/spanien/barcelona/forum/5303.aspx/spanien/barcelona/forum/5303.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-22 11:40
Då är affären nästintill klar alltså?
FML
Tiki-Taka
2014-07-22 11:39
Vet någon varför Barca inte köpte Mathieu förra sommaren, då dem var intresserade av honom. Mathieu hade då en klausul på 10 miljoner euro.....-.-
Barcelona Rambla~
2014-07-22 11:37
@Tiki-Taka:


Just i det här fallet klandrar jag även LE, för jag är övertygad om att det är han som trycker på här. Zubi ska ha skit ändå, just för att han är Zubi. :P
Barcelona Mido
2014-07-22 11:37
Kan nån vara så snäll å svara mig,, Vad ser koala björnen (zubi) i långben från Valencia? Om jag ska vara ärlig, jag visste inte vem han var fram till att Barcelona blev intresserade av honom. Inte ens de som lirar fifa eller ett manager spel köper honom haha sjukt! Det finns många billiga gryma starka mittbackar från Kroatien eller Italien, nää zubi orkar inte flyga så långt. Idiot
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-22 11:35
Det roliga är att Zubi på arabiska betyder k*k, vilket kännetecknar den personen väldigt bra, för det är just det han är =)
Barcelona Rambla~
2014-07-22 11:28
De ska alltså betala ca €20m för en snart 31-årig omskolad vänsterback, en rökare som har sin bästa period bakom sig och som dessutom är rätt så skadebenägen.

Bra jobbat Zubi! Du kan ju faktiskt värva en mb, bara du anstränger dig lite.


Insanity is defined as repeating the same mistakes and expecting different results, and in that trail of thought, Mathieu's purchase would be little more than the very shortest of short-term solutions.
Barcelona Basselona
2014-07-22 11:23
Tiki-Taka

Mycket intressant läsning. Fattar egentligen inte hur svårt det ska vara o lösa en mittback med de egenskaperna som behövs. Kan man hosta upp 800miljoner för en anfallare, så kan man hosta upp klausulen för en mittback.

Synd att Rosengård köpte Marta nyligen, hade ju kunnat ta in henne och skolat om till mittback i värsta fall. Hört att hon har en vass passningsfot...
Tiki-Taka
2014-07-22 11:13
Läs denna artikel från Sport. Läsvärd.
Barcelona Krabban94
2014-07-22 11:10
WW3 bryter ut innan FC Barcelona lyckats värva en renodlad mittback!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-22 10:20
Visst, det sker en revolution i Barcelona. Men sett till spelarna som lämnat är frågan om vi ens får en bättre trupp nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-22 09:46
Det som skrämmer mig ännu mer är att man inte kommer ersätta xavi, mittfältet kommer se oerhörd tunn ut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BlueRed
2014-07-22 09:11
[QUOTE=Tiki-Taka]Nu när Xavi kommer lämna så kommer fortfarande tanken upp.......tänk om Thiago hade varit kvar i klubben, vilket mittfält Barca hade haft då! Tänk att Thiago lämnade tack vare Cesc (mer speltid), ett år senare lämnar sopan och går till Chelsea. Vilken lirare vi släppte till Bayern, och än idag har jag svårt att smälta en sådan stor förlust som Barca gjorde förra sommaren. [/QUOTE] Kommer vara i mitt huvud väldigt länge. Otroligt att man släpper topp 3 mittfältstalang i världen för en struntsumma...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-07-22 08:34
Jag tror att vi kan stryka blind från listan eftersom van gaal vill ha honom. Man United har lagt 20 milj euro på honom. Vilka alternativ har vi kvar,, aa juste mathiue (stavning) vilken tur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-07-22 08:09
Minns ni förresten hur A.Madrid brukade vara? Galet bra anfallare, men utav någon anledning struntade man allltid i försvaret. Tyckte alltid det var lite märkligt att dom i dagens moderna fotboll aldrig vikten av att bygga ett starkt försvar. Sen skaffade dom Simeone som tränare, och inte bara införde han en fantastisk jävlar anamma mentalitet, man började också bygga spelet med en otroligt stark defensiv. Nu ser jag på mitt älskade Barcelona och ser en ledning som inte bara förstör i stort sett alla värdegrunder jag började älska Barca för, man har också börjat tänka som Atletico gjorde pre-Simeone. Man är det enda topplag i världen som verkar tro att har vi bara. ett otroligt anfall spelar inte försvaret någon stor roll. Hur kan man vara så förbannat jävla korkad? Det enda bra den här ledning gjort än så länge var att man tog hit Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-07-22 08:01
Finns redan en twitterkampanj mot styrelsen. Tror den heter Manifest Blaugrana.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-07-22 04:49
zick9 Bra i 5 av 50 matcher räcker alltså för dig? Snacka om att ha låga förväntningar på en mittback som spelar i en av världens största klubbar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-07-22 03:52
FÖR IN I SKOGEN, STARTA EN TWITTER/FACEBOOK/INSTAGRAM KAMPANJ!!!! SÅ LÄNGE LEDNINGEN INTE KÄNNER PRESS SÅ KOMMER DE KÖRA NER OSS I BOTTEN. FÖRBANNAD!
Barcelona B.BOSS
2014-07-22 03:45
Xavi förtjänar flera miljoner. Många inklusive mig tar klubben före än spelarna och det ska man göra men man måste kunna uppskatta legendarer. Allt som Xavi har givit klubben, alla kilometer på plan, mål, assist, glädje vid vinster och den tunga känslan av förluster. Klubben har redan förlorat många ikoner från 2008 i Eto, Marquez och Abidal. Dessvärre har många gått samma väg till mötes och nu står Xavi på tur. Snart har vi ett nytt Barca framför oss utan de legendarer vi kom att vänja och fästa oss vid. Hur Xavi än lämnar ska han hyllas för att han aldrig har gjort klubben illa eller skadad klubben i hjärtat. Spelare som Xavi, Valdes, Puyol och Iniesta har aldrig ropat efter bättre kontrakt och de lever med den här klubben på ett sätt vi aldrig kan förstå eller uppleva. Visca Xavi, Valdes y Puyol. Det känns som om det vore igår när alla tre klev in på planen tillsammans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DJupic
2014-07-22 02:36
Lugna er allihopa. Ledningen väntar bara till sista dagen på transferfönstret så Real inte hinner kontra med nån ny back precis som dem har gjort med alla andra positioner vi har förstärkt haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter
2014-07-22 02:19
Jag gillar inte heller att ha Cuadrado som högerback, och kan inte se honom starta någonstans förutom i ett 3-5-2 uppställning. Han är bra, men jag tror att för tillfället skulle en bänkplats vara rimligt, vilket jag tror han till en början skulle acceptera.

----MATS
?-Pique-Mathieu
-Masken/Rakitic-Busquets
Cuadrado-Messi-Iniesta
Suarez-Neymar.

Tiki-Taka
2014-07-22 01:49
A deal on Xavi's exit could be agreed on Tuesday. There would be a tribute event this weekend. He's expected to join New York City FC. [md] Ännu en legend som är på väg att lämna. Alla tre kaptener lämnar under en och samma sommar, sorgligt!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-22 01:34
"With more or less budget, with more or less success, all the great teams of the Old World have been reinforcing the core of his defense in the last five years. Everyone but Barca". [sport]

Säger väl allt, roligt citat.
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-22 01:28
Fan va förbannad man blir på denna ledning, sedan 2008 har vi köpt anfallare och mittfältare för flera miljarder men vad har vi lagt på backar? Detta har tagits upp tidigare här men efter denna sommar så kommer jag slita av dom sista hårstrån jag har kvar på huvudet om det inte köps en riktig mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-22 01:28
Rafa Marquez :" Mathieu does not have a profile to play at Barca and it also costs a lot of money." #fcblive

Legenden har talat, hoppas Zubi har sett detta hehe =)
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-22 01:24
Dani Alves känns slut men Cuadrado på brassens position hade varit rena vilda västern. Ska vi fortsätta med 4-3-3 med enbart Sergio som en någorlunda defensiv pjäs på mitten är det av allra största vikt att spela med en defensivt skicklig högerback då vi som bekant har Alba på andra kanten. Det bästa skulle vara om Montoya kunde ta det där sista klivet och bli en startspelare på allvar vilket jag absolut tror han är kapabel till. Han är betydligt mer stabil och trustworthy än Alves, får han speltid är jag övertygad om att han kommer göra det bra. Annars är jag inte emot ett köp heller, men då ska det vara rätt spelare och då ska även helst Alves lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-22 01:23
Nu när Xavi kommer lämna så kommer fortfarande tanken upp.......tänk om Thiago hade varit kvar i klubben, vilket mittfält Barca hade haft då! Tänk att Thiago lämnade tack vare Cesc (mer speltid), ett år senare lämnar sopan och går till Chelsea. Vilken lirare vi släppte till Bayern, och än idag har jag svårt att smälta en sådan stor förlust som Barca gjorde förra sommaren.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-22 00:40
barcelona want to sign Fiorentina player Juan Cuadrado even if Alves stays. Man United made a bid of 35M plus incentives for him. [sport]
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-22 00:32
Jag har redan börja vänja mig vid tanken att försvaret kommer se lika stabilt ut som det gjorde i början av 2000 talet. Minns ni hur svaga vi var där, medans det anfallet osade klass men osäkerheten spred sig när det vankades bra motstånd, starka på hemmaplan medans man var katastrofala på bortaplan. Jag hoppas Bartra håller sig kry för han tror jag på, han kommer att växa ytterligare och inge Puyol hjärta medans Poker proffset varierar sina prestationer. När det gäller LE hoppas jag han kan få kollektivet att fungera som ett lag, både i offensivan som defensiven för gud vet att försvaret behöver all hjälp dem kan få. Ser jag någon lunka hem när vi är i underläge kan den spelaren dra åt helvete för jag orkar inte med en loj säsong igen. Att förlora ingår i spelet men att sluta kämpa är fan i mig inte acceptabelt! Jag ser fram emot det LE kan göra med laget, jag ser fram emot att se spelarna med självförtroende. Denna säsong växer Bartra denna säsong som kommer tror jag vår Puyol light visar vart skåpet ska stå! Mot nya och bättre tider Cules :)
Tiki-Taka
2014-07-22 00:08
Barcelona and Valencia did not close a deal on Mathieu after new talks today. Barcelona's bid is less than the 20M Valencia ask. [rac1 tv3]

Sagan fortsätter.....
Barcelona Gio Style
2014-07-21 23:39
Gonzalez_Barca
Som sagt, uttryckte mig fel :)
Annons: