/spanien/barcelona/forum/5226.aspx/spanien/barcelona/forum/5226.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-05-03 19:04
Tycker inte heller man kan klandra Martino för allt för mycket. Jag hade visserligen också önskat att han kunnat stå på sig mera när det gällde stjärnspelarna och deras status. Den absolut största skillnaden mellan dagens Barca och det lag vi bevittnade kamma hem seger efter seger är ju intensiteten enligt mig. Vi behövde en tränare som kunde tända eld i baken på även spelare som Messi, men det verkade inte som Tata var förmögen att till att åstadkomma detta. Sedan är det jäkligt svårt som utstående att dra slutsatser och skuldbelägga när man inte har en aning om vad som försigår bakom kulisserna. Om det skedde någon slags "tyst revolt" från Xavi och andra spelare i mitten av säsongen så bär de det största ansvaret för lagets krash senaste månaderna. Vidare får man väl även konstatera att Messi inte hade Barça som prioritet denna säsong då det snarare handlade om att förbli skadefri fram till VM. Detta är ju (mer eller mindre) hans sista chans att kamma hem denna titel och jag tror han värderar VM aningen högre än ännu i Ligatitel/CL.
Barcelona Neymessi
2014-05-03 19:04
Varför är Tata den enda som är man nog att kunna ta på sig skulden?
Spelarna är minst lika ansvariga men det enda man hör från dom är typ " vi ska lära oss av det här och kämpa vidare." Lika tomma ord som löftet om att varje kvarvarande match skulle spelas som en final. Jo, men tjena.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 19:02
Kan de inte be om ett nyval nu? Jag längtar tills Laporta kommer tillbaka. Hoppas att de kan stämma Zubi och sätta honom bakom galler och raderar hans namn från historie böckerna i Barcelona. Vad ska en avdankad ex målvakt veta om att bygga ett lag? Menar han allvar? Han liknar en bagare i Baskien som raggar upp turister med muffins.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-03 19:00
@Luigi & Barca, no Mario:Ja, eller så höjer Pique sitt spel markant tack vare konkurrensen. För så dålig är han inte när han spelar med sin fulla potential.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 18:57
Pique är skadad och masken är en mittfältare som tvingas av sadister spela mittback för att de finner en inre njutning som är allt för ondskefullt. Vi har bara en mittback och det är Bartra som har fått ta allt för stort ansvar själv då Pique inte är någon ledare. Han är Shakiras följare. Puyol på tränarbänken, Xavi får agera bänkspelare och lugna ner matcher vid behov. Cesc och Iniesta på mitten med Rafinha som tredje val bakom de två. Köp in Pogba eller Vidal. Ta in Hummels och Mangala eller Laporte. Vad som kommer vara riktigt rolig är att Pique kommer bli petat och man kommer se hur medelmåttig han är när han får äntligen jämföras med två ordentliga backar. Nu kan vi inte göra det då det är bara han som spelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-03 18:56
Det är ju tydligt att Tata kom in med bakbunda händer. Då finns det inte mycket mer han kan göra. När det tom gnys bland hans egna spelare om spelsystem då vet man att det inte kommer fungera.

Vad är vitsen att ta in en tränare som inte får fullt mandat från början? Ni minns väl Pep, han fick göra som han ville från starta. Han bestämde vilka spelare som lämnade eller stannade. Ronaldinho och Deco blev de två första offren.

Nu behövs det en tränare som vågar peta spelare som tex Xavi och Alves. Ja även Messi när han är på sitt skithumör.
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 18:56
Skräll att Aguero skadar sig igen:/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-05-03 18:54
Helt seriöst, är inte detta sorgligt?
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-03 18:54
@Barcelonistas:


Korrekt.
Barcelona roheart
2014-05-03 18:53
Trist att läsa att så många, bokstavligt talat hatar klubben jag älskar. Förstår inte varför ni sitter och spyr ur er all ilska här?! Låg nivå på forumet med ständig sarkasm och tråkiga kommentarer.. Givetvis är det tråkigt att förlora och det är trist när man ibland kan känna på sig att inte spelarna tar sitt ansvar men allvarligt talat.. Varför inte komma med nåt konstruktivt?! Bort med honom, hoppas han dör, hoppas han skadar sig..?! Någon form av tacksamhet och stolthet borde finnas över de här spelarna som gett oss så mycket under en så lång period..?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-05-03 18:52
Martino saknade det viktigaste som en tränare ska ha nämligen balls och ska jag vara ärlig så är jag lite besviken på Tata. Jag trodde han var en sådan tränare som vågade gapa lite, som vågade bänka spelare när dom underpresterade, jag trodde han var mr loco.

Tyvärr så stirrade vi blint på något som inte fanns.
Barcelona Rambla~
2014-05-03 18:52
Wembley 2011 slutsignal och allt är på topp. Hur kan denna ledning på knappt 3 säsonger rasera precis allt? Vi var överlägsna de två madridklubbarna. Nu är det de som slåss om ligantiteln och samtidigt är de i CL-final. Hur kan detta ske och på kort tid?

Det är fan en stor bedrift att gå ner sig så totalt som denna klubb gjort under denna period. Helt makalöst!

Jävla Kun, kan du inte välja att vara bra i en annan match än denna.
Barcelona Vampíro
2014-05-03 18:51
Tata Martino är definitivt en bra tränare men vad förväntar man sig när han får noll hjälp med att bygga laget? För ingen kan vara så dum och naiv och ta över ett lag som under två år sugit defensivt och får stryk med sammanlagt 7-0 i en semifinal i CL och sen strunta i att förstärka laget.

Nej stackars Tata blev helt blåst när han bestämde sig för att ta över i Barcelona, han fick ingenting att jobba med. Tror ni att han går från att lira med stora starka mittbackar i sina tidigare lag till att vara nöjd med Mascherano och en skadad Puyol i backlinjen? Det är knappast hans beslut, ledningen ville att allt skulle se ut som under Peps tid. Det var ju samma spelare så hur svårt kan det vara, det är nog så mötet såg ut mellan Sandro, Zubi och resten av idioterna.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-03 18:47
Martino kan lämna. Tack men nej tack. Han förknippas med allt dåligt och då måste han bort. Han har inte fansens stöd från alla håll = hejdå.
Barcelona Rambla~
2014-05-03 18:47
@KarmaIsAKaranka:


Jag kan väl hålla med om det mesta, menade bara att det är trist när personer som supportar samma klubb ska bråka så fort resultaten inte går vår väg. Olika åsikter det har alla och bara bra, det är kanske hur man för fram dom som är problemet?
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 18:46
the cameroonians (Barcelona) Tata visade vad han kunde unde hösten och jag är helt säker på att han hade velat spela likadant men han har blivit motarbetad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-03 18:44
@Kung Messi:


Skriv PM om du också vill ha lite. Paradoxalt att du ger mig uppmärksamhet.
Barcelona the cameroonians
2014-05-03 18:42
Martino: "I'm to blame for this season. Sometimes you feel you don't have to ask for a second chance because you don't deserve it. I'll see"

Nej Martino, du kom in med förutsättningar som inte var tillräckliga.

Finns cirka 30 andra personer som har minst lika mycket skuld i denna säsongen som du.
Med det sagt, det behövs en förändring även på tränarsidan.

Historien var vår, nuet tillhör någon annan men framtiden ska åter tillhöra världens vackraste klubb!

Visca el Barça!!!!!
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 18:39
Fantastiskt mål av barkley! Han får Deulofeu att framstå som ingen alls!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-05-03 18:39
Sentuary Absolut glömde att du är en sån vinnare i livet, hörde att real är i hyfsad bra form något för dig kanske? Jag kan acceptera att vi blir titellösa, spelar dåligt och förlorar mot Getafe på hemmaplan. Jag kan t om acceptera att det kommer se ut såhär tills 2016. Håller inte på klubben pga av titlarna, utan för spelet och legenderna som har varit/är i klubben. Och du har fan rätt finns inget att hämta i ett forum bland idioter så hej då :)
Postat via SvenskaFans-appen
Kung Messi
2014-05-03 18:35
@KarmaIsAKaranka:

Ärligt talat, har du fått för lite uppmärksamhet i ditt liv? :)
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 18:33
FCBlaugrana (Barcelona) Haha det lär komma som en chock för Zubi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 18:31
grande jw (Barcelona) Tvivlar starkt att Deulofeu får spela mer än fem minuter mot en motståndare som city:P i värsta fall så får man kolla på b-laget för underhållning ikväll, dom är mer underhållande än a-laget just nu:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-03 18:31
@Rambla~:


Grabbarna här vill ju försvara klubben, ledningen och spelarna hur dåligt det än går. Det är viktigare för dem att Alexis blir hyllad än att laget utvecklas, spelar underhållande och fortsätter vinna titlar. De har förlorarmentalitet helt enkelt.
Barcelona FCBlaugrana
2014-05-03 18:29
Xavi Hernandez: "Renewing the team? Thats Zubizaretta's job not mine" Fatta det nu då Zubi. Vi är skit för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-03 18:28
@*hjärta* Titos mod #Messi hade chippat:


Jaha, så det är legitimt att spela skitfotboll med den "logiken"?
Jag följer laget när de spelar bra fotboll stundtals. Så som 2003/2004, 2006/2007 och 2007/2008 (inga titlar). Men det här. Det här är bara sorgligt.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 18:28
Vi har lyckats med bedriften att klappa in bägge Madrid lagen. Helt ärligt är vi totalt körda. Minns ni Puyol vår nyförvärv. Ledningen tror att de är den demokratiska rättsystemet och att de är politikerna. Så blåsta är vi inte att Bush skulle komma undan med allt i Camp Nou. Alla alla exakt alla experter skrev domedagsprofetiorna om oss men jag vägrade tro på de av mitt Barca hjärta men nu är sanningen ifatt oss alla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-03 18:27
Kan ni inte bara sluta bråka? Vad hjälper det? Det gagnar ingen.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Messi hade chippat
2014-05-03 18:25
@KarmaIsAKaranka:


Seriöst, knappt veckan har passerat sedan Mister lämnade oss.....

och dessutom, med den logiken verkar du bara följa laget när det går bra, härlig inställning!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-03 18:24
@El Conejo:


Mitt stöd är att inte kolla på Barca resten av säsongen. Det kallas protest. För att jag vill klubben det bästa. Det är snarare du som fått begreppet 'supporterskap' om bakfoten. Tito vände sig i graven idag. Vilken fin hyllning av spelarna till Tito. Jättefin. Mycket hjärta och passion. Mycket svett och blod. Eller inte.
Annons: