/spanien/barcelona/forum/5304.aspx/spanien/barcelona/forum/5304.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona burrow
2014-03-28 21:47
Vilken skön jävel, som friar på Camp Nou. Det ska jag fan också göra! :D
Barcelona Júnior.
2014-03-28 21:41
Frågan är om inte Vidal hade varit ett bättre alternativ för Barcelona, en spelare som bryter mönstret. Skillnaden mellan Vidal och Gundogan är väl att den förstnämnde är aggressivare i försvarsspelet, har bättre skott och aningen rakare i sitt spel. Chilenaren är en krigare och ger 110% i varje situation.

För att nu inte misstolkas, Gundogan är en fantastisk spelare som jag hade välkomnat med öppna armar. Jag hade dock föredragit en värvning av Vidal om jag själv fick välja.
Barcelona Krojf
2014-03-28 21:39

Neymar börjar sakta men säkert närma sig Bojan - syndromet. Då syftar jag på den senares sista säsong i Barca. Precis som Bojan får brassen chans på chans både bildigt och bostavligt talat, utan att ta den. Och får därför alllt oftare "snällt" sätta sig på bänken i match efter match.

Så: Sen när började Barca med prestigevärvingar alá Real fullt ut? Jo när Rosell satt som ordförande och Neymar köptes för cirkus samma summa som Madrid gav för Bale, som blev utsedd till PL:s number one förra säsongen (världens bäste kommer dom inte åt längre).

Att Neymar såg långt mycket mer än lovande ut i Confederation Cup, kan vi inte annat än konstatera. Men hur länge ska vi blunda för vilken slätstruken figur han gjort sig i FC Barcelonas matchställ i snart en hel säsong nu.

Många har stirrat sig blinda på att 21:åringen gjort si och så många mål i Brasiliens landslag trots sin ringa ålder. Men samtidigt glömt att Brasilien är direktkvalificerat och därför mestadels spelat "betydelselösa" träningslandskamper under snart fyra års tid.

Nu invänder säkert någon att expempelvis Confederation Cup minsann inte är en "träningsturnering". Och det må så vara, men inte var det väl världsmästerkapen vi såg redan förra sommaren?

Men kanske Neymar JR gör en omvänd Messi, i så mening att han lyckas i landslaget först och blir stor senior också i FC Barcelona så småningom.

Eller också visar han sig vara det lik i garderoben som Rosell lämnade efter sig och som vi får lära oss leva med tills dess även varumärket i form av tröjförsäljning sjunker i värde. Och då tänker jag inte på den gulgröna.
Barcelona LeoMessi
2014-03-28 21:25
Jag ställer mig lite frågandes gällande en värvning av Gundogan. Hade det varit förra säsongen så hade jag skrikit av glädje om han värvades. Men nu har han varit skadad hela säsongen och man undrar ju om han kommer upp på samma nivå igen. Annars har han alla egenskaper vi söker i en CM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2014-03-28 21:21
Hoppas verkligen Barcelona värvar Gundogan. Dels är han en fantastisk fotbollsspelare som skulle passa perfekt in i vårt spelsystem och dels är det bra för Stegen att ha en landsman vid sin sida.
Barcelona LeoMessi
2014-03-28 21:09
Finna det något girigare as än denne Raiola? Tror fan att det här aset övertalat klienter som trivs i sina klubbar att flytta till andra, bara så han kan tjäna pengar. Tror fan att jag ogillar denna människan mer än jag ogillar Pepe
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-28 20:59
Mido Bara bra, kan Raiola skapa lite mer kaos i den klubben. Smutsigare agent finns det inte, kanske Mendez !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-28 20:49
Hur går det för Lucas i PSG? Har han varit lite utav en flopp där eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-03-28 20:48
Enligt eurosport så är real Madrid i diskussioner med Pogbas agent som ser gärna att hans klient flyttar efter VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-03-28 20:29
Keiteee :P Hah 2a.
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-28 20:29
@barcastuff: Keita (Valencia): "Scoring one of fastest Liga goal ever? Now I'll be able to tell Messi he's not the only one with records (laughs)" [lfp] Haha Leo har fått utmaning!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona burrow
2014-03-28 20:25
Dill - Busquets!!

Jag ska va där med nästa vecka, jag bjuder er alla på några bärs!! Haha
Barcelona haeger
2014-03-28 19:39
Efter att ha sett ett reportage med Montoya och hans pappa för några år sedan där han pratade b.la. om sin bortgångna mamma och började gråta, så har jag önskat honom all lycka och att han verkligen ska slå igenom i Barcelona. Det kommer bli väldigt svårt men utvecklas han rätt så finns det en chans.

Så grattis Montoya till det nya kontraktet! Det förtjänar du.
Barcelona Dill - Busquets!!
2014-03-28 19:19
addeh

Nej, men om du är kvar där på tisdag bjuder jag på några bärs!
Atlético addeh
2014-03-28 19:00
Någon skön snubbe som befinner sig i Barcelona och inte har alltför mycket att göra en fredag som denna men känner stort behov av att få prata fotboll? Ja men hojta då för allt i världen till.
Cule4ever!
2014-03-28 18:55
OT: Seydou Keita gjorde snabbaste målet i La Ligas historia igår, tog bara 7,6 sekunder.

Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-28 18:44
the cameroonians Den här gången har dom inget val. Hela truppens infrastruktur riskerar att fallera om inte ledningen täpper till blödningen denna gången. Det funkar inte med plåster längre som dom senaste säsongerna utan nu är det dags för operation. Äta, skita, sova-tiden är över för våra pampar - upp till bevis i sommar. Ska man hitta någonting positivt med resterna som är kvar efter Rosells "fest" är det väl att dom verkar ha förstått att det inte går att ta itu med saker och ting allt eftersom problemen dyker upp, utan det kräver noggrann planering och förberedelse i år om vi ska få ihop en slagkraftig trupp till nästa säsong. Att Tata eldat baken på ledningen kan mycket väl stämma men jag undrar om det inte är mera ett önsketänkande från vår sida. Jag hoppas att han har mer att säga till om än jag personligen tror. För klubbens bästa förstås.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-03-28 18:23
Barcelona's main team doctor reportedly didn't attend game against Celta on Wed because he was in Germany to test Dortmund's Gundogan. EDIT: såg att jag är 4 timmar efter på den pucken... Men oavsett: Får känslan av att vår ledning är lite mer på fötterna inför detta fönster än i somras och det tillskriver jag Tata som uppenbarligen satt krav på sportchef och president.
Barcelona Krojf
2014-03-28 18:04
Nybörjarfel...
Barcelona Krojf
2014-03-28 18:03
Sergio Busquets The Briljant Mind, ska det vara. Missa inte denna video på Yotube, som jag tyvärr inte lyckas länka. Det är mer än mödan värt. Jag lovar.
Barcelona barca show
2014-03-28 18:01
vill ni see något som gör ens dag verkligen. Se denna länk. Underbar säger bara att sån spelare är som lekt med de bästa spelarna i världen.

http://www.youtube.com/watch?v=eHXsZUAJimk
Barcelona LeoMessi
2014-03-28 18:00
Kanske inte så bra att samma domare får döma i cupen med tanke på att han kommer att känna press att kompensera real. Är helt säker på det! Antagligen bättre om det är en annan domare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-03-28 17:52
@espcore: The Spanish Football Federation proposing to appoint Undiano Mallenco as the referee for the Copa Del Rey final.

Hah :P

Länktips: @espcore
Barcelona Krojf
2014-03-28 17:47
Barcelona The Octopus of Badia
2014-03-28 17:38
Pep vs Tata efter sina 48 första matcher som tränare för Barcelona: Pep; 36W - 7D - 5L. 130-40 i målskillnad. Med och slåss i samtliga tre turneringar. Tata; 36W - 7D - 5L. 136-36 i målskillnad. Med och slåss i samtliga tre turneringar. Tänka sig vad Tata skulle kunna åstadkomma med en trupp som inte är lika mentalt och fysiskt slutkörd, med avsaknad av någon större variation, som denna. Minst sagt imponerande.
Barcelona Krojf
2014-03-28 17:33
För alla er som är kritiska i överkant mot Pinto,kan jag rekommendera er att ta en rejäl titt på Youtube; "Busqets killerpass vs Malaga" (länkad). Pinto slår nära nog exakt samma pass som han gjorde till Sergio Roberto när denne i all sin tveksamhet passade tillbaka och därmed ställde sin egen målvakt i matchen mot Celta Vigo häromsistens. Jävla Pinto tänkte säkert många. Men Busqets som satt på bänken och såg på, tänkte nog nåt helt annat. Ty Busquets i samma situation och som han befunnit sig i så många gånger även med Valdes i mål, vänder i all den sin trygghet och spelförståelse som Sergio saknar, snabbt med bollen och slår en lång pass i djupled och öppnar därmed upp hela motståndarlaget För den som det till äventyrs undgått att Pintos pass är helt i enlighet med en central bit av Barcas spelupplägg när det tar sin början bakifrån egen målvakt(förutsatt att inte fel Sergio finns på plan), så ta er tid att läsa Thore Haugstads eminenta taktikgenomgång under rubriken "Sergio Busquets: Measuring his real value". I artikeln finns länkar till youtubeklipp som illustration till vad Haugstad vill ha sagt. Bl a ovan nämnda. Ett smakprov kanske kan locka till obligatorisk läsning: "In such scenarios, he often faces his own goal too, with players rushing at him from behind like a pack of wild dogs. Put anyone else in that situation repeatedly and they are bound to lose it, just as Barça discovered with Thiago against Málaga" (klipp följer/min anm). Och nu senast alltså Sergio Roberto mot Celta Vigo.Vad säger det oss? Jävla Pinto? Ett tips till: Gå in på Youtube och sök på the Briljant mind of Busquets. Vilken ovärderlig fältherre han är!
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-03-28 16:59
@NoGo™ :


Samma namn som Valdés son!
Barcelona NoGo™
2014-03-28 16:33
Härligt dag för Montoya! Först kritar han på ett nytt kontrakt o sen så ska han bli far också, gratulerar!

Martin Montoya announces on twitter that his girlfriend Maite is pregnant. The couple's son will be named Dylan. [@2montoya]
Barcelona ElTriplete
2014-03-28 15:52
För i helvete.. Är på studieresa så har inte hängt med så mycket men såg precis att Montoya förlängde kontraktet med Barca..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-03-28 15:14
Kolla bara vilken douchebag Ronaldo är. Stackars Bale.
Annons: