/spanien/barcelona/forum/5223.aspx/spanien/barcelona/forum/5223.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
7/5/2014 00:35
@neymar JR:


Visst kan man be om ursäkt kan även jag tycka. Det var en ful stämpling helt klart. Det där kan ge rött kort tom.

Att det har tillåtits mycket fult spel har nog sin förklaring i att domarna av Fifa har blivit tillsagda att hålla nere på de gula korten. Det resulterar säkert i att det ibland spårar ur på planen när matcherna ska avgöras.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/5/2014 00:29
Zuniga manga ju Neymar med meningen.

Va helvete!!!!!!

Snälla, snälla, snälla, snälla kolla igen hur Zuniga ser Neymar och kan märker av att han inte kan nå bollen sen tar han fram knät med allt hans speed och kraft. Det där var riktigt äckligt...

Barcelona Federer - köp en back, tack
7/5/2014 00:25
@Vampíro:


Det är något jag har lagt märke till och stör mig som fan på det.
Jeffson
7/5/2014 00:25
Jag är faktiskt riktigt orolig för Neymar. Det där såg helt sjukt ut, inte bara själva händelsen utan även när han bars ut på båren såg det riktigt illa ut. Och Zuniga borde givetvis ha en lika lång avstängning som domaren förtjänar.

Jag har precis som de flesta andra charmats av detta Colombia men tack vare Zuniga så känns det finfint att de får sätta sig på nästa buss hem.

Men det viktigaste just nu är att det inte är någon större fara med Neymar.
Barcelona II Barça II
7/5/2014 00:24
*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!

Jag tror knappats att Brasilien som land står och faller beroende på hur det går för deras fotbollslandslag. Kravallerna och demonstrationerna kommer att fortgå så fort VM är över. Eller menar du att allt blir frid och fröjd ifall Brasilien vinner VM guld? Ska folk glömma bort korruption, fattigdom osv pga. av ett VM guld? Knappast troligt.

Ja man kan visa känslor på olika sätt, men oftast brukar vuxna män inte gråta, framförallt inte pga. press.
Barcelona Vampíro
7/5/2014 00:22
Rambla~ Roy Keane, Pepe, Ramos? :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/5/2014 00:21
Barca Barca

Jag hänger med. I stundens heta kryddar man till det då och då.

Shiit, hur e det med Neymar???
någon som vet..

Jag måste erkänna de spelarna jag tyckte synd om är James Rodriges och Griezman (stavning). ..
Barcelona neymar JR
7/5/2014 00:21
Rambla~ Om det är omedvetet så är den naturliga reaktionen att be om ursäkt, inte springa därifrån. Den var lika medveten som Neymars armbåge på modric Det däremot jag blir förbannad är att Neymar har haft ryggproblem ett tag nu, och att smällen kommer just där. Sen att jag är partisk vid omdöme nu är ju självklart. Men den här turneringen har det skett riktigt fula grejer på plan, och det hela börjar spåra ur totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/5/2014 00:20
Barca Barca

Hm, jag vet inte vad jag tänkte på. Det är ju Neymar, vår spelare. Vafan, stäng av aset i 12 mån. :P

Nej, skämt och sido. Även jag blir irriterad för det är verkligen ogenomtänkt att hoppa in så där. Men jag är ganska så säker på att han missbedömde både boll och hur hans luftfärd skulle sluta. Som sagt, det brann till i skallen på honom. Hetlevrerad karaktär kanske?

Jag vägrar att tro att någon människa som spelar fotboll på denna nivå, medvetet skulle gå in och skada en motståndare. Skulle det trots allt vara så, ja då borde de styrande verkligen ta i med hårdhandskarna.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/5/2014 00:18
@Blaugrana91:


Du är sjuk.. hehehe

Ville du bara skrämma oss??
hehehehe, du är rolig.. Veckans!!!
Barcelona Rambla~
7/5/2014 00:17
@neymar JR:


Ja men alltså, han kommer ju fel i luften. Ogenomtänkt och lite galet? Ja självklart, men inte tror jag att han försöker skada Neymar medvetet. Han har ansvar över sina armbågar och knän, självklart, och han borde fått ett straff där. Jag tror heller inte de Jong försökte skada Xabi i förra VM-finalen. Även han kom helt fel i tajmingen och borde ha tänkt sig för.
Barcelona Barca Barca
7/5/2014 00:17
Rambla~

Okey, jag tog i lite, men ändå, som Barca fan brinner det i skallen på mig när jag ser att en av våra dyraste investeringar verkar komma hem skadad. Ryggskador är inte att leka med, kolla Gundogan....

^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Tack, då hänger jag med. Det mest skrämmande är att denna ledningens diktator Rosell ville en gång i tiden, 2003 närmare sagt, sparka Rijkaard och anställa Scolari, behöver jag säga mer om hur mycket jag avskyr Rosell ?
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
7/5/2014 00:16
II Barça II

Handen på hjärtat så är Messi den ende spelare i världen som bör och kan jämföras med vad dessa killar går igenom. Det handlar om Fiasko eller Succé för Brasilien där allt annat än Vm Guld lär förmodligen leda till kaos och kravaller i landet. Dessa killar vet om det, och det vet också om att det kommer dröja, många många många år innan deras landsmän kommer få se sina grabbar spela Den finaste av alla turneringar på hemmaplan.

Men med tanke på att du kallar dem flickor efter att de visat känslor så förtjänar du egentligen inte att bemötas, tårar är inte på något sätt svagare än när en spelare som Zidane tappar fattningen och skallar en italienare, eller MEssi en kroat i Shaktar
Barcelona Blaugrana91
7/5/2014 00:16
[QUOTE=Bentley King]Förlåt! Jag ville bara skrämma er lite. Men jag hoppas att det inte är så farligt som det såg ut! [/QUOTE] Vad är syftet med det?? Jösses....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
7/5/2014 00:15
Förlåt! Jag ville bara skrämma er lite. Men jag hoppas att det inte är så farligt som det såg ut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
7/5/2014 00:14
Nån som lagt märke till att Anna Brolin alltid drar till med samma fake skratt varje gång de klipper tillbaka från ett inslag/reportage? Keep it real fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
7/5/2014 00:14
Rambla~ Haha oh jo, man hoppar in med ett flygande knä i ryggen när man vill komma åt bollen... Om han ändå hade vart från Holland så hade det varit troligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/5/2014 00:14
: Barca Barca

Vi är inte emot de för att de är brasilianare utan vi är emot dem för att de spelar tråkig fotboll.

azz the say simpelt ass that!!!
Barcelona neymar JR
7/5/2014 00:13
Det är självklart att Neymar är skadad, man åker inte till sjukhuset direkt annars Det är bara frågan om hur allvarligt det är
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/5/2014 00:12
@Barca Barca:


Skada honom? Troligtvis inte, snarare desperat att få tag i bollen i slutminuterna av matchen. När man jagar boll i slutminuterna i ett Vm, i en match där man känner sig lite förfördelade så brinner det till i skallen på vissa. Det var inte snyggt och borde bestraffas, men medvetet skada är nog att gå lite för långt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/5/2014 00:11
@Vampíro:


Säg inte att den där Henrique tillhörde oss innan.

AAAAAAAAAAA!! När ska den här huvudvärken ta slut..
Varför blir jag förvånad.. Är bara arg att Brazil gick vidare..

Neymar åkte på en fuling alltså. Den såg otäck ut.. Den Zuniga är rätt kompakt också. Han knäade med all sin kraft Neymar's lilla rygg.
Hoppas det inte är något allvarligt..
Barcelona LeoMessi
7/5/2014 00:11
Om det visar sig att Neymar blir skadad under en längre tid så hoppas jag att FIFA stänger av thaiboxaren zuniga i flera månader, likt dom gjorde mot suarez.
Barcelona Rambla~
7/5/2014 00:10
Tilde de Paula, nu har jag sett allt, jag spyr nästan. Tv4 har verkligen satt ihop ett riktigt Dream Team i Brasilien. Patrik Ekwall, de Paula and the list goes on....

Barcelona Barca Barca
7/5/2014 00:08
Asså varför beter ni er EXAKT likadant som dessa facebook kommentarerna på aftonbladet när dom skriver en massa skit om Barca ? Exakt så gör många här inne på forumet, "hata brasilien" ? Brasilien är en riktig stornation i fotbollen och ni smutskastar dom som om dom vore våran inkompetenta ledning. Sen läser jag att brasilien är osympatiska ? Varför vet jag inte, 2 minuter senare ser jag hur Dani Alves, David Luiz och Marcelo tröstar James när han grät efter matchen. Oja, Columbia är så mycket mer sympatiska, Zunigas muay thai knä i neymar var indirekt att skada honom och inget annat.
Barcelona Rambla~
7/5/2014 00:08
Jag har en ide. JdS vill till Villarreal. Varför bara inte ge dom honom så tar vi Muccaccio i utbyte? :)
Barcelona neymar JR
7/5/2014 00:08
Kan glömma neymar resten av turneringen, det kan jag lova er
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
7/5/2014 00:08
*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack! :

Jag hatar inte Brasilien, jag är besviken på de.

Snälla vi snackar om professionella fotbollsspelare som gråter som små flickor! Det är la lika stor press på Messi och Argentina? Inte har vi sett han lipa under nationalsången? Har vi ens någonsin sett någon gråta under nationalsången pga. av press och "kärlek"?
Barcelona the cameroonians
7/5/2014 00:07
Neymar direkt till sjukhuset enligt Sport. Det ska finnas oklarheter kring hans hälsa.
#ajajaj
Barcelona Blaugrana91
7/5/2014 00:06
Varför vill folk här att det ska gå illa för Brasilien? Jag vill att det ska gå bra för Neymar, men som sagt inne att hata Brasilien....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
7/5/2014 00:04
@II Barça II:


Ja du, kan du inte begripa vilka känslor dessa spelare tampas med då antar jag att du inte vet så mycket om press och kärlek från och för sin nation på över 200 miljoner invånare. Tycker du ska fundera ett tag på det.

eller inte, det är ju trots allt inne att hata på Brasilien nu eller hur?
Annons: