/spanien/barcelona/forum/5319.aspx/spanien/barcelona/forum/5319.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Capitan \(^.^)/
6/22/2014 13:32
Ber på förhand om ursäkt om det finns konstiga meningar eller felstavningar. Jag har redan slutat med att hoppas på Marquinhos. Deras sviniga idiot president (som förövrigt borde kastas ut ur fotbollen), har tagit hela situationen så jävla personligt precis som med Thiago Silva. Marq lägger inte heller någon press på klubben och tränaren Blanc har gått ut och sagt att han inte är till salu. Enligt mig är det där så jävla tydligt att han är ett avskrivet rykte. Mathieu verkar dock vara nära och helt ärligt så ska man inte klaga OM det värvas in en till mittback. Priset är orelevant för mig så länge det finns pengar över till en ordentlig mittback samt en eventuell striker. Sen vill jag även tilläga förslaget om att spela Alexis som 9:a framför Neymar och Messi. Jag tycker att chilenaren besitter de egenskaper som i anfallet vi verkar sakna för tillfället, men vi använder de inte bara på rätt sätt. Alexis har en väldigt underskattad fysik samt huvudspel. Han är äckligt rörlig och skulle vara ett ständigt hot för motståndarna. Lägg dessutom till att hans löpningar inte kommrr att vara i onödan, då vi köpt in en av världens bästa passningsfötter i Rakitic. Dessutom känner han alla lagkamrater väldigt bra och skulle kunna skapa fina kombinationer med Messi, Neymar och Iniesta. Avsluten har bara blivit bättre och bättre med åren, så mål kommer han defenitivt att göra. Det enda som talar emot honom är längden, men även där har vi fått se exempel på hans fantastiska fysik och spänst, så det borde inte vara ett så stort problem. Ett mycket bättre alternativ än en överskattad Higuain där Napoli kräver 50 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
6/22/2014 13:31
Märkligaste av allt med Dani Alves uttalande är, kom han på nu att han ska kämpa om en plats? han har sett väldigt slarvig ut och okoncentrerad ut hela säsongen. Varför kom han på nu när en konkurrent är på väg att han ska kämpa och visa vart skåpet ska stå? Jag går inte på alves tomma ord, han skrev en text innan CDR finalen att vi ska kämpa och blod död ihop, nått sånt, båda målen kom från hans kant. Ser lika slarvig ut i VM med, finns lagom med konkurrans i landslaget ? Vad ger mig hopp om att det inte är tomma ord igen. Nej är trött på gullandet, sälj honom eller inkludera han i en Marquinhos affär om nu PSG inte tappat intresset för honom efter tama insatserna i VM än så länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/22/2014 13:30
så jävla synd att vi inte kunde få hit honom
Barcelona El Messias
6/22/2014 13:30
Enligt uppgifter i uruguayansk media är Luis Suarez klar för Barcelona. Prislappen ska vara 45 miljoner pund plus Alexis Sanchez. Kan någon bekräfta detta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hocus Focus
6/22/2014 13:19
Utan att ha nån koll på hur stor plånbok Barca har så måste dom ju fatta att en mittback är prio 1.
(Om truppen ung. ser ut som den gör nu)
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
6/22/2014 13:14
Sök på C.Bravo och det står nuvarande lag: Chile och FC Barcelona. är det officiellt klart? Har själv inte läst det än.

Kul för Sanches att ha en landsman i laget ;)
Neymar11
6/22/2014 13:11
Det var oerhört kul att sno Suarez framför ögonen på Perez. Dock så ska inte Sanchez offras. Men så kommer fotbollsfantasten inom mig fram, Sanchez i Liverpool hade varit sjukt intressant. Han hade gjort det minst lika bra som Suarez
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
6/22/2014 13:06
Men hur kul är det att ha en spelare som spelar ut sista året på kontraktet. Som väntar på en rejäl sign on bonus nästa säsong. Har svårt att tro att han kommer vara hungrig utan att förnya kontraktet. Som person så är han fan det bästa för klubben, men han måste höjas oerhört och ta ett större defensiv ansvar om han vill vara kvar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
6/22/2014 12:52
"Uruguayansk media" påstår att Suarez är klar.

Vi får se om det ligger någon sanning i det.. Jag tror INTE det. Det kommer vara en dragkamp mellan alla storklubbar ifall han ska lämna.
Barcelona Barca Barca
6/22/2014 12:35
Barclasico Oj, ännu en spelare som ska gå gratis nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
6/22/2014 12:32
Håller med om Alves...vi har tappat eller på väg att tappa de viktigaste vinnar skallarna i laget: Valdes, Puoyl & Xavi

Alves måste vi nu behålla just endast pga hans vinnar inställning...sen att han är en världens bästa högerbackar skadar ju inte (hans inlägg kan ju ifrågasätts) :-)

Säger PSG piss off niu ville inte sälja Silva eller Marq. till oss så vi behåller Alves...då har Alves/mpntoya höger & Adriano & Alba vänster

Pique och Bartra mittbackar så vi behöver endast 2 mittbackar till enligt mig så är vi starka nog defensivt.

Får vi in 2 bra mittbackar så ser det inte så dåligt ut defensivt om vi kan behålla alla som är kvar. fine Marquinhos kan vi inte få eftersom det är PSG men gå all in på:

1. Hummels (full möjligt att värva), Kompany (drömmen just nu eftersom då får vi inte endast en världsmittback utan också en ledare som vi behöver men kommer vara extremt svårt) eller Benatia som sista utväg om nu Roma verkligen släpper
2. Marco Rojo / Balanta / Mangala / Vermaelen / Micha Richards - Ja vem av dessa som helst för lite mer backup - Visst Mangala är dyrast här men inte omöjligt värva annars finns Adil Rami man kan få in för ca 5-7 miljoner Euro om man endast vill ha back up och nånsom kan La Liga dessutom spelat CL
Barcelona Blaugrana són els colors!
6/22/2014 12:16
Säga vad man vill om Alves men är det någon som har vinnarmentalitet i laget så är det just Alves. Jag tror helt ärligt att han bara behöver en nytändning som många andra i lager och det kan Lucho ge. Ser Dani på högerbacksplatsen alla dar i veckan före Cuadrado.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/22/2014 11:41
Dani Alves: “If Barça signs Cuadrado, I'll fight to see who deserves the position.” #fcblive Ser ut som att Alves stannar minst ett år till då
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/22/2014 11:39
Barcelona think they will be able to sign Valencia defender Jeremy Mathieu (30) for around 10M if the player asks his club to leave. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
6/22/2014 11:32
@the cameroonians:


Märkligt att en så pass stor majoritet vill ha nyval och är allmän missnöjd med Barto när Sport och MD knappt skriver något om det annars. Inga kritiska artiklar eller krönikor, ingenting. Selektiv journalistik möjligtvis?

Sen har jag fått det berättat att under slutspurten var det inte heller några massiva protester mot styrelsen från läktarhåll som hade kunnat tvingat fram ett nyval, vilket är konstigt när man ser på Sports undersökning att en brutal majoritet kräver just det.

Man undrar ju va fan folk håller på med där nere. Det är en sak att visa sitt missnöje i en opinionsundersökning på nätet, men om det sedan inte manifesteras på arenan eller ute på gatorna lär det knappast få någon effekt. Och man kan knappast förvänta sig att journalisterna i Katalonien ska börja väsa sina pennor och halshugga Bartomeu. Det är väl endast en minoritet som har visat sig kritiska emellanåt (tänker främst på Lluís Mascaró från Sport).
Barcelona the cameroonians
6/22/2014 10:14
Finns många som inte gillar hur klubben styrs.

I en undersökning på Sport.es är 77% av de nästan 14.000 som deltog missnöjda med ledningens styre de första 5 månaderna.
Bara 6% stöder presidenten medan hela 91% vill ha nyval.

Frågan är bara vad som kommer krävas för att det ska leda till mer handlingsmässiga åtgärder från supportrarna nere i Katalonien.
Barcelona Lion24
6/22/2014 08:21
Gabriel

Att någon fixar ett Facebook/Twitter/Instagram konto där det ska vara seriöst så att den kan sprida sig internationellt. Jag har inget av de sociala medierna så jag är inte kunnig i nåt av dom men bara att vi gör nånting, kan vara att man skickar ett mail till klubben och visar sitt missnöje men då ska det vara seriöst. Bara vi gör nånting. Vi är nog väldigt många här som är missnöjda med ledningen och skickar alla mail samma dag så kan det bli nåt eller så fixar men sån hashtag eller vad de nu heter och sprider det ut i världen.

Gio Style

Jag vet inte om du var seriös eller inte. När du vet att våran försvarslinje är i kaos, vi har ingen ledare i backlinjen och det måste alla lag ha enligt mig, hur kan du då vara nöjd med Mathieu? Allting pekar på att det blir Marquinhos och Mathieu just NU, du vet det själv. Hade en ledare som Benatia, Kompany eller Thiago Silva ryktats lika intensivt som Marquinhos så hade jag inte haft så stora problem med Mathieu ryktet men ingen av dom är ens nära. Jag tror mycket väl att Piqué och ledningen vill ha en som styr backlinjen men problemet är att dom förstår inte det. Piqué behöver bli ledd för att prestera och det har vi culés sett bevis på i 6 år, Bartra är för ung, samma med Marq och Mathieu är ingen som styr ett backlinje. Hönsgård igen?

Blaugrana91

''Vi kan väl vänta tills transferfönstret är stängt då kan vi utvärdera vad som hänt, och har vi då värvat uselt då kan man börja snacka om "åtgärder ".

När det blir för sent så vill du snacka om åtgärder. Det kan kanske på 1 av 10000 gånger hända något NU om någon börjar agera och gör nåt. Det är NU det gäller, inte när transferfönstret är stängt.
Barcelona Blaugrana91
6/22/2014 03:20
B.BOSS

Jag förstår vad du menar, men samtidigt är vi inte direkt t.ex. Porto som går efter talanger som inte hunnit bli världsklass än. Barcelona är en storklubb och det ligger i klubbens natur att gå efter världsspelare. Och så som marknaden ser ut idag tack vare klubbar som City, Cheslea, PSG, Real och faktiskt Barca själva så får man anpassa sig efter priserna som finns.

Men som sagt håller med vi kan bli mycket bättre på att hitta dem såkallade guldkornen.
Barcelona B.BOSS
6/22/2014 03:19
Bara en tidsfråga innan Lamela lämnar Tottenham och börjar prestera. Snacka om dålig agent eller beslut att lämna Roma för engelska ligan. Kulturen, språket, vädret och folket är riktigt svårt att acklimatisera till för sydamerikaner. Till och spanjorer får hjärnsläpp ibland. De gea till exempel hade stora problem där. Masken lämnade för att frugan inte klarade av att bo där och lavezzi samt Robinho. Där borde vi roffa oss åt honom. Han är riktigt bra och kan verkligen bli något. "@barcastuff: Tw Lamela (Tottenham): "Yes, Argentina! Yes, MESSI! Thanks for being Argentine... What a player, my god! Those who criticize have no clue!""
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
6/22/2014 03:14
Fy fan vilken mittfält vi hade i Xavi, Deco, Iniesta, van bommel och Edmilson. Man glömmer bort de tiderna så snabbt. De va så unga då och full med potential. Vi behöver bredd och en mycket bra sådan. Den behöver inte vara världsklass men det finns spelare som ligger precis där under och hade kunnat göra riktigt bra inhopp. Prince Boateng, Mbia i Sevilla är drömmen och Gustavo i Brasilien är inte så dumt. Alla dessa hade presterat bättre än song och de hade kostat mindre eller lika mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
6/22/2014 03:06
B.BOSS Min vänn, jag har sagt det förut och säger det igen, klubbens scout system är nedlagt. Det var läääänge sen vi gjorde fyndköp likt, Marquez, Yaya, Ronaldinho, Eto'o. Vi har gått ner oss på plan enormt men jag kan inte beskylla spelarna, utan vart är dessa guldköp nu för tiden ? Som du nämner redan i Ajax kunde vi ta hit Suarez. Förra säsongen kunde vi få Marquinhos flr 25€ miljoner innan björnen PSG vaknade till liv. Såna typer av spelarköp är i mina ögon minst lika viktiga för att få spelet att fungera, när vi var som bäst under Rijkaard hade vi på mittfältet, Deco, Xavi, Van bommel, Iniesta, Motta och Edmilson. Anfallet var Eto'o Guily, Ronaldinho, Messi och Larsson. Under Peps trippel säsong var vi breda på alla positioner: Backlinjen, Marquez, Puyol givna, bakom dom två hungriga talanger Caceres o Pique. mittfältet: Yaya, Busquets, Xavi, Iniesta, Hleb, Keita, gudjohnsen anfallet, Eto, Messi, Henry, bojan pedro och även gudjohnsen kunde vikariera där. Iår hade vi, bakom iniesta, Busquets och en sliten åldrande Xavi, Cesc, Sergi roberto och Song, två av dessa spelare kommer från Arsenal som inte vunnit ett skit. Förövrigt, så jävla glad att den löjlige Fabregas drar från våran klubb, såg ni hans äckliga beteende idag mot del bousque? han äckliha hon flin när han cyklar gjorde så ja ville spotta på han innan han drar från staden barcelona med. När ska vi börja agera på transfernarknaden, det är inte alltid det finns nått att plocka upp från La masia, inte nu iaf vi får vänta tills munir och grabbarna växer till sig lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
6/22/2014 02:32
Visst är det lätt att punga ut 50 miljoner och slippa all tjafs. Men det tillkommer konsekvenser. Alla lag förväntar sig att Madrid och PSG betalar saftigt. Istället för att sälja Benatia till oss för 30 vet de om att PSG, Real och kanske city betalar utköpsklausulen. Även om vi kan matcha de ekonomiskt tycker jag inte att det är rätt väg att tillgå. Därför är det ytterst viktigt för Barca som klubb att förhandla smart och snabbt. Scouta spelare tidigt och köp de innan de tar världsklass steget. Kovacic i Inter, Coutinho i Liverpool, gör ett fynd i kroos som har ett år kvar, Sergi Aurier, scouta talanger som halilovic och för guds skull släpp inte iväg en mega talang som Thiago gratis till Bayern. Hur svårt kan det här vara?! Jag minns Pjanic i Lyon och redan då släppte Lyon honom gratis eller? Han ville till Barca eller Suarez som bad och bönade att Barca skulle värva honom från Ajax. Redan då visste jag att han skulle bli en stjärna. Låter det här svårt!? Jag scoutar dessa spelare hemma i soffan genom canal plus och viasat. Du behöver inte scoutar runt om världen. Låter det här svårt? Nej det gör det inte när Txiki och Laporta värvar en okänd CHYGRINSKI efter en match samt Rosell och Zubi Bomb värvar SONG!!!! Jag blir galen!!!!! Är det svårt eller drömmer vi att det är enkelt! ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
6/22/2014 02:30
Nej jag håller inte med om att Bosnien åker ut pga domarmisstaget. Costa Rica blev också rånade på en straff mot Italienarna men gav inte upp, kämpade & kämpade och gjorde mål 2-3 min efter att dom inte fått en solklar straffspark. Bosnierna har tyvärr inte presterad & spelat den fotbollen dem är kapabla till i över 2 matcher nu. Och det räcker med att spela 2 förlust matcher sen är du UTE ur VM. Hej & hejdå, packa & åk hem. Bevisa att ni kan motbevisa ett domarmisstag som te.x Costa Rica gjorde. Dom mötte t.o.m Italien & inte Nigeria.
Barcelona Blaugrana91
6/22/2014 02:15
Gabriel

Visst kan man störa sig på priser för spelare, men som jag känner är det ingen idé att älta det, inte så mycket man kan göra något åt. Det är så här marknaden ser ut. Dem mindre klubbarna vet att storklubbarna ofta har pengar, därav kräver dem höga priser.

Vi får in en bra målvakt med Bravo, folk har alltid klagat på att Pinto inte håller måttet, nu har vi två otroligt bra målvakter i form av Ter Stegen och Bravo, då ska det klagas på det också. Blir för tuff konkurrens osv....

Vi har värvat Ter Stegen för €12M, Bravo för vad som det ryktas €12M och Raktick för €18M. Totalt €42M, vi har sålt Cesc för €33M. Hittils alltså bara spenderat €9M netto....
Är det så farligt? Vi är väl inte Milan? Barcelona är världens näst rikaste klubb för tusan.

Klubben har sagt att det finns resurser på max €120M i eget kapital om det behövs, man har sagt att man tänker investera stort. Och för bara ett tag sen läste jag att man hade fått frågan på en PK hur mycket klubben hade som budget att spendera, svaret blev något i stil med att man kommer spendera det som behövs för att göra laget bäst igen. Dessutom har det nämnts i media att klubben kan använda nästkommande års budget redan nu, då vi kanske har ett värvningsförbud som träder i kraft nästa sommar.

Visst klubben har säkert en summa man inte vill överstiga, men jag tror inte man har en budget på samma sätt som man haft tidigare år. Nu handlar det mer om att få in det som behövs och pengar är nog inte något större problem.
Barcelona grande jw
6/22/2014 02:09
Nu vet man ju aldrig hur matchen hade blivit om Bosnien fått 1-0 men ikväll förtjänade dom att förlora. Dom var det sämre laget på planen i princip hela matchen.
Barcelona Gio Style
6/22/2014 02:09
Lion24
Tror du att Pique och ledningen hade låtit ett nyförvärv styra backlinjen? Tror inte det tyvärr =/
Bara för att man inte är brutalt negativ till Mathieu så betyer det inte.att Marquinhos automatiskt blir den andra backen heller.
Barcelona II Barça II
6/22/2014 02:04
Skandal att FIFA har så pass dåliga domare i ett VM slutspel. Domaren avgör matcherna i grupp F ikväll! Först så skulle Iran haft en solklar straff mot Argentina, sedan dömer man bort Bosnien, domarna förstörde Bosniens VM! Skandal!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
6/22/2014 01:52
Domarna är värdelösa, herregud vad tråkigt.
Barcelona Rambla~
6/22/2014 01:49
För jävligt att Bosna åker ut på ett domarmisstag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
6/22/2014 01:45
Sen har klubben knappast några problem att locka till sig spelare, handlar som sagt vilka man går efter. Alla drömmer om att få spela för Barcelona. Sen är det ju rent pinsamt att läsa att folk här babblar om demonstrationer osv. Man börjar ju undra om vissa här går igenom sin första Silly Season? Som sagt ta inte allt på blodigt allvar. Vi kan väl vänta tills transferfönstret är stängt då kan vi utvärdera vad som hänt, och har vi då värvat uselt då kan man börja snacka om "åtgärder ". Som det är nu har vi värvat två grymma målvakter. Fått tillbaka två supertalanger och värvat Rakitic. Dessutom vill man ha ytterligare en mittfältare av världsklass och en anfallare som typ Suarez. När det kommer till mittbackar så ryktas det om flera, sen innebär det inte alltid att bara för att nån ryktas till klubben så kommer den. Jag menar Rakitic nämndes knappt till oss på förhand, sen kom det lite rykten och sen var han i princip klar. Kan vi inte ta det lite lugnt och se vad som händer? Blir bättre stämning här.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: