/spanien/barcelona/forum/5371.aspx/spanien/barcelona/forum/5371.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2014-07-14 18:44
Barca sägs alltså erbjuda €90M för James och att han anländer nästa säsong. Haha killen är verkligen inte värd några såna summor, dock så måste jag erkänna hade det varit kul att sno en till spelare framför ögonen på Real, sen tidigare både Rakitic och Suarez bara i år! James är dock Madrista så den här gången blir det nog Real som drar längsta strået om dem nu ens är intresserade dvs. Ska dock sägas att tidningen El Confidencial är ganska trovärdig. Undra vad Bartomeu är ute efter om det stämmer, stärka sina aktier inför valet 2016?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-14 18:39
koeman92
Den där James, är han inte real fan???
Så har det ståt var enda tidning ju.

Mundo och Sport är i samma fack som Aftonbladet för mig d.v.s helt efterblivna.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-14 18:38
@B.BOSS:


Och förra året hade vi möjlighet att få honom för 8milj. På riktigt. Det gör det hela än mer störigt att man erbjuder det dubbla nu
Barcelona Barcelonistas
2014-07-14 18:34
Maradroga var säkert en fantastisk spelare men jag ( utan att ha sett Maradroga spela) sticker ut hackan och säger att Messi är den bättre spelaren med marginal. Messi levererar vecka in vecka ut i klubblaget på ett sätt som får honom att framstå som odödlig att vara så bra under en lång period är inte normalt. Jag tror verkligen inte att Maradroga var på den nivån som Messi är på och då syftar jag på när det gäller att leverera vecka in vecka ut och få dom alla lag och se pinsamma ut.

Ta en spelare som Ronaldinho han var ju magisk men han var aldrig på den här Messi nivån där han prestera under en längre period samt att kunna hålla den nivån.
Barcelona koeman92
2014-07-14 18:34
Skriver förresten fram mobilen så ursäkta eventuell stavfel.
Barcelona B.BOSS
2014-07-14 18:33
Mathieu är egentligen inte en dålig tillskott till laget men för ålder och priset som Valencia ber om är han inte värt det. Madrid för Varane för 8 miljoner. Ska vi köpa en 31 åring för 15-20?! Allt under 10 hade varit perfekt för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-07-14 18:31
Gick precis in på sport och Mundodeportivo, står där två artiklar om att Barça nu har gett sig in i striden om James Rodriguez och att Bartomeu har förberett ett bud på €90 miljoner till sommaren 2015!
Om detta stämmer kan nog Real redan vinka Hejdå till James, precis som med alla andra spelare som vi båda har velat ha de senaste åren. Men är det bara jag eller ger sig Barça in på spelare som även Real vill ha bara för att markera revir, ellerhur för att vi faktiskt behöver dessa? Neymar, Rakitic, Villa och Suarez är flera exempel på spelaren som Real varit intresserade av långt före oss. Misstänker väl att man vill hitta en ersättare åt Iniesta som ska fylla 31 om något år samt pga att Xavi håller på att lämna. Vad tror ni?
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 18:25
Vad har maradona att säga om sin svärson? Han uträttade inte ett skit. Eller tror maradona att han själv hade gjort det bättre i dagens argentina?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-14 18:18
@B.BOSS:
Hehehe, nu kan Mourinho andas. Eller är det bara ännu en känga till C.R?? Vem vet?? Den där Mourinho har alltid agendor. Hur är det ifatt med Maradona då?? Har han fått återfall? Det kan var så att har någon beef med Fifa eller Adidas. Men var han tvungen att lägga salt på såren. Han landslag förlorade precis en VM final i de sista minuterna med 1-0. Kunde han inte säga några tröstande ord åtminstone. Gubben har inte alla bollar i målen.. Mourinho hyllar Messi, Maradona sågar Messi. Mycket har man sett och hört..
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-14 18:16
De där citaten är dock ett par dagar gamla, men jag hoppas det finns något i dem. Vertonghen för Mathieu alla dagar. Även om inte fransmannen är så dålig som vissa påstår
Barcelona MabastB
2014-07-14 18:14
Nakhli (agent Vertonghen): "Several teams are interested in Jan. Barça is one of them? I can't confirm or deny that." [hnb]

Nakhli (agent Vertonghen): "Jan prefers to stay or to leave? Tottenham is not a small club either. It's too early to answer that, we'll see"

Har en känsla av det händer något angående Vertonghen. Valencia verkar inte vilja sälja Mathieu så Zubi och company kanske har riktat blickarna mot London? Helt klart ett bättre alternativ än Mathieu.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-14 18:13
Jag förstår att han hyllar Messi. Men på riktigt, han är den sista personen man väntade sig av det..

Har det kommit upp någonting som kopplar Hummels till oss ;-)???
Snälla, vad som helst..
Barcelona B.BOSS
2014-07-14 18:09
Mourinho tränar inte Madrid längre. Det är vad som har hänt ;).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-07-14 18:09
Han har tagit rejkards weed

@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Barcelona Nemesis 10
2014-07-14 18:09
Gabriel

Ditt inlägg var helt klockren, precis det budskapet jag har försökt att få ut men gav upp lite till slut men du har lyckats sammafatta allting helt perfekt.
Folk måste vakna det är nya tider och fotbollen utvecklas för varje år som går!!
Barcelona B.BOSS
2014-07-14 18:09
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Är Morinho döende ??? Jag håller med att Messi var för långt nere på mittplanen men vem ska passa honom bollen o han går upp??? [/QUOTE] Mourinho menar att Messi ska inte klandras. Han behöver mer understöd och var tvungen att spela på mittfältet och det gjorde han för laget. Därför är han inte en egoist som inte bryr sig om laget bara för att spela i anfallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-14 18:07
[QUOTE=Barcelonistas]FreeYourMind - inte första gången han har även erkänt att Peps Barca var ett av tidernas bästa lag. Precis det är just det jag har sagt hela tiden Argentinas mittfält var för dåligt. Hade man bara haft 1 spelfördelar på mitten så tror jag att man hade vunnit igår mot Tyskland. För varje gång Messi fick bollen så blev det farligt sen kunde det ta 10-15 min innan han fick bollen igen. Argentinas mittfält hade inte kvaliten alls.. [/QUOTE] Säg vad man vill men Di Maria var saknad igår och jag hade tagit med Pastore oavsett vad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-14 17:58
FreeYourMind - inte första gången han har även erkänt att Peps Barca var ett av tidernas bästa lag. Precis det är just det jag har sagt hela tiden Argentinas mittfält var för dåligt. Hade man bara haft 1 spelfördelar på mitten så tror jag att man hade vunnit igår mot Tyskland. För varje gång Messi fick bollen så blev det farligt sen kunde det ta 10-15 min innan han fick bollen igen. Argentinas mittfält hade inte kvaliten alls..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-14 17:55
Är Morinho döende ???

Jag håller med att Messi var för långt nere på mittplanen men vem ska passa honom bollen o han går upp???

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-14 17:53
@Barcelonistas:


Vad har hänt med Morinho????
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-07-14 17:53
Mourinho: "Messi sacrified himself for the team. He wanted to win, he didn't wanted to be topscorer or mvp, he wanted to make history." Mourinho: "Messi played in zones that are not his. He had to play so low that he had to cross 2-3 lines. Always had 2-3 players on him." Mourinho: "Messi was trying to create something out of nothing for his team. His assist to Di Maria was for example brilliant." [yahoo] Mourinho: "If Messi wanted to be the phenomenon we all know he is, he'd just have played up front, close to Higuain, waiting for a chance." Mourinho: "All my respect to Messi because he played for his team and this can't be said of all players at this World Cup." #arg Mourinho, mannen som hatar Barcelona och aldrig någonsin hyllat någon Barca spelare sen Guardiola blev tränare för oss, skyddar Messi som om han vore hans egen. Med detta sagt litar jag hellre på en äkta expert som honom än en överhypad Hasse Backe, den förvirrade skäggiga typen i tv4 studion och Niva som tyvärr numera är en mainstream skribent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-07-14 17:52
@Leo y Cesc:


Jag kan inte hålla med om att Mourinho är äcklig, trots att det varit stunder då jag verkligen vill ogilla honom,

Faktumet att han nu när han lämnat Real Madrid kan säga såna här saker tyder på att mycket i hans personlighet och karaktär är skådespeleri, vilket jag ändå kan respektera.

Oavsett vad han egentligen tycker om saker och ting så lämnar han det åt sidan för lagets skull och han har troligtvis en baktanke med allt.

Med det sagt så är det lätt att kasta skit på Messi i stundens hetta, men statistik är statistik och att Messi hade sån fin statistik detta VM går inte att blunda för, oavsett hur loj han stundtals kan se ut.

Anledningen till att vi ser Messis brister så tydligt är för att vi letar efter dem så tydligt. Vilken annan spelare i världen (förutom Zlatan, Ronaldo) följer vi lika mycket som Messi, för varje steg han tar?

Alla öser beröm över t ex James Rodriguez, som givetvis har varit hur bra som helst - men hade vi lagt märke till honom på samma sätt som Messi så hade vi märkt av brister även där.
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-14 17:49
@barcastuff: Mourinho: "All my respect to Messi because he played for his team and this can't be said of all players at this World Cup." #arg [yahoo] @barcastuff: Mourinho: "If Messi wanted to be the phenomenon we all know he is, he'd just have played up front, close to Higuain, waiting for a chance." @barcastuff: Mourinho: "Messi sacrified himself for the team. He wanted to win, he didn't wanted to be topscorer or mvp, he wanted to make history." Vad vill ni säga nu la puta fans?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-07-14 17:49
Tänkvärt när man kritiserar Messi: For the past year Messi: -Struggled with injuries over 3 months of football - Has been accused of tax evasion because of mistakes made by his entourage (he was 17th years old at the time) - His father wrongly accused of money laundering and drug traffic in Colombia by one of the biggest newspapers in Spain - Tito Vilanova, one of the main responsible for taking care of him as a youth player tragically passed away -Had a close friend of his, Jorge "Topo" López, dying in a car accident hours before a World Cup seminfinal Still managed to score 41 goals and make 14 assists in 46 matches for Barcelona, lead Argentina to the World Cup final scoring 4 goals and 1 assist, more than all of his teammates combined. Creating the most chances in the 2014 World Cup and having the third most dribbles in the history of the tournament. People underestimate how much a person can struggle and still perform at the highest level.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-14 17:48
Mourinho: "Messi sacrified himself for the team. He wanted to win, he didn't wanted to be topscorer or mvp, he wanted to make history."

Mourinho: "Messi played in zones that are not his. He had to play so low that he had to cross 2-3 lines. Always had 2-3 players on him."

Mourinho: "Messi was trying to create something out of nothing for his team. His assist to Di Maria was for example brilliant." [yahoo]

Mourinho: "If Messi wanted to be the phenomenon we all know he is, he'd just have played up front, close to Higuain, waiting for a chance."

Mourinho: "All my respect to Messi because he played for his team and this can't be said of all players at this World Cup." #arg [yahoo]

Mourinho: Messi is still a historical player. He does not need to be world champion to be a historical player, especially in this decade."

Mourinho: "Messi deserves respect more than ever after ARG came so close. Easy to respect when he wins but when he lost, it's not so easy."

Mourinho (coach Chelsea): "Messi scapegoat for World Cup final loss? Not at all. I think in the first half he had fantastic options" [yahoo]
Barcelona B.BOSS
2014-07-14 17:40
@barcastuff: Mourinho: "All my respect to Messi because he played for his team and this can't be said of all players at this World Cup." #arg [yahoo]" "@barcastuff: Mourinho: "If Messi wanted to be the phenomenon we all know he is, he'd just have played up front, close to Higuain, waiting for a chance.""
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-14 17:34
Fyfan vad jag hatar när det kommer färskingar hit som ska gapa högst och leka allvetare. Gå in i diskussioner med nedvärderande ton mot erkänt duktiga skribenter. LuisSuarez Vi har fattat, du älskar Suarez o du hatar Alexis som är allt annat än medioker. Ha lite mer respekt, bara för att du älskar Suarez behöver du inte trycka ner Alexis gör typ femte gången på 3 dagar. Han gjorde en väldigt bra säsong och man tycker att du borde fattat redan vid det här laget att det räcker inte med att vara en stjärnspelare för att göra bra ifrån sig i Barca. Det tog Alexis tid att komma in, Cesc kom i princip aldrig till sin rätt. Alexis som dominerade i Serie A och Cesc som dominerade i PL. Silly Season ska summeras när den e slut o inte när serien är färdigspelad, då summerar man givetvis säsongen. Värvar vi inga dugliga försvarare har vi fortfarande inte gjort någon bra Silly Season.
Barcelona the cameroonians
2014-07-14 17:20
Första matchen på lördag 19:e juli mot Recreativo de Huelva.

Ter Stegen är med, men inte Rakitic.
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-14 17:11
Nån som vet när det är vår första träningsmatch? Och kommer ter stegen och Rakitic kunna vara med??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-14 16:56
Rakitic -“I read that Barca have spent more money this year than they have in any other summer transfer window and the very first thing they told me when I arrived was ‘we have to win everything!’ - so I want to be ready," the midfielder told a press conference in Split."
Annons: