/spanien/barcelona/forum/5315.aspx/spanien/barcelona/forum/5315.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2014-07-14 01:39
Coro Cnorro//

Zidane 06, Maradona 86, Romario 94,

Där har du 3 andra exempel på spelare som dominera sina vm turneringar men va helt osynliga i finalen (zidanes fall skämde ut sig)

Så ditt snack är helt orellevant. Stjärnan är alltid den som är extra bevakad och har därför svårare att hävda sig. Trots det skapa Messi en hel del chanser i finalen även om han inte lyckades fullt ut. Men att spelare måste sätta avtryck i finalen för att va bäst i turneringen som helhet? Jag vet inte va jag ska säga. Det är så mycket bs så det inte är klokt. Zidane Em 00. Även där klockrent Exempel. Han va helt borta både i semin och i finalen. Att han va turneringens spelare va dock inget snack
Real Madrid Corro Cnorro
2014-07-14 01:31
@LeoMessi:


Vad han skulle gjort? Försökt bryta mönster, elda på publik och medspelare, trycka till lite tyskar vad som. Jag menar du är i en VM-final i fotboll och du är kanske den största spelaren på planen, du går ifrån matchen utan att satt sin prägel och så får det inte gå till.

Vem bryr sig om att Messi dribblar i en fotbollsmatch? Det är väl mål man vill se av honom. Att heta Messi och skylla på att man har för dåliga medspelare rimmar inte rätt heller speciellt inte om han är lagkapten för då skall han göra så att spelet formas kring honom. Detta misslyckades dock Messi helt med, glad är jag att jag sett Mascherano bete sig som en riktig vinnare på planen.
Barcelona Vampíro
2014-07-14 01:29
Vad är det för program TV4 bjuder på? Konsten att prata i mun på varandra. Sen att Garå är den enda som håller någorlunda "kvalité" säger väl allt. Ja jag klagade precis på TV-sändningarna, deal with it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-14 01:28
Alltså jag har klagat men jag gör det igen... TV4 ska summera ett fantastiskt kul VM och sitter bara och klagar och gapar i mun på varandra. Uselt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-14 01:25
Corro Cnorro - problemet tycker jag var Argentinas mittfält för så fort Messi fick bollen så hände det alltid saker. Men det var väldigt sällan som Messi fick några bollar att jobba med, jag satt bara framför tv och undrade vrf passar dom inte Messi?
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 01:23
@Corro Cnorro:


Vad mer kunde han ha gjort? Han var den enda som lyckades med något i offensiv väg. Han är den ende som lyckas dribbla motståndare och då har han alltid minst två personer som är på honom direkt när han får en passning. Du begär det omöjliga av honom, dvs att på egen hand stå för exakt allting, utan någon som helst hjälp av sina offensiva medspelare. Hur mycket kan han göra när argentina hade ca 30 procent i bollinnehav? Dom få gånger argentina hade boll så gav dom bort bollen i helt ostressade situationer och när dom väl lyckades hålla bollen på tyskarnas planhalva var det ingen förutom messi som gjorde något vettigt. Du kan lägga vilken spelare du vill och jag garanterar dig att han inte hade gjort det bättre än messi. Han hade flest lyckade dribblingar och var den spelaren som skapade flest chanser. Hummels besökte korvkiosken ett par gånger när han mötte messi.
Tiki-Taka
2014-07-14 01:22
Sen är det ett under hur Lavezzi blev utbytt efter första halvlek!? Vet ni om det var någon skada som var orsaken? Sen hade Argentina sina chanser, tänker främst på Higuains och Palacios frilägen. Sådana lägen får man bara inte missa, i slutändan straffar det sig, vilket det gjorde i denna match.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-07-14 01:22
@Rambla~:


Hmm varken Hummels, Höwedes, Neuer, Boateng, Kramer, Khedira, Götze, Schürrle eller Müller (?) spelade under VM 2006. De enda som är kvar sedan dess är väl Lahm, Schweinsteiger (vilken spelare det är), Klose och eventuellt Podolski.
Barcelona LennyRomario
2014-07-14 01:21
@Thierry Henry:

Bragden ligger väl snarare i Argentinas försvar än anfall? 2 mål framåt i hela slutspelet. Sluta. Du kan heja på Barca och Messi utan att ALLTID behöva vinkla dom som bäst.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-07-14 01:16
Enligt mig är det i de stora matcherna som de stora spelarna kliver fram, det är där man ska göra mål och verkligen visa vart skåpet skall stå och stå upp för sitt lag. Messi visade tyvärr inget av det idag när det vankades hans största match hitills i karriären, Maradona var i liknande läge men han stod verkligen upp för sin nation och gjorde så att de vann.

Den enda i Argentinas offensiv som får godkänt i denna match är Lavezzi, Mascherano i sin defensiva mittfältsroll var bäst i Argentina sett över hela turneringen. Ärligt talat så utklassade han Messi i det mesta.
Barcelona Rambla~
2014-07-14 01:15
Något många tycks glömma bort är att detta Tyskland har matchats fram under minst 8 års tid fram till detta Vm-guld. Sen Vm på hemmaplan har de haft i stort sett samma spelare, samma tränare i Löw och framför allt samma spelsystem. Visst, det var Klinsmann 2006 men Löw var ju med och styrde. De har byggt det här laget under en lång tid. Klart att vissa spelare har tillkommit på vägen men stommen är den samma. Hur har det sett ut i Argentina då? Jo de har haft bl.a. Maradona som tränare och jag vet inte hur många tränare till och flera olika spelsätt. Lite skillnad på kontinuitet där. Trots det lagbygget har Tyskland åkt dit i alla mästerskap fram tills nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-07-14 01:12
Messi va Vms bästa spelare

Det priset har aldrig delats ut till en spelare som inte nått semi final (Rodriguez). Så vrf skulle det göra det nu? Messi Vs Robben Messi gjorde fler mål och va mer avgörande för Argentinas andra plats än va Robben va för Hollands 3dje plats. Dessutom så borde Robbens ständiga filmande och ständigt dåliga sportmanship ligga honom rejält i fatet för en sån här omröstning. Någon Tysk då? Tyskland är ett kollektiv och har vart så genom hela turneringen. Dom har ett bättre lag än Argentina och ingen enskild tysk sticker ut såpass så dom kan mäta sig med messis prestation i detta Vm. March/ Vlaar? Deras insatser höjs upp pga dom kollektiva insatserna Holland och Argentina stått för defensivt.


Det är inget snack om att Messi va spelaren som bar Argentina till final. Det är en bragd att dom nått dit och Messi skall hedras för sin kontribution till den bragden. Därför är han vms bästa spelare. Dom som säger emot kan A: ingenting om fotboll B: Har något emot Messi/Barca.

Messi blev framröstad till Vms bäste och Ronaldo "världens bästa" floppa och åkte ut i gruppen. Haha
Barcelona Blaugrana91
2014-07-14 01:10
TV4s eftersnacks program just nu är så bedrövligt att ögonen blöder.. Att det sen leds av Hussfelt och dryga Garå och massa pajaser gör knappast saken bättre... Låt SVT ha hand om detta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-14 01:09
@LeoMessi:


Jag har undrat precis samma sak som du sen Ronaldo tog tur-retur biljetten hem.
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 01:08
Capitan Speciellt om Denne spelare hade hetat något i stil med Duncan Johnson.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-07-14 01:07
Inför VM gissade min hjärna Tyskland Holland i final, men hjärtat hoppades på Brasilien Argentina, så jag hade ett lag av båda hhh Matchen: tyckte att Argentina var det bättre laget men tyvärr så räknas målen i fotboll. Messis VM suverän, han dök upp när det gällde, ett silver med detta lag är stort, lägg till att stora profiler följde inte med truppen. Tyskland är bäst i världen, grattis till tyskarna. Nu börjar allvaret med klubb fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-07-14 01:04
Messi är tillsammans med Pele och Maradona bäst genom historien. Han var två assister ifrån att vinna en VM-final (Palacio, Higuain). Att få ett VM silver, bli VM:s bästa spelare, göra 4 samt 1 assist och kunna skapa 23 målchanser samt 46 lyckade dribblingar TROTS minst 3 spelare som punktmarkerar honom varje match, ses som dåligt och pinsamt. Sen att Messi också gör allt detta genom att spela "gåfotboll" är enligt mig skrämmande bra. Håller man en sån här nivå som enligt hatare är dålig, har man fan gjort sig förtjänst av en plats hos topp 3 i världshistorien. Dock kan jag faktiskt erkänna att Messi just nu spelare dåligt eller ur form om man mäter i Messi-standard. Jag kan slå vad om att om en helt annan spelare spelade exakt likadant som Messi, men inte är lika känd och högstanivån är lägre, skulle media och folk gå bananas med hyllningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2014-07-14 01:01
@LeoMessi:
Jo, tyvärr har det nog blivit så. Han " var" ju så fruktansvärt bra nyligen, så ofta jämför man honom inte med nån annan utan honom själv, för 1-2 år sedan. Dock tycker jag att Robben ( och James) var bättre i detta mästerskap, trots att han är bedrövlig rent sportsligt.
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 00:57
@LennyRomario:


Problemet är ju att han måste vara bäst för annars är han sämst.
Barcelona Barc6
2014-07-14 00:57
Messi förtjänade verkligen VM guldet, även om han nu inte vann den så hoppas jag verkligen att han är stolt över sin insats under turneringen och inte att den här matchen gör honom ännu tröttare. Han och di Maria var dem enda som skapade något offensivt för Argentina. Som sagt så hoppas jag att han får vila ut nu ordentligt och att han inte skakas för hårt av den här matchen de är det sista han och Barcelona behöver!! PS Palacios herregud ..................
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 00:56
fc__Barça

Så här tänkte folk när dom läste hans bok: "Vaaah? Gillade inte zlatan Pep? Den där jävla messi alltså! Det är hans fel att det är krig i mellanöstern och det är tack vare honom det är svältkatastrof i Sudan".
Barcelona LennyRomario
2014-07-14 00:54
Vi slåss ju mot väderkvarnar. Ingen normal människa skulle väl ens komma på tanken att jämföra Messis insats i VM mot Ronaldos?
Att folk sen tycker att Messi inte var VM:s bästa spelare är ju något helt annat. Jag tycker han platsar i vm- laget, men absolut inte som VM:s bästa spelare.
Barcelona fc__Barça
2014-07-14 00:53
J.Gamper Fast det roligaste med det där är ju att Zlatan i princip aldrig har kritiserat Messi. Han gick bara hårt åt Guardiola. Det är det svenska folket som får för sig att Zlatan blev för bra och att Messi därför tog hans plats. Därför är Messi en hemsk människa och roten till allt ont...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 00:51
@J.Gamper:


Arrogant för att messi kanske inte vek sig för Zlatan? Om messi ville spela centralt så skulle han göra det. Sen att zlatan sög dase under en lång period gör att Messi blir arrogant eftersom han gjorde mål och fick zlatan att så dålig ut.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-14 00:51
[QUOTE=the cameroonians]Och där var Kroos klar för Real - enligt hans egen kommentar i tysk TV. Grattis. [/QUOTE] Falskt tydligen, men lär ju bli så tids nog. Bra spelare, men inget jag höjer ögonbrynet för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 00:50
Varför har ingen pratat om Ronaldos misslyckande? Killen hade fler frisyrer än lyckade dribblingar.
Barcelona J.Gamper
2014-07-14 00:50
Fattar inte folk som påstår att Messi är arrogant? Arrogant för att Zlatan inte gillade honom? Vad utgår de efter?
Barcelona fc__Barça
2014-07-14 00:49
II Barça II Även om laget inte är bäst i världen så är man ju fortfarande tillräckligt bra för att rulla ut mästarna i "världens bästa liga" så man måste nog gå ned sig ett par snäpp till innan folk släpper Barca-hatet ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-14 00:49
@the cameroonians:


I ärlighetens namn så är inte Kroos någon spelare jag räds. Barcelonas största svaghet har inte varit passningsskickliga motståndare, snarare tekniska motståndare som stället till det för oss. Ser hellre att kroos försöker slå djupledsbollar mot oss än att tex di maria ska hålla på att utmana och ställa till det för oss.
Barcelona Nodlehs
2014-07-14 00:47
@II Barça II:


Ja, i detta land måste man suga på Zlatans prinskorv. Annars blir man hatad. För evigt. Lev med det. -_-
Annons: