/spanien/barcelona/forum/5308.aspx/spanien/barcelona/forum/5308.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B.BOSS
2014-06-12 09:59
Jag trodde att det var Zubi Bomb som stod bakom revolutionen? "@barcastuff: Barcelona director Sanllehi will in coming days meet with PSG president in Sao Paulo, Brazil, to further discuss deal on Marquinhos. [sport]"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-12 09:57
barcastuff: Barcelona yesterday closed a 2-year sponsorship deal worth 6M with Chinese company Suning, a retail chain for electronic goods. [fcb rac1]"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-06-12 09:45
Tänk om Barca offentliggör Rakitic värvningen innan avspark ikväll.
Barcelona Rambla~
2014-06-12 08:56
Zubi är nog en trevlig person, alltid vänlig mot media trots korkade frågor osv. Jag gissar att han har väldigt bra social kompetens. Dessvärre räcker det inte bara med det i en så tuff värld som fotboll på den högsta nivån. Du blir uppkäkad av spelaragenter, andra klubbars presidenter och sportdirektörer, om du själv inte är ett tufft svin.
Neymar11
2014-06-12 08:39
Antar att han har en jävla massa skit på ledningen och är riktig kvick med att öppna käften hos median
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-12 08:35
@Neymar11:


Jo det kan man ju tycka. Istället så hotade han tidigare i våras med att avgå när hans två närmaste medarbetare, Albert Valentin och Narcis Julia, inte såg ut att få förnyade kontrakt när deras gick ut 30 juli nästa månad. Självklart vek sig ledningen och förnyade då dessa kontrakt, så att den oumbärlige Zubi skulle stanna kvar på sin post.
Barcelona Rambla~
2014-06-12 08:12
Om Alexis kan man läsa följande där MD tar upp det faktum att Juves tränare Conto kontaktat honom personligen. Alexis svarade i princip att han väntar på att höra något officiellt från Barca. Han har "viktiga" anbud från PL (bl.a United) men OM han lämnar Barca så föredrar han att återvända till Italien. Hans flickvän, som är designer, är också italienska men bor för närvarande i Barcelona. Märk väl, här handlar det inte om att Alexis tvunget vill till Juve, utan det är bara om han skulle lämna Barca. Han uttrycker inte någon önskan om att få lämna precis. Det skrivs också att Juve inte vill inleda några förhandlingar med Barca när det gäller Pogba och Vidal, eller att inkludera någon i affären med Alexis. Conte vill inte att någon från Juves mittfält lämnar då det är deras starkaste och viktigaste lagdel. Juve har också som någon slags godwill mot Barca, dragit tillbaka sitt intresse för Cuadrado som båda klubbarna är intresserade av. Slutligen, när det gäller Lucho så vill han inte offra Alexis (en spelare han älskar). Det är han bara beredd att göra om en ersättare av samma klass ersätter och här pekar de på Reus, som nu är skadad. MD avslutar med att nu är allt upp till Zubi. Lyckas han få ett bra pris för Alexis, då kan det vara goodbye. Annars behåller Lucho mer än gärna Alexis. Lite kortfattat vad som står i artikeln.
Neymar11
2014-06-12 08:09
Rambla; Borde inte zubi vara självkritisk och sparka sig själv när klubben skickar någon som ska förhandla och gör klart affären åt honom
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-12 08:07
Åker ni ner till Brasilien så är det hans image som väcker mest uppmärksamhet och inte det han gör på plan. Han är ju en artist både plan och vid sidan om. Varför ska ni bli upprörda? Det är hennes egna åsikter, och helt fel har hon inte. Tvivlar starkt på att hon menade det som något negativt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-12 07:49
Nu tar man in det tunga gardet för att försöka lösa värvningen av Marquinhos, nämligen vår vän Raul Sanllehi. Parterna, PSG med president, Marquinhos representanter och så då Barca med bl.a Sanllehi, ska mötas i Brasilien nu under Vm och försöka få till en lösning. Enligt Sport så är det mesta jobbet redan gjort under tidigare förhandlingar så nu handlar det att komma överens om priset och Dani Alves medverkan i affären eller inte. PSG har ju tvekat sen Alex lämnade och behöver först täcka upp för Marq innan de släpper honom. Så länge Zubi är utbytt från förhandlingarna, kan vi i alla fall ha lite hopp nu.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-12 02:29
@Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito:



Trodde styrelsen fick skit dygnet runt här för att det inte går tillräckligt snabbt! Lägg ner konspirationerna snälla!
Barcelona Vampíro
2014-06-12 02:13
Messi och Ronaldinho återförenades på Argentinas träning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
2014-06-12 01:16
@AndreD:


Det var så enkelt alltså. Trodde inte man skulle behöva skjuta på säsongen för VM är ju slut 13 Juli och säsongen drar väl normalt igång 17-20 Augusti typ.
Barcelona AndreD
2014-06-12 00:31
För att säsongen börjar senare pga VM
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
2014-06-12 00:00
Vet ni varför CL finalen spelas så sent nästa år? 6 Juni?
Barcelona Blaugrana91
2014-06-11 23:59
petersays Jag utgår från dem siffrorna vi har framför oss och som sagt det är utomstående revisorer från bland annat pålitliga Deloitte som godkänner siffrorna. Men visst kan siffror fifflas med, men är knappast lätt när utomstående ska granska dessa. Så typiskt att man aldrig kan se positivt till något i det här forumet, direkt kommer nån och ser problem. Jösses säger jag bara. Klubben är ekonomisk stark, dock måste man sluta snåla. Sen behöver du inte vara orolig, verkar inte som om Qatar Airways lägger vantarna på några namnrättigheter, det kommer antagligen bli ett företag som vi idag inte har något samarbete med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-11 23:47
@Smogen:


Dem ljuger bara. Dem försöker alltid hitta den snabba lösningen. Jag står fast vid teorin att vissa i ledningen jobbar åt Real Madrid.
Barcelona Smogen
2014-06-11 23:43
och Johanna Fränden är duktig, hon skrev många givande grejer medan hon hängde i Barcelona. Bara fånigt att börja spy galla över henne efter Bieber-Neymar uttalandetm dessutom är kopplingen tyvärr inte så knasig som jag hade önskat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-06-11 23:41
@Bàckis:


Jag tror han kommer kunna användas på båda positionerna, och även som en defensiv spelfördelare i ett 4-2-3-1.

Men personligen ser jag honom mest i Xavis position, kan se honom droppa ner och hämta boll, utnyttja ytan som Alves skapar när han drar iväg på kanten och lägga en klockren djupledsboll på en bågande Neymar som löper in centralt.

Hans rörlighet och tvåvägsspel har vi saknat ända sedan Keita försvann. Okej att han inte har samma råstyrka - men löpa kan han.
Barcelona Smogen
2014-06-11 23:41
Bartomeu "vi söker efter högsta kvalitet inom alla områden". Men var det inte Zubi som just förlängde sitt kontrakt? Förstår inte hur det uttalandet hänger ihop med Mr. Sportchef "köp hutlöst dyrt-sälj billigt, helst gratis" Zubi. Eller tänker Bartomeu att "alla områden" innebär att vi ska ha världens bästa seniorgolfare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-11 23:34
@Heisenberg:

Vart har jag skrivit att hon eller någon annan är Madridista? Jag tycker bara hon är jävligt dålig, typisk rubrikjägare från sportbladet som endast duger åt att rapportera om Zlatan och vad han gör på fritiden. Min åsikt har ingenting att göra med om hon kritiserat Barça, har tyckt att hon är oduglig sedan VM-studion 2010. Man bör ha som krav att folk som jobbar med världens största idrottsevenemang har någorlunda koll på vad sker på planen. Men det är bara jag.
Barcelona Heisenberg
2014-06-11 23:21
@Vampíro:


Jag tycker precis tvärtom, tycker att hon är riktigt kunnig och den bloggen hon styrde när Zlatan var i Barca var såväl rolig som givande. Att kalla alla som kritiserar någon Barca-spelare (vilket hon för övrigt ju inte gjorde) för Madrista och diverse andra namn blir bara löjligt och spär på skenbilden av culés som underutvecklade 12-åringar
Barcelona Bàckis
2014-06-11 23:17
Hur tror ni Rakitic kommer användas? På Xavi eller Iniestas position? Egentligen rätt dålig koll på honom förutom senaste säsongen då han var Sevillas bäste spelare varenda match jag såg.
Barcelona the cameroonians
2014-06-11 23:15
Spana in de två sista målen i detta klipp.

Det första (nummer två) påminner om en viss argentinare.

Det andra påminner om, tja - jag vet inte.
Barcelona Vampíro
2014-06-11 23:02
Den där Frändén kan knappt bilda en mening, alltid en massa "eeh" och "öööh" när hon pratar. Jävligt jobbigt att lyssna på och sjukt okunnig såvida det inte handlar om vad Zlatan äter till frukost. Hon är endast i studion av en anledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-06-11 23:00
@Gio Style:

Hade nog hellre sett honom än Pique i ärlighetens namn..poängen är den att vi behöver mittbackar, plural. Men vi tittar inte ens åt de som går gratis. Vi är fett låsta vid att köpa loss en 20-årig talang för 50 millar. Samma 20-åriga talang som bänkades till förmån för spelare som går gratis till Milan. Varför kan man inte tänka med huvudet istället för arslet och safea upp med en rutinerad mittback? Det funkade ju ändå rätt bra med ex Maxwell och Thuram. Billiga truppspelare.
Barcelona petersays
2014-06-11 22:57
"Att man säljer ut namnrättigheterna är ju för att delfinansiera den nya arenan och Espai Barca. Och även om ekonomin är stark så förstår du väl själv att klubben inte kan stå för hela notan på €600M ur egen kassa, finns ingen klubb som skulle klara av det."

Man har förresten budgeterat att få in €200 för namnrättigheterna. Alltså kommer vi dras med Camp Nou Qatar Airways tills det är dags att bygga om/bygga nytt om ca 30 år. Istället kunde vi väl avsatt våra vinster i några år till detta? Eller ska det vara Mes Qatar Un Club för hela slanten?
Barcelona Gio Style
2014-06-11 22:55
@petersays:

Om han nu velat agera truppspelare.
Lär ju va starter i Milan.
Barcelona JR_Truce
2014-06-11 22:49
@Gabriel:


Ja det luktar så mkt Madrista från den där Fränden.
Barcelona petersays
2014-06-11 22:46
Blaugrana91 Att godkänna de ekonomiska resultaten gör dem inte mer sanna. Det är fortfarande bara en bild av verkligheten. Du kan göra stora eller små avskrivningar på tillgångar, du kan avsätta vinster till periodiseringsfonder, du kan flytta pengar mellan bolag inom koncernen. Det är rätt mycket som tillåts även inom bokföringslagen. Det är klart att det inte är något olagligt fiffel (eller vänta nu, det är det ju typ! Lex Neymars övergång! Skattekrav!), det är bara det att en enda siffra (€30M vinst) inte är någon given sanning. Sådant ska såklart framgå i det fullständiga bokslutet med hjälp av noterna, men jag menar att bara slå sig för bröstet och säga "Jävla bra ekonomi vi har! Bra jobbat Bartomeu!" kanske inte är så jäkla korrekt. Vi såg ju hur det var när Rosell tog över efter Laporta. Den ekonomi som såg bra ut under Laporta var när Rosell kunde tolka den efter sitt tycke katastrofal och plötsligt skulle vi se ned på det som den tidigare ledningen gjort och plötsligt var vi i kris. Och så kommer det fortsätta.
Annons: