att Messi (efter ett Vm-slutspel som säkert tagit en del kraft ur honom) tillsammans med Pedro och en ännu så länge valpig Deulofeu ska vara vår anfallskraft under hösten? Vem vet, kanske ända fram till jul i värsta scenariot. Seriöst, hur fan kan man styra en fotbollsklubb på den här nivån, på det här sättet?
Barcelona neymar JR
2014-07-07 21:36
Blaugrana91 Det trycktes upp Beckham tröjor innan var klar med!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-07-07 21:21
el Flaco

Det är helt otroligt. Jag vet inte vad jag ska säga. Otroligt. När ska vi agera culés? Åtminstone KANSKE påverka LITE. Det här går inte längre.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-07 21:19
[QUOTE=1.70-ligan - köp en back, tack]Är du seriös? Du förstår väl att det inte börjar i den änden? :) [/QUOTE] Som sagt läs längre ner vad jag sa. Visst går det knappast inte till så, men vill minnas att det började tryckas upp Baletröjor innan han var offentligt klar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-07-07 21:12
Det är helt sjukt, man kan inte låta bli att läsa Sport och Mundo Deportivo varje dag för man vill så klart läsa om vad som sker inom klubben som man älskar så mycket. Men samtidigt är man medveten om att man med största sannolikhet kommer läsa en artikel som bara kommer göra en deprimerad. Man blir bara mentalt utmattad, frustrerad och tom inuti. Hittills har det varit allt ifrån obegripliga beslut som juntan har tagit, lojala trotjänare som har fått lämna via bakdörren och naturligtvis den eviga väntandet på en mittbacksvärvning.

Men när man helt plötsligt, utan någon förvarning, avskedar en 62-årig man som har arbetat inom klubben i 32 år, och därmed mer än halva sitt fucking liv, då känns det verkligen som att man inte kan sjunka lägre. Finns det verkligen något mer den här juntan kan göra för att sjunka lägre?! Kommer de chockera oss på nytt? Det lär de säkert göra. Det är det enda de har varit påhittiga med sedan de tog över makten.

Barcelona Barca Barca
2014-07-07 21:09
@el Flaco:


Min fråga är, vad fan ska ledningen vara på en materialförvaltare och peta ? finns det verkligen inget annat att göra än att ta beslut som att kicka diversa veteraner på sina positioner ? Var inte länge sen som man sparkade högsta chefen i La Masia, som var även han i 20 år i den tjänsten med massor av erfarenhet och anställde istället den kloke Jordi Roura som höll på att köra ner oss i skiten som a-lagstränare när Tito (må han vila i fred) var i sjukan. Min konsperations teori verkar stämma, ledningen anställer vänner och nära o kära som kanske vill ha ett bättre jobb, vem ska nu vara materialförvaltare i klubben, som till deras försvar inte är en jätte förlust men det är en princip sak, hjärtlöst från våran ledningen som smutskastar våran fina klubb, som sagt vem blir materialförvaltare, Zubis släkting som inte gillar lagerjobbet ?

Någon här som vet vad det är för någon skit terrass(länktips) dom har byggt på läktaren på Nou Camp? Jag hoppas innerligt inne att den inte skall stå där hela säsongen ? Någon som vet, varför den byggdes och till vilket syfte ? Skall den stå säsongen ut eller är det bara någon tillfällit ? Står den där säsongen ut så är Camp Nou som senare år låter som en picknick park kommer vara ett faktum att det är en av dom sämsta läktarkulturen av alla storklubbar. Skall fotbollen bara ses av dom rika nu för tiden ? Vem fan har råd att sitta på en terrass mitt på Camp Nou förutom rika oljeshejkhar eller snuskit rika människor ?
Barcelona Barclasico
2014-07-07 21:07
The deal on Luis Suarez (27) is done pending details. Could be announced this week. Barcelona will pay 70-80M, no players included. [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-07 21:06
Alexis Sanchez (25) is close to moving to the Premier League. Arsenal main option. Barcelona have formal offers of more than 40M. [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-07 21:05
Måste ta upp en lite rolig grej, jag har för mig att en användare vid namn The Reporter skrev för längesen på forumet att Suarez kommer bli Barcas mega värvning denna sommaren? Under den tiden gick många rykten om att Suarez var på väg till Real så alla här trodde bara att han skrev en massa skit. Om du är kvar här på forumet får jag fråga vart du fick reda på det? Twitter?
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-07-07 20:59
Fyfan man tappar ju helt intresset att följa Barca med denna inkompetenta ledning. Jag kommer alltid älska klubben men tål inte att bli besviken om och om igen pga Rosells idiotvänner. Till nästa säsong kommer jag enbart kolla på matcherna, orkar inte läsa hur de här förstör klubben varje vecka!
Barcelona LeoMessi
2014-07-07 20:57
El flaco

Numera känner jag bara kärlek för spelarna, dvs för laget. Men för klubben så känner jag inte samma kärlek. Just såna här saker har fått mig att tappa kärleken för klubben, gång på gång så skämmer dom ut sig och agerar utan samvete.

Kan bara säga att jag älskar laget och den dagen vi får en vettig styrelse som gör allt för klubbens bästa och behandlar sina anställda med respekt så kommer jag att älska klubben på samma sätt som jag gjorde för några år sen.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-07 20:50
Förlåt men när blir den här Suarez klar???

Det kanske är bättre att inte ens förvänta sig att han kommer till oss.
Dagarna går som veckor.

Läste nyss att Zubi och gänget sparkade materialförvaltaren Txema Corbella efter 32 i tjänst hos FC Barcelona.

Vad förväntade ni er??
Om de sparkade Abi i levern så kan de sparka ner en äldre herre som Txema Corbella utan att ens bjuda på spektakel.

Den här ledningen är hjärndöda och kallblodiga.
Vad jag längtar efter dagen Zubi blir sparken ...
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-07 20:43
@Blaugrana91:


Är du seriös? Du förstår väl att det inte börjar i den änden? :)
Barcelona Meymar
2014-07-07 20:40
Westinho: Okej, tack så mycket. Verkar inte gå att ladda ner än i alla fall, får väl hålla utkik, hade varit kul att se den!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-07-07 20:37
Blir fan äcklad av att läsa att klubben har sagt Txema Corbella som lagets materialförvaltare. Ännu en gång tar de ett kallhjärtat beslut utan att värdera flera års av lojalt arbete och klubbkänsla. Hur länge ska det här få lov att pågå egentligen. Och ännu värre när självaste Zubi är den som meddelar Corbella att hans tjänster inte längre kommer efterfrågas. Efter 32 år vid sin tjänst blir han avskedad av världens mest inkompetenta sportchef. Och de jävla ormarna inom klubben som tog beslutet borde ha åkt ut från klubben med huvudet före för länge sen.
Barcelona -SAMI-
2014-07-07 20:12
Alexis Sanchez (25) is close to moving to the Premier League. Arsenal main option. Barcelona have formal offers of more than 40M. [rac1]
Barcelona Vampíro
2014-07-07 20:11
R.I.P. Alfredo Di Stéfano. Även om det är långt före min tid så måste man respektera en sån profil. En stor man för fotbollen vars liv skall minnas. Tankar går till hans familj och Real Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-07-07 20:04
The transfer of PSG centre back Marquinhos (20) has been put on hold for now. Barcelona could make another attempt later this summer.

zubizarreta : Äsch vad säger du, nu tar vi en paus i vårt letande av mittbackar?

Bartomeu : Aa det är dags att signa en till anfallare för cirka miljarden istället!

zubizarreta : Blir nog bäst att vänta till slutet av Augusti , kanske lägga ett bud på Thiago Silva / marquinhos ? , presidenten i PSG verkar vara väldigt villiga att släppa nyckelspelare till oss.

Bartomeu : Annars kan man ju alltid köra Bartra,Pique och Masherano tills januarifönstret och handla då?, som vi skulle i den här säsongen!


Barcelona Barca Barca
2014-07-07 19:58
B.BOSS Real Madrids mittback själv nickade dom till CL titeln. Ramos x2 Bayern. Ramos i 93 min i finalen. Pique var med Shakira och festade i vegas, ja vet att säsongen var över och han har ett privatliv, men jag börja avsky Pique. För lite hjärta och för mycket superstar. Att han har gått från världens bästa mittback till sämsta mittbacken i VM och tillslut petad i landslaget...Han nämns som en av kaptenerna, herregud, ska ja börja gråta ? R I P Di Stefano
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-07 19:47
Defensiven måste förstärkas. Som tyskarna säger. Offensiven vinner dig matcher men defensiven vinner dig titlarna. Där sög vi Borats "D" säsongen innan. Motståndarna kollar på kycklingen Pique, Hawaii Alves och stackars Bartra som är inte världsklass ännu. Vem ser den här backlinjen som omöjligt. Många små lag gav upp matchen på förhand mot Madrid på Bernabeu av den psykologiska övertaget de har över motståndarna på pappret. Speciellt defensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: