/spanien/barcelona/forum/522.aspx/spanien/barcelona/forum/522.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2016-11-26 16:50
2-1 kom igen nu!!!
Barcelona papillon
2016-11-26 16:47
Iniesta70

Vad har ledningen med mobilförbud att göra? Det är upp till tränarstaben att avgöra vilka restriktioner som man vill införa.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2016-11-26 16:44
Cule4life

Jag är tolv år och har bara följt Barca i en vecka. Kan du vara snäll och lära mig mer om Barca och dess historia?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-26 16:42
Real kör över Sporting. Varför ska alla hata Ronaldo så hårt. Inte hans fel att han får mål på silverfat. Han har bra mittfältare som jobbar för honom. Vårt lag jobbar inte för Messi utan det är Messi som jobbar för dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-26 16:35
2-0 Ronaldo hoppas folk kan sluta koka. Vem fan bryr sig om Real o Ronaldo. Vi har en sån viktig match imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2016-11-26 16:32
Det är så jäkla frustrerande. Ronaldo är inte ens topp 20 i världen men alla hans straffmål, eller mål där han skjuter på muren så den går in, eller tap-in mål gör att han kan vinna ballon dor. Medan Messi får göra allt i Barcelona för att nöja sig med tex två mål mot Celtic. Då han har en handikappad Suarez som inte kan göra Messi en tjänst och göra mål på åtminstone ett friläge han blir serverad. Samma gäller Neymar också, så mycket dem två missar i solklara målchanser är sjukt. Bara den här säsongen kunde Messi ha haft 30 assist. Då hade inte EN JÄVEL kunnat sagt att någon annan skulle vinna ballon dor. Men så som det ser ut nu förvånar det mig inte om Ronaldo vinner helt oförtjänt. FRUSTRERANDE!
Barcelona Skurhink
2016-11-26 16:26
Imponeras istället över att vi faktiskt vinner den här korrupta ligan så ofta som vi faktiskt gör!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-26 16:23
Ingen kontakt alls mot Vasquez. Domarna blåser direkt haha herregud...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-26 16:22
Stäng av forumet när Real spelar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-11-26 16:21
Där dog den matchen Hahaha Penaldo gör sina 3-4 mål idag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-11-26 16:20
Real-spelare #17 slänger sig innan situationen och får straff.

Ronaldo skjuter straffen och gör mål = världens bästa spelare
Barcelona Iniesta70
2016-11-26 16:08
Xaviesta

Nej , om det "går bra " för Lucho så lär det ju "gå bra " för Barca.
Så nej , jag hoppas ju att han får till det någorlunda i min smak innan nån annan tar över skutan. Men hans sätt att få till det faller ej heller mig i smaken.

Ta bort Lucho ur ekvationen. Genialiskt,! Lite "Will Hunting " över dina matte kunskaper! Tänka utanför boxen och se det ur ett bredare perspektiv tror jag det kallas.
Det var därför jag alltid sneglade på " Stina" under matte lektionerna.
Annars hade det blivit ett extra år på Komvux för min del.......
Barcelona Smogen
2016-11-26 15:24
[QUOTE=El Pistolero #9]Kameni med ett horribelt misstag för Malaga mot Depor. Hade Kameni bara spelat mot Barça varje vecka så hade han varit sedd som historiens bästa målvakt. [/QUOTE] Ja verkligen. Det är helt sjukt vilka räddningar han gjort mot oss genom åren. På samma sätt tänker jag att om Torres bara mött Barça på Camp Nou varje vecka, så undrar jag om ens Messi vunnit några guldbollar.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-11-26 15:20
Tydligen så är Douglas med i startelvan mot självaste Real Madrid, ska bli intressant att följa hans insats.
Barcelona Xaviesta
2016-11-26 15:16
Iniesta70 Det som bekymrar mig mest är att jag verkligen försökte mitt yttersta men hur jag än vände och vred på kalkylerna så kunde jag inte riktigt hitta rätt formel, och det var när först när jag tog ut Lucho ur ekvationen som pusselbitarna föll på plats. Vad det säger om Luchos tränarfotspår i sanden på Barcahistoriens beach får du avgöra själv ;) Måste tillägga att jag absolut inte hånar vår tränare, tvärtom jag står bakom han och stöttar honom tills han avgår/sitter perioden ut/blir sparkad. Men jag kommer aldrig att gilla hans fotboll och därmed basta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-26 14:51
Piqué alltså med i truppen mot Sociedad trots allt. Tråkigt för Marlon som nog kände att detta var hans moment to shine.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-26 14:48
Kameni med ett horribelt misstag för Malaga mot Depor. Hade Kameni bara spelat mot Barça varje vecka så hade han varit sedd som historiens bästa målvakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-26 14:25
Xaviesta Haha ..även en "gubbe" med C i matte klurar ut din giftiga matte formel. Tänk om pedagogerna runt om vårt avlånga land la fram alla matte uppgifter lika konkret och lättbegripligt som dig ,ja då kan man även köpa att allt inte är " guld som glimmrar." .
Barcelona Xaviesta
2016-11-26 14:08
Den här eran kommer att nämnas som Bartomeus Barca. Iaf för min del. Trippelvåren är väl det enda jag minns som Barca, tack vare fantastiskt spel och 3 tunga titlar. Men det var tack vare ett momentum som vi fick efter Sociedad matchen och som höll hela våren ut med samtliga spelare formtoppade sista månaderna av säsongen. Utöver den våren minns jag endast skandaler, pajkastningen under den plötsliga senaste omvalet, Rosells äckliga avhopp av skutan så fort det började blåsa hårda vindar runt styrelsen, "nedmonteringen" av La Masia, Quatar osv, list goes on och alla kan den utantill. Omvärlden i form av fans till andra lag kommer att minnas denna eran som MSN-eran kanske men culés världen över (dom flesta av oss om vi ska vara ärliga) kommer att minnas den här eran som ett tungt regnmoln över en klubb som vår kärlek är villkorslös till. En matematisk formel för den här perioden ur mina ögon är Organiserad kaos = Bartomeu ÷ Trippeln För det är vad den här eran har gett mig. Allt är inte guld som glimmar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-11-26 14:00
Sandro Ramirez har 6 mål mer än Paco, sandro ramirez Har mer mål än Neymar, bale, benzema och morata. Sandro ramirez spelade i Barcelona förra säsongen. Sandro ramirez gick gratis till Malaga. Paco köptes för 400 miljoner för att vi behövde en anfallare som skulle göra mål från bänken Grimaldo och Sandro kommer lämna nästa sommar för 70 miljoner euro tillsammans minst(!) Lucho och bartomeu kommer givetvis inte erkänna sina misstag utan kommer ge gumbaou och camara A lags kontrakt istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-11-26 13:59
Sandro med en fantastisk frisparksmål mot Depor för en liten stund sedan.
Barcelona Iniesta70
2016-11-26 13:07
Peps vs Lucho Svaret får man kanske efter Luchos avslut i Barca. Hur kommer han tas emot som tränare av resterande kollegor och styrelser runt om i världen? Kommer storjobben regna ner över honom? Eller behöver han MSN i sitt stall för att få de stora tränar jobben? Det var ju inte bara Messi , Xavi , Iniesta som befäste sina platser som världsspelare under Peps period. Även Pep klev ju ur Barca uniformen som en aktad tränare , som en "ny tänkare" eller i alla fall nån som slipat till och uppgraderat en gammal formel. Saken är ju den att efter uppdraget i Barca så klev Pep av som en sorts " Herren på täppan". Han kunde välja och vraka mellan topp jobben. Frågan är väl hur Lucho kommer att tas emot? Man pratar om "Peps Barcelona". Vad tror ni vi säger om den här perioden i framtiden? "Luchos Barcelona" eller , och jag har nämt det förut , "MSNs Barcelona"? Sen kommer vi ju alltid ha olika åsikter om spelsätt , tränare , högerbackar , bollinnehav , regler , spelarnas brudar , sponsorer , styrelsen , ja , allt mellan himmel och jord. Lägg fram snygga argument då håller vi det här forumet i tipp topp.
Barcelona El Messias
2016-11-26 12:47
Hej alla CULES!! Behöver hjälp med en sak! Jag vill köpa matcher till Barcelona - Villarreal. Men de går på 2100 kr och service avgift på 700 kr på viagogo. Finns det ingen billigare hemsida?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-11-26 12:05
@Barcadinho.:
Xavi Iniesta Busquets och kompani ledde Spanien till 2 EM-guld och 1 VM guld. Hur många titlar har Messi vunnit med Argentina? Om du kan svaret på det så vet du nog också hur troligt det du skriver är. Messi är Barcas bästa genom tiderna men han har inte ensam vunnit 1 enda titel för oss. Och att påstå något annat är att spotta i ansiktet på legender som Xavi, Iniesta, Busquets, medmera som förtjänar minst lika stor respekt och erkännande för våra framgångar dom senaste 10 åren. Det börjar bli överdrivet hur folk övervärderar enskilda individers betydelse nu för tiden. Hade inte Messi spelar i Barca hade vi haft någon annan spelare på den positionen. Och med spelare som Xavi Iniesta etc i ryggen hade titlar varit garanterade oavsett. Att påstå att vi inte vunnit ens hälften av titlarna är ju skrattretande . Några mindes möjligtvis. Men inte ens hälften?
Barcelona Katalano
2016-11-26 12:04
@messiooooxavii:
Skillnaden för mig är att de matcherna du nämner där vi hade svårt att skapa målchanser så hade dessutom motståndarlaget svårt att skapa målchanser mot oss. Våra "dåliga" matcher innebar oftast 0-0, och inte 0-4 som det kan göra under Lucho och där det känns som att det kunde stå 2-8 lika gärna. Jag håller alltså inte med dig om att Peps Lägsta nivå var sämre än Luchos.
Barcelona messiooooxavii
2016-11-26 11:47
Grabbar Under Pep var vår högsta nivå betydligt högre än den vi nu har men våran lägsta nivå under Pep var också den betydligt lägre än den vi har nu.

Jag vet inte hur många gånger man satt och drog sig i håret för att vi inte hade ngn plan B under Pep. Zlatan fick värvas in som Plan B, funkade inte det heller.

Grejen var att under Pep så blev vi låsta och skapade absolut inget i många många matcher, lätt att glömma då man oftast tänker tebax på dom bästa insatserna. Men tänker man lite längre än så så inser man att under pep så hade vi också väldigt många skitmatcher.

Det jag tycker att vi nu under LE inte riktigt har. Vi behöver aldrig prata om ngn plan B för att vi kan vinna matcher på många olika sätt, Kontra, dominera, inlägg, djupled, skott etc.


Barcelona Iniesta70
2016-11-26 11:42
Deulofeu

Tyvärr så verkar det inte att gå att stoppa "Alexander Lukas" från att göra mål.
Spelar ingen roll hur bra man spelar , tacklar , skär av , hjälps åt ....
Det kommer alltid finnas ett ben att snubbla över , en mur som öppnar sig....eller nån fel studs som går in...eller blir till assist.
Han är som en atletisk Insaghi , Altobelli och Rossi som smält samman till en.

Angående Messi och titlar.
Ja, tro mig , med Messi i laget så skulle vi alltid vinna titlar.
Sen beror det ju på hur man vinner dom.
Med en vacker legendarisk fotboll under Pep. Där även Xavi och Iniesta har fått spela första fiol.
Med Lucho där MSN spelar förta fiol och övriga väntar ivrigt bakom kulisserna att få plinga lite med en sketen triangel.
Men allt det är ju en smaksak.

Sen rider ju vissa in här på sina höga hästar och med hans egna termer"bajsar" på andras åsikter.
En åsikt sitter ju i betraktarens öga. Allt handlar ju om vad man tycker , finns ju inget rätt eller fel.
Ja menar nån kanske inte ser rosorna för alla taggar , nån kanske bara ser rosorna och inga taggar.
Sen är det ju det här inte "Lars Lagerbäcks taktiska lednings forum" . Tack och lov.
Angående mobiler så är ju min åsikt att om inte vuxna män klarar sig utan mobiler i 90 min , trots en motivation som ett par miljoner i månaden så är det fan en sorlig ledning och brist på struktur.
Brist på struktur har vi så det räcker på plan .
Va fan , när jag lirade fotboll på div4-3 nivå så hade vi mobilförbud under samling och match.
Men kraven är kanske inte lika höga i La Liga som i en sketen Div 4 match i Sörmland.
Nåja , match i morgon.....dags att bryta vissa trender!


Barcelona Cule4life
2016-11-26 11:35
@papillon:

Men du såg väl jag skrev min vän? Pep hade ett tydligt mittfälts spel. Jag begär inte att vi ska spela som när Pep var här. Men någon tydlig spelidé och trygghet måste vi ha. Ett tydligt spel via mittfältet, visst man kan skifta ibland med snabba omställningar. Så du förstår väl själv att Barça måste spela mer med sitt mittfält om du känner till Barça och dess historia.
Barcelona Barcadinho.
2016-11-26 10:58
Guardiola skulle inte vinna hälften av sina titlar hos oss utam Messi.
Ja, så viktig La Pulga har varit under det senaste decenniet.
Gänget har spelat hur vackert som helst men Messi alltid har varit den avgörande faktorn.
Det är så klart hypotes, men jag tvivlar inte mycket på det.
Barcelona Deulofeu
2016-11-26 10:51
Nu är ju detta ett barca forum och alla kanske inte är lika fotbollsgalna som jag men jag missar sällan en match med Madrid. Detta är inte för att jag gillar dem utan för att man måste "känna sin fiende" när man diskuterar. Idag är det alltså upplagt för ett möte mellan ett av ligans sämsta lag mot det bästa enligt tabellen(som aldrig ljuger...typ) Benzema bör väl starta matchen då Bale är skadad och det innebär med stor sannolikhet att Ronaldo åter kommer att husera på vänsterkanten. Det är egentligen dit jag vill komma, mötet på vänsterkanten för Ronaldos del innebär det ett möte mot Alves arvtagare nämligen Douglas! Jag har aldrig sett honom live han har ju inte varken startat eller deltagit i speciellt många matcher.Dock har jag en mycket god vän som såg matchen med honom när vi mötte Depor har jag för mig. Han berättade att det var han som stack ut i den matchen och jag har sedan dess undrat om han har någon potential alls i sig. Han gjorde det bra i Brasilien men sedan hände något. Vore häftigt om han lyckas nolla Ronaldo idag även om han gärna vandrar inåt i planen. Lycka till Douglas hur det än går idag kommer du aldrig dra på dig vår vackra tröja igen... Tänk er att han bar vår tröja nummer 2 ett rejält hån för hela klubben!
Annons: