/spanien/barcelona/forum/525.aspx/spanien/barcelona/forum/525.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Koeman!!
2017-05-07 10:44
@A good coach is everything!:


För mig borde James och Isco vara givna i Real
Barcelona A good coach is everything!
2017-05-07 09:28
Reals bänk är nästan lila bra som första elvan. På vissa områden så är den faktist bättre eller lika bra. Morata är enligt mig bättre än Benz, Isco är definitivt en som skulle kunna starta varje match osv..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-07 07:56
Man måste bara hylla Zidane för mod. Jag undrar bara hur han vågar ta med sig b laget i så många matcher nu på raken. Visst Granada är ett skämt och har åkt ur men vi hade svårt med dem och först i slutet gjorde. Vi torskade mod Deportivo medan Reals b lag krossade dem.
jag bara undrar hur det hade gått för oss om vi lämnade hemma Messi Suarez Neymar Iniesta Umtiti Busquets mf.
Att Real håller på och vinner ligan och CL kallas för bredd.
ps. Juve har förlorat 7 finaler i CL medan Real vann nästan alla sina.
Barcelona S.Eto'o
2017-05-07 04:34
Jag har aldrig förstått varför folk säger/skriver "hur kan Real vara bäst när de möter ett dåligt Barca och trots det leda med bara 3 poäng?" Säsongen vi tvåla Madrid med manita 5-0 vann vi ligan med bara ynka 4 poäng skillnad och säsongen innan var det 3 poäng. Det jag vill komma fram till är att man måste inte vinna ligan med Bayern klass för att vara världens bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-05-07 04:13
Formstarkaste lagen är Monaco med 9 raka vinster i ligan med målskillnad 21+. Nice med 12 raka utan förlust, 8 vinster 4 kryss. Tottenham med 9 vinster och en kryss på de 10 senaste. Men visst om man kollar senaste fem matcherna är vi världens bästa lag.......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-07 03:38
Fan om det är någon som ska tappa i ligan är det vi!! Barca är just nu det formstarkaste laget i världen i liga spelet om man kollar de senaste 5 matcherna bara vinster. Real har tappat 5 poäng de senaste 5 matcherna.... Vi har 14+ i målskillnad det är efter en sådan här period vi har tappat mot Malaga och Depor. Vi kommer säkert hålla ut men jag räknar på en smäll i augusti likt alaves då..
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-07 02:06
the cameroonians Om du läser detta så vill jag riktigt ett stort tack för svaret gällande sponsordealen förra dagen, blev väldigt mycket klokare! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-07 02:04
Ursäkta stavfel o dylikt, iPhone är inte den bästa plattformen att använda ibland.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-07 02:04
Måste ställa mig på Blaugrana91 sida här. Åsikter här är för att kunna uttryckas och diskuteras, men påhopp är otroligt tråkigt att se och ska inte accepteras. Vissa har tagit diskussionen på ett seriöst vis och det är väldigt glädjande och är exakt så forumet bör se ut. Men vissa utför påhopp för att man inte håller med en viss åsikt och det blir rena sandlådenivå här, skärp er. Folk kommer alltid att ha olika åsikter och det är tråkigt när någon eller några hintar om att Blaugrana91 skulle vara ett troll eller passa bättre i Puertan när denne är en skribent som varit omkring här länge och som oändliga gånger fört seriösa diskussioner och åsikter, skärpning! Ibland brukar ju Puertan hylla våra spelare och lag. Ibland hyllar Juves fans Inter, ibland hyllar Bayern och Dortmunds fans varandra och det är fullt naturligt. Vår klubb har en historiens av förtryck och censur, och då ska väl för helsike vi fans inte hålla på något liknande (oavsett nivå) och speciellt inte mot varandra. Mer sammanhållning, tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-05-07 01:04
Son sagt jag baserar min kommentar på vad jag ser nu och deras titelchanser. Men visst kan mycket hända innan säsongen ska summeras. Låt oss hoppas att dem tappar allt, men tvivlar på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-05-07 00:37
@Blaugrana91:


Chelsea?

Visst man kan säga att Real är världens bästa lag just nu men det beror ju helt på vad man ser till. Ser man till titlar och dom tar dubbeln och därmed blir första lag som försvarar en CL-titel så låter det konstigt att inte säga att dom är världens bästa lag, men det kan vara en stolpe ut ifrån i finalen plus ett förlust mot Sevilla så är dom plötsligt inte världens bästa lag längre ifall man tittar på titlar.

Ser man till högsta högstanivå så tycker jag att både vi och Bayern besitter en högre sådan, även om Real är nära.

Ser man till stabilitet så känns Juventus och Chelsea mycket bättre.

Ser man till trupp spelare för spelare så ligger dom absolut i topp tillsammans med oss och Bayern.

Sen kan man såklart kolla på lite av varje och lägga ihop olika faktorer och gå på sin egen känsla osv men då reagerar jag på att du säger att Real Madrid "självklart" är världens bästa lag just nu.

Jag kan tycka att dom, trots allt, är välförtjänta vinnare av ligan om dom går rent nu dom sista matcherna när dom har haft kniven mot strupen. Men faktum är att vi har sett det sämsta Barca på över tio år och Real ligger på samma poäng med en match mindre spelad. Detta under en säsong där dom inte kunnat döda på förhand lätta matcher och istället avgjort i slutet, fascinerande på sitt sätt såklart men knappast övertygande. Sen har dom gjort det bra i CL även om dom hade domaren med sig i returen mot Bayern.

Men för mig är man inte självklart bästa laget i världen när man riskerar att förlora ligan till ett lag som har sin sämsta form på 10 år och avgör matcher i 92a minuten. För mig blir det lite som att säga att Ronaldo är självklart världens bästa spelare för att han har gjort 8 mål på 3 slutspelsmatcher. Det känns som att du har stirrat dig blind på just dom matcherna.

Själv håller jag Bayern Munchen eller Juventus som världens bästa lag just nu (denna säsongen). Varför? För jag tror att dom hade vunnit ligan komfortabelt i vilket land dom än spelade i. Att Bayern åkte ut mot Real lägger jag INTE på domaren i första hand, men det är två matcher på en hel säsong, det blir man varken världens bästa lag eller världens bästa spelare på.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-05-07 00:27
Barcelona Cule4life
2017-05-07 00:25
@Blaugrana91:

Hur är det ett faktum att real är bäst när vi knocka dom på bernaleo för en stund sen ? Ska vi vända på det och säga touche att dina resonemang i detta fallet krackelerar fallerar ? Visst dom har en imponerande trupp men Messi Suarez Neymar busken pique Alba Umtiti Iniesta m.fl är inte så pjåkiga. Barca har gjort fel värvningar och det kan man fixa till. Real har också gjort det innan, alla lag gör det.
Barcelona Soko
2017-05-07 00:21
Det sägs att han vill lämna Inter. Kanske kan Barcelona vara nästa destination? Hans syster i Barcelona och Neymar skulle slippa "vara skadad" varje år när hon fyller år . ps. visst är hon lik sin brorsa.
Barcelona Soko
2017-05-07 00:18
Neymars syster bekräftat relation med Barbosa. Var det han som Barca ville ha ?
Barcelona Blaugrana91
2017-05-07 00:11
[QUOTE=Reymar]Roligare fotboll? Hahaha är inläggsspel rolig fotboll för dig? Isåfall bör du börja kolla på engelsk fotboll och i synnerhet Stoke.. [/QUOTE] Vi känns sega och spelar med noll energi, Real spelar i ett högt tempo och vill hela tiden anfalla, man spelar knappast bara inläggsspel. Nåja nog om Real, men löjligt att man ska bli påhoppad från höger och vänster bara för att man konstaterar att dem är bättre just nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-07 00:09
Det enda som inte är relevant är termen; just nu. Mest meningslösa och irrelevanta termen man använder sig av när man ska argumentera för sin egna uppfattning om vem/vilka som är bäst. Säsongen är inte avgjort ännu och det kan lika gärna sluta med att ha real kammar hem 0 titlar att dom vore "bäst just nu". Just nu ligger vi 1: och det är det enda relevanta :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-05-06 23:59
* Är inte relevanta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-05-06 23:57
[QUOTE=Cule4life]Barcelona är världens bästa lag med bästa spelaren/na största arenan mest titlar senaste 10 åren. Att kalla real för världens bästa lag som Barca supporter i ett Barca forum låter som om ngn har tagit ngt för starkt. Dags för läggdags för vissa. [/QUOTE] Fast vi är inte världens bästa lag just nu så enkelt är det. Att vi sedan vunnit flest titlar dem senaste åren är givetvis en annan sak men det påverkar inte det faktum att Real är bäst just nu. Så dina resonemang är relevanta i det här fallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-05-06 23:52
Om inte Real är världens bästa lag just nu vilka är det? Vi är det knappast tyvärr, inte heller Bayern, inte den här säsongen. Juventus har självklart gjort en bra säsong men Madrid har en bättre trupp och är starkare just nu. Sedan kan man peka på att Real tappat poäng mot topplag i ligan men samtidigt har vi tappat poäng mot bottenlag istället, så det resonemanget förstår jag inte för fem öre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-06 23:47
Nu läser man om Tebas o dylikt. Räcker inte med Perez, FIFA, UEFA osv. Snart börjar man väl skylla på NASA och FN? Det har varit tvivelaktiga situationer denna säsong som vi alla har sett (speciellt mot Betis lol) men ansvaret ligger alltid i våra händer. Vi får aldrig låta någon eller några trycka ned oss så att vi automatiskt tar på oss offerkoftan varje dag. Vi får ta lärdom och komma tillbaka starkare och bättre och aldrig ge upp. Någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-05-06 23:29
@Barcelonistas:
Bror, jag är en av dem som brukar försvara dig för några säsonger med din galna inlägg och och åsikter. Inte för att jag höll med dig men utan för att alla bruka hoppa på dig här inne, ja för att du, du brukar skriva inlägg här inne som om du har fått *snedtändning på svamp*. Nu har du fått samma, ****Juste det var gamla fågelinfluensan*. Sluta skylla på F. Perez och alla andra. Visst håller med dig, det har varit några skumma dombeslut. Men Barca har fått lika många matcher. Men, men Lucho roterade. Och, oh juste R Madrid bänken är bättre än vår.Ja, det spelar roll också. Till ni andra, som kollar på varje R Madrid och sen svär till FIFA, UEFA. plss lägg ner. Ta paus från forumet tills säsongen är över. oroa er om stället *Vem:vilka kommer att leda oss inför kommande säsongen??? Sluta hoppas. Det blir ingen La liga den här säsongen! R.Madrid kommer inte släppa det här!
FCB- Culé master
2017-05-06 23:16
Komiskt om inte Messi får guldbollen. Mosat Ronaldo statistik mässigt och spelmässigt. 56-57 mål Argentina/ Barcelona och 17 assist.

Stort hån om man kollar 2-3 matcher och avgör vinnaren. Antar det är ända chansen för Ronaldo att vinna. Vad är nästa antal tröjar man signerat?
Barcelona FCB-1899
2017-05-06 22:45
Vi slog detta " världens bästa real " på deras egen hemmaborg. Vi är och förblir storebror till de. Det var så skönt att punktera deras hjärta i sista minuten. 3-2 mmm smakar gott än idag. ForcaBarca,One Love, The Most Beautiful Club In The World.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-05-06 22:44
Vi förlorar inte denna ligatitel för att vi är sämre. Vi förlorar den för att Tebas fick som han ville.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-05-06 22:41
@Blaugrana91:

Roligare fotboll? Hahaha är inläggsspel rolig fotboll för dig? Isåfall bör du börja kolla på engelsk fotboll och i synnerhet Stoke..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-05-06 22:39
Barcelona II Barça II
2017-05-06 22:38
Blaugrana: Varför är Real världens bästa lag just nu? För att man slår lag som Granda och Deportivo med tennissiffror? Real har i princip förlorat/tappat poäng mot samtliga topp lag i ligan i år. I ligan har de visserligen förlorat en match mindre än oss, men de har gjort mindre mål och släppt in fler. Utöver det har vi vunnit över de i år, medan de inte lyckades vinna över oss. Absolut, i CL har de tagit sig till final, men det finns inget som säger att de skulle slå Juventus i finalen? Ingen kan heller neka att matchen mot Bayern var skandal utan dess like? Real hade aldrig gått vidare från det mötet om det inte vore för offsidemålen samt de billiga röda kort, det vet alla. Det finns faktiskt en stor chans till att de blir helt titellösa i år. Skulle jätte gärna vilja att du utvecklade ditt påstående att Real är "världens bästa lag" och vad du grundar det på. Notera att jag inte på något sätt menar att Barcelona är världens bästa lag, för det är vi inte (just nu).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-05-06 22:31
Barcelona är världens bästa lag med bästa spelaren/na största arenan mest titlar senaste 10 åren. Att kalla real för världens bästa lag som Barca supporter i ett Barca forum låter som om ngn har tagit ngt för starkt. Dags för läggdags för vissa.
Barcelona Soko
2017-05-06 22:23
Messi rånades tydligen på assist till Neymars mål. Förstår inte dessa människor som avgör vad som är assist och vad inte. Ronaldo får assist när bollen tog i stolpe och studsar tillbaka till en medspelare men Messis pass idag till Neymar bara alltså ingen assist.
Annons: