/spanien/barcelona/forum/5321.aspx/spanien/barcelona/forum/5321.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2014-04-09 01:40
Haha du Puyis krull. Var det nåt the don var dålig på så var det just att handplocka spelare. O nej det handlar inte om att han inte kan göra sin spelare som var ju den anledningen till varför man värva honom. Men att han är då sinneströg o har träfötter, det e det som stör mig med honom. King Pedrius alla dagar i veckan!
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-09 01:21
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

"Hade du varit en tjej skulle jag förmoda att det var din vecka. Men, men så är inte fallet. Du och jag vet att tanken att kalla människor patetiskt skulle inte ens slå dig i dina drömmar om vi satt i samma rum.."

Senare samma kommentar:
"Dessa tangentbordskrigare alltså."

Precis som du vill kunna kritisera Sanchez så får du fanimig va beredd på att försvara din kritik när DU SJÄLV blir ifrågasatt och sluta göm dig bakom personangrepp och hot.

"Alexis bidrar inte med jack shit"
Bara för att han inte kan dra sin gubbe eller, av att döma från dina andra kommentarer? Du kanske kommer ihåg vems soloräd som fixade en förlösande straff till oss senast? Herregud guldfisk minne på vissa eller så är man bara bortskämd. Sanhez handplockades av självaste don Pep och har allt annat än en glamorös roll i dagens Barca med 4-5 killar (Messi, Iniesta, Xavi, Neymar) som alla agerar playmakers. Men men, du kanske har rätt, hoppas Tata tar åt sig av detta och värvar 9 futsall killar som kan dribbla a la Iniesta. Då jävlar kommer vi få se på manitas varje match! :D

Kommer jag också bli hotad nu?
Coach Pep.
2014-04-09 01:10
Det är lustigt att folk kallar Barca för "Messilona". Messi som varit skadad stora delar av säsongen och ändå ligger vi före Real Madrid. Pedro, Tello, Alexis och Neymar levererar hattricks i Messis frånvaro, och Real Madrid bajsar på sig i en match utan Ronaldo. Annars är det kul att se att Real håller fast vid sina traditioner och underpresterar när de får möta riktigt motstånd. Alltid roligt att njuta av Pepe och Ramos inkompetens i dessa sammanhang, samt kylskåpet Alonsos förbrila försök att prestera som defensiv mittfältare.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 01:10
@Gio Style:


Bara för att du gillar Alexis två vänster fötter måste vi inte gilla honom också. Bara för att du gillar att han kör intervaller på matcherna måste vi inte gilla honom. Tro fan att han måste springa mer än andra. Han bidrar inte med jack shiit,

Det min vän, det är min åsikt. Ha en egen åsikt stället att fiska efter röster och hoppa på människor. Hade du varit en tjej skulle jag förmoda att det var din vecka. Men, men så är inte fallet.

Du och jag vet att tanken att kalla människor patetiskt skulle inte ens slå dig i dina drömmar om vi satt i samma rum..

Dessa tangentbordskrigare alltså.

Är något annat skriv PM till mig...
Barcelona Gabriel
2014-04-09 01:06
La liga es blaugrana!

Haha take a chill pill. Vem gav dig citron i mjölken? Det här är ett forum till för att diskutera fotboll, and guess what, ibland får man faktiskt lov att blåsa upp sig själv och dunka sig själv på bröstet med sina åsikter, det här var ett sådant tillfälle. Mkhitaryan förstörde Dortmunds alla chanser till att slå ut ett lag som jag, och alla andra culés i hela världen vill få ut - inte en gång, inte två gånger, utan tre gånger sumpade han den chansen. Han förtjänar min stämpel.

Du förtjänar den här.
Bona nit!
Barcelona Barca King - octobusi
2014-04-09 01:04
KEEP CALM AND LISTEN TO INIESTA.


“@barcastuff: Iniesta: "Winning trophies every year seems normal now, but it didn't happen before. 10-year-old kids have only seen Barça winning." [md]”
Barcelona Gio Style
2014-04-09 00:48
Patetiskt att folk klagar på Gabriels nivå när tre andra tävlar om vem som kan håna en Barcelonaspelare.
Patetiskt och äcklande rakt av, patetiska fans, you name it.
Ja, ta åt er.
Barcelona FCBlaugrana
2014-04-09 00:32
ATM was gonna leave the pitch dry and high. UEFA ordered them to water it and cut it short. Xavi is happy.
Kung Xavi!
2014-04-09 00:28
@Neymar11:

Jag håller med om att han fick en liten fot på Reus knä men försök I-N-T-E få till att han blev stämplad eller någonting liknande? Att det sedan tog 1-2 sekunder innan han föll är ju som sagt bara komiskt...

Lite som att "Åh nej, jag fick en fot av mitt knä, ska jag göra filmning a la Young eller stå upp som en hårdhudad man. Men vad fan, jag slänger mig som värsta stuntmannen"

Acceptera bara för att Reus gjorde en grov filmning......
Kung Xavi!
2014-04-09 00:22
@Neymar11:
Men återigen, Alonso hade kunnat tagit bollen i den situationen om inte Dortmund-spelaren fått undan den, Inte direkt Alonsos fel att Mkhitaryan halkar. Och den lilla kontakten Alonso orsakde var ej medveten vilket knappast skulle leda till ett kort ens.. Stoppa kontringar på ett fult sätt? Men du.... BVB förhindrade kontringar med hjälp av fulspel? Sen är det bara rätt komiskt med att du inte vill lyfta fram situationer där Dortmund skulle ha fort kort. Det är tråkigt att du inte riktigt kan se saker och ting som de är bara för att hatet mot Alonso (felaktigt i det här fallet) syns mer än väl hos dig...
Barcelona No Busi - No Party
2014-04-09 00:20
La liga es blaugrana! Akta så du inte får stämpeln Mkhitaryan! av Gabriel.
Barcelona Galaxus
2014-04-09 00:15
@La liga es blaugrana!:
Visst, du har rätt i sak men det där inlägget kunde du lika gärna tagit i PM till Gabriel direkt precis som jag kunde tagit detta inlägg till dig i PM. Min ursäkt är dock att jag sitter på en lina som ligger på stenåldern och datorn är seg som ett as. Tagga ner lite, det här forumet är precis lika illa som Real Madrids. Låt moderatorerna sköta jobbet med att styra upp så blir det bra.
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-08 23:53
Gabriel (Barcelona Lägg ner vad barnslig du är. Vill du hålla den nivån kan du vänligen skriva på Reals forum istället för vårat då vi är professionella supportar som inte sänker oss så lågt. Vill du diskutera Mkhitaryan så finns det även ett så kallat Dortmund forum. Barnsliga fasoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legenden Deco
2014-04-08 23:51
Jag vill se Alexis från start alla Alexis hatare där ute. Hur fan kan man hata på killen som ständigt löper och sliter i defensiven för Barca?! När han dessutom gör en poängmässigt bättre säsong än båda de två andra i anfallet han konkurrerar med (Neymar och Pedro) så presterar han ju även där. Nej, usch. De som inte ser Alexis storhet kan lika gärna vilja ha Cuenca i elvan.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-04-08 23:49
Hur mycket än jag ogillar chelski så var det ändå på något sätt skönt att Psg åkte ut. För straffen som chelski fick i första mötet var billig och borde inte blåsts för straff egentligen. Jag menar, hade det varit vi som mött Psg o vänt hemma efter 1-3 borta så hade svenska avundsjuka råttmedia skrivit flera artiklar om det. Råttan erik naive skulle vara den första följt av hasse orre. Plus all Zlatan hysteri här i Sverige. Killen är sämst mot bra försvar. Jag kollade hela första mötet mellan chelski och psg, och ärligt talat. Han var sämst. Seg, kunde inte ens passa rätt. Skulle vi gå vidare imorgon så vill jag antingen möta chelski eller real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-04-08 23:45
Det verkar som att Cesc kommer spela falsk nia och Messi till höger i morgon om man ska tro alla rapporter. Varför kan inte den här klubben värva in en riktig center en gång för all? Hur svårt kan det vara?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-04-08 23:45
Alla vill ha reus men ja kan ej sluta tänka på hummels i Barca.
Barcelona Galaxus
2014-04-08 23:40
Hämta in Klopp och Reus.

Dortmund kan ersätta Lewa sen med Zlatan så blir alla glada.
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2014-04-08 23:38
Gabriel

Det roliga är att inte ens Mkhtiyans fötter är gjorda av trä som Alexis. Jag kommer aldrig kunna fatta att Reus utköpsklausul är lika stor som summan vi köpte Sanchez med. Det är som att spela med Wilhelmsson när man spelar med Sanchez.
Neymar11
2014-04-08 23:38
Klopps intervju efter matchen är klass rakt igenom! Verkligen en jag vill se leda Barcelona i framtiden speciellt med tanke på att han har cojones att sätta sig emot en ledning och få sin vilja igenom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-04-08 23:33
Att hänga ut sina egna spelare som tex Alexis är pinsamt. Vad hade ni förväntat er av killen på högerkanten? Otacksamt kant för en högerfotare. Han har gjort det helt okej. Hans 2 mål mot real i avgörande lägen väger tungt i min bok. Dessutom så sliter han och hjäper i försvaret också. Jag älskar dig Alexis!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cuule * Thiago Alcantara
2014-04-08 23:30
Alltså nivån här inne. Barnsligt. Bara lägg ner era dumma kommentarer etc. Dra era åsikter/ tankar osv men inte så barnsliga snälla. Nivån här inne är katastrofalt..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-04-08 23:26
Free Your Mind Såhär, hade Alexis missat alla de lägena mot Madrid, dessutom i en CL match, hade jag inte bara sålt honom som vissa här inne vill utan även hela hans familj. Jag föreslår att Dortmund gör detta med tidernas sämsta spelare. Ni förstår inte vad stämpeln innebär. Varje gång jag spelar fotboll och någon missar ett bra läge, tar något dumt beslut, slår en dålig pass, ett dåligt inlägg eller tabbar sig totalt så kommer jag stå och skrika "Mkhitaryan!" till honom. När jag sitter och kollar på fotboll med vänner och någon spelare missar kommer jag säga "Mkhitaryan". När en tjej lägger en blond kommentar och ska stämplas som en blondin kommer jag att säga "Mkhitaryan" till henne, även om hon med största sannolikhet inte kommer att förstå vad fan jag snackar om. Mkhitaryan är från och med idag, i min ordbok synonymt med allt som har med failure att göra. The Mkhitaryan effect! #failandfailagain
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-04-08 23:22
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ (Barcelona) Alexis upphöjt till 2......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-08 23:19
@Gabriel:


Nu såg jag inte matchen men var han så dålig

Jag menar Alexis dålig..
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-04-08 23:17
@Migueli:


Med all rätt, hans lag krigar för att han ska komma till målchans och han tackar dem genom att sumpa århundradets chans. Inte nog med det missar han även nästa målchans serverad på ett silverfat. Blev även irriterad flera andra gånger när han istället för att fortsätta anfallet genom att enkelt släppa vidare bollen alltid ska krångla till det för sig själv och laget. Tacka vet jag Reus som inte bara en sjuk speed och teknik i fart men också är smart nog att fatta när han ska göra vad på planen. En underskattad förmåga som skiljer de bästa spelarna från medelmåttor som Mkhtaryan.
Neymar11
2014-04-08 23:17
LeoMessi Som spelare är jag förtjust i honom, men som människa har jag delade meningar. Och är verkligen tacksam över det han har gjort för klubben
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-04-08 23:15
Blanc kommer åka med huvudet före efter säsongen. PSG ger bort matchen mot Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-08 23:15
Gabriel Haha! No mercy policy?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-08 23:15
Neymar11 (Barcelona) Eto'o hade vunnit guldbollen om han var ännu bättre än han redan var. Han ska aldrig tro att hans ens var hälften den spelaren dinho var. Han gjorde mycket för oss när han spelade hos oss och det ska vi alltid tacka honom för, även om mycket av min respekt har gått förlorad.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: