/spanien/barcelona/forum/537.aspx/spanien/barcelona/forum/537.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Fuerza
2016-11-20 01:18
De största svikarna är spelarna. Ingen är större än klubben. Spelarna borde lära sig detta. De är ingenting utan fansen.
Barcelona Kröjff
2016-11-19 23:55
@Blaugrana91:
Blaugrana91 Jag får be om ursäkt för mitt tidigare inlägg, där jag ju ondgjorde mig över att du tyckte att det var lika bra att Real vann det vid den då aktuella tidpunkten ännu icke spelade derbyt i Madrid, eftersom du ansåg att det skulle vara rätt åt våra egna spelare; vilka du tycks betrakta som både överbetalda och underpresterande (en urdålig kombination) Såg nyligen ovanstående och föregående inlägg av dig i efterhand och förstår nu så här i elfte timmen, att du trots allt bara försökte vara lite positiv. Men försöka räcker tyvärr inte alltid ända fram. Något som inte minst matchen mot Malaga, visade med all önskvärd tydlighet; eller Atléticos möte med Real i Madrid ikväll för den delen.
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 23:43
Pique: “We have players that cost a lot of money and a huge budget if we compare it with Malaga's. There are no excuses for not winning.” Pique: “It's worrying that we've dropped so many points at home. No one wants to draw against a rival that in theory we should beat.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-19 23:37
Det här är tyvärr Rijkaards sista år i dejavu. Bästa att hoppas på att åren efter blir likadana som dom blev då. Dvs när Pep tog över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-11-19 23:30
@zigazaga:

Han har nog planerat detta och kommer säkerligen få en varning mot Sociedad och därmed missa el Clasico för att närvara på premiären av hans nya film...

Jag ser tyvärr inte hur vi ska vinna ligan i år med detta bedrövliga spel. Nästa match mot Sociedad borta kommer leda till poängtapp, 100% säker. Vi kunde knappt vinna över Granada och tappat poäng mot Alaves och Malaga vad tyder på att vi ska vinna över Real? Kan bli en lång och dyster säsong.
Barcelona zigazaga
2016-11-19 23:13
Neymar tog ju ingen varning, varför? Nu kommer ju han garanterat få det mot Sociedad och missa el clasico, suck.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-11-19 23:06
El Pistolen

Vi har knappt haft samma taktik någon match i år.
Bara att konstatera att taktiken med lågt försvar(långt lag) och spela på kontringar, så som vi har gjort mot alla topp lag i år , med gott resultat. Är resultat mässigt den bästa taktiken.
Tyvärr när vi har kort lag, med bollkontroll mot lågt försvarande lag, som backar hem. Räcker vi inte till om vi inte spelar med bästa elvan.
Idag är vi helt enkelt för långsamma, initiativlösa och orörliga för att luckra upp ett lågt försvarande lag.
Endast en man på plan som vågar sätta press och utmana motståndarna.
Barcelona FCB-1899
2016-11-19 23:03
Det finns många svikare här inne. Vissa väljer att inte ha så stora förhoppningar på Luchos Barca ( som kammade hem trippeln första och dubbeln andra säsongen ) men vi är knappt inne på den tredje säsongen. Jag hellre tar oavgjort med den spelstil och den filosofin som klubben identifierar sig med och som fick mig att bli kär i, än spelar som vilket botten lag som helst för att vinna en match. Vi är Barca och vi ändrar inte på hur vår ryggrad står för avsett lag vi möter . Lugna i båten grabbar. Visa lite lite kärlek trots lite "sämre" tider. Vi hade lika gärna vunnit ikväll och vi hade ändrat på vårt spelstil men komigen, vi är Barca, jämför inte identites lösa klubbar med oss. Barca i vårt och ( poäng) torrt haha! KOMIGEN...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 22:58
[QUOTE=papillon]El Pistolero #9 Vad var zidanes taktik idag? [/QUOTE] Kompakt försvar, 442. Ronaldo på topp med Bale fast Bale driftar till högerkanten vid försvar så det blev 451. Ronaldo i mitten längst upp betyder att han inte är delaktig i speluppbyggnaden (där han är bedrövlig) o man har hans giftighet på topp istället. Kanterna helt stängda med där Atletico anfaller som mest. väldigt imponerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-11-19 22:57
Jag är smått mållös. När jag läser alla inlägg senaste timmarna så är det alltför många jag anser vara smått idiotiska att jag inte vet vart jag ska börja. Allt från inställningen till felaktiga fakta. Herregud! Trots laget på planen ikväll så spelade vi i alla fall en bra fotboll, det är det positiva jag har att säga. Sen är det en fruktansvärd brist på kvalité på avsluten ikväll som gör att vi inte vinner matchen. Vi hade tillräckligt många anfall och avslut för att avgöra matchen. Avsaknaden av Messi och Suarez syns tydligt. Jag tänker inte ge upp ligan ännu. Jag tror på vårt lag och är inte imponerad av Real heller. Ni andra får komma med domedagsprofetior och patetisk förlorarmentalitet hur mycket ni vill, men i mina ögon är ni just patetiska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-11-19 22:49
El Pistolero #9

Vad var zidanes taktik idag?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona FCB-1899
2016-11-19 22:36
Fortfarande många matcher kvar att spela om. Vi kommer igen, starkare än någonsin. Det handlar fortfarande om 4 poöng. Jag kan slå vad om att vi kommer förnedra detta turliga real den 3 December men kan inte lova att vi vinner la liga ( mest pga all tur och domarhjälp de får ) det kanske låter för barnsligt men det är sanningen. Barca ända in i döden :) VISCA El BARCA!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 22:33
[QUOTE=S.Eto'o]Föreställ er den här elvan mot atletico bortaplan.... Ter stegen-Roberto-mascherano-Mathieu-Alba Iniesta-Gomes-Denis Rafinha-Messi-Neymar .....Oavsett vilken Spelare real sätter på plan , märks det knappt nån skillnad medan i Barcelona förvandlas spelarna till korpen nivå. Helt sjukt [/QUOTE] Lagsport, taktik osv. Zidanes taktik till denna match har varit spot on, han har anpassat sig perfekt till denna match med tanke på skador. Vår kör samma taktik varje jävla match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-19 22:32
Atlético är ju precis som Barca i den här matchen, de kan inte göra mål på de chanser de skapar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-19 22:32
Riktigt sköna fans har atletico
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 22:31
[QUOTE=Iniesta70]Haha ...vilken rutten lördag. Här har man gått och längtat efter landslagsuppehållet på att ligorna skulle dra igång igen. Man har laddat och suttit och kollat spelprogram och tänkt på hur tabellen skulle se ut efter denna lördag "Storseger"mot Malaga. "Förlust "för Real.....Mumsfilibaba...serieledare när man vaknar på söndag... Nu önskar jag att det hade varit ett månadslångt uppehåll istället....... [/QUOTE] Samma här. ska lova mig själv från o med nu att inte ha några större förväntningar på Luchos Barça, inte ens om det är Granada på Camo Nou så är det säkert längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-19 22:26
El Pistolero Absolut gör de det, kan jag inte säga emot. Dessutom efter ett uppehåll och i en tuff bortamatch även om resan i sig är kort, gör det ännu mer imponerande. Det här laget vinner ju även när spelet suger men i kväll är det välförtjänt. Nu kan vi inte längre gömma oss bakom argument som att de bara har haft lätt motstånd så här långt. Det håller inte längre. Det är vi som bör vara jävligt oroliga inför framtiden. Även om jag hellre ser att vi lyfter oss under andra halvan av säsongen än att vara på topp nu. Det gäller fan att bita ihop och klamra sig fast i bakhasorna av RM. Det är 4p nu och det kan springa iväg fort framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-19 22:25
Men nu måste vi vinna mot Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-11-19 22:25
Föreställ er den här elvan mot atletico bortaplan.... Ter stegen-Roberto-mascherano-Mathieu-Alba Iniesta-Gomes-Denis Rafinha-Messi-Neymar .....Oavsett vilken Spelare real sätter på plan , märks det knappt nån skillnad medan i Barcelona förvandlas spelarna till korpen nivå. Helt sjukt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2016-11-19 22:25
Nej men det är väl hatten av Real. Vi har tappat för många enkla poäng och det är sånt som avgör ligan i slutändan. Räknar med poängtapp som vanligt borta mot Sociedad men får hoppas att vi visar upp vår bästa sida på El Clasico :)
Barcelona Barcadinho.
2016-11-19 22:24
Byt till sexan. Inglourious Basterds av Tarantino... :-)
Barcelona Iniesta70
2016-11-19 22:24
Haha ...vilken rutten lördag.
Här har man gått och längtat efter landslagsuppehållet på att ligorna skulle dra igång igen.
Man har laddat och suttit och kollat spelprogram och tänkt på hur tabellen skulle se ut efter denna lördag
"Storseger"mot Malaga.
"Förlust "för Real.....Mumsfilibaba...serieledare när man vaknar på söndag...

Nu önskar jag att det hade varit ett månadslångt uppehåll istället.......
Barcelona neymar JR
2016-11-19 22:22
Med ramos på plan hade real förlorat :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-19 22:20
Måste införas någon ny regel, är så jävla trött på spelare som ligger ner för att vinna tid. Detta gäller även våra spelare, sker hela tiden varje match oavsett vilken minut det är. Detta förstör matchrytmen hela tiden. Så jävla trött på filmningar, förstärkningar och maskningar. Börja straffa spelarna, inte fjuttiga böter utan stäng av dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-11-19 22:20
Game over. Det är väl bara att buga sig för Reals spel idag, många spelare borta men de gör jobbet på bortaplan mot Atletico. Barça hade ett resevbetonat Malaga hemma men lyckades inte ta hem det. Klasskillnad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-11-19 22:19
Kan inte se hur det ens är i närheten av straff?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2016-11-19 22:19
Nja, som jag uppfattade det var Savic före Ronaldo som kommer bakifrån och väljer att springa in i det utsträcka benet som missade bollen. Bollen var ju på väg bort från målet, klart Ronaldo väljer att snubbla då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-11-19 22:19
Vi kan åtminstone räkna bort Atletico från liga striden för tillfället.

Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 22:18
Vilken kontring...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-11-19 22:15
[QUOTE=Rambla~]Hur man hela tiden kan få så billiga straffar? Det här laget får verkligen precis allting med sig. Stjärnorna står typ rätt. [/QUOTE] Jag kan inte påstå att straffen var billig, snarare väldigt onödig. Finns ingen anledning att tokbryta där, följ med istället och håll ut. Synd att Barça inte fick straff när Piqué fälldes, där fegade domaren ut helt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: