/spanien/barcelona/forum/5336.aspx/spanien/barcelona/forum/5336.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona J.Gamper
2014-05-25 12:13
Acrobat
"CL kommer de nog inte vinna på 12 år igen" Haha fan va du överdriver.. lite likt Niva. De är helt klart ett lag att räkna med som CL vinnare närmaste 4-5 åren. Ända som kan knasa upp dom är en ny dålig ledning som Barca fått som inte väljer att förbättra och förnya.. att man påstår något annat är att förblinda sig själv.

Däremot håller jag med om att Erik niva överdriver om att inget lag kan rubba Real Madrid nästa säsong.. Jo de kommer att vara starka men Barca kan alltid rubba de.. lika så Atl Madrid.
Barcelona Gabriel
2014-05-25 12:08
Erik Niva är en "in the moment"-writer. Han saknar den analytiska förmågan att kunna tänka ett steg längre. Han skriver väldigt impulsivt, nästan varje gång, precis som han känner JUST DÅ. Bättre och smartare hade det varit ifall han satte sig ner, öppnade en påse chips, tog en öl och började fundera över allt mellan "hmm" och "ahaaa". Men så gör han inte, han skriver sina artiklar när hans kropp och sinnestillstånd befinner sig i en våg av eufori och excitment. Därför kommer han aldrig att bli mer än en 'duktig med ord' skribent. Real Madrid må ha vunnit Champions League och dem är utan tvekan ett av världens bästa lag men världens bästa lag i år dem inte. I min bok är Atletico det och 2 minuters slarv förstör inte den bilden. Nästa år kommer Real Madrid vara starka - igen. Men lag som Barça, Bayern, Chelsea och andra kommer inte att nöja sig med att vara efter. Öppna nu din chips påse och lugna ner dig, Erik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-05-25 12:00
Alltså Erik Niva skriver att han inte kan se något lag rubba Real Madrid nästa säsong. Hur dum får man vara? Real är tredje bästa laget i Spanien! De hade tur igår i finalen och hade tur även i CDR-finalen. Plötsligt är man bäst i världen. Visst är det ett bra lag (tro fan det när Man spenderar pengar som hade räckt för att mätta hela den tredje världen under en el livstid), men man behöver inte överdriva. Man tog alltså 0 poäng mot oss i ligan och 1 poäng mot Atletico. Real har haft tur med domslut och mycket mer än så är det inte... Skulle inte förvåna mig om Ronaldo blir mätt nu och att Real blir trea i ligan även nästa säsong. CL kommer de nog inte vinna på 12 år igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-05-25 12:00
Marquinhos har gått ut idag och sagt att han smickrad över Barcelonas intresse. Han förnekar inget iallafall, jag tror david luiz affären har påverkat honom rejält.
RedemptionMn
2014-05-25 11:17
Benatia till Barca hade varit klockrent innan VM-festen. Med Zubi som ansvarig är detta dock en omöjlighet....slutar säkert med en Mathieu.
Barcelona barca_joe
2014-05-25 11:12
Alltså varför håna Real en dag som denna? De var det bästa laget och tog en rätt så förtjänt titel. Lagen hade 60 minuter var av matchen som jag ser det, och Reals 60 var bättre än Atleticos 60. Vilket lag som än hade vunnit hade varit värdiga vinnare, och nu blev det Real. Släpp och gå vidare! Bara hoppas att det är vi som står där nästa säsong :)

Messi-Lover
2014-05-25 11:02
@Neymar11:
Så det du säger är att Courtois tog 25-30 sekunder på sig efter varje avblåsning att sätta igång spelet är inte att maska? Att vissa klappa händerna medan man promenerar runt 60-70 meter i långsam takt i samband med byte är inte att maska? Att helt sonika behöva fixa till skosnörena vid varje frispark, eller sträcka på bena är inte att maska? Det är ett faktum att Atletico gjorde dessa saker, annars så kan du inte ha sett CL-finalen igår...
Barcelona Mr Culé
2014-05-25 11:01
Förstår inte hur man kan säga att Real är den mest framgångsrika klubben genom historien när dem har bara har 78 titlar sammanlagt medans Barca har 83 st, för man mäter väl ändå hur en framgångsrik klubb är genom alla titlar sammanlagt och inte genom bara CL/Europacuptitlar sammanlagt. Men det är väl Real-logik som sagt
:D
Neymar11
2014-05-25 10:46
Jag la inte märkte till ronaldos målfirande igår, men jisses vad löjlig han är. Hur kan man ens ha några lagkamrater när man beter sig så. Då ska vi inte snacka om hans patetiska filmning Nej Ronaldo friidrotten behöver en ny profil varsågod och byt sport
Postat via SvenskaFans-appen
Messi-Lover
2014-05-25 10:45
@Lion24:

Och vad gäller matchen i sig så gjorde domarna ett rättvist jobb åt båda håll och om det är nåt man kan diskutera där är det väl ändå frisparken som slogs bort av en medveten arm.
Som jag redan har sagt till KarmalsAKaranka så får du ha i åtanke att det gjordes flera byten och att A Madrid spelarna tog extremt god tid på sig vid varje situation dom sista 30 minuterna av matchen.

Självklart så skall det vara 5 minuters tilläggstid som minimum och jag hade knappast blivit förvånad om det var 6-7 minuters tilläggstid men tanke på hur matchbilden var i den andra halvleken....
Barcelona Deulofeu
2014-05-25 10:44
Kan inte Barca bara lösa klausulen för Laporte innan någon annan klubb gör det.

Jag är tacksam för att Chelsea köpte Luis nu slipper vi han.
Laporte har precis allt vi saknar i mittlåset en riktig vägg inte bara idag utan även lång tid framöver.

Gillar även ryktet med Marquinhos kanske ett byte med Alves och vi lägger 200 miljoner emellan? Han kan ju även spela högerback!
Neymar11
2014-05-25 10:40
Messi-Lover Sluta överdriv, atletico maskade knappt igår. Däremot la sig Madrid spelarna och spelade teater hela matchen, speciellt Ronaldo Domaren tog ett beslut fine with that, men kom inte hit med bortförklaringar din maräng
Postat via SvenskaFans-appen
Messi-Lover
2014-05-25 10:35
@KarmaIsAKaranka:

Under de sista 25-30 minuterna tog Atletico vara på varenda chans att maska som FAN och ta god tid på sig. 5 minuter tyckte jag kändes väldigt okej med tanke på hur matchen såg ut. Och tar man hänsyn till att en hel del byten gjordes i den andra halvleken så är det än förståeligt varför tilläggstiden i den andra halvleken var så lång...
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-25 10:25
Jag tror att sport har gissat till sig alla mittbackar i världen till sig, LOL. Från ingenstans kom marquinhos på tapeten också. Jag säger er redan nu! Benatia kommer sluta med att spela i City som är i behov av en mittback som oss. De kommer betala Roma 40 och få det klart.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-25 10:13
Snacka om att CL kostade Madrid skjortan. Jag tror inte att klubben gick i vinst på prispengarna.

@marcwebber: Spurs get an estimated £15m from Real Madrid tonight as ex-players Bale and Modric activate Champions League-winner clauses @fcbusiness #ucl
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-25 10:12
Mourinho vill ha Benatia i Chelsea. Hatar olja!
Barcelona Leggee
2014-05-25 10:06
Mår äckligt över att se hur Real Madrids spelare hanterar deras vinst, hånar Diego, Ronaldo spänner musklerna. Visa lite respekt & var glada istället för ni vann eran 10 titel som ni har väntat på i 12 år och spenderat över några miljarder, patetiskt att se. Grattis iallafall. En sak som man är stolt över, våra spelare förödmjukar ALDRIG våra motståndare, jag älskar FC Barcelona. Vår ledning dock, skrattretande. Vi hade kunnat haft ett mittfält med Iniesta-Thiago-Busquets, istället har vi Song och Xavi..
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-05-25 09:49
Vi kommer inte göra klart med någon innan VM. Mark my words.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-05-25 09:23
Kan inte benatia bli klar idag!!
Barcelona Cuule * Thiago Alcantara
2014-05-25 09:20
Jag tycker att vi bör lägga ner snacket om domarinsatsen, "real hade tur" osv. Vi, som fotbollsälskare måste erkänna att bägge Madrid-lagen har gjort en bra säsong, och en säsong där dem tagit titlar och vi står här nu med ingenting. Sluta med snacket om domaren för vi har själva haft lite tur med domarkåren just när det gäller CL. Real har under hela säsongen presterat bra, tack vare Ancelotti. Dem hade dessutom ligan i sina egna händer ett tag och om det hade gått rätt för dem, hade dem vunnit trippeln iår. Det bara att gratta Real som gjort en bra säsong, förtjänar titeln. Visca Barca, nästa säsong skärper vi till oss !
Barcelona Mido
2014-05-25 08:44
God morgon alla cules! Vilken galen säsong vi har varit med om! 1. Grattis Atletico Madrid till CL silvret, starkt gjort! 2. Grattis domaren till några miljoner till i kontot. 3 grattis Ronaldo till rollen som Hulken ;) Jag är inte bitter eller nåt, det var väntat,, satt med vänner igår å jag envisades att domaren skulle aldrig låta Atletico vinna. Om man blickar tillbaka om vad säsongen erbjöd i alla stora ligorna, då är Atleticos liga guldet det enda ljuspunkt och det kommer bli ihågkommen länge. Det finns CL vinnare som man kommer ihåg å vissa inte, vem minns Chelseas guld? Tror ingen eller jätte få, gårdagens vinnare tillhör till denna kategori. Nu ser jag fram emot ett VM med många känslor å drömmar, sedan börjar jobbet med att bygga ett nytt Barcelona. Mot nya tider!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-05-25 08:37
Någon med Aftonbladet Plus som kan länka artikeln "Så byggde Ronaldo upp sin superkropp"
Vill också se ut som honom.

? Så tränar superstjärnan
? Är spänstigare än NBA-spelarna
? Har lägre kroppsfettsprocent än supermodellerna
Barcelona DinhoMessiNeymar
2014-05-25 07:48
@Hashomi:
Du tog det som en ritkig man så ser jag det också. Även fast Real spelarna agerade som grisar. Grattis Real ni hade domarna med er en vis bit men Athletico borde ha varit smartare i slutet av ordinarie tid. Förresten grattis till alla som inte hejar på Real som stöttar andra lag och följer real som suger sitt fattiga land på pengar varje säsong för att bli bättre och vinna fotbolls matcher bara baserat på Barca hat :) ni skulle nog stötta hitler mot barca :). Ni är nu fullbordade Real fans ni kan sluta leka att ni hejade på vilket lagt ni nu än hejade på för 1-5 år sen. Barcas rivaler det laget som slösat mest i fotbollens historia har vunnit champions leageue det är vad ni ville grattis. Ni kan glädja er med att om ni har någonn spelare som är bäst i någon position kommer spela i real nästa säsong grattis. Eller så kan ni alla bli fans till "inviduella spelare" :).
Barcelona DinhoMessiNeymar
2014-05-25 07:48
Barcelona AndreD
2014-05-25 03:09
Orättvisa skitsport
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-25 03:04
Gabriel

Barcelona i ett nötskal. Vi säljer klass spelare som Thiago och Alexis för 25 miljoner och andra lag ger oss fingret direkt. Vi ska vara glada att thiago hade en utköpsklausul på 25 annars hade han sålts för 10 miljoner euro.

Minna ni när Barca ville ha Alaba då han slog genom som 18 åring. Bayern bara fuck off!!! Vi säljer vår framtid till de utan motstånd. Vi dunkar oss inte i brösten och ger thiago sen kärleken, värmen och uppskattningen samt speltiden och självförtroendet de gav alaba. Vi stod stilla i tiden och vågade inte ändra på det gamla. Vi spelade ut varje droppe av vad pep byggde upp.
Barcelona Gabriel
2014-05-25 02:40
Barcelona met two times with representatives of PSG centre back Marquinhos (20) in recent days. PSG willing to sell for 40M. [globoesporte] Det här en cules svar på twitter: - @barcastuff "40M!? yeah right, they can f*ck themselves with a chainsaw." Word up till den killen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zero 7
2014-05-25 02:28
Den där Ronaldo får straff på straff på straff på straff i all oändlighet. Ändå får han fortsätta fuska år efter år, som om ingenting hänt. Hyllar sig själv som en hjälte och får FIFA:s finaste utmärkelse högst upp på prispallen. Vi fridrottsintresserade fattar helt enkelt inte hur reglerna i fotbollen fungerar, vad gäller just fusk. Förklara.
Barcelona Neymessi
2014-05-25 02:09
Ruud van Nistelrooy: "Ronaldo's celebration isn't my thing. Very disrespectful to your teammates, like they did nothing."

Så sant. Tack och lov att vår Messi hellre kysser klubbmärket än spänner magmusklerna.
Barcelona Sir Alexis # Eterno Tito
2014-05-25 02:06
Diego Simeone vilken legend3 Varane och real madrid kan dra åt helvete.


Visca el Barca vi kommer tillbaka!
Annons: