/spanien/barcelona/forum/5229.aspx/spanien/barcelona/forum/5229.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-05-03 15:56
Stream till matchen till mobilen ??? Tacksam för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-05-03 15:49
LeoMessi Han är påväg bort, onödigt att spela en spelare som ska bort nästa säsong nu :) 40 miljoner € + bonus, 35 till oss 5 till Arsenal Jag är källan!:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-05-03 15:29
Varför inte spela Adama eller Dongou i dessa matcher? Det handlar inte om att försöka ge talanger speltid utan jag tror helt ärligt att de kan bidra med mer än Alexis och Pedro. De är ju som två kattungar på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-05-03 15:15
vad i helvete kan luis enrique tillföra?

Jag blir så arg på att ledningen inte verkar förstå vad som är fel.
Vem vet, dom kanske har rätt. Men jag såg ingenting i Luis Enriques Roma som jag blev direkt imponerad över. TA IN RUDI GARCIA eller någon som faktiskt har åstadkommit något!
Barcelona Barcadinho.
2014-05-03 15:12
Hämta Soldado till Barca och använd honom som supersub - det går ju inte bra för honom i England och han kommer förmodligen få ny kick med flytt till Spanien.
Ett önskemål som jag har haft redan förrförra sommaren. Men kommer nog inte hända.
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 15:08
Barcelona line-up: Pinto - Alves Bartra Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro

Vad har cesc gjorde egentligen? Det är ju typ tredje eller fjärde matchen i rad han blir petad!
Barcelona Barcaholic
2014-05-03 15:04
Tjenna! Köpte tröjan från förra säsongen från sportamore som någon tipsade om här inne och fått hem den, är nöjd och allting (tack vem det än var). Men den har inget namn på baksidan så tänkte fråga om några tips till vad man kan skriva på ryggen för att hylla Tito? Det är trots allt tröjan från hans säsong. Tacksam för svar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-05-03 14:57
Visst så börjar Alves bli till åldern men jag tror att det är ännu mer som spelar in angående Alves formkurva och det är främst taktiken. Låt mig förklara. När Pep tog över så var Alves utgångsposition olik den han har i dag. Förr i tiden, innan Iniesta och Xavi hade bollen kunde man nästan knappt se Alves på bildrutan, när någon av Iniesta/Xavi fick bollen så såg man att Alves kom flygande på högerkanten bakom motståndarnas försvarslinje och då kom en kross från nån av mittfältarna rakt ner på Alves fot och det blev genast farligt. Om man inte är beredd att gå så långt bak i tiden så tipsar jag om ett mål som gjordes för några dagar sen. Minns ni Adrians mål mot Chelsea? Det är ett tydligt exempel på hur våra chanser brukade komma. Tiago har bollen på mitten, då vet Juanfran att om han springer bakom försvararen så vinner han den duellen 9/10. Varför? Juanfran kom rättvänd med fart, motståndaren har då ingen chans att störa spelet, om inte passningen är dålig men i det här fallet så var Tiagos pass klockren.

Det vill jag säga är att Alves utgångsposition är alldeles för högt. Vi blir också sårbara mot kontringar. Alves bör inte sticka upp om det inte behövs. Nu agerar Alves ibland ytterforward för att ''bredda'' men motståndarna går inte på det. Dom gör det tight i mitten hur vi än spelar. Med det sagt så bör vi gå tillbaka till det gamla: så fort Xavi/Iniesta har bollen så ska det komma en löpning från nån av våra ytterbackar bakom motståndarnas backlinje. Vi har tyvärr inga variationer i vårt spel och då blir det lika statiskt som det är.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 14:41
Inte direkt så men när en högerback sticker ut så gör de det. Just nu finns det enstaka duktiga lite här och där men ingen som har utmärkt sig som Dani ALVES i Sevilla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-03 14:27
@Luigi & Barca, no Mario:

Följer du dem andra ligorna?
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-05-03 14:26
Någon som har en app eller stream till mobilen så man se Barca matchen idag ? Tacksam för svar :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona!!
2014-05-03 14:14
Jag är lite tveksam till en eventuell värvning av Laporte. Har inte sett Athletic spela speciellt mycket denna säsongen men Barca behöver en redan färdig världsklass försvarare och han är så pass ung att jag tvivlar på att han är det? Min drömvärvning i sommar är Hummels men tyvärr tror jag inte den värvningen kommer bli av.

Angående värvningen av Cuadrado hoppas jag verkligen inte att han är tänkt som Alves ersättare... Jag kan faktiskt tänka mig att låta Montoya och Adriano dela på ansvaret som högerback nästa säsong, tror dom hade klarat det helt okej. Ska det värvas en högerback är min drömvärvning Coleman i Everton, grym ung back!

Sen tycker jag det hade varit väldigt dumt att sälja Fabregas, om klubben nu skulle få för sig att göra det. Xavi har tappat och blir äldre och han kommer antagligen inte vara en startspelare speciellt länge till. Enligt mig borde Cesc redan nu starta före Xavi men om inte annat kommer han behövas när Xavi lägger av. Vem skulle vi värva som ersättare till Cesc om han säljs? kan inte komma på någon spelare som är lika bra eller bättre än Cesc som är tillgänglig.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 13:58
Finns inga bra högerbackar där ute. Synd att Felipe Luis inte även högerback. Vilken utvecklingskurva han har haft. Han Borde peta moppen Marcelo i VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-05-03 13:28
Vem vet, Cuadrado är kanske tänkt som Alexis/Pedro's ersättare? För hur jag än vänder och vrider på det så kan jag inte se hur en sån offensiv spelare ska kunna spela högerback i Barcelona samtidigt som vi har Alba som också är offensiv. Vi behöver en högerback som är mer Defensiv än Dani Alves. Hade Adriano inte varit gjort av glas hade jag inte haft något emot att ha honom på högerkanten på heltid. Det går inte tyvärr och Montoya är inte där än. Det är för övrigt mycket rykten om Cuadrado på både MD och Sport. Fortsätter det så här kan vi noga räkna med att han kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-03 13:28
Haeger Haha, touche! Måste ge dig den. Fast det hade varit värt ett försök, man förlorar ingenting på det men att köpa Caudrado för 30M€ som högerback känns aningen mer riskfyllt än det jag vill prova på. Funkar det så funkar det, funkar det inte så är ingen skada skedd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona haeger
2014-05-03 13:09
Gabriel

Men ändå vill du skola om en av våra mest lovande offensiva spelare till högerback? :P
Barcelona Gabriel
2014-05-03 12:54
Vi bör absolut inte köpa in Cuadrado som en högerback. Vad är det med Barça och köpa spelare och sen använda dem på fel positioner. Vi måste vara den enda klubben i världen som gör så. Hade inte blivit förvånad om man lyckades värva Luis Suarez och använda honom som mittfältare också.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-03 12:45
Sagt det förr säger det igen, det finns bättre lämpade ytterbackar

Zabaleta (given i landslaget och i´city)
Coleman(given i Irland och i everton samt vald till pl bästa högerback)
De sciglio(ungtuppen given i milan och landslaget)

Är Cuadrado tänkt som offensiv mittfältare är jag för den värvningen, men inte som ytterback, han har inte imponerat som ytterback i sina tidigare dagar och används som yttermittfältare av en klar anledning.

Kom igen nu Zubi och co börja inte denna transfer sommar med en blunder
Barcelona Diar Shekha
2014-05-03 12:32
Cuadrado är grym. Han är en av Fiorentina's bästa spelare. Han spelade en hel del som högerback i Udinese. I Fiorentina har det varit mer som Högerytter eller Winger. Frågan är ju hur bra hans Defensiv är för offensiven är det inget att vara orolig för. Han skulle även kunna ersätta Pedro/Alexis förutom Dani Alves.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-05-03 12:32
One_LionelMessi 30 miljoner € kan vi få Zabaleta för, 20 miljoner € för coleman
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona One_LionelMessi
2014-05-03 12:21
Nu måste spanjorerna komma överens med både Fiorentina och Udinese, eftersom Cuadrado är delägd av klubbarna. Det har tidigare ryktats om en prislapp på omkring 30 miljoner euro.

30 miljoner euro? vafan har klubben rökt på? för en yttermittfältare och chansas som ytterback?
Barcelona messileo
2014-05-03 12:20
Krabban94: Kör på nummer 45. Fantastisk ide!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-05-03 12:09
Jag är inte lika övertygad om Laporte. Är han verkligen så bra att han ska leda Barcelona's Försvar nästa år? Grabben är 19 år och har haft en bra säsong men det betyder inte att man per automatik ska spela i Barcelona då. Klausulen är 36 miljoner euro och det är ett skämt, alldeles för mycket cash. Vad har han visat för att vara värd dessa pengar? För ett år sen visste ingen av oss vem han var då han inte vara lika hypad.. Om man ska hämta spelare som Laporte, Inigo och Balanta så kan man lika gärna strunta i att värva enligt mig. Jag tycker att vi kan lika gärna satsa på Marc Bartra från start framöver. Vi behöver färdiga spelare som Mats Hummels eller Benatia. Spelare som kan gå in i startelvan och ta tag i Försvaret. Hellre att lägga 30-35 miljoner euro på en som är värd i dagsläget än att lägga på en ung spelare som är en färdig spelare om några år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-03 11:55
@Mido:Vare sig Bayen vill ha honom eller kommer inte Zubi att kunna värva ändå..

Vad spelar det för roll vilka som vill ha honom?
För att om Laporte själv kom och knackade på dörren hos ZUbi så har han inte kompetensen att värva honom ändå.

Många av er önskar er denna spelare och den där spelare. Men jag kan inte göra det samma. Jag orkar bara inte bli besviken igen ännu än säsong till om löftet, om guld och gröna skogar.

Jag tar det som det kommer..
Barcelona Mido
2014-05-03 11:49
Enligt goal.com så vill Bayern och framförallt Pep på allvar sno laporte till klubben :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-05-03 11:37
Tänkte beställa en Barcelona tröja till, har nog helt tillräckligt men tänkte lägga "Tito Etern på ryggen!

Frågan är tycker ni ja skall lägga en nummer?
Isåfall vilken? Vad hade han då han själv spelade?
Eller 45 för att representera åldern?
Nån annan nummer eller tomt?
Barcelona Gabriel
2014-05-03 11:30
Haha, Real Madrid tänker överklaga Xabi Alonsos gula kort och avstängning i finalen. Vilken jävla pinsam klubb. Det var en solklar varning han drog på sig, tough break. Vi fick klara oss utan Alves och Abidal i finalen 2009 medans United fick klara sig utan Fletcher. Bayern fick klara sig utan Ribery året därpå mot Inter i finalen. Juventus fick klara sig utan Nedved 2003. Jag har hela året varit övertygad om att dem gjort precis allt för att hjälpa Real Madrid att vinna Champions League, om dem tar bort Xabi Alonsos avstängning så är det de mest solklara beviset någonsin. Pinsam jävla klubb. Ni köpte loss Illaramendi för typ, fan vare, 36 (?) miljoner och nu skiter dem på sig så fort dem blir tvungna att spela med honom. Där har vi skillnaden mellan dem och oss. Vi satte in en oprövad och orutinerad ung Sergio Busquets på mitten mot United i finalen och drog ner Yaya som mittback, hade Real Madrid gjort något liknande? Pfft, aldrig! Piss klubb!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 10:28
Låter riktigt bra det här. Jag är väldigt rädd över David Luiz ryktena. Jag hoppas på Laporte. Ska hålla tummarna för honom. "@InsideLaLiga: Ter Stegen: I’ll announce where I’m going at the end of the season http://t.co/AcXJ42xaGg #TerStegen #Barca #Gladbach #LaLiga"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2014-05-03 09:57
grande jw (Barcelona) 2014-05-03 07:08 Barcelona midfielder Sergi Roberto (22) could be loaned to a Liga club to have more playing time next season. [sport] Hoppas det stämmer! Hoppas inte att det stämmer!!!!! Han är jätte viktig för vår framtid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-05-03 07:08
Barcelona midfielder Sergi Roberto (22) could be loaned to a Liga club to have more playing time next season. [sport]

Hoppas det stämmer!
Annons: