/spanien/barcelona/forum/5239.aspx/spanien/barcelona/forum/5239.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zyzz
2014-08-05 16:45
@Som La Gent Blaugrana:


Hahaha nu svarade han såhär:

Poängen med ligorna är att kvalificera sig till CL, samt att kora vinnaren i ligan. Rimligtvis borde laget som vinner vara bäst, förutom när ett lag från samma liga vinner CL. CL råkar vara det mest prestigefyllda som klubblagsspelare kan vinna. Ligan är värd koskit i slutändan i jämförelse. Fattar du hur dumt ditt argument blir då när lagen stångas som tjurar över CL-bucklan och i stort sett skiter i ligan om CL-spelet går vägen?

Exempel: tror du att Real hade gått fullt ut, så hårt de bara kunnat, på ligan om de åkt ur CL? Ja, fucking obvious. Hade då Real Madrid plötsligt varit Spaniens bästa lag om de vunnit ligan och Atletico då plockat hem CL istället? Knappast.HAHAHAHA SKJUT MIG!!!!!! :D Realfans i ett nötskal....tror att ligan endast är till för CL-kvalificering. Känns lite onödigt långt med 38 matcher under ett år endast för att kvala in i CL...
Barcelona Gio Style
2014-08-05 16:27
Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
Ja självklart, nog nu.
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-08-05 16:19
Gio Style/LuisSuárez Det räcker nu ta sandlåda nivån via pm om ni måste fortsätta för allas trivsel!
Barcelona Gio Style
2014-08-05 16:08
@LuisSuárez:
Om du inte förstår skillnad på en fråga (mitt) och ett påstående (ditt) vill jag inte ha din uppmärksamhet ändå. Du har helt enkelt fel grad av förståelse. Okej du har sagt att Alexis har satt på min morsa och att du hade henne som flickvän. Har jag sagt något sådant till dig? Stalkerfasoner på det sättet att du inte kan se något positivt skrivas om hans namn utan att skratta åt det eller kommentera det, you just can't let it slip. Vi säger besatthet om det faller dig bättre i smaken. Det sticker i ögonen när någon skriver något positivt och du måste prompt kommentera det med oneliners av lågvattenmärke. Så ja, du kanske ska ändå avundas min fråga som skrevs med glimten i ögat om du ställer det bredvid dina givande kommentarer i ämnet. Det är lugnt med snickersen, är väl Suarez som brukar va hungrig? Grab a bite! :)
Barcelona Som La Gent Blaugrana
2014-08-05 15:45
Zyzz Det tycker jag verkligen inte. Varken ligan eller CL kan avgöra vilket lag som är bäst i världen. Precis som du säger finns det många faktorer som påverkar. Exempelvis motstånd. Även när det gäller ligan är det inte alltid så lätt att dra slutsatser. Trots att alla får möta samma lag så kan en sådan sak som lagformen spela en väsentlig roll. När vi mötte Sevilla på bortaplan i år hade de en svagare form än när Real mötte dem. Det omvända kan sägas om vårt möte med Bilbao kontra At.madrids. Personligen tycker jag att ett lag måste visa klass och vinna titlar kontinuerligt under en längre period för att klassas som bäst i världen. Barcas "Pep-era" var ett typexempel på ett sådant lag. Annars kan du fråga honom om han verkligen tycker att Chelsea 2012 var världens bästa lag
Barcelona LuisSuárez
2014-08-05 15:38
@Gio Style:
"Jävla tönt" .... jahopp. Det var ju du som sa att Alexis satt på din morsa. Jag hade henne bara som flickvän. Har inte sagt att jag satt på henne. Hur ska du ha det? :) Tror att du inte förstår begreppet 'stalker' riktigt. Och dina fråga är ju väldigt välformulerad och full med klass. Jag avundas. Först svartsjuka. Nu avundsjuka. Du har fått nog med uppmärksamhet för ett par dagar, argsinta människa. Lämnar dig och din herre Alexis ifred. Grab a Snickers när ni ändå umgås :)
Barcelona Zyzz
2014-08-05 15:34
Dubbelpost.
Barcelona Zyzz
2014-08-05 15:33
Jag blir tokig....Jag håller på och diskuterar med ett Real-fans om vilket lag som är bäst i Spanien. Han anser att Real är bäst i Spanien eftersom de vann CL. Jag däremot hävdar att La Liga är det som avgör vilket lag som är bäst i Spanien! Mitt argument är att om Barcelona hade vunnit ligan så hade de givetvis varit bäst i Spanien! CL visar inte vilket lag som är bäst i Spanien eftersom det är för få matcher samtidigt som du oftast inte ens möter spanskt motstånd! Dessutom mötte Real inte samma lag i CL som Barca och Atletico gjorde, vilket gör att alla lag har olika förutsättningar där. Vem vet...Real kanske hade åkt ut i åttondelen om de fick Man City istället för att Barca fick dem. Ingen kan bevisa eller motbevisa det! I ligan däremot så är det betydligt fler matcher och alla lagen möter varandra och därför avgörs vilket lag som är bäst i Spanien i ligan och ingen annanstans! Han däremot, vill påstå att Real är bäst i världen baserat på 13 matcher i CL. Helt fel enligt mig! Tycker ni att CL ensamt (dvs utan att vinna ligan) kan avgöra vilket lag som är bäst i världen och i landet som laget kommer ifrån?
Barcelona Gio Style
2014-08-05 15:15
@LuisSuárez:
Haha jävla tönt, var en befogad fråga sett till dina stalkerfasoner medans du skriver i text att du satt på min morsa och Alexis med. Inte förvånande sett till vad du brukar skriva.
Barcelona B.BOSS
2014-08-05 15:03
Hoppas Agger kommer. Vi är världens bästa klubb och ska endast välja mellan de bästa. Vermalen och Agger. Mathieu har vi redan. ingen annan klubb får välja av dessa guldklimpar som vi gör. Europas avund är över oss. Visca Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-05 15:03
Neymar JR Jag tror inte dom går med på det, även om det skulle betyda att dom tjänar mer på det ekonomiskt. Jag hade älskar att se honom hos oss och vi borde verkligen ha slagit till tidigare. Men ska man köpa honom så får man göra det innan deras cl-kval, dvs om det är under augusti månad dom ska kvala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-08-05 14:58
Haha håller med om Messis nya frisyr, ser lite knubbig ut. Skönt att han haft det gött på semestern iaf. Gillar inte att kommentera spelarnas frisyrer och utseenden för det är larvigt men saknar Messis gamla hår som far åt alla håll när han dribbla av motståndare efter motståndare. Hoppas verkligen denna säsong blir lika lyckad som 2011/2012.

En av de bästa känslorna är när alla man känner , alla vänner alla på internet alla på olika forum, tidningar och möjliga ställen hoppas att Barca ska förlora och åka ut i CL. Sen så stiger messi ut och vinner själv matcher, gör undermål och får en att hoppa 8 meter upp i soffan , den känslan är obeskrivlig. Detta är ett av de målen Messi lyckas med ( länk).
Barcelona neymar JR
2014-08-05 14:57
Leomessi 45 miljoner utan skatt och affären är i hamn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-05 14:56
Neymar JR Bilbao kommer vilja att man betalar skatten också, dom gör det så svårt som möjligt och det med all rätt. Vet du vad det skulle kosta om man betalar skatten också? Vet inte vad det ligger på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-08-05 14:55
AndreD Haha festa med Paris Hilton, hade inte vi två motstått heller haha. Men nu efterhand när man ser Messi, hade inte varit bättre om klubb tog hem honom när han ville själv. Aja han kommer agera playmaker denna säsongen så lite överviktig får han vara :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-08-05 14:53
Leomessi Tåget är kvar, och biljetten har ett pris. Man behöver inte ens förhandla, bara att punga upp dom 42 miljonerna man tänkte använda för marq och värva laporte istället. Zubi behöver inte ens försöka göra sitt jobb och förhandla. Allt han behöver göra är att betala, dock så är det nog för många siffror för hans hjärna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-08-05 14:51
neymar JR Hehe hellre det än att komma hem ännu smalare än innan som Neymar. Fan håller han på med? Han borde vara i gymmet istället för att festa och lägga upp pinsamma bilder på instagram.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-05 14:50
Neymar JR Laporte hade varit något! En riktigt säker mittback och kan även spela som vb. Men det tåget har redan gått.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-08-05 14:36
Varför kolla på unga mittbackstalanger i Sydamerika, när den bäste finns runt hörnet. Det är bara att hämta laporte, 42 miljoner euro istället för marq. Han kan språket, ligan, yngre, vänsterfotad och bättre
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-05 14:20
Om man så jävla gärna ha en ung mittbackstalang varför kollar man inte tex på doria? Eller måste han först köpas upp av en klubb som har oändliga tillgångar för att man ens ska försöka värva honom? Det finns inget mellanting, man vill antingen ha suarez eller berbatov, man vill ha Silva eller Bonera, man går inte efter det nästbästa när man misslyckas med förstavalet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-08-05 14:12
Barcelona have definitely ruled out the transfer of Marquinhos. PSG insist they won't sell, Barcelona won't make further bids. [ser]

Då blir det Vermalen....
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-08-05 13:34
Det är inga dåliga spelare, men ärligt talat, Mathieu och Vermaelen var väl inte riktigt vad man hoppades skulle komma och stärka vårt försvar.
Barcelona LuisSuárez
2014-08-05 13:16
@Gio Style:
Ja, han satte på din mamma. Blev lite svartsjuk. Nåja. Hon var trevlig att ha som brud. (du bad om det) ^^
Barcelona LuisSuárez
2014-08-05 13:14
@Canaletes:


Härlig person.
Barcelona Canaletes
2014-08-05 13:03
Personlig intervju med Rakitic när han var i Sevilla från spanska Canal+.
Inte sett den än men den lär väl vara bra.
Barcelona neymar JR
2014-08-05 13:00
Som la Gent blaugrana Fyfan vad tjock han ser ut på sen bilden, trippelhaka
Postat via SvenskaFans-appen
Buga för Ronaldinho#10
2014-08-05 12:53
@barcastuff: Xavi announces that he retires from international football, he won't play with Spain anymore #fcblive
Barcelona Cule4life
2014-08-05 12:52
Vår backlinje är katastrof !!!
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-08-05 12:46
Världens bästa ska ha denna frisyren. Det var då han var som allra bäst!
Barcelona Zyzz
2014-08-05 12:42
@Som La Gent Blaugrana:
Fy fan va fult haha! Jag tycker han passar bäst i den frisyren han hade under VM (länktips). Ser mest naturligt ut så! Hemskt vad han liknar Tomas Brolin på bilden med den nya frisyren förresten. Han ser verkligen mullig ut!
Annons: