/spanien/barcelona/forum/5418.aspx/spanien/barcelona/forum/5418.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Rivaldo Ferreira
6/8/2014 18:58
Fy fabian vilket lag vi har om vi lyckas få dessa spelare.

--------------Ter Stegen--------------
--Montoya--Pique--Marquinhos--Alba--
---------------Busquets-------------------
---Ivan----------------------Iniesta-------
--------------Messi-------------------
---Neymar/Pedro------------Reus/Neymar---

Reus är inte så verklig men man kan alltid drömma.
Marquinhos är mer av en högersidad back men han är bättre än Bartra och Mascherano. Sen tycker jag Rakitic borde starta efter ett tag och ta över efter Xavi. Likt som vi gjorde med Neymar
Barcelona Rambla~
6/8/2014 18:51
I det här läget hade jag testat Roma med ett bud på €35m för Benatia. De hade säkert nobbat omgående och då hade jag direkt kontrat med 40m. Då hade de fått en spelare som säkerligen gjort lite väsen av sig, bett ledningen att förhandla och Romas ledning hade fått något att tänka på. Fast för detta krävs det lite cojones, något penisen Zubi uppenbarligen saknar. Det hade väl slutat med att PSG, allas nya hatklubb, hade kommit instormande och lagt ett bud på 60m bara för de kan och tagit med sig Benatia till Paris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
6/8/2014 18:37
Zubi betyder penis på arabiska
Barcelona Barieta
6/8/2014 18:24
Jag tycker man ändå borde ge Zubi och Co chansen att värva tills slutet av fönstret innan man börjar kritisera. Även fast det inte hänt mycket än så länge så finns det ju fortfarande möjligheter..
Barcelona Sentuary
6/8/2014 18:14
Hur orkar ni fortfarande kritisera Zubi.. Jag har gett upp för längesen, den mannen är efterbliven
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
6/8/2014 18:10
Jag skäms att jag var dum nog att någon gång kritisera Txiki när han var i klubben. Han är numera handplockad av världens rikaste klubb och de låter honom bestämma vad de ska slösa sina pengar på. Hade offrar en hel del för att se honom i Barcrlona igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
6/8/2014 18:08
Vår sektmentalitet har ruinerat klubben. Titta bara på vilka som är på viktiga positioner. Man avskyr influenser utifrån och gör allt för att låta sina egna frodas i klubben.

Med denna fiasko ledning och de medelmåttiga spelarna vi jagar så blir det ingen titel av värde nästa år heller, det garanterar jag.
Barcelona FC Tiki-Taka
6/8/2014 18:03
Both Barcelona and Sevilla midfielder Ivan Rakitic (26) want a final deal on his transfer before the World Cup starts on Thursday. [md]
Barcelona BAGNACK & DONGOU
6/8/2014 17:55
Gå in på den har länken För er som gillar att jämför två spelare Skriv bara namnet på spelaren och jämför de Har kollar upp pedro och Sanchez Deras fram och bakåt passningar.. Sjuk att båda hade typ 300 passningar framåt och 600 bakåt http://www.squawka.com/comparison-matrix
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
6/8/2014 17:52
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Minns tiden när klubbar värvade sportchefer osv av varandra duktiga såna också, nu blir spelarna sportchefer, jag skiter i vad Puyol gjort för klubben, jag vet att han kommer göra sitt bästa om nån gång blir sportchef, men det är som att låta mig spela i barca för jag skulle gör mitt bästa.
Puyol ska jobba med ungdomarna eller med nåt av det sportsliga som han kan.
Samma gäller Med Zubi han ska inte vara nån jävla sportchef
Barcelona the cameroonians
6/8/2014 17:52
Vi flyttar upp Edgar Ié från B-laget och ber till fotbollsgudarna att han håller måttet.

Nej, men seriöst hoppas jag att Lucho kan trolla och plockar upp ett par spelare under det kommande året. Det är förmodligen den bästa chans vi har när markanden ser ut som den gör och ledningen inte har förmåga att agera utefter verkligheten.
Barcelona Barca Barca
6/8/2014 17:51
Hela den här silly season luktar illa från tidningarna, MD, Sport till våran skit ledning. Ingen av tidningarna har kritiserat ledningen, har bara varit en massa falska rykten om stor spelare som, Reus, Aguerro, Higuain, mittbackat allt från Marquinhos till Humnels och Silva, mittfältare från Rakitic till Pogba men vad har vi fått? Ter stegen bara. Jag har sagt det förut och säger det igen, MD och Sport är mutade av lednibgen, att hitta på massa trams om spelare på väg till oss endast för att visa hur duktig pantburks samlarna är(ledningen). Hur i helvet*e kan man inte få igenom en afgär när Marquinhos vill komma till oss och vi vill ha Marquibhos och PSG vill ha Alves och Alves vill ha PSG, hur kan man inte få genom en affär ? En sånna affär blr gå smidig och fläckfri. Men ser man på, nu kommer det nya rykten upp, Cuardado ska tydligen vara nära oss, på riktigt nu hur dumma är MD och Sport som på allvar tror att vi ska gå på deras påhittade lögner för att täcka upp skiten efter Zubi och resteb av pantburks samlarna ? Vad är nästa rykte ? Pogba + 10 miljoner för Sanchez ? oja så duktig Zubi är, men vänta, det gick inte, Juve ångrade sig i SISTA minuten. Jag längtar till VM. Snälla alla här inne, våga inte drömma om Danilo, Doria och Balanta, vi har inget fungerande scout system längre i klubben, tydligen har vi avskaffat det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/8/2014 17:48
@Gabriel:


Mail-bomba klubben? Kräva Zubis avgång?
Barcelona Gabriel
6/8/2014 17:47
Seriöst, vad fan ska vi göra? Börjar få panik.
Peshmerge - AS9
6/8/2014 17:43
Bartomeu: Zubi, hur ska vi göra nu när PSG inte vill sälja?
Zubi: Men det är ingen fara vi har andra alternativ.
Bartomeu: Som vilka då?
Zubi: Ähh.. skitsamma vi skrev ju nytt kontrakt med Marscherano till 2018 + att vi fortfarande kan behålla Song som backup. Jag tror även Lucho kommer gilla idén.

Zubis summer story !
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
6/8/2014 17:39
Att Zubi kan få vara sportchef i Barca borde egentligen vara lika ologiskt som att jag skulle tilldelas rollen som VD på företaget jag arbetar för imorgon. Det är sannerligen ingen överdrift att påstå att han inte har vad som krävs.
Barcelona Rambla~
6/8/2014 17:38
@petersays:


De är förbannade för att några inom förbundet roffar åt sig de pengar de själva hade tänkt roffa åt sig, om jag har förstått det rätt?

Ja men det var ju en ädel sak att strejka för. Om de åtminstone hade anständighet att kräva dessa pengar istället gynnade den fattiga befolkningen på ett eller annat sätt?
Barcelona Rambla~
6/8/2014 17:34
Kom ihåg, betalar de klausulen för Mathieu måste de upp med minst €10m extra bara i skatt. Något den här klubben tycks ha glömt existerar den senaste tiden med tanke på alla jävla skatteskandaler.

Det där om att den här ledningen inte får någon som helst kritik kan jag hålla med om. Både MD och Sport verkast faktiskt mutade till att bara skriva positivt.

Det blir ju inte bättre när Bartro alltid när han får frågan, hyllar Zubi för ett utmärkt ufört arbete.
Barcelona petersays
6/8/2014 17:26
...eller så kan det vara så att de kamerunska spelarna tycker att det försvinner för mycket pengar på ledningsnivå inom landslaget och att de bara vill ha sin del? Vem vet. Ni kanske ska undvika att vara snabba med att fördöma spelare som strejkar. Edit: Ser att Sjögren just skrivit en krönika på ämnet och ser samma problem. Läxa: tänk längre än näsan räcker gott folk.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
6/8/2014 17:22
Och nu har Marquinhos tagit bort favorit-tweeten om att han var nära Barca. Helvete.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
6/8/2014 17:08
Alltså förbannade korkade Barca.

Ifjol kunde vi fått Marquinhos för 35 milj euro (gick till PSG för 31)
Ifjol kunde vi fått Mathieu för småpengar då han hade utgående kontrakt.

Zubi valde 18-hålsbanan då. Ett år senare sitter vi i ett läge där vi MÅSTE köpa mittbackar och det är just Marquinhos och Mathieu vi vill ha. Men dessvärre verkar tåget ha gott. Nu är båda spelarna under långtidskontrakt och i klubbar som vägrar sälja. Bra jobbat!
Barcelona AndreD
6/8/2014 17:04
The Reporter Luiz blev ju klar för oss förra månaden :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
6/8/2014 17:01
@Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito:


Bror, det är exakt så det händer. Klubben( ledningen) visar tecken på att dem inte har några ambitioner på att bli framgångsrika och utmana om alla titlar. Eller så är dem bara för dåliga. I vilket fall. Snart kommer våra bästa spelare sticka också.

Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
6/8/2014 17:00
@LeoMessi:


Bror, det är exakt så det händer. Klubben( ledningen) visar tecken på att dem inte har några ambitioner på att bli framgångsrika och utmana om alla titlar. Snart kommer våra bästa spelare sticka om det fortsätter.
Barcelona LeoMessi
6/8/2014 16:53
The Reporter

Luiz spelar så jävla orutinerat så att jag mycket hellre spelar med bartra än med honom. Han kan fan inte vinna boll utan att dra på sig en frispark. Har du sett dom två senaste matcherna med brasilien? Killen är sent inne i varje situation.

Luiz är möjligtvis den mest överskattade mittbacken i världen. Går fan hellre utan mittback än att köpa in honom.

Men jag har inget emot att betala överpris för andra mittbackar som faktiskt är bra. Med tanke på hur desperata vi är.
Barcelona >The Reporter<
6/8/2014 16:48
Vissa här ville inte ha in David Luiz, här har vi resultatet! Som jag sa innan när vi kunde köpa honom, vilka mittbackar är tillgängliga där ute? Ta luiz innan det blir sent. Vissa ville ha annat, tyvärr kommer vi inte få någon :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
6/8/2014 16:46
Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito

Det roliga är att dom tror att dom sparar pengar genom att snåla när det kommer till mittbackar. Kommer att sluta med att färre och färre folk kommer till camp nou för att se matcher eftersom dom är missnöjda med att inga seriösa investeringar har skett. Då förlorar dom mer och mer pengar, laget kommer att vinna färre titlar, åka ur CL tidigare än normalt och förlora en jävla massa pengar på det.
Barcelona [Carles Puyol 5]
6/8/2014 16:39
Ronaldinho the original (Barcelona) Hahaha ja tydligen så ska han vara från Katalonien för att Zubi ska värva honom. Kyle Walker är hur bra som helst. Han behöver endast spela i ett bra lag då kommer han höja sig. Han hade varit perfekt i mina ögon. Han är ung och Duktig på de han gör som högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
6/8/2014 16:39
@LeoMessi:


Det har jag också sagt sen maj typ...lol
Barcelona LeoMessi
6/8/2014 16:35
Garanterar er att i bästa fall så kommer vi att stå där med Mathieu som mittback och sen kommer Zubi att säga: "Vi har även mascherano som kan vikariera där".

Jag är inställd på att det inte kommer någon mittback och att klubben endast kommer låtsas att försöka jaga en back en hel sommar och sen säga att dom åtminstone försökte köpa en back.

Jag börjar förstå att Messi funderade på att lämna, klandrar ingen som vill lämna klubben numera. Ska dom slösa sina bästa år i en klubb som inte ser ut att vilja investera? Fuck that!

Thiago hade rätt när han sa att det bästa beslutet han någonsin har tagit är att gå till Bayern, och jag är fan inte ens upprörd över det längre.

Vet inte vad som är värst, att ledningen verkar skita i att klubben håller på att gå åt helvete eller att fansen nere i katalonien (dom som faktiskt kan visa missnöje) fullständigt skiter i vad ledningen gör med vår vackra klubb... Jag kan slå vad om att dom fans som finns i sverige hade hörts mer och kritiserade ledningen mycket mer än dom i barcelona gör.
Annons: