/spanien/barcelona/forum/5401.aspx/spanien/barcelona/forum/5401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barc6
2014-07-08 10:46
Vågar man drömma lite om Hummels då eller ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2014-07-08 10:44
Nu skriver de om Hummelsryktet på fotbollskanalen.
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-08 10:37
@Nemesis 10:


Inte ens han kan ha missat tyskens prestationer, bara att jämföra Tyskland med honom och utan så ser man vilken skillnad han gör för landslaget.

All in på Hummels han är ledaren vi behöver där bak!
Barcelona Nemesis 10
2014-07-08 10:29
@Illusionista:


Man kan alltid hoppas men inte men inte med Zubi i spetsen. Hummels vill till Barca och vi behöver en världsklass back som inte kostar oss så mycket, tror vi skulle kunna få honom för 25-30 milj men Zubi jagar ju bara dom omöjliga backarna för att sen kunna säga att han försökte iallafall... Helt otroligt att vi inte har klippt honom ännu.
Barcelona Valdés
2014-07-08 10:06
petersays; om du skulle jämföra ledarskapet i Barcelona och Chelsea - vilka är styrkorna respektive svagheterna i respektive klubb?
Barcelona petersays
2014-07-08 09:44
"Ledningen är värdelös, inga mittbackar kommer. Zubi är en idiot, Bartomeu är en idiot. Pique är värdelös, Xavi är avdankad gammal gubbe. Messi är fet och lat. Suarez är en usel värvning, Barcelona ska absolut inte använda sina stora resurser då kan vi ju liknas en storklubb...
Osv... Bättre så antar jag?"

He he, väl sammanfattat. Jag tycker dock att mycket av kritiken är befogad, men att den formuleras på ett väldigt dåligt sätt. Det mesta grundar sig på en frustration. Man vill att klubben ska hålla fast vid sina ideal och chilla med reklam och galacticosköp, man blir avundsjuk när man ser hur andra klubbar fiskar hem spännande talang efter spännande talang (dock att Mats, Rakitic och Bravo faktiskt lovar gott), man vill äntligen hitta den där tränaren som kan stanna år efter år och leda oss till framgångar, man vill ha en president som faktiskt är vald av medlemmarna, man vill helt enkelt att klubben ska vara "Mes Que Un Club".
Barcelona Illusionista
2014-07-08 09:11
Hoppas Barca köper honom nu!
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 09:05
Sport har rubriken, på sin spanska hemsida, Suarez är inte med Liverpools officiella presentation av de nya tröjorna. Det kommer när som grabbar!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-08 04:53
Dinho the artist

Tror nog mer att han syftade på Elis rötter. Han härstammar ifrån Kongo.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-07-08 03:15
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-08 02:36
@El Capitá:


En av världens bästa vänsterbackar ska vi alltså inte använda oss av?
Barcelona El Capitá
2014-07-08 02:33
När jag läser alla rykten så märker jag att 3-4-3 systemet skulle passat utmärkt.

-----------------------Mats-----------
------------Bartra---pique---ny---
------------------------busi-----------
-------------rakitic---------iniesta---
------------------------messi------
----cuadrado-----------------neymar
-----------------------suarez---------------

Med en busquets som faller ner och kan bilda en 4 backalinje vid tex kontringar
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 02:04
Fransman är han men härstammar från Afrika. Samma sak. Vi behöver honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-07-08 01:46
Deulofeu: "Playing at Madrid or Stoke City? Stoke. Would I dare to play against Pepe without shin pads? (laughs) No, better with shin pads."

Haha!
Barcelona Dinho the artist
2014-07-08 01:41
B.BOSS
***
Vet inte vad du syftar på men Mangala är fransman.
Barcelona B.BOSS
2014-07-08 01:30
Ge de Tello och köp Mangala. Snälla ge oss African power, soul, and heart. Buffalo soldier. Saknar Keita, Yaya och Abidal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-07-08 01:28
Att det bara är de katalanska tidningarna som motarbetar sin klubb(vilket de inte gör, de vill sälja klick/nummer som alla tidningar) är ju inte direkt sant. Marca är ju erkänt nära Real Madrid och när de anser något så vägrar de ge sig förrän det blir så(Mourinho/Pellegrini, även hypen kring Isco).

Neymar Suarez Messi…På pappret sagolikt. Att ett knippe stjärnspelare där fram inte löser alla problem vet vi ju dock om sedan tidigare..Ska bli intressant hur detta utvecklar sig. Speciellt också när Suarez straff lindras (som jag definitivt tror och har alltid trott) då hela fotbollsvärlden kommer peka med hela handen på Barca och dess ev. relation till FIFA.

Ska bli spännande att se vad ledningen har att visa upp för oss glupska supportrar när VM är slut. Vi har ju näst intill blivit lovade snabba svar på mittbacksfrågorna, och ledningen känner nog att de är så illa tvungna, annars kommer huvuden rulla, både genom oss men också från lokalpressen.
Barcelona Barclasico
2014-07-08 00:57
Porto and Barcelona are finalizing a deal on the transfer of Barcelona winger Cristian Tello (22). [o jogo]
Barcelona Barclasico
2014-07-08 00:57
Barcelona offer 30M for Fiorentina right wing player Juan Cuadrado (26). The Italian club want at least 35M. [sport]
Barcelona Blaugrana91
2014-07-08 00:03
Ser gärna att vi värvar Cuadardo, men absolut inte till någon backlinje. Alves lär dessutom bli kvar. Men Cuadardo kan ersätta Sanchez. Desto större trupp desto gladare blir jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-07-07 23:59
Rambla

Jo men av det jag har läst så vill Cuadrado endast komma till Barcelona (barcastuff). Då har Fiorentina inte så många andra val att släppa Cuadrado till oss. Lägger Barcelona lite press på Cuadrado så kommer Cuadrado lägga press på Fiorentina, vilket jag tror redan har skett. Sen så tycker jag personligen att det är idioti att ändra på en spelares position som gör 50-60+/säsong när han är skadefri.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-07 23:55
[QUOTE=Rambla~]Blaugrana91 Visst är det fint med positiva personer som du. Skulle dock gissa att fler än jag här anser att du är överdrivit positiv och vill inte se de negativa aspekterna av denna styrelses handlingar och beteende, nästan lite naivt. Hur du så gott som alltid mer än någon annan benhårt försvarar denna ledning, som nästan alla andra verkar avsky. Det är verkligen beundrandsvärt att du står på dig, även om jag personligen inte gillar hur hårt du sympatiserar med denna junta. [/QUOTE] Bara för att jag inte sitter och ältar samma skit om ledningen dag ut och dag in som i princip alla andra här gör så betyder inte det att jag skyddar någon... Jag är knappast speciellt förtjust i den ledningen jag heller, men det finns gränser. Dessutom ser jag framemot nästa säsong och hittills har vi värvat bra, nu får vi dessutom in Suarez. Så länge mittbackar kommer också vad finns det att klaga på? Sanchez och Cesc säljs och man gör det för att spelarna vill lämna. Jag ser positivt på det hela inför nästa säsong, men visst jag kan sitta här och sprida kass stämning genom att klaga på exakt ALLT istället det lär ju säkert hjälpa.... Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag försökte sprida lite positivitet här, borde ha förstått att det sticker i folks ögon... Ledningen är värdelös, inga mittbackar kommer. Zubi är en idiot, Bartomeu är en idiot. Pique är värdelös, Xavi är avdankad gammal gubbe. Messi är fet och lat. Suarez är en usel värvning, Barcelona ska absolut inte använda sina stora resurser då kan vi ju liknas en storklubb... Osv... Bättre så antar jag? Usch bli alltid på dåligt humör när jag går in på det här forumet....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-07 23:54
Rambla~

Jag förväntar mig från R.Madrid tidningarna men när våra egna tidningar ger sig på spelarna som inte är från La Masia. Det är där händer bara i FC Barcelona.

Jag vill bara att våra tidningar ger de nya värvade spelarna lugn och ro. Det är för att jag förväntar mig att i kommande säsong kommer vår spel inte flyta på som den brukar göra. Det kommer vara ett ny koncept och laget måste spelas ihop. Därav jag personligen inte kräver eller förväntar mig att de ska börja leverera direkt nu med 5-6 nya spelare och en nu coach.

Bara de äckliga tidningar stötar laget så kommer de prestera ännu bättre..
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:37
@Lion24:


Jag tror inte vi värvar Cuadrado. Flera tunga klubbar inblandade där. Har svårt att se Barca gå med i ett budkrig.

Messi lär troligtvis inte spela ute till höger. Snarare i en släpande nr 10-roll bakom Suarez. Han lär få röra sig rätt så fritt och kommer säkert även finnas ute på högerkanten precis som han nu gör med Argentina. Det positiva med en trio bestående av Suarez, Messi och Neymar är ju att Lucho kan välja flera olika formationer och taktiker. Det blir spännande att se hur han kommer att formera anfall och mittfält.
Barcelona Lion24
2014-07-07 23:33
Det som är skrämmande är att Messi förväntas spela på högerkanten om Suarez kommer och att Cuadrado troligen kommer ersätta Dani. Det låter fantastiskt framåt men tänker man på defensiven nån gång i den här klubben? Inte nog med att vi förmodligen kommer ha ett hyperoffensivt kantspel med Alba/Ney & Cuadrado(om han kommer)/Leo, med det ska vi köpa in Mathieu och en gröning i Marquinhos. Lägg till Ney & Leo som verkligen inte är förtjusta i att hjälpa till i defensiven. Ser detta lovande ut? Jag utgår från att dessa spelare kommer eftersom det är dessa som det ryktats som mest intensivt och där Zubi och ledningen inte förnekat intresse.
Barcelona Barclasico
2014-07-07 23:26
@Rambla~:


"applåderar"
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:20
När man är missnöjd med något, som många av oss är med denna klubbledning, tenderar man ganska så snart börja överdriva och beskylla precis allt på dom.

Det är inte rättvist eller speciellt schyst, men det är så människan fungerar. :)
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:17
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Jag har också under en längre tid stört mig på Sport och MD. Jag har konstaterat en sak. När det frid och fröjd i FC Barcelona, fotbollen som spelas fantastisk (som tex under trippelsäsongen). Alla är glada och vänner med varandra, inga interna skandaler etc, mao allt är frid och fröjd.

Det är då de här två tidningarna, ja självklart även AS och Marca men det är ju mer naturligt, det är då de vantrivs som mest. De vil ha skandaler, interna bråk, ja helt enkelt hela havet stormar i FC Barcelona typ. Då njuter de av tillvaron, de kan skriva artikel på artikel som smutskastar spelare, tränare, materialförvaltare, ja vem som helst. De älskar dessa tider.
Barcelona neymar JR
2014-07-07 23:16
Oj så ledningen erbjöd corbella förtidspension, ganska schysst av ledningen att låta en gubbe börja njuta av livet och slippa all stress man har som materialare :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-07 23:10
Blaugrana91

Visst är det fint med positiva personer som du. Skulle dock gissa att fler än jag här anser att du är överdrivit positiv och vill inte se de negativa aspekterna av denna styrelses handlingar och beteende, nästan lite naivt. Hur du så gott som alltid mer än någon annan benhårt försvarar denna ledning, som nästan alla andra verkar avsky.

Det är verkligen beundrandsvärt att du står på dig, även om jag personligen inte gillar hur hårt du sympatiserar med denna junta.
Annons: