/spanien/barcelona/forum/5368.aspx/spanien/barcelona/forum/5368.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCBlaugrana
2014-02-17 18:06
ÄktaCulé

Ja du borde nog läsa på om vår klubb eller kolla en match när Diego Costa grisar fotboll.

Så olika atitydsmässigt som det bara kan bli. Costa är en gris.
Barcelona Gio Style
2014-02-17 17:53
@papillon:
Självklart inte men du förstår ju att detta är ju en uppfattning jag bildat mig under den här säsongen och inte imorse när jag läste statistiken. Jag tycker att han har varit för egoistisk den här säsongen och det pga att han behöver sticka ut för att försöka få sin plats i elvan. Men jag tycker också att han har blivit bättre på den här punkten på senare tid men tycker tyvärr att han fortfarande väljer det egoistiska alternativet för ofta. Ett väldigt tydligt exempel såg vi i matchen mot Sevilla, ett hårt inspel är på väg mot Messi som står sopren i höjd med straffpunken men Pedro försöker ta bollen som kommer alldeles för hårt (då den inte är menad till honom)och misslyckas ta emot den varpå motståndarna tar bollen. Och seriöst, hur ofta har du egentligen sett Pedro stå utanför och dra på ett snabbt skott vid en hörna? Förklaringen funkar i teorin men det är ju knappast så det brukar gå till under en Barcamatch. en nu blev det ju ändå fokus på fel saker då du bara fick med dig det negativa om Pedro ur den texten.
Barcelona Barcelona_1899
2014-02-17 17:51
Jag tror inte att vi kommer ha problem med att vinna kriget på mittfältet eller ha problem med bollinnehavet, problemet vi kommer ha imorgon kommer vara som vi har haft hela säsongen och där vi har släppt in 70%av våra mål: Fasta situationerna. Vi får inte ge eller bjuda på enkla frisparkar och hörnor. Det kommer straffa oss direkt som många gånger tidigare. Vi kommer att få lägen, deras mittbackar är inte snabba i sidled det har vi sett tidigare mot Real, får Messi bra med utrymme lär han själv kunna stänka dit 2baljor och runda lescott/demichellis med bundna ögon!
Barcelona zick9
2014-02-17 17:45
Så fruktansvärt vackert
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-02-17 17:43
En riktig skön intervju med både Yaya Toure och Busquets, från idag.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-02-17 17:28
ÄktaCulé Du verkar inte vara införstådd med klubbens kultur riktigt om du tycker att Diego Costa passar in i Barca endast för att han är en bra spelare. Samtidigt heter du "ÄktaCulé" så jag antog precis som hjärta Puyis krull att du var sarkastisk. Men som Brex fick erfara verkar du mena fullt allvar. Utan att mena något illa föreslår jag att du läser på lite om hur klubben fungerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-17 17:26
Thierry Henry: "There are no words to describe Messi. He's from another world, without any doubt the best. He does things you can't imagine"" Thierry Henry: "Best Barça memory? The 2-6 against Madrid is unforgettable. The celebration of the fans touched my heart." [md]" Thierry Henry: "Everyone knows how special Arsenal is for me, but I was also lucky to be part of Barça. I'm a fan of both Arsenal and Barça""
Postat via SvenskaFans-appen
ÄktaCulé
2014-02-17 17:20
Brex/

Vill man ha någon som är Barca i sitt DNA så kan vi lika gärna värva hem Bojan om det är så du tycker, eller är det inte så att vi ska värva spelare som kan vara ett seriöst alternativ till att platsa i vår elva?

-

*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat/

Nej
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-17 16:42
Jag är redan nervös och pirrig i hela kroppen inför matchen imorgon. Det är såna här matcher man lever för. Första målet är viktigast då är hälften vunnet! Pellegrini kommer spela med hög press som Sevilla i början men när benen blir trötta fixar vi det. Därför måste vi hålla igen och lyckas spela av de första 15 minuterna och inte släppa in ett billig mål. Jag tror att Cesc Xavi och Iniesta startar tillsammans. Beroende på matchbilden kommer Alexis och Neymar in senare men om vi lyckas gå ut segrande då kan Tata sätta in Song bredvid Busken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-02-17 16:41
Någon mer än mig som har en bra känsla inför imorgon? Jag är inte ens nervös. Jag tror sjukt mycket på Barca!
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-17 16:23
barcastuff: Tw Russell Brand (English comedian): "HOLY FUCK Lionel Messi is in the same hotel as me. Time for a dribbling competition. #inhiscornflakes""
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Taher (Barça-Red)
2014-02-17 16:10
Capitan

Det är fixat nu. Vet inte vad som hände men kan tänka mig att ngn på Centralredaktionen gjorde ngt skumt.

Hursomhelst, borde fungera nu :)

Visca! Sjukt nervös inför matchen imorgon.
Barcelona FCBlaugrana
2014-02-17 15:46
Här kommer en liten jämförelse mellan vår överskattade Fabregas & världens just nu bästa mittfältare Modric. Enjoy.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-17 15:45
@barcastuff: Thierry Henry: "There are no words to describe Messi. He's from another world, without any doubt the best. He does things you can't imagine"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-02-17 15:43
På ett sätt längtar jag som fasen till matchen imorgon...och på ett sätt så hatar jag matcher som den imorgon. Det ska såklart bli sjukt kul och spännande, men jag tycker nästan att det är jobbigt att kolla på stormatcher med Barca. Min puls är uppe i 200 slag/min redan ett par timmar innan matchstart och efteråt brukar jag alltid ha huvudvärk pga anspänningen haha.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-02-17 15:33
Är det bara jag som kommer till SF:s startsida när klickar på Måndag hela veckan?
Barcelona Treyh
2014-02-17 15:30
Jag är säker på att vi kommer att spela med

Xavi-Busquets-Iniesta

Messi-Cesc-Neymar

Precis som mot Real Madrid. Vi kommer försöka stänga mitten och kontrollera matchen i början. Jag vågar dock inte gissar hur backlinjen kommer se ut.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-17 15:27
Jag längtar så obeskrivligt mycket till matchen imorgon mot Manchester City!!!!!!! Tiden går segt........
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-02-17 14:15
#WengerKnows

"If I really thought about whether Barca are dominating in Europe as they did in recent years, I would say no," he wrote in his Eurosport blog. "But if you asked me if they can still win the Champions League, I would say so.

"I really want to see their tie with City because I love the way Barca play. They're still a team with great offensive strength but they will have to be strong in defence to stop from conceding goals at City."
Barcelona ElTriplete
2014-02-17 13:57
Sitter och kollar lite av 4-0 förlusten mot Bayern just nu sådär efter att ha kommit hem. Fyfan vad dåliga vi var. Det här är ett perfekt exempel på hur Barca inte får spela en match och hur vi absolut inte får spela imorgon. 1. Försvaret var under all kritik. Alldeles för dåligt och en riktig hönsgård verkligen. 2. Pressen var som bortblåst och det var ingen kompakt, kollektiv press. Alla vet hur viktigt det här är för ett lag som Barca. 3. Alldeles för slarviga passningar i enkla lägen där vi egentligen ska rulla ut Bayern. Det var inte så att de parkerade bussen utan de sprang ju faktiskt efter bollen som galna hundar men ändå kunde vi inte spela ut oss ur situationer. 4. Messi. Fyfan vad dålig och slarvig han var. Under flera sekvenser springer han rakt in i en mur med 3-4 spelare och blir avväpnad. Schweini gjorde ett makalöst jobb med vår käre Leo. 5. Kontringarna som vi sett så mycket av den här säsongen var inte ens närheten av det vi fick se då. När kontringslägen uppstod valde vi att passa runt eller slå en pass på måfå.. Nej, det var en massa faktorer som ledde till 0-7 förlusten. Vi hade knappt haft Tito under våren och när vi väl hade honom led han fortfarande.. Allt gick verkligen emot oss. Men man får alltid andra chanser i livet. Imorgon måste vi spela bra och skicka en varning till alla lag i Europa!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Taher (Barça-Red)
2014-02-17 13:52
Veckans Måndag hela veckan ligger nu uppe. I veckans avsnitt diskuteras morgondagens match samt en del kommentarer om lördagens fantastiska match.

Visca!

Ha det bra alla och imorgon gäller det.
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-17 13:45
Dani Alves is always one for a bold statement. “Manchester City have many good players, but they’ll never be Barça. They are a club of modern football, built on big signings. But Barcelona has a history and class that dates back many years.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-02-17 13:34
@ÄktaCulé:


Sarkastisk antar jag? :)
Barcelona Diar Shekha
2014-02-17 13:30
Jag tycker att både Fabregas och Xavi måste spela imorgon. Det finns två varianter: 1.Xavi-Busquets-Iniesta -> Cesc bakom Messi-Sanchez. 2.Xavi Busquets-Cesc -> Iniesta-Messi-Sanchez Xavi måste spela, det bara är så. Hans passningsspel behövs enormt imorgon med tanke på att Manchester City har nästan samma spel filosofi som oss dvs bollinnehav och possesionspel. Ju mindre boll City har desto bättre. Cesc's framspelningar kommer vara super viktiga imorgon då han lägger bollen istället för att kladda med den. Det kommer säkert finnas ytor. Jag är mest orolig för fasta situationer och att vi ska göra en horribel insats som mot Milan och Bayern München i fjol. Om inte spelarna är tillräckligt taggade imorgon då måste huvuden rulla om vi åker ut sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-02-17 13:28
En som jag hoppas och vill ska starta imorgon är vår kapten Puyol!! För han är en riktig krigare!!
Barcelona Leo y Cesc
2014-02-17 13:20
@barcastuff: Cesc Fabregas is 1 goal away from 100 club goals as a professional #fcblive So far: 57 with Arsenal, 42 with Barcelona [via @bradpanton] Cesc har redan gjort 42 mål i Barca och alla vet vi hur ofta han startat och i början inte alls hittade rätt. Vi behöver en målfarlig mittfältare och som slår väldigt ofta bollen framåt istället för sidled och där har vi något som kommer bli något nytt i vårat spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Brex
2014-02-17 12:45
@ÄktaCulé:


Han är ju så mycket icke-barca som det går...
ÄktaCulé
2014-02-17 12:34
Endast en anfallare är värdig nog för agera som killer i den vackra blåröda tröjan:

Diego Costa
Barcelona Gabriel
2014-02-17 11:54
Om EMD's startelva stämmer så tänker Tata precis som mig. Kudos till han isf!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-02-17 11:54
Jag har funderat lite kring anfallsuppsättningen och faktum är att både Alexis och Pedro är i bra form för tillfället samtidigt som Neymar precis kommit tillbaks från skada. Det normala och mest realistiska vore att starta med Pedro - Messi - Alexis från start, men helt ärligt nu, jag kan inte komma ifrån att tänka på att Neymar är just den typen av spelare vi köpte för SÅNNA HÄR MATCHER! Vi köpte in honom för att kunna avlasta Messi i dessa viktiga CL matcher, I'm sorry men det vore idioti att bänka honom, trots att han precis kommit tillbaka. När det kommer till ren klass och talang är han nr 2 eller 3 i vårat lag efter Messi och Iniesta. Han är en matchavgörande spelare - sånna spelar man från start. Hade det varit upp till mig hade jag spelat Neymar från start, han är också äcklig när det kommer till filmningar osv men det skiter jag fullständigt i, sånt kan komma att spela en stor avgörande roll i längden. Nu har jag inte koll på vilka City riskerar att missa i returen vid en eventuell varning men jag vet att det kan vara skönt med spelare som ser till att motståndarlagets spelare varnas. Jag hade startat med Xavi - Busquets - Iniests på mitten och haft Cesc lite bakom för att sedan spela med Messi - Neymar där framme. Mycket spel i mitten, skit i kanterna. Ser ingen mening med Alexis och Pedros kantspel mot City.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: