/spanien/barcelona/forum/536.aspx/spanien/barcelona/forum/536.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar N11
2017-01-09 20:52
Tack gode gud att ronaldo spelar inte hos oss, en mer bortskämd, barnslig, egoist finns inte på hela universum. Att ens vara stolt över en sån diva visar vilken låg IQ nivå man har, han passar i denna fascist klubb som real är och har varit i hela dess historia.
Barcelona Barca4life98
2017-01-09 20:47
Hmm... Ronaldo peakar Barca. Perfekt säger jag, vi behöver all motivation vi kan få just nu. Nu får spelarna ta sig i kragen. Säsongen är långt ifrån över och enligt mig lever ligan i allra högsta grad om vi kan få igång spelet nu. Alla lag har en period varje säsong där man tappar poäng och Real går in i en tuff period nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-01-09 20:47
Spelar ingen roll hur många priser den fjollan vinner . I slutändan , om 10-20 år och framåt så kommer folk prata om Messi och inte Ronaldo . Och det vet alla om , vi, madrid-fansen och alla andra . Ronaldo är och kommer alltid att vara denna generationens tvåa , skuggan av Messi . När vi vann 6 titlar med pep så svävade vi på moln, vi var fotbollsmässigt överlägsna . Nu är det Madrids tur att sväva lite, dock på tur och flyt med allt från lottningar till domare. Så som vi kom ner på jorden , så kommer dom också ner snart , väldigt snart kan jag lovar er . Men det folk kommer komma ihåg i framtiden är den Barca perioden , inte Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-01-09 20:30
LE gav Ronaldo guld bollen 16 och lär göra det 17 också. Vips så är det där jävla tränade fjollan ikapp Messi ! Alltså damn detta blir bara bättre oxh bättre ! Krävs väl bara att Ramos också får en Guldboll. Ja det va LE som gav Real luft under vingarna förra året. Utan LEs nonchalans hade Real förmodligen sluta trea och knappast orkat vinna CL !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-01-09 20:30
Aldrig haft något emot Ronaldo innan faktiskt, men det där var ganska respektlöst sagt från en så stor spelare. Antar att han var tvungen att säga något för att försvara sig själv, medtanke på att alla vet att det är Messi som är världens bästa fotbollspelare, blev nog lite awkward där för honom att stå med vetskapen att han egentligen inte skulle ha priset, men skitsamma Cules! Detta kommer bara få oss mer taggade. Grattis Ronaldo till galans pris. Inte mer än så :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-09 20:21
För tre år sedan räckte det för Ronaldo att sänka Sverige och vinna Guldbollen trots 0 titlar.
I år gjorde Messi både förr mål och fler assist och van trots allt La ligan, Spanska cupen , Supercupen och VM för klubblag och var högst delaktig i dem men folk ändå väljer att stirra sig på EM och CL där Ronaldo knappt varit dominant eller avgörande.
Obegripligt vilken hyckleri det råder ute i världen. Ena stund är det individuella pris och i nästa lag prestation. Alltid det som passar Ronaldo.
Nu vann alltså Ronaldo sin tredje guldboll på fyra senaste åren.
Med tanke på att Real har La ligan i en liten ask kommer det räcka långt att Ronaldo alltså vinner även år 2017.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-01-09 20:16
Vidrigt av Ronaldo, fast det är väl i någon mening charmen med fotboll, Pique pikade Real när barca vann trippeln. Man ger och tar. Det ska vara lite smutsigt. Annars blire' inge' roligt. Men det som svider lite extra är att orden kommer från en spelare som inte är i närheten av topp 10 i världen, det är en sak om det kommer från en spelare som är åtminstone topp tre.
Barcelona Lion24
2017-01-09 20:10
När våra spelare pratar om Madrids spelare eller Madrid som lag så är våra spelare barnsliga, töntiga eller har mindervärdeskomplex. När deras spelare pratar om våra spelare så är dom ''idoler'', ''kungar'' och så vidare. Era spelare är inte mycket bättre än Xavi eller Piqué eller någon annan som snackar. Vi har spelare som snackar, ni har spelare som pekar finger åt åskådare efter att ni fått med er 1-1. Ni fans är inte bättre än oss. Det är ni som har mindervärdeskomplex. Det finns ingen som har så mycket dubbelmoral i sig som ni har. När Xavi eller Piqué snackar eller pikar er så är dom allt dåligt man kan tänka sig. När Guti och Cristiano pratar så är dom kungar. Ni är dom som är de största ormarna, med dubbla ansikten och dubbla personligheter. Det är ni som ständigt tänker på oss, efter allt vi har vunnit. Det är ni som vill vara som oss, spela som oss, spela inte dumma. Och vi är eran ''lillebror''.

Grattis Cristiano :D. Vem ville du pika? Piqué eller Messi? Är du den ''bästa fotbollsspelaren i världen'' för att du vann ett pris? Efter att ha halkat på ''bananskal'' hela året? Ingen sa nånting när du ''missade'' galan 2011, speciellt inte du.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-01-09 20:01
Snacket kring Ballon d'Or och detta nya pajas pris är inget man tar på allvar längre. Förr i tiden gick priset till den bäst presterande spelaren under kalenderåret, inte till den som stod och hoppade runt som en amerikansk cheerleader som hejade på sin douchebagiga pojkvän. Alla som kan se fotboll objektivt och se helheten i det vet att Ronaldo inte är den bästa fotbollsspelaren.
Barcelona FCB_Messi
2017-01-09 19:55
Ronaldo vann FIFA best player priset . Vilket man redan visste eftersom det finns så jävla efterblivna människor i denna värld tyvärr
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-01-09 19:52
Hur många poäng ledde Real med 2009? Minns att Pep pratade om att det var omöjligt att ta in på någon presskonferens då.
Barcelona FCB_Messi
2017-01-09 19:37
Håller med om att det är suarez som ska petas och inte Neymar. Det är suarez som dödar var och varannat anfall. Plus att han aldrig får med sig något längre . Om folk tycker att Neymar är gnällig , vad är inte suarez då ? Slänger sig och hjälper till vid varje varje chans han får istället för att stå på bena . Ne jag är fruktansvärt trött på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-09 19:21
[QUOTE=Thierry Henry]Suarez är den som behöver time out. Inte Neymar. In med Messi centralt och spela Turan Neymar på kanterna tills uruguayaren hittat formen [/QUOTE] Neymar centralt ;) Skrev det innan idag. Tror Arda-Neymar-Messi hade varit något att testa!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-09 19:20
Kan det möjligen vara så att Gomes gör sig bäst längst bak på mittfältet (CDM) och längst fram (CAM) och när han ska spela som CM så funkar det ej? Vi har ju sett kvalitén när han lirat på Busquets position. Vi har även sett kvalitén när han spelat som CAM i Valencia mot bl a oss och Real Madrid. Upp till tränaren att hitta postioner som passar spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-01-09 19:15
Jag blir inte riktigt klok på Gomes. Han spelar enkelt och gör det mesta helt ok. Men. Vågar han inte eller kan han inte göra ngt "extra"? Måste enligt mitt tycke ta för sig mer och våga mkt mer. Kan springa och "alibi"-spela match efter match. Om man ser till matchen igår exempel, där det är väldigt tillknäppt och dåligt med ytor, då måste man ju i mitt tycke hitta på ngt lite mer "svårare". Nu är det bara 8, 10 & 11 som försöker trolla lite ibland. På sätt blir vi mer svårlästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-01-09 19:02
@Meneysuarez91011:


Suarez är den som behöver time out. Inte Neymar. In med Messi centralt och spela Turan Neymar på kanterna tills uruguayaren hittat formen
Barcelona Barca4life98
2017-01-09 18:21
Till alla där ute som säger att Barca får överlägset mest straffar jämfört med sina rivaler. Förra säsongen så gav dessa straffar oss inte speciellt mycket. Många betydelselösa för matchernas utgång med andra ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-01-09 18:12
Presspelet måste förbättras men för att det ska kunna funka så måste alla spelare jobba stenhårt. Det räcker med att en spelare inte springer tillräckligt mycket så fallerar hela presspelet. Ska vi vinna något den här säsongen så måste Messi eller Suarez ta högerkanten, då har vi 3 man i mitten som kan vinna mittfältet istället för 2.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-01-09 16:58
Vinner Sevilla mot Real i ligan samt avslutar säsongen högt så är nog Sampaoli klar för Barcelona!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2017-01-09 16:08
FCB_Messi

Har nog aldrig varit med om att ytterbackarna byter position bara för att yttrarna bytt sida med varandra...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona FCB_Messi
2017-01-09 15:47
Soko Så du säger att Villarreal sitter innan matchen och går igenom med sina ytterbackar på hur dom ska stoppa Messi och Neymar . Det kan jag köpa , det är mycket möjligt att dom gör det . Men däremot förstår jag inte hur det chockar dom ifall messi och Neymar byter position ? Om ytterbackarna också byter position då mr coach ? Hoppas du förstår nu.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-01-09 15:47
Soko Så du säger att Villarreal sitter innan matchen och går igenom med sina ytterbackar på hur dom ska stoppa Messi och Neymar . Det kan jag köpa , det är mycket möjligt att dom gör det . Men däremot förstår jag inte hur det chockar dom ifall messi och Neymar byter position ? Om ytterbackarna också byter position då mr coach ? Hoppas du förstår nu.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-09 14:22
CarlesPuyol5 Jag tror oxå laget har mycket mer i sig men är man överoptimistisk så blir man besviken och får resterande "experter" emot sig i forumet. CL kan vilket storlag som helst vinna om man prickar formen i år. Det finns inget lag som, likt oss 09 och 15, var så överlägsna att oavsett form på motståndaren vann CL. I år tror jag mer lämnas åt slumpen och prickar vi rätt form så har vi mycket god chans att vi i grunden är bäst i europa. Men givetvis finns det mycket som inte fungerar och en stor förändring bör ske om vi ska utmana på riktigt dom kommande åren. Ligan är aldrig över enligt mig. 12p förra säsongen blev 1p tillslut och nu är det 8p(om RM vinner sin hängis).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-09 14:21
[QUOTE=JUSSI BJÖRLING]Att Messi inte närvarar vid FIFA-galan tyder väl på att han inte kommer vinna priset? Tråkigt visst, men kanske blir en sporre inför sluttampen av säsongen. [/QUOTE] Känns som att det är 100 % att Messi inte vinner och då är det lika bra att stanna hemma och förbereda sig för cupmatchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-01-09 14:17
Att Messi inte närvarar vid FIFA-galan tyder väl på att han inte kommer vinna priset? Tråkigt visst, men kanske blir en sporre inför sluttampen av säsongen.
Barcelona CarlesPuyol5
2017-01-09 14:10
Är det bara jag som tror att det här laget har mer i sig än de visat hittills? Jag menar, CL borde verkligen vara inom räckhåll. Vi spelade ett El Clasico i vår sämsta form och var sånär från en vinst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-01-09 13:39
Tycker det Pique gör är helt rätt. Han kommer säkert stängas av ett helt gäng med matcher och inte få stöd från någon inom klubben. Något som såklart kommer vara jäkligt irriterande. Det finns dock något positivt i detta och det är att Pique tagit en stor jäkla strålkastare och riktat den mot ett problem som funnits så länge jag kan minnas och som bara blivit värre genom åren. Det borde redan skett förra året när en linjedomare gick ut och sa att han fick press på sig från förbundet till att döma till Reals fördel. I get skedde då, men nu kanske något händer. Det kommer bli mycket svårare för domarna att döma som dom hittills gjort. Däremot så lär det bli så att vi i några kommande hemmamatcher får några billiga straffat och sen är vi tillbaka till det vi har nu. En ligapresident och domabas som gör allt för att Real ska vinna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-09 12:36
Messi created most chances (7) in a single LaLiga match this season vs Villarreal. [@WhoScored] Helt sjukt hur bra han spelar men resten sviker honom...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-09 12:36
Förstår verkligen inte vad folk ser i Denis. Så fruktansvärt valpig och slarvig i ett passningsspel folk tror han behärskar. Dessutom kommer han helt fel i spelet på höger på mittfältet. En stor jävla skam att han har tagit över nr. 6!! I övrigt ja så känns det som en Tata-säsong. Trots det spelade vi rätt bra igår men Suarez och Neymar underpresterar något enormt i avslutningslägena just nu! Kämpar gör dom iallafall vilket jag gillar. Att bänka dom finns inte - detas form och mål kommer garanterat att komma! Kanske har vi tur och prickar formen och tar hem CL trots vår dåliga bänk och idiot till tränare. Man vet ju aldrig. Ligan har jag gett upp även om sjukare saker har skett. Vemod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-09 12:33
Vi jagar alltså Cancelo när denna Portugisiska högerbacken från Benfica finns? Ser ju riktigt bra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: