/spanien/barcelona/forum/5258.aspx/spanien/barcelona/forum/5258.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barclasico
2014-07-26 19:50
Barcelona are now focusing on signing Fiorentina player Juan Cuadrado (26). Didn't yet make formal bid, Man United made 35M bid [elesportiu]
Barcelona el Flaco
2014-07-26 19:36
Fansen skrek "Zubi, dimisión", avgå, när Mathieu presenterades.

Ganska off-topic, I know. Jag gillade mest att faktiskt se culés vädra sitt missnöje mot sportchefen. Det var på tiden.
Barcelona Lion24
2014-07-26 19:07
L.A.M Nr 10

Jag personligen tycker att Szczesny är en extremt överskattad målvakt. Han hade en bra debutsäsong och möjligtvis säsongen efter det men annars så är det en målvakt som ser väldigt ofokuserad ut och väldigt klantig. Enligt mig så håller Ospina en betydligt högre klass än Szczesny, Ospina är en beast i spel med händerna. En fantastisk underskattad målvakt. Länge har Szczesny ryktats vara på väg bort och i och med köpet av Ospina så vill Arsenal förmodligen sätta press på Szczesny att prestera. Gör han inte det, ja då har dom en hungrig och duktig målvakt som väntar på sin chans. Fast i min värld så är Ospina en klart mycket bättre målvakt än Szczesny.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-26 18:49
Rambla Självklart är det ett fynd sett till priset. Inte så säker på att det är bra för laget med två så jämna målvakter och därför kanske det inte var det smartaste köpet. Fast det är klart att det är en förstärkning så man kanske inte ska såga dem alltför mycket. Jag hoppas det faller väl ut med värvningen av Bravo, dvs att han presterar men inte tillräckligt bra för att ta över startplatsen. När säsongen tar fart så är det dock den bästa som ska spela och det hoppas jag båda förstår. Är chilenaren bättre så vill jag ha honom i mål då det i ligan är extremt viktigt att vara jämna utan några längre svackor med flera poängtapp. I så fall så hoppas jag Ter Stegen har tålamod och fattar att han så småningom blir ordinarie om han fortsätter kämpa. I värsta fall för tyskens del så kommer hans situation likna De Geas, där han blir petad en del i början men där han efter max 1-2 år har den ordinarie platsen. Jag tvivlar inte på att Ter Stegen har rätta psyket som krävs för att ta tillbaka en startplats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-26 18:47
Rambla~
Du nämnde Nani i förbigående häromdagen. Jag vet inte hur han skulle funka som backup riktigt. Han känns ju snarlik Pedro. Mer explosiv och lite mer fysisk, men med mindre arbetskapacititet - och en rejäl formsvacka. Billigt pris. Skulle kunna bli riktigt bra, skulle kunna bli en flopp. Som truppen ser ut i dag så tycker jag dock att hans spelartyp finns representerad redan.

Om man sedan tänker på att man för samma summa som Nani ryktas för nu, kunde ha värvat Tevez förra sommaren. Ja då blir man upprörd. Tevez för 12 millar. Kan inte släppa det.
Barcelona Gabriel
2014-07-26 18:42
Haha fy fan vilken co*ktease det där med Hummels. Den är så fake att det skriker om det. Dålig stil, sådär gör man bara inte :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-07-26 18:34
No games are planned during Barcelona's training camp in England. They will have 9 training sessions in the 5 days they are there. #fcblive Nu jävlar ska spelarna slita, börjar gilla LE mer och mer. Hade det varit Tata hade de kört 8 barbecuesessions och en spökbollsträning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-26 18:29
@Cule4life:

Har ryktats en hel del om Pastore till Atletico senaste dagarna med. Hoppas verkligen att Simeone får in honom och matchar honom hårt. Skulle vara ku att se honom i La Liga. Följde honom under åren i Palermo och tror verkligen att han kan blomma ut helt om han får chansen i år.
Barcelona petersays
2014-07-26 18:23
@Rambla~:
Ja det måste vara ett av sommarens bästa kap alltså. Han är utan tvekan förstavalet innan jul, om inte tidigare än så. Och du har helt rätt, alldeles för bra för att vara reserv hos oss - tyvärr.
Barcelona Rambla~
2014-07-26 18:22
@L.A.M Nr 10:


Jag håller med. Fast jag var mest inne på priset för vad en "tänkt" andramålvakt ska kosta. Förstår du vad jag menar då? Bravo är ingen dålig målvakt, tvärtom och hans pris kan jag nog tycka är rätt så rimligt också med tanke på hans erfarenhet från La Liga och landslagsspel. Fast behöver vi en så pass pra målvaktsreserv? Det hade gått att få tag på en duglig sådan mycket billigare.

Jag är dessutom rädd för att LE kommer sätta Bravo som förstamålvakt. Detta kommer göra MAtS frustrerad till slut. Han är ung, han behöver spela varje vecka för att fortsätta utvecklas. Han är dessutom van vid att spela varje vecka i M-Bach sedan två år tillbaka. Fixar han att spela andrafiolen en längre tid? Jag tvivlar på det. Dock så hoppas jag att han kommer visa upp ett så pass bra spel att han helt enkelt inte går att peta.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-26 18:16
Rambla Om man tycker Barca var dumma som köper två så jämna målvakter, vad är inte Arsenal då? Vet inte om det är bra med hård konkurrens mellan två keepers när det är den positionen man behöver mest stabilitet på. I vårt fall är den ene mycket yngre och då kan det vara okej första säaongen men Ospina är liksom två år yngre än Szczesny. Tror precis som du att colombianen kommer att vara förstavalet en bit in på säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-26 18:15
@Nemesis 10:


Japp det stämmer, det spekuleras om just detta på flera twitter-konton. Alltså, just de summorna du nämnde bör ju tillkomma till de €56,5m om de säljs, 10m för Song och 10m för Alves. Jag antar att man räknar lågt för man vet ju hur bra vi är på att sälja spelare och få bra betalt. :)
Barcelona Nemesis 10
2014-07-26 18:12
@san_miguel:


Visst var det så, samma med James men I det här fallet känns allt bara fel då Klopp har tok dementerat att Hummels flyttar denna säsong samt att man har inte läst ett skvatt den senaste månaden om att Barcelona ens är intresserade av Hummels.
Barcelona Rambla~
2014-07-26 18:12
@san_miguel:


Jo, men det är fake. Det fattar ni väl? Kolla bilden, det är ju Suarez docka de har använt när de har "photoshopat" den fejkade Hummels-tröjan.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-26 18:10
Rambla~ Tror du att dom har räknat in en försäljning av Song och eventuellt Affelay? Annars kan man ju slänga på en 10-20 miljoner euro på den kassan beroende på vilken klubb man säljer till.
Barcelona san_miguel
2014-07-26 18:09
[QUOTE=Nemesis 10]Den som har gjort den där bilden på Hummels är väl någon som bara vill driva med oss Barca fans lol :P [/QUOTE] så kan det nog vara men det dök ju upp en sån bild strax innan suarez bler klar och då blev han de.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-26 18:06
Morgondagens förstasida Sport. Enligt den så har klubben alltså €56,5m kvar i kassan för värvningar.

Vad väntar de på? Släng in ett bud på €40m på Benatia nu på direkten!
Barcelona Rambla~
2014-07-26 18:02
@LeoMessi:


Precis. Vissa här måste lära sig någon gång, att spekulationer runt något eller där CAS haft sitt möte och faktiskt tagit ett beslut som är offentligt, är två helt skilda saker. Det är inte alltid spekulationer blir exakt som de har förutspått att bli, tänk på det.
Barcelona Rambla~
2014-07-26 17:59
Arsenal värvar Colombias Vm-målvakt Ospina för €4m. Vem sa att det inte går att hitta målvakter som är tänkt som reserv till ett sunt pris? Nu anser jag iofs att Ospina hade varit en alldeles för bra målvakt som reserv i Barca. En sådan målvakt ska inte sitta och häcka på en bänk, han ska spela match i varje ligaomgång i en bra klubb. Slöseri med talang detta. Det lustiga dock är kan jag tycka, att Ospina är en bättre målvakt än polacken de har som förstamålvakt. Han kommer att bli petad förr eller senare.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-26 17:58
Den som har gjort den där bilden på Hummels är väl någon som bara vill driva med oss Barca fans lol :P
Barcelona LeoMessi
2014-07-26 17:57
Angående det här med suarez, ingenting är bekräftat ännu, dom måste ta ett beslut. Det som ha sagts är att den allmänna känslan är att dom verkar vara överens om att straffet var för hårt och att hans klubblag inte ska lida för något han gjorde i landslaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-26 17:54
Det är fake ja. Det finns inget intresse från Barca för Hummels längre. Det dog ut för över 1 månad sen. Ni gör bättre i att glömma Hummels för er hälsas skull.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-26 17:54
@Aléx:


Hehe, inte för att vara sån, men det finns nog ingen här inne som kan kan bekräfta att det stämmer. Tror inte någon på Les Rambles är anställd av FIFA. Hade visserligen varit gött om så var fallet men :)
Barcelona NoGo™
2014-07-26 17:40
Bilden är dock fake enligt Twitter....Vår ledning skulle aldrig kunna fixa Hummels lol.
Barcelona Krojf
2014-07-26 17:40
Tidningen The Telegraph skriver:

"If Manchester United to sign Mats Hummels 'is not a bullsh*t story, I'll eat a broomstick'', says Jurgen Klopp

Borussia Dortmund manager Jurgen Klopp describes reports linking Mats Hummels with Manchester United as "garbage".

No comments.

Barcelona Aléx
2014-07-26 17:39
Grabbar, jag läste nyss en jävligt bra nyhet ang Suarez. "Överklagan på Suarez har get resultat, han kan bli spelklar för Barca snart. FIFAs straff kommer att gälla bara Uruguays landslaget inte klubblaget". Någon som kan bekräfta att det är sant? Det skulle vara guld i sånna fall, bästa nyheten på länge! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-07-26 17:35
Hade han fått in Silva eller benatia bredvid sig hade han skitit på sig. Nu känner han att han kan vara lugn.

@AndreD:

Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-26 17:32
Kom inte med falska förhoppningar om Hummels, det är som att slänga en stor godispåse i toaletten mitt framför ögonen på ett småbarn.
Barcelona NoGo™
2014-07-26 17:29
@-SAMI-:


Här.
Barcelona -SAMI-
2014-07-26 17:27
Kan någon skicka?
Annons: