/spanien/barcelona/forum/5188.aspx/spanien/barcelona/forum/5188.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Legendinho
7/7/2014 17:49
RIP Alfredo!
Barcelona el Flaco
7/7/2014 17:48
Ser fram emo att få läsa en krönika om Di Stéfano de kommande dagarna. Går inte att blunda för den betydelsen han har haft inom den spanska fotbollen. Hans övergång till Real Madrid, hur problematisk och kontroversiell den än må ha varit, ändrade den spanska fotbollskartan för evigt. En av de största spelarna genom tiderna.
Barcelona Neymessi
7/7/2014 17:45
RIP di Stefano
Barcelona Napao
7/7/2014 17:40
RIP Alfredo di Stefano.
Daparo
7/7/2014 17:35
Tråkiga nyheter... Vila i frid, Alfredo di Stefano.
Barcelona Bentley King
7/7/2014 17:32
Rivaldo10_ Jag hoppas att du har rätt. Om det är som du säger så blir jag bara glad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
7/7/2014 17:31
R.I.P. Di Stéfano. Top 5, dead or alive.
Barcelona B.BOSS
7/7/2014 17:31
Rip Di Stefano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
7/7/2014 17:31
Jag vill strypa Pep Guardiola i Bayern. I Barca värvade han spelare som hleb, chygrinski och annat påhitt inom fotbollen. I Bayern ber han OM Neymar, Götze, Lewandowski och nu har han fått Valencia spelaren Bernat. Stor talang! Visst vår nuvarande ledning stödde honom inte och mycket bakom kulisserna har skett utom vår vetskap. Fortfarande är det väsentliga skillnader mellan spelarna vi värvade och spelarna har värvar nu. Jag blir inte förvånad om han värvar Mangala till Bayerns backlinjen. Vad är det med Barca och medelmåttiga spelare som song. Tränarna tappar förståndet i Barcelona. Jag kokar just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo10_
7/7/2014 17:29
Bentley King

Ifall suarez kommer och pedro stannar, så är det inte så svårt och lista ut att Pedro accepterar bänken. Kom in i matchen nu!!
Barcelona NoGo™
7/7/2014 17:28
D.E.P. Di Stéfano
Barcelona Bentley King
7/7/2014 17:19
Rivaldo10_ Vem är du som ska kalla folk för dumma? Vad vet du om att Pedro accepterar bänken? Han kanske är din polare som du ringer upp då och då. Gör mig en tjänst, nästa gång ni pratar kan du väl fråga honom varför han varit så dålig de senaste 3 åren
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
7/7/2014 17:18
Rip Alfredo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
7/7/2014 17:17
Di Stéfano har avlidit. D.E.P.
Barcelona DM1982
7/7/2014 17:17
Di Stefano död.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cobain
7/7/2014 17:07
Puyol odlar mustasch?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona LeoMessi
7/7/2014 17:04
Bernat kommer att ha väldigt svårt att konkurrera med alaba på vänsterkanten. Om inte Pep har tänkt att använda Bernat som yttermittfältare, men även där är konkurrensen riktigt stor!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
7/7/2014 16:58
Juan Bernat klar för FC Bayern. Väldigt bra spelare, påminner mycket om Alba. Frågan är varför de värvar honom när de redan har Alaba.
Barcelona Rivaldo10_
7/7/2014 16:19
Haha, folk här inne verkar vara dumma i huvudet på riktigt.. Anledningen till att Pedro stannar och inte Sanchez, är att den senare inte accepterar bänken. Är det verkligen så svårt att fatta...
Barcelona Barclasico
7/7/2014 15:58
Oscar Tabarez (Uruguay coach): "Luis had told me about the Barcelona interest in November last year a few days before the Jordan match. At that time the talks between Liverpool and Barcelona were very good and an agreement was arranged back then."

Oscar Tabarez :"After the amazing season he had Liverpool did not want to sell him understandably and they began to back out of the deal they made with Barcelona in November last year."
Barcelona westinho - Sergio #16
7/7/2014 15:58
@La liga es blaugrana!:


14 juli. Första träningsmatchen är borta mot Recreativo Huelva den 19 juli.
Barcelona La liga es blaugrana!
7/7/2014 15:47
När börjar Barcas försäsong?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
7/7/2014 15:46
@Meymar:


Den har redan haft premiär, tror datumet var 2/7. Kan inte ge dig mer information.
Barcelona Meymar
7/7/2014 15:30
Är det någon som har koll på när den där filmen om Messi har eller hade premiär? Och isåfall om man kan se den någonstans på internet från Sverige?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
7/7/2014 15:30
Gabriel Där sa du sanningen som jag inte vill höra. Jag blir bara arg när jag tänker på att vi ska sälja den spelaren som gjorde flest mål efter Messi och som gjorde sin bästa säsong hittills till mån av en Pedro som bara blir sämre och sämre. Jag älskade Pedro innan men han har inte varit sig lik på väldigt länge och jag tror inte att han kommer att bli bättre heller. Pedro har faktiskt klagat på den begränsade speltiden han fick och jag tror att ifall han inte ses som en startspelare så kommer han att lämna han också. Då har vi helt plötsligt bara Messi och Delou på 3 anfallspositioner när Suarez är avstängd, Neymar skadad, Pedro och Alexis lämnar. Jag vill inte låta för negativ men det ser fan inte bra ut än så länge, och lägg till att vi inte har köpt någon mittback än
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
7/7/2014 14:25
Köper Vi Suarez så kan vi lika gärna börja heja på Real Madrid snart finns det ingen skillnad klubbarna emellan, Har klubben glömt vad man står för ? Eller just ja ingen i ledningen är ju normal.

Att vi har Spelare som Deolofeu Adama Dongou osv som väntar på att få börja visa upp sig i a-laget, är något som dom skiter totalt i, Man ger Roberto JDS Cuenca osv A-lagskontrakt utan att vilja det, ska det vara så svårt att skicka iväg spelare som man inte vill ha i a-laget om b-laget inte duger för dom ?

fyfan om Suarez värvas, kommer bli en sån jävla äcklig spelare i denna klubb, sen vem fan värvas 2 anfallare för över 1,6 miljarder på 2 år ? ja just det Real madrid

Vill bara skriva ut allt mitt hat mot denna ledning, Dom har lyckats fuska till sig 2 år extra på presidentposten, dom har en jävla pajas som Sportchef, dom ger Puyol en sportchefsposition, dom fattar inte att en mittback ska värvas, vare sig han kostar 500 miljoner eller inte, bättre och lägga 800 miljoner på Suarez.
Dom har fått cruyff att inte gå på våra matcher längre.

åhh så jävla less på hela Barca nu, och Medlemmarna gör ingenting åt det och när dom försökte få en omröstning på det hela så ändrade rosell reglerna för vad som krävdes för att få till en omröstning hahahaha
Barcelona Gabriel
7/7/2014 14:16
Nemesis 10

Men precis!
Barcelona Gabriel
7/7/2014 14:14
Jag vill också hellre göra mig av med Pedro än Sanchez men i ärlighetens namn så är Sanchez för bra för att förpassas till bänken. Visst, man kan argumentera i att en säsong är lång, skador och även avstängningar kommer och att man måste ha en bred trupp. Men tänk på spelaren, hur roligt blir det för Sanchez som efter sitt bästa fotbollsår ska förpassas till bänken när du har United, City, Liverpool, Arsenal och Juventus efter dig? Han kommer inte att vara prioriteringen i anfallet. Så fort det vankas CL matcher eller El Clasico så kommer han att vara bänkad, hur roligt är det för honom? Tänk lite på det.

Pedro kan mer acceptera en sådan roll i laget. Jag älskar Sanchez och jag vill inte heller ha honom såld men jag kan förstå varför man säljer honom innan Pedro just på grund av de orsakerna. Sanchez är för bra för att bänkas.
Barcelona Gabriel
7/7/2014 14:09
Bentley King

Jag förstår det, jag tycker bara att man ska ta det lugnt innan man sågar Lucho och skyller på honom. Självklart har han en hel del att säga till om angående vilka spelare som ska inhandlas men även vilka han inte vill ha kvar. När det kommer till Sanchez så tror jag att det är så att klubben pratat med Lucho och frågat honom hur viktig han ser Sanchez för sitt bygge, och att Lucho då berättat att ifall man får in en anfallare av världsklass Suarez/Reus etc så kan han tänka sig sälja honom.

Anledningen till varför jag tror att han "går med" på att sälja Sanchez tror jag inte har med fotbollskompetens att göra, utan snarare det faktumet att han ser Pedro som en hårt jobbande spelare från La Masia som inte kommer att klaga om han blir bänkad ifall man köper in Suarez, samtidigt som han även är medveten om att Sanchez kommer att dra in mer pengar till kassan än vad Pedro hade gjort.
Barcelona neymar JR
7/7/2014 14:08
Och jag vill inte ha någon jävla spelare som är nöjd med att sitta på bänken när man är 25 år gammal! Jag vill ha konkurrens i truppen, där alla vill vara nr1 på sina respektive positioner! Chelsea, city, Bayern kan ha stjärnor på bänken, så varför skulle inte vi kunna?! Den ende som ska vara säker på sin plats i startelvan är Messi! Dom 10 andra ska få kämpa för att vara startelvan varje dag!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: