/spanien/barcelona/forum/5420.aspx/spanien/barcelona/forum/5420.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-24 00:34
Capitan \(^.^)/ Förr om tiden krävdes det en fjäder och en glasburk bläck för att framstå som en skribent. Man fick gärna ha en rejäl portion intelligens och besitta kapaciteten att uttrycka sig vackert i ord, gärna i form av A 4 sidor, och man hade även ett rikt ordförråd. Idag kallar man vilket stolpskott som helst bakom en datorskärm för "skribent". Använd det ordet med försiktighet tack, ty riktiga skribenter äro sällsynta i dagens moderna samhälle med all social media och alla dessa olika forum :) Skämt åsido, KarmaIs är ruskigt bra när han vill och kan en hel del om sitt Barca men killen har attitydproblem likt en ung Zlatan. Alldeles för kaxig, noll självinsikt och hamnar i tjafs med folk här i forumet titt som tätt. Att han sedan är otroligt färgad och mer än gärna f-ö-r-o-l-ä-m-p-a-r dom spelare i vårt eget lag som han inte råkar gilla är bara ett patetiskt beteende som inte hör hemma i vårt forum. Ett beteende som jag personligen inte tycker är passande en culé eller går synonymt med klubben och dess värderingar. Och det är inte första gången jag ser sånt här i samband med denna grabb. Men han har sina bra sidor också utöver dom gånger han inte hånar chilenare eller antagonistklubben. Men det är inte i närheten så många gånger som hans förortsmentalitet tittar fram. Känner vi honom rätt kommer han att lusläsa i vår historik inatt och attackera alla inblandade verbalt imorgon genom att dra upp saker som man skrivit tidigare med inläggsdatum utsatt och jakten efter likes är således igång. Imorgon är vi alla felstavare, hycklare, patrask och diverse annat! Dessutom förväntar jag mig en snickers också eftersom du och Jeffson fick varsitt ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-04-24 00:34
Enligt personer på Twitter ska Barca i sommar försöka få igenom en värvning ifrån England som kommer vara kontroversiell och få en direkt rival att bli arga. Det handlar om Özil.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-24 00:28
Barcelonistas (Barcelona) När Ett lag behärskar tiki taka så är det riktigt jävla underhållande. Det går snabbt och väldigt få touch. Men just nu är det ingen som behärskar det. Sen fattar jag inte varför det aset är så jävla bitter för. Har han något otalt med Barcelona?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-24 00:26
Läste lite på Bayerns forum och många nämner avsaknaden av Thiago, detta trots att de har Europas i särklass bästa och bredaste mittfält. Det säger fan en hel del om vilken spelare han är. Worst. Deal. Ever.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-04-24 00:19
@Realmadridplace: Beckenbauer (ex Bayern - Bayern chairman): We ended up playing boring like Barça and no one wants to see us. [sky sports]

wtf? Gubbjäveln bör vara tyst och titta tillbaks på säsongerna 08-12 innan han kallar Tiki Takan för tråkig. Var Tiki Takan tråkig när Messi,Henry,Eto körde över Bayern 09?.
Barcelona petersays
2014-04-24 00:16
"Aftonbladet är trots allt den svenska förlorarklassens fönster till omvärlden. Klassen som inte är särskilt skolad och sväljer allt med hull och hår. Klassen som inte vet innebörden av källkritik och har för stark tro på självutnämnda experter. Klassen som inte vet bättre och drar en handtralla till sensationsjournalistik."

Jag tror du HELT har missförstått begreppet klass så som du använder det - eller försöker du göra några väldigt tveksamma paralleller mellan t.ex. arbetare och förlorare? Och medan Aftonbladet som nyhetstidning och/eller sporttidning må suga så har deras kultur- och ledarsida rätt skarpa hjärnor och vassa pennor.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-04-23 23:50
KarmalsAKaranka

Haha, det kändes ju lite stelt, va tvungen ;) Dessutom råka jag radera den ändå när min internet lagga.

Ha det bra och god natt.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:36
@Capitan \(^.^)/:
Kvällen är jättetrevlig. Alltid skönt med fotbollskväll oavsett lag på TV. "Framstå som rolig för att imponera" ... och så skrev du den sista meningen för att själv imponera. Oh the irony. Bona nit :)
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-04-23 23:33
@KarmaIsAKaranka:
Jag önskar dig en god natt och vill du ta den här diskussionen utan att håna och försöka framstå som rolig för att imponera, ber jag dig att ta det via PM med mig. Folk är nog inte sugna på att läsa våra bitch-fights om något som inte ens borde diskuteras här ;) Bona nit och trevlig kväll min vän.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:32
@Jeffson:


Du är välkommen till min dörr om du vill försöka stänga min käft. Skicka ett PM istället. Jag beefar inte med någon men du verkar visst vara väldigt sugen. Dessutom skriver jag inga A4:or. Här får du också en Snickers.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:30
Capitan \(^.^)/ :

Här får du en Snickers. Better?
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-04-23 23:23
KarmaIsAKaranka

Inte för att jag är ett fan av Alexis Sanchez, men fyfan vad du är enögd! Jag ber om ursäkt om jag sårar dig nu, men du framstår som en skithög som inte vill se något positivt alls med Alexis, trots sin bästa säsong i Barca. Och ta inte upp hans miss mot Bilbao som du gjort ändå sen det hände, killen hade fan varit petad i 8 matcher om jag inte har fel. Vill du hitta någon bättre som är lika ödmjuk, inte har en lika stor stjärnstatus och offrar sig lika mycket i defensiven, varsågod, leta.

Jag har sett dig skriva kanske 5-10 inlägg idag där du varit negativ och pessimistisk och alltid använt Alexis som ett exempel för allt som är dåligt i världen. Du är en fantastisk skribent som bidrar otroligt mycket här och jag beundrar dig, verkligen, men det är tråkigt att se ett sånt beteende.

Vi har mycket större problem i vår klubb än Alexis som du verkar ha något emot. Jag undrar verkligen om han gjort något mot dig som gör att du hatar en av våra spelare så mycket. Jag hade haft mer förståelse om det var Alves, Cesc, Xavi, Pinto, Pique eller Tello du var arg på. Men, nej, en av våra mest jämnaste och bästa spelare den här säsongen ska det klagas på.
Jeffson
2014-04-23 23:23
KarmalsAKaranka

Kan du inte bara ta och hålla käften om Alexis nu? Jag lovar att folk är precis lika trötta på ditt skitprat om honom som du och många andra var på Gio Styles och Lion24s beef för ett tag sen.
Barcelona Canaletes
2014-04-23 23:21
Fast det värsta av Erik är ju hans röst, och speciellt när han pratar engelska. lol
Barcelona DM1982
2014-04-23 23:17
@Ali G:


Han har blivit lite smått pinsam den där Niva. När Barcelona förlorar cupfinalen mot Real skriver han en dödsruna över Barcelona som kubb. Han har inte den analytiska förmågan att skriva något innan finalen? Efter kan ju vilken tjomme som helst dra till med att Barcelona är slut.

Han väntar tills matchen är slut ikväll innan han kommenterar hur Pep har förändrat Bayern. Att skriva något innan var visst för svårt för honom.

Killen har helt klart tappat, nu skriver han ju bara saker efter att alla andra redan har konstaterat samma sak.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:17
@LeoMessi:


Han hade träffat tornen. Alexis har en förkärlek till allt som liknar en stolpe.
Barcelona AndreD
2014-04-23 23:17
@Barcelonistas:

När fan ska du lära dig?
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:14
@Ali G:
Erik Niva är överskattad. Drar alltför stora slutsatser av småsaker. Men vad fan gör man inte om man jobbar på Aftonbladet och vill locka till sig massa klick? Aftonbladet är trots allt den svenska förlorarklassens fönster till omvärlden. Klassen som inte är särskilt skolad och sväljer allt med hull och hår. Klassen som inte vet innebörden av källkritik och har för stark tro på självutnämnda experter. Klassen som inte vet bättre och drar en handtralla till sensationsjournalistik.
Barcelona LeoMessi
2014-04-23 23:14
Vampíro (Barcelona) Han hade missat tornen:P nä nu ska jag inte driva om terrorattacker:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:11
@Gabriel:


Visst ogillar man det. Å andra sidan hade det varit väldigt spännande ifall Barca kan tillämpa den taktiken i enstaka matcher för att locka upp motståndarna. Tror att vi hade fått många fördelar med stora ytor och kontringar. Dessutom vill jag se andra lag anfalla och bli irriterade när vi backar hem. Spelas Hawaii-fotboll på det sättet så vinner vi säkert matcher med 4-2 eller 5-3 då vi är betydligt mer tekniskt skickliga än andra lag och har en Messi/Neymar som är ostoppbara på större ytor.

Bara en tanke.
Barcelona Ali G
2014-04-23 23:09
Hahhhahha Erik Niva e ju fan för komisk
Barcelona Vampíro
2014-04-23 23:09
Det sägs att Alexis Sanchez låg bakom 9/11 och var den som gjorde så folk började få cancer.
Barcelona Gabriel
2014-04-23 23:06
Ogillar vad fotbollen har blivit. Dagens fotboll handlar mer om att hålla tätt där bak och försöka spela snabba kontringsanfall och utnyttja motståndarnas svagheter snarare än att försöka skapa något kreativt på egen hand.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:06
@grande jw:


Det håller jag med om. Modric har tagit sin chans och utvecklats. Det var lite skakigt i början men han har blivit stabilare. Vår motsvarighet är Alexis Sanchez. NOT!!!
Barcelona Migueli
2014-04-23 23:06
Davids3 Wow du är inte lite enögd om du tror det är Peps fel att det gått dåligt denna säsongen. Vilket det i och för sig inte gjort. Det är mer otur med skador och allt som sket runtomkring klubben. Och du tror att vi är i ruiner när vi åker ut i en kvartsfinal i CL mot ett av dem bästa lagen i Europa med uddamålet? Hahaha om du tror det går dåligt nu så skulle varit med i början av 00-talet. Då skulle du få känt på riktiga motgångar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2014-04-23 23:05
Detta årets semifinal måste vara bland de sämsta på flera år tre av de fyra lag som är kvar är ultradefensiva och det har varit målsnålt
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-04-23 23:04
Renewal planned - six 'untouchables' for next season - Messi, Iniesta, Neymar, Alba, Busquets, Pique [sport]

Ser spännande ut. Alves verkar åka ut, även Song m.fl. Cesc har däremot tillsammans med sin agent dementerat ryktena om en flytt trots att han blivit utbuad på senare tid. Skulle dock vilja se honom lämna. Ang. Pedro och Sanchez vill jag helst se att båda stannar. Båda är riktigt duktiga spelare som har i och med Neymars ankomst höjt sig och tar därmed ingenting för givet. De är tillsammans med Messi top 3 i den interna skytteligan och har varit våra 2 jämnaste och stabilaste spelare hittills. Jag är rädd att om en av de lämnar (och ger plats för eventuellt Deulofeu), börjar denne känna sig för säker på sin position och därmed ta allt för givet och sluta prestera.

Hur ont detta än gör så måste jag säga att det känns skönt att inte se Xavi på listan. Det känns mer och mer som att han är varit en stor bidragande faktor till Tatas övergång, i och med att han lagt sig i för mycket i Tatas spelidé och taktiker. Detta har säkert varit anledningen till att Tata tappat omklädningsrummet och spelarnas förtroende. Får se om Xavi kan svälja stoltheten och acceptera bänken nästa säsong.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-23 23:02
@Neymar11:


Du har inte följt Guardiola i Bayern Munchen. Det märks. Passion är synonymt med Pep Guardiola när det kommer till ämnet fotboll. Vakna. Det har gått 10 månader nu. Om det är något Guardiola är hyllad för så är det sin passion och besatthet av fotboll.
Barcelona Vampíro
2014-04-23 23:01
@Barcelonistas:

Angående vad?
Barcelona DM1982
2014-04-23 23:00
@Barcelonistas:


And here we go again....
Annons: