/spanien/barcelona/forum/5337.aspx/spanien/barcelona/forum/5337.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-08 01:56
Hur kan medelmåttor som Tello, Bojan och Roberto vara kvar? Och så sägs det att vi kommer sälja Cesc för 33 milj. Euro?? Den här klubben kommer gå under snart om den här ledningen fortsätter. Ingen klubb har respekt för oss längre känns det som. Dem lägger skambud på våra spelare och ledningen gör inget. Synd att vår klubb alltid ska vara så självdestruktiva..:(
Ronaldinho the original
2014-06-08 01:48
Off topic. Någon som vet vilken tränare som har köpt flest spelare dom senaste 7-10 åren? Skulle nog gissa att det är Mou som gillar att förstärka på positioner som inte behövs förstärkas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2014-06-08 01:28
Masken förlänger till 2018 =D
Barcelona Videxis
2014-06-08 01:20
http://www.sport.es/es/noticias/barca/alexis-unico-que-supera-los-goles-asistencias-3293395
Barcelona Barca 666
2014-06-08 01:17
Dinho the artist

Hahahaha d där är Luchos jobb men men ok spelarna måste förstå att Barca möjligtvis inte kan köpa spelare under 2 säsonger dvs antal matcher är inte omkring 60 längre utan närmare 120

Vi kommer behöva rotera friskt inte ha samma inställning som Tito & Tata...dessa herrar körde i princip på samma kort hela tiden vågade inte ge mer tid till andra...mest Tito som när ligan var avgjord varför fick inte Thiago spela alla matcher för? Då hade ju han kostad minst 90 miljoner Euro inga jävla 18 dessutom hade han känt att han får speltid

En annan grym sak om Lucho som många kanske inte känner till är att han nästan alltid gör sina 3 byten under matchen.....Under sina 38 matcher i Roma tror jag endast 1 match gjorde han inga byten och detta berodde på att de låg under 4-0 & hans bästa lag var på plan han ville se om de lyfter sig eller inte (så han vilka som blir bänkade i nästa match)....Roma lyfte sig o kämpade o lyckades göra 2 mål varav 1 av Lamela den andra minnas jag inte

Lucho kommer kräva mkt och han kommer använda hela sin trupp.....vi har 25 plaster att fylla ut så vi måste ha så stark trupp som möjligt och alla kommer under Lucho få speltid :-)
Barcelona Dinho the artist
2014-06-08 01:09
Barca 666
***
Förklara hur du bibehåller harmoni i laget med Aguero, Pedro, Alexis, Neymar, Deulofeu på två positioner tack:)
Barcelona Barca 666
2014-06-08 00:59
Hoppas vi får in en Reus/Aguero/Muller/Higuain OCH behåller 4 av anfallare vi har dvs Messi, Neymar, Pedro & Alexis......Vi ska bredda eftersom vi kanske inte kan köpa på fönster efter....Skiter i om vi bränner 400 miljoner Euro men ändå köpt för 3 fönster dvs denna samt de 2 kommande som vi kanske får en ban på....fan tar allt så lång tid för oss för när alla andra gör värvningar höger o vänster fan tom Fenerbache i Turkiska ligan har gjort en bra värvning...de värvade Diego på free trasnfer ni vet Diego som sköt oss ur CL i Camp Nou...Barca en av världens största klubbar har glömt hur man gör värvningar...vad fan håller den här ledningen på med
Barcelona Lion24
2014-06-08 00:59
Det som jag verkligen inte fattar är att klubben är villiga att betala 40-60 miljoner euro för en mittfältare (Koke) men samtidigt inte kunna betala samma summa för en mittback (Benatia). Det är i försvaret som vi har störst problem, hur kan man då snåla mer på det? Under 3 säsonger så har vi haft problem med mittbacksfrågan. 3 säsonger, det är drygt 180 matcher. När vi ska gå all-in på mittbackar den här sommaren så ryktas Mathieu in. Och då ska Mathieu styra Piqué och grabbarna. Helt f*cking otroligt.
Barcelona Dinho the artist
2014-06-08 00:54
Rambla
***
Jag är ledsen men jag Roberto gör mig bara ledsen när han spelar boll. Jag tyckte han var extremt lovande för två, tre år sedan, men ingenting har hänt sedan dess, i mitt tycke.

Samtidigt trodde jag aldrig att Rafinha skulle ta de stegen han tagit denna säsong, så låt oss hoppas att jag har fel igen!

Ang. värvningarna kan jag bara hålla med. Några kanske minns att jag verkligen förespråkade en värvning av Marquinhos förra sommaren. Han var helt sanslöst bra i Roma och till skillnad från vad många hävdar, en sann ledare i den backlinjen. Inte illa pinkat för en då 19årig grabb.

Kan crackvärvningen bli Aguero/Reus månne? Vet inte vad jag ska tycka om det egentligen. Ett stort JA om Pedro/Alexis försvinner, men det vill jag faktiskt inte.
Barcelona Vampíro
2014-06-08 00:53
Fàbregas missade tydligen en straff i kvällens match mot El Salvador. Ingen verkar bry sig om honom längre, iväg till Chelsea med dig. Svagt psyke på den grabben men vad förväntar man sig utav en loser från Arsenal. Angående Sergi Roberto så ser jag ärligt talat inte vad han är bra på. Han har ett svagt passningsspel, trubbig bolltouch och han väger lika mycket som en vante. Utan att skämta så tycker jag att han påminner om Gago dvs. han har bra kondition... inget mer. Nej han är endast i klubben av en anledning och vi vet alla vad det är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-06-08 00:49
OK har läst lite här och det verkar vara svårt att komma på en mittfältare till som kan komma in bredvid rakitic hos oss då vi tappar Cesc nu.

Verkar inte vara många som gillar de 2 jag skulle vilja ha in dvs Toni Kroos / Javi Martinez :-(

En del har börjat prata om att behålla Song eller värva Fernandinho från som har spelat andra fjol bakom Grande Yaya.

Men ingen har ens nämnt Kondogbia...vore inte han nått? Killen är ung, köpvillig som få & kan ligan in & ut (ni minns väl honom från Sevilla som Monaco köpte förra säsongen)

Vad tror ni om en återkomst av Kondogbia till La Liga som ersättare till vår idol Mr Alexander Song :-)
Barcelona Rambla~
2014-06-08 00:46
Jag hävdar envist fortfarande att ni har fel om Sergi Roberto. Han är för övrigt inte så dålig som de flesta vill låta gälla, det överdrivs något enormt här. Vänta bara och ni ska bli upplysta om detta faktum så småningom. När han väl får förtroende med speltid vilket ger skälvförtroende, blommar han ut och kommer visa klass. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-06-08 00:45
Jag gillar ändå värvningar som vi gör nu. Intressanta spelare med motivation och som kommer att göra oss konkurrenskraftiga. Påminner lite om Laporta-värvningarna säsongen 04-05 och Pep-värvningarna 08-09.

Synonymt med de säsongerna var att vi ändå köpte en crack. En världsstjärna. Deco och Alves.

Vem blir Luis Enriques crack?
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-06-08 00:42
Den här videon när Rakitic möter Real Madrid påminner mig lite om Xavi i Barcelona 2009. Delaktig i allt spel. Hämtar boll, fördelar, följer med upp i anfall, hamnar på kanten, inne i straffområdet. Problemet är att laget formerades efter Xavi offensivt och defensivt. Det kommer man inte att göra för Rakitic.

Jag ska ändå säga att när det först ryktades att han skulle till Madrid störde jag mig på det. Jag tar emot honom med öppna armar. Ge honom nummer 4 och så kan han visa Cesc exakt hur man ska spela i Barcelona för att lyckas.
Barcelona Dinho the artist
2014-06-08 00:21
Freeyourmind
***
Poängen var väl att de är ganska lika i sin lite riviga löpbaserade stil. En vital skillnad är ju som sagt att Rakitic faktiskt är bra på det mesta och lysande i vissa avseenden, något man inte kan hävda om vår gode Roberto, tyvärr.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-06-08 00:12
Dinho the artist

Rakitic påminner dig Sergio Roberto??

Jag vet inte om du skojar eller bara ..
Barcelona Dinho the artist
2014-06-08 00:09
Ponera nu att Fabregas lämnar och Rakitic anländer. Hur hade ni satt upp ordinarie mittfältskonstellation? Rakitic är underbar som spelare men för mig är han oerhört "obarcelonsk" i sitt spelsätt. Rakitic är ju för övrigt typ Sergi Roberto fast bra på allt istf tvärtom.

Jag ser Rakitic som optimal i ett böljande spel a la Real Madrids. Får bollen långt ner-vänder upp- förflyttar sig med bollen oerhört snabbt en viss sträcka, levererar en hotande boll. Aldrig riktigt settt honom mot samlade försvar. Någon som vill upplysa?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-06-08 00:05
@I.Cuenca:Nej min vän, Jag skojar inte.
Jag tycker att han var ruggigt stabil föra säsongen.
Det är en spelare för framtiden.
Han är bättre en Paulinho, så mycket kan jag svära på..

Barcelona Rambla~
2014-06-08 00:01
Dinho the artist

Jag är beredd att hålla med dig. Inte heller jag är speciellt imponerad av honom. Han spelar mest för att han är Scolaris favorit gissar jag. Jag håller med om Fernandinho. Gast han var dyr, 40m vill jag minnas.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona I.Cuenca
2014-06-07 23:51
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ (Barcelona) 2014-06-07 23:46 Ingen Paulinho. Ska vi köpa en DM ska det vara Mbia från Sevilla. Där har vi en guldklimp många inte har upptäckt än.. Han bara ligger där och glänser.. Han spelade väll i QPR tidigare? Och är det han du menar så hoppas jag du skojar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-06-07 23:50
Bara jag som verkligen verkligen tycker paulinho suger? Att han går före fernandinho i Brasilien är ett skämt. Fernandinho hade jag gärna sett (om vi ska ha en sådan spelartyp). Tror det blir svårt dock med det spelsystem vi spelar ;möjligen om man spelar två sittande.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-06-07 23:46
Ingen Paulinho.
Ska vi köpa en DM ska det vara Mbia från Sevilla.
Där har vi en guldklimp många inte har upptäckt än..

Han bara ligger där och glänser..
Barcelona Rambla~
2014-06-07 23:43
Vampíro

Jag skulle dessutom gissa att Paulinho vill ha rätt så mycket med speltid. Har tex redan börjat gnälla under våren nu i Spurs. Fast det var ju under Sherwood så det kanske inte är så konstigt.

Levy är väl också den sista personen man vill låta Zubi gå i klinch med. Det kan sluta med att Barca går bankrupt. :P
Barcelona Rambla~
2014-06-07 23:41
Afellay till Sevilla. Kan det vara på gång?
Barcelona Vampíro
2014-06-07 23:40
Rambla~ Ja visst hade inte haft nått emot Paulinho. Han stämmer in bra på beskrivningen. Det lär dock som vanligt bli svårt med tanke på att han precis värvats till Tottenham och att vi har en manchild med koncentrationssvårigheter som sportchef. Fernando har jag aldrig sett spela så jag ska inte uttala mig egentligen men jag gör det ändå och känslan är att han är mer en renodlad pivote. Baserar det endast på hörsägen och diverse TV-spel, vilket i för sig är bättre scoutat än Zubi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-07 23:36
Förresten, det här med att Barca vill ha 25m för Alexis. Det har klubben aldrig gått ut med, tvärtom har man i starka ordalag sagt att han inte är till salu. Vill minnas att även Lucho nämnde honom på sin första presskonf? Vilket han inte gjorde lika positivt när det gällde Cesc.

Alexis måste väl ändå vara urtypen av spelare som Lucho bara älskar? En stenhårt arbetande, även defensivt, snabb och ettrig spelare som också gör en del mål. Jag har svårt att se Lucho rata en sådan spelare. Lämnar Alexis är det för att han tvärt vill lämna Barcelona och Spanien.
Barcelona Rambla~
2014-06-07 23:31
Vampiro Vad sägs om en spelare som Paulinho i Spurs? Just han är kanske lite svårt att värva. Det ryktades att Chelsea var ute efter honom men jag antar att de planerna är övergivna nu i och med Cesc. Fast med fegisen Mourinho vet man aldrig, han måste ju ha minst 2-3 spelare på varje position för att han ska känna sig någorlunda säker. Ska tilläggas att det oftast också ska vara högkvalitativa och oftast dyra spelare varenda en. Jag vet inte hur Fernando i Porto är? Han är kanske mer en defensiv, som vår pivote? Lär ändå gå till City så det spelar mindre roll. Kroos är fel spelare för oss, jag tror knappast att han hinner med att jaga i båda riktningar, alltså även hemåt, i La Liga.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-06-07 23:31
@Gabriel:


Inte nog med att han är skräp och inte passar i vårt spelsystem, han besitter varken någon jävlaranamma eller vinnarmentalitet, som resten av alla Arsenal spelare. Känns som att han bara är i vår klubb för att showa sina fula outfits och glida på stränderna i Barcelona. Värdelös spelare och borde bort som bara den för både hans och klubbens skull.
Barcelona Vampíro
2014-06-07 23:30
Song ska slängas iväg så långt det går, utan tvekan bland de sämsta spelarna som någonsin representat Barça. Han saknar all form av ambition utan han verkar mest nöjd av att få dela omklädningsrum med Messi. Kasta ut honom och alla hans fula kläder från vår klubb. Rant over.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-06-07 23:27
Men om det innebär att vi inte köper koke för sjukt överpris och istället köper reus..? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: