/spanien/barcelona/forum/5261.aspx/spanien/barcelona/forum/5261.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
6/30/2014 22:26
Mertesacker har en 75-årings löpsteg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
6/30/2014 22:21
Lion24
"Går bananas", ger man sig in i en diskussion så får man ju höra.nåt tillbaka när någon inte håller med.
Tkr inte att nån gått bananas utan bara svarat med sina egna åsikter.
Barcelona neymar JR
6/30/2014 22:18
Kaptenen i Algeriet påminner en del om benatia. I pondus och spelförståelse, ser ut att vara en riktig ledare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
6/30/2014 22:17
Fyfan vilken otur Algeriet har dom spelar super fotboll respekt
Barcelona Rambla~
6/30/2014 22:17
Bra hemjobb där Özil. :P Fan vad nära mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
6/30/2014 22:16
Shit asså Algeriet dödar tyskarna nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
6/30/2014 22:16
Algeriet spelar så jävla bra just nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
6/30/2014 22:15
BRA inledning av Algeriet. Hoppas på skräll!
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
6/30/2014 22:05
@Illusionista:


Isco, Robben, Modric m.fl är culés men eftersom vi inte ville ha dem gick dem till Real Madrid haha, ombytta roller nu? :P
Barcelona Illusionista
6/30/2014 21:59
@*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!:


Tror inte det! iaf helst inte Barca..
Barcelona Videxis
6/30/2014 21:58
Alexis har gjort det grymt denna säsong, man kan helt ärligt inte kräva mer av honom. Han blir bänkad utan anledning när han är i toppform utan att klaga, istället är han tyst och när han får chansen att hoppa in i el classico tar han den. Hur kan man inte älska honom? Han blir bänkad för Cesc i flera viktiga matcher trotts att han hade varit grym, klagade han neeeej han fortsätter kämpa 100 ggr mer och gör sitt jobb och får tillbaka startplatsen. Vilken karaktär! Barca skulle kunna få ut mycket mer av Alexis, Pedro och Neymar men så funkar inte Barca. Pedro, Alexis och Neymar är helt fantastiska spelare som skulle kunna göra det bara dom fick utrymme! Det är taktiken som är problemet inte anfallarna. Det enda stället där vi har perfekta spelare är i anfallet förutom att det saknas nån ren 9a
Barcelona Videxis
6/30/2014 21:48
Ingen ytter kommer någonsin få skina i Barca med nuvarande spelastil, pedro och Alexis blir låsta på kanten av taktiska skäl, har ingenting emot pedro eller Alexis, båda skulle va dubbelt så bra i en annan klubb där dom inte blir lika begränsade. Det spelar ingen roll vilken ytter vi än värvar, Messi är bäst i världen och kommer få mest boll och alla kommer anpassa sig efter honom. Ingen ytter kommer kunna va bättre i Barca än vad den va i sin tidigare klubb. Dom får ju inte lika mycket plats, men Messi är ju Messi och nu med neymar i laget så lär det inte bli bättre för den "tredje" yttern. Kolla bara hur begränsad neymar är i Barca jämfört med i Brasilien samt Alexis i Chile, men laget före jaget.
Barcelona Krojf
6/30/2014 21:45
Lion 24, i all välmening: Lägg ned din häxjakt på Sanchez. Du har kört fast och det för inget gott med sig, för vare sig dig eller nån annan. Möjligen med undantag för dom som vill ha någon att häckla härinne emellanåt. Så byt spår och alias, lyft sen blicken bort från Sanchez för att börja om på ny kula. För jag är övertygad om att du kan bättre än så, bara du ger dig själv en ärlig chans. Och tar till vara på det faktum att devisen més que un club´, bland annat borde betyda att FC Barcelona är och förblir större än en enda individ, oavsett vem.
Barcelona Leo y Cesc
6/30/2014 21:44
@barcastuff: Di Maria (Real Madrid): "Messi is the best player in the world. Nobody does what he does. We're lucky to have him." #arg [marca] Di Maria uttalar sig såhär efter att ha spelat flera säsonger ihop med Ronaldo. Trevligt att Madridspelare erkänner det dom egentligen känner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
6/30/2014 21:44
neymar JR Sett till omständigheterna är det en ok summa, dock håller jag med om att det är för mycket reklam. Samtidigt vill klubben fortsätta vara en av världens ekonomisk starkaste klubbarna och utan en rik ägare får man hitta andra vägar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
6/30/2014 21:30
Ibland blir jag helt otroligt chockad. Kritiserar man Alexis så börjar folk gå ''bananas'' här inne. Direkt får man stämpeln som en Alexis-hatare, ''ah men typisk Lion24 som kritiserar Alexis'' när jag knappt nämnt Alexis på flera veckor/månader. Jag förstår inte, vad har Alexis Sanchez gjort för min och din klubb för att han ska vara untouchable? Har han tackat nej till lön (Puyi), vunnit titlar nästan på egen hand (Leo), vad är det ''mystiska'' med honom? 1 bra säsong?

Blir mycket jämförelser mellan Pedro och Alexis. Men för en gångs skull, utan att favorisera, tänk. TÄNK att Alexis Sanchez tjänar mer än Pedro i FC Barcelona. Tänk dig att Pedro som var den första och är den enda med Messi att göra mål i 6 olika turneringar på ett år, har gjort mål i en CL-final och spanska cupfinal. Pedro har varit en stark bidragande faktor till att den här truppen kan räknas in bland de bästa genom tiderna. Klubben köper in en konkurrent till dig på din position, den spelaren är ingen världsstjärna och som inte har lämnat något större avtryck på fotbollsvärlden mer än att den bara är en talang. En spelare som har presterat och vunnit CL ska nu tjäna mindre än en spelare som kommer från Udinese.

Det är ingen hemlighet att Pedro har varit kall de senaste 3 säsongerna och det är faktiskt fascinerande att det var sen Alexis kom som Pedro började gå ner sig. En konkurrent är aldrig fel men det borde ha blivit en annan mindre känd spelare som också tar mindre i lön, för på så sätt visa Pedro att han är en världsspelare som ska prestera. Nu blir Pedro en i mängden och det påverkar också Alexis eftersom båda har oklara roller.

Det är helt otroligt hur olika man ser på fotboll, jag säger att Alexis trampar på boll och är kass i spelet med boll medans någon annan säger tvärtemot att Alexis är helt fantastisk med boll. Hur ska vi göra då för att vi ska gå framåt? Vad är det bästa sättet? Statistik? Jag tycker inte det. Det bästa vore om vi alla kunde ladda ner en helt RANDOM match där FC Barcelona möter ett annat lag så att du som Barca supporter i lugn och ro, utan nerver och ögon på Messi, sitta och bara studera Alexis spel med boll. Kanske ända lösningen.
Barcelona neymar JR
6/30/2014 21:29
Blaugrana91: Nej det är inte okej med 10 miljoner/år. Spelar ingen roll hur liten loggan är eller vart den sitter. Det börjar gå oerhört för långt, vi har t om en logga på insidan av tröjan. Jag kunde leva med Qatar foundation, jag kunde t om leva med Qatar airways. Men att börja ha sponsorer överallt på tröjan börjar bli skamligt. Och pengar är fan inte allt, klubben har blivit en lyxprostituerad som säljer till den högst bjudande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/30/2014 21:29
@SoM_Un:


11.15 skrivs kontraktet under, 12.45 presenteras han.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
6/30/2014 21:23
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:


vill han spela med det riktiga Barca tro? :)
Barcelona Blaugrana91
6/30/2014 21:22
[QUOTE=Júnior.]€10m/år [/QUOTE] Ryktades om att det kunde vara mer än så också, vilket får ses som en ok summa för en liten logga. Deras logga kommer även finnas på träningskläder och liknande. Blir lite som Uniteds avtal med DHL. Totalt får vi in lite över €40M för bara tröjan om man lägger ihop det Qatar Airways och Beko betalar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
6/30/2014 21:14
någon som vet när rakitic presentation börjar imorgon? tacksam för svar=)
Barcelona Júnior.
6/30/2014 21:04
@Leo y Cesc:


€10m/år
Barcelona Gio Style
6/30/2014 20:51
@neymar JR:

Hahaha :)
Barcelona neymar JR
6/30/2014 20:47
Sälj pedro och Alexis för att slippa dem här jävla diskussionerna här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
6/30/2014 20:47
Sälj pedro och Alexis för att slippa dem här jävla diskussionerna här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
6/30/2014 20:45
Har blivit imponerad av Algeriets fina omställningar, sjukt vassa och kliniska i avslutsmomentet.
Kan bli en riktigt intressant match även om bolagen tror på en ensidig match.
Barcelona Meymar
6/30/2014 20:37
@Blaugrana91:


Tänkte precis samma sak... För några dagar sedan sa Suarez att han snubblade in i Chiellini och nu ber han om ursäkt helt plötsligt, lite mysko känns det.
Barcelona Gio Style
6/30/2014 20:31
Lion24
"Vi kommer aldrig bli världens bästa fotbollslag med Alexis i våran klubb, aldrig någonsin. Vi har sett bevis på detta i 3 år, ingenting som jag hittar på. Vi spelar den mest avancerade och svåraste systemet genom tiderna (ja, enligt mig) och då har vi en medioker MED-boll-spelare."
Jisses, herregud, oh my god osv osv.
Det är Alexis fel att vi inte har varit i toppen dem senaste 3 åren, ja fan så måste det vara. Värva inga backar, skicka tillbaka Rakitic, vi kan ju göra det så enkelt så varför slösa pengar.
Sälj Alexis och köp Suarez eller någon så blir vi världens bästa lag.
Barcelona Vampíro
6/30/2014 20:26
Suàrez ber om ursäkt för sitt bett och Chiellini retweetar det, hehe sköna tider vi lever i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
6/30/2014 20:26
Någon som vet hur mycket Barca drar in på den nya sponsorn Beko? Det ska tydligen vara ett tryck med Beko på Barcas tröjor...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: