/spanien/barcelona/forum/5222.aspx/spanien/barcelona/forum/5222.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
7/2/2014 21:20
Shit verkar verkligen som Suarez kommer, om Catalunya Radio rapporterar så brukar det stämma!! Var inte så negativa nu, Suarez in samt två bra mittbackar och behåller Sanchez, galet lag! Men vill ju gärna ha en mittfältare till... ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
7/2/2014 21:19
@KarmaIsAKaranka:
Hurra! Äntligen!
Barcelona WalterWhite
7/2/2014 21:19
När man väl är ute och handlar kroater så kan man lika gärna ta in Mandzukic för 25 miljoner Euro och Lovren för 15 istället för att ge 80 för en psykiskt instabil person.
Barcelona Vampíro
7/2/2014 21:19
Det där argumentet köper jag inte för fem öre. David Villa gjorde 128 mål på 217 matcher i Valencia, var han en garanterad succé i Barça för det? Vad en spelate presterat i sin tidigare klubb betyder jack shit när de väl kommer till Barcelona, det borde vi alla veta vid det här laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
7/2/2014 21:18
@La liga es blaugrana!:

Barcelona Gabriel
7/2/2014 21:18
El Conejito De bästa spelarna kommer alltid (eller oftast) att rise above that. Neymar behövde sin första säsong för att komma in rätt i laget, det var inte bars en ny klubb utan också ett nytt land, man får inte glömma det, jag hade kunnat köpa det mer ifall han var äldre, då kan man mentalt göra sig redo för sånt enklare men man får inte glömma att Neymar fortfarande är väldigt ung. Tar man ut Messi på kanten, eller till vad jag anser vara ett ännu mer intressantare alternativ, bakom 2 anfallare i mitten samtidigt som man flyttar in Neymar från kanten och har Suarez bredvid honom är jag övertygad om att det hade blivit succé. Det där oroar jag mig inte speciellt mycket för. Men att tro att Suarez kommer att värvas utan att någon av Pedro eller Sanchez säljs är ändå rätt så naivt, det blir för många anfallare. Deulofeu oroar jag mig inte för, han tar Tellos plats i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
7/2/2014 21:14
Talks on Luis Suarez are well-advanced, but deal not expected today. 80M fee dropped after biting incident. No players included. [catr rac1]

Barcelona vice president Mestre, ceo Rossich and director Sanllehi are in London to talk with Liverpool about Luis Suarez. [catalunya radio]
Barcelona La liga es blaugrana!
7/2/2014 21:13
Kan alla som gnäller om Suarez vara snälla och sluta för de skämmer ut sig. Ni snackar hela säsongen om att ni behöver en 9:a som avbelastar Messi och kommer med argument som att han är sliten, har inte egenskaperna för en 9:a, behöver vila m.m. När ni får en spelare med detta målfacitet: Ajax 110 matcher 81 mål Liverpool 110 matcher 69 mål Och de egenskaperna vi söker, en målspottare som kan avbelasta Messi samt bryta mönster och ta för sig så klagar ni. Trött på plastsupportrar som hela tiden gnäller så fort dom inte får som dom vill. De är ett lag, gillar du inte styrelsen? Gör de inte som du vill? Håller deras värvningar inte dina egna personliga krav? Tycker du de har fula matchställ? Gillar du inte deras sponsorer Vet du vad? Då kan du byta klubb, ingen har tvingat kvar dig. Antingen håller du på laget i vått och torrt eller så slänger du dig själv så långt bort som möjligt från denna underbara klubb. Stödjer själv som supporter varje värvning som klubben gör, oavsett om det är Anders Svensson eller Luis Suarez. Alla värvningar har en tanke och vem är ni att döma om de är bra eller inte? Klubben har en styrelse som sammanlagt har en bättre utbildning samt inkomst som alla oss på SF tillsammans. Välkommen Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
7/2/2014 21:12
@Gabriel:
Att ha en Messi i laget, som ska ta plats och vara Messi. Samtidigt som man har en Neymar värd 1 miljard eller vad han är, som spelar sin andra säsong i Barca och måste prestera och leva upp till hypen, samtidigt som man värvar in en Suarez som värvas för 800 m och har pressen på sig att han måste göra mål, samtidigt som man har en Alexis som gjort en bra säsong och ett bra VM och vill vara en huvudperson i sitt lag. Samtidigt som vi har en Pedro som är utanför och en Deulofeu som slänger bort sin talang Jag blir bara mer och mer övertygad att det inte skulle funka... Säkert för att sälja tröjor men inte på fotbollsplanen. Värva in en anfallare med inte så mycket press på sig så Neymar och Messi kan skina och sälj Alexis. Samtidigt får Deulofeu hoppa in och vi slänger inte bort hans talang Men det är bara min åsikt :)
Barcelona Gabriel
7/2/2014 21:06
Rambla Jag håller med dig, även jag är medveten om att Sanchez kommer att säljas, jag hoppas bara att man får ut så mycket som möjligt för honom. Om Sanchez bara vill till Arsenal så ska Arsenal betala mer än 40 för honom med tanke på att dem betalade 40 för överskattade Özil som levererar bra fotboll 1/5 matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/2/2014 21:04
Jag förstår inte att ni låter er luras så enkelt. Alexis är till salu och hela Europa vet om det. Vad Bartro säger på en PK gör ingen skillnad. Alltså, de är villiga att sälja honom men det innebär inte att det blir av. Det återstår och se men jag hade inte haft för stora förhoppningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
7/2/2014 21:02
Jag är emot värvningen av Suarez av den enkla anledningen att jag inte vill vara en hycklare som vissa här inne är villiga att vara. Vi hånade alla Real Madrid när de betalade 90 miljoner för Bale och nu ska vi göra något ännu värre två somrar i rad, först Neymar för gud vet hur mycket och nu psykbrytet Suarez för 80 miljoner, är så besviken på min klubb som fortsätter att göra sig själv till åtlöje i omvärldens ögon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
7/2/2014 20:57
Jag säger så här, om man köper Suarez och ändå lyckas behålla Sanchez samtidigt som vi ÄNDÅ köper in två bra mittbackar så tänker jag mi då fan inte klaga på Suarez prissumma. Det är han för bra för att klaga på. Däremot handlar det om prioriteringar. Skulle Suarez värvas för de pengarna som är tänka för mittbackar så är det helt åt skogen, men köper vi in Suarez (oavsett vad han kostar), samtidigt som mittbackar också handlas in så tänker jag verkligen inte klaga vare sig han köps för 80 eller 50M€.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
7/2/2014 20:53
Nej nu orkar jag inte längre, här kommer dagens rant.

Hur kan de ännu en gång snåla med att värva mittbackar för att jaga ännu en crack till anfallet? Lär den här klubben aldrig från sina misstag? Är det verkligen viktigare att sälja tröjor istället för att försöka få ihop ett slagkraftigt lag?

Jag undrar verkligen om de inser hur mycket problem den här transfern för med sig. Vi pratar om världens kanske mest hatade och hånade fotbollsspelare just nu och klubben är trots det villiga att betala monstersummor för att värva honom. En 27 åring som inte får spela på en halv säsong. De vill alltså att värva honom, herregud.

Tänk bara hur mycket snack det kommer att vara kring Suàrez innan han ens spelat en match. Under hela hösten kommer spelare och ledare i klubben vara tvungna att försvara hans beteende, på varenda presskonferens kommer det att pratas om honom. Snacka om major distraktion som laget inte behöver.

Det finns oändliga problem som följer med Suàrez. De måste för fan hålla hans presentation på en parkbänk då han inte ens får kliva in på en arena.

Då har jag inte ens nämnt alla möjliga problem som kan förekomma på själva fotbollsplanen. Suàrez är långt ifrån en garanterad succé, vi har sett hur världsanfallare en efter en förvandlats till Bojan när de tagit på sig Barçatröjan.

Okej det var allt tills imorgon.
Barcelona Barcelonistas
7/2/2014 20:53
Gabriel - vid ett sådant scenario så hade Suarez värvningen varit smöret på brödet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
7/2/2014 20:52
@Gabriel:


Om det är tänk att starta med Messi på högerkanten så tycker jag det är en bra värvnig, men om Messi fortfarande ska spela centralt så är det en rent av idiotisk värvning enligt mig..
Barcelona Gabriel
7/2/2014 20:50
Låt oss säga så här, vi köper Suarez för ca 80M€ utan att lägga in någon spelare, men köper ändå 2 mittbackar, är ni fortfarande emot Suarez värvningen då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
7/2/2014 20:34
Extremt orolig över Deulofeus utveckling om Suarez kommer.. Om inte Suarez spelar som 9a och Messi på kanten kan det fan vara den mest onödiga värvingen genom tiderna...
Barcelona Vampíro
7/2/2014 20:29
Då kan vi vara beredda på att de betalar ca €70-80M för honom och att alla katalanska tidningar kommer försöka rättfärdiga prislappen. Suck.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
7/2/2014 20:26
Rac1 : No player wil be included in Suarez transfer.7

Mycket intressant.
Barcelona Meymar
7/2/2014 20:06
@jawwa:


Nu tror jag inte att Barca någonsin kommer ändra formation, men precis som du så förstår inte jag heller hur klubben tänkt använda Cuadrado om han värvas. Jag ser han som en väldigt offensiv spelare, absolut ingen ersättare till Alves. Möjligtvis att Cuadrado hade kunnat funka som ytter i 3-5-2-formation, där yttrarna får ta mycket både offensivt men även defensivt ansvar. Nu tror jag inte detta kommer hända som sagt, men en elva hade kunnat se ut såhär i så fall:

Ter Stegen
Piqué-Bartra/NY-NY
Cuadrado/Alves-Iniesta-Busquets-Alba
Messi
Neymar-Alexis

Det hade faktiskt kunnat vara ganska intressant att testa detta spelsystem, även om jag gärna hade velat få plats med Rakitic i elvan också.
Barcelona Blaugrana91
7/2/2014 20:01
Intressant att klubben går ut med att Sanchez lär bli kvar och detta i samband med att Suarez antagligen värvas. Kanske därför man menar att man är nöjd med mittfältet. Kanske man vill spela så här: Busquets -Rakitic/Xavi Sanchez-Messi-Iniesta-Neymar Suarez Kanske inte ens hade funkat, men något i den stilen. Och därav så tycker man som sagt att det räcker med mittfältarna vi har, men jag tror ändå som jag sa igår att om Xavi lämnar så lär vi värva en till mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
7/2/2014 19:49
Kith.

Ett av dom sämsta inläggen jag har läst dom senaste dagarna. Pro eller con Alexis, övriga härinne argumenterar åtminstone för sin ståndpunkt i saken men ditt inlägg innehåller så många dåliga iakttagelser att man får grått hår, och det är inte första gången heller från din sida. Bara som ett exempel, står det i statistiken hur många matchavgörande mål Alexis stod för förra säsongen? På rak arm vill jag minnas MINST 4-5 olika matcher där vi tack vare hans individuella prestationer stod med allt i egna händer i sista omgången mot Atlético. Hur många sådana mål stod Pedro för? Ska tilläggas att jag älskar Pedrito men att sitta och jämföra deras målstatistik som du och många andra har gjort dom senaste dagarna är fullständigt meningslöst. Lönt att yttra sig i en fråga om man har noll koll? Slutligen måste du vara en ypperlig framtidskännare om du redan nu vet att Reus hade blivit en succé i Barca :) tröttsamt är bra förnamnet.


Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/2/2014 19:48
Öppet brev från Bartomeu till alla medlemmar.

Han skriver först om året som varit med alla negativa händelser för att sedan gå in på vilken väg klubben ska ta nästkommande två år. Det sistnämnda finns inklistrat här nedanför (hoppas ni kan er engelska...)

We are restructuring the club, reducing the debt, and we have consolidated profits for the third consecutive year, and have achieved record revenues thanks to the fact that the Barça brand has enormous potential.

We want to look forward with illusion what want to achieve in the next two years. We have a clearly defined roadmap.

Firstly, we will improve the competitiveness of all the sections, starting with the first team. We want to try and to win again all competitions in which we participate. Bringing in Luis Enrique is a demonstration of what we expect from the team this year: maintaining the Barça style and strengthening our competitiveness and capacity to do battle. We will have to do it without some of the iconic players, who for various reasons have left us this year. It is the law of life.

Some are leaving and others are joining. We will bring in players who adapt to our philosophy bit also bring new things. You already know some of them, and I can’t say any other names due to strategic marketing reasons, but I am sure they will enthuse all Barça followers.

We have Messi, Neymar, and Iniesta, three of the best players in the world, who will form the backbone of a unique, and very solid, team.

Secondly, we will continue strengthening our social vocation, providing more and better services to our members. We will continue to strengthen accessibility as one of the pillars of the Club, understanding accessibility as the opening up of the Club to everyone, regardless of their abilities or conditions. To do this we will provide more resources for our Specialised Services Office, as the backbone and impulsors of access to the Club. Also we wish to finish the project 'Supporters Clubs for the XXI Century', launched in 2010, and aiming to continue elevating the Supporters Club brand.

Thirdly, we will start the implementation of the Espai Barça Project, widely accepted by the members, with all necessary means.

In the fourth place, we will continue with the financial strategy of recent years, which has placed us in a strong financial position and with extremely solid assets. To obtain new resources we will continue to strengthen our marketing and commercial areas at a global level.

In fifth place, and faced with the new challenges, we are strengthening our executive capacity, to make even more efficient the professional management of the Club.

Sixth, we will intensify our presence in the federation organisms, both national and international, to protect more effectively the rights and the image of our Club.

In seventh place, we will continue developing the global actions of our Foundation, an entity that transmits values ??through sport. From their actions up to now more than 400,000 children in 46 countries, over 4 continents, have benefited.

These are the key areas that will serve to mark the path we must follow. A few days ago, in a meeting with the Barça Senate, the oldest members of the Club, I said that our leadership would not be gaudy. Ours is, and will be, a strong and wise leadership.

I want to transform the club. I want to make it more effective. And for this I improve sporting areas, and executive management.

Members of FC Barcelona, we will leave behind an era knowing what to improve and ready to face the future with strength and wisdom, providing the tools needed to improve the management of the institution, and face the sporting, economic, social, and heritage challenges, that will ensure that Barça remains the best club in the World.

Visca el Barça!
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
7/2/2014 19:46
Och detta är resultatet efter ett misslyckat inlägg - en spärr! / Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zellick
7/2/2014 19:44
Argument för och emot en värvning av Suarez, vad tycker ni? Båda har bra poänger men personligen måste jag gå med den senare. För dyrt och är det verkligen den sortens person som vi vill ha i klubben?
Barcelona El Conejito
7/2/2014 19:29
@Kith.:


Alla yttrar kommer floppa sålänge Messi får ha sin roll, släng ut honom på högerkanten igen och värva in en forward förfan
Real Madrid Kith.
7/2/2014 19:18
Sluta tjata om Alexis, han kommer att vara fantastisk i den klubben han drar till, för man måste vara enormt pantad om man tror att Alexis blir kvar i Barca när sommaren är slut. Alexis är dock ytterst medioker i Barca. Visst han har gjort en del mål denna säsongen men det har även Pedro gjort, Alexis har inte profilen för att vara en stjärna i Barca, till skillnad från en Reus som hade glänst i vårt lag.

Sälj Alexis snarast möjligt, det kommer bara leda till att han säljs för 20 miljoner nästa sommar om vi inte cashar in nu.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
7/2/2014 18:53
@barcastuff: Lionel Messi is the player who created most chances (18) and completed most dribbles (24) so far this World Cup #arg [via @barcastat]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
7/2/2014 18:43
Du blandar och ger, och nu har du sjunkit tillräckligt lågt så du får en veckas spärr. /Mod
Annons: