/spanien/barcelona/forum/5176.aspx/spanien/barcelona/forum/5176.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona grande jw
2014-05-10 19:18
Barcelona kör över Real Madrid i basketen. 72-50 efter 3 quarters.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-10 19:17
@Deulofeu:


Mycket möjligt, men jag menade endast att man skulle kunna tro att vi lider av pengabrist när det ryktas om försäljningar av vad som, enligt mig, är vitala för A-laget
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-10 19:16
Lionel Messi n10 Okej vi får se om Alves säljs i sommar och ifall Montoya får ta en startplats eller om vi får en ny högerback. Blir det Montoya nästa säsong så ska ni inte glömma att inte gnälla när ni inser att Montoya inte kommer hålla. Visst har vi blivit bortskämda med Alves men när Alves lämnar så hoppas jag innerligt att vi får en högerback som är snabb, brytningssäker, längre än 1.70, stark, god teknik, bra speluppfattning och som behärskar passningsspelet vilket är väldigt viktigt i Barca. Vi får se alla ni Montoya-fantaster vart Montoya är i sin karriär när han är 26-27 år gammal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-10 19:08
Vicc Så dålig tror jag inte att han är, sätt han i ett lag som gillar att hålla i bollen och föra spelet så tror jag nog det kan gå vägen för honom. Har fått en känsla av att han blir väldigt trött när han får 90 min, tror det var någon cupmatch som Roberto fick 90 min och såg väldigt trött ut i 70 min. Han behöver bättre kondition och som du säger så har man sett ibland att han får bollen för långt ifrån sig och motståndaren tar enkelt bollen ifrån han. Roberto har god teknik, spelförståelse, passningsspel och en hyfsat bra högerfot. Potentialen är hög hos Roberto. Om han får utvecklas och spela 90 min varje vecka så kan han bli riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2014-05-10 19:02
Leo y Cesc: Han kanske inte är rätt startspelare ännu för Barca men du behöver inte överdriva liksom, han är rätt snabb och han håller helt ok både defensivt och offensivt. Sen att vi har blivit bortskämda med Alves prestationer dom senaste åren är annan femma, men ja jag tror att Montoya kan bli barcas högerback liksom kunde vi spela med Oleguer och vinna Cl så kan Montoya också. Sen Bojan, Cuenca, Sergi Roberto tycker jag ska bort.
viccc
2014-05-10 18:59
Ok, personligen tror jag att S.Roberto kmr få det svårt att spela 90 min varje vecka, för han tar ingen startplats i ett la liga lag, han har sämst först touch i hela Spanien. Holland vore ett bra steg
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-10 18:48
Vicc Om du frågar mig så tycker jag absolut att han har hög potential och bör lånas ut till en klubb som man gjorde med Rafinha för att få spela 90 min varje vecka för att inte slarva bort en ung spelare på bänken. Sergi Roberto har visat prov på god talang och att han behärskar spelet. Enligt mig så tillför inte Montoya ett skit varken offensivt eller defensivt. Offensivt så vet inte Montoya när han ska passa och spelet förstörs alltid på hans kant, och på tal om defensiven så hade vilken offensiv spelare du vill i La Liga skojat med honom. Han är för svag, långsam, kort, dåligt spel och dålig i positionsspelet. Kan någon säga vad som är bra med Montoya? För jag har tyvärr inte sett vad han kan tillföra laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2014-05-10 18:48
Ingen är redo för barca som är under 23-25 år färutom ett undantag och de är Messi
Barcelona grande jw
2014-05-10 18:41
Skillnaden mellan Bojan och Montoya är dock att den ena (Bojan) ständigt fick chansen och inte utvecklades överhuvudtaget. Bojan spelade 84 matcher under sina 4 säsonger i A-laget. Montoya har gjort det helt OK med de förutsättningar han haft. Med lite förtroende och mer speltid tror jag han kan växa med uppgiften.
viccc
2014-05-10 18:40
Tycker du att S.Roberto är redo för A-lagspel då?
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-10 18:32
Grande jw Okej jag förstår vad du menar men jag har varit med på detta forumet innan Bojan kom upp till a-laget och Bojan var också en av de största talangerna. Han har varit med i Spaniens U-17 lag och ända fram till att det tog stopp vid A-landslaget. Så att säga att Montoya är mer lovande är inte sant. Alla matcher Montoya fått chansen att spela och många gånger hänt flera matcher i rad så har han varit en riktig sopa och det vet jag att många håller med om. Vi har lätt världens bästa förutsättningar för ungdomar i vårat Barca men bara för det så ska man inte vara blind och tro att varenda spelare som kommer upp att de ska vara en Messi, Xavi eller Iniesta. Jag tycker att vi ska ge talanger chansen och tycker att vi sett tillräckligt av Montoya, han håller absolut inte klassen för A-lagsspel i dagens Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-05-10 18:27
Gud att det alltid ska vara nödvändigt att hävda sig på ett forum. Ordval som "lilla gubben" är respektlösa och nedlåtande så sluta bara. Hade inte velat se Hazard här. Inte för att det hade varit möjligt i dagsläget heller men för att jag får känslan av att han besitter ett lite för stort ego för min smak. Jag har ingenting emot attityder och annorlunda personligheter, men egon kan vara ett problem. En spelare som Reus anser jag ger ett mycket mer jordnära och ödmjukt intryck. Bara min personliga take på det hela. Kan vara därför jag är så frågande till en ev. värvning av Pogba; killen som gjorde en "Sanabria" mot Utd, har Raiola som agent och är oerhört karaktärstark. Jag är ganska förtjust i Pogba som spelare men när du som helt ny 19åring kommer försent till Juventus träning, då är man speciell;)
Neymar11
2014-05-10 18:22
Leo y Cesc Haha nu ser jag vad du är för typ dumt att starta en diskussion med någon som befinner sig i lågstadiet fortfarande. My bad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-10 18:21
La liga es blaugrana! Jag vet om det men det jag skrev längre ner va att spelare som dessa ska inte vara i en klubb som Barca. Ser hellre att man lyfter upp unga talanger och ger dom chansen istället för Affelay som är en truppspelare som aldrig spelar och som bara tar onödig plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-05-10 18:20
Leo y Cesc. Man kan ju inte jämföra Bojan med Montoya. Montoya är extremt mycket mer lovande än Bojan och har varit ordinarie back i både spaniens U19 och U21 lag genom åren och har dessutom chansen att ta en plats i VM-truppen. Sedan kan man ju fråga sig hur konstigt det är att satsa på talanger när man erkänt har världens bästa talangfabrik och har haft en såpass framgångsrik våg av spelare som t ex. världens bästa spelare genom tiderna samt en drös av spelare som vunnit allt som går att vinna med VM, EM och Champions League. Ska man skylla på klubben att man några år senare fortfarande följer samma filosofi? Jag tycker det är väldigt vackert och sällsynt i dagens ytliga fotbollsmiljö där pengar betyder allt. Om vi misslyckas med att vinna ligan kommer säsongens tveklöst största minne vara klubbens Uefa Youth league titel där laget och talangerna var en fröjd att följa. Fotbollsglädje på en helt annat nivå!
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-10 18:17
Neymar 11 Gubben det finns talang hos vissa och det kastar man inte bort men det finns också många som glidit på ett bananskal. Och kom inte säg till mig att jag ska byta klubb för att det inte passar mig. Läxa upp din morsa och din farsa men inte mig din barnrumpa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-05-10 18:17
Leo y Cesc (Barcelona) Fast lilla gubben Afellay har aldrig varit en ungdomsspelare i klubben. Han värvades från PSV som truppspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-05-10 18:09
Leo y Cesc Messi, Iniesta, Xavi, puyol, valdes, pique, Fabregas, Pep Guardiola should i go on? Frukten av att förlita sig på sin ungdomsverksamhet. Visst vi kommer inte alltid ha gyllene generationer av la Masia. Men att visa förtroende för talangerna kommer bära frukt i framtiden. Då dom inser att klubben räknar med dom Samper,grimaldo, Rafinha, deulo, munir, Adama är spelare som har fått erbjudande och pengar kastat efter sig. Men valt att stanna kvar i klubben för att dom själva har förtroende för klubben Om det inte passar dig så byt klubb för det är så här det kommer se ut varje gång. Och det tackar jag för !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-10 18:01
Ser att folk tror på fullaste allvar att Montoya ska kunna axla våran högerkant? Seriöst har aldrig skådat sämre högerback på världsnivå. Oleguer var fan mycket bättre än Montoya, det känns som att vi ska tycka det är okej med Montoya? Hade Montoya spelat i typ Granada som högerback så tror jag inte en kotte här inne hade sagt: Värva honom. Är så jävla trött på allt gullande med Barcas ungdomar som alla tror ska lyckas. Vi ser precis hur bra det går för Bojan som inte ens får förlängt i Ajax för så dålig är han. Alla överdrev så sinnessjukt mycket när han kom upp till A-laget. J.dos santos , Affelay, Cuenca och Montoya är spelare som är pinsamma att ha i ett lag som Barca. Dessa spelare hade fan inte ens fått en startplats i Ajax.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-05-10 17:55
El clásico nu i basket
Barcelona koeman92
2014-05-10 17:54
Dinho the artist

Det Gio Style sa. Antingen säljer vi honom för en bra summa, minst 35 miljoner enligt mig samt ersätter honom med någon som håller Reus/Hazard klass, eller så låter vi bara bli helt och hållet.
Barcelona Dinho the artist
2014-05-10 17:50
1.70 *** Spotify on! Edit: Spot*. Dumma telefon.
Barcelona Gio Style
2014-05-10 17:49
@Dinho the artist:

Om du scrollar bak lite så ser du att det faktiskt är rätt många som inte vill att han ska säljas såvida inte ersättaren håller Reus klass :)

Jag har svårt för att se Vela lyckas i vårt lag, känns inte som att han riktigt passar in i spelet. Kan vara väldigt egoistisk emellanåt oxå.
Barcelona casinou1
2014-05-10 17:42
@Dinho the artist:
Jag skulle inte bli speciellt besviken förutsatt att man ersätter honom med en klasspelare. Jag är väldigt förtjust i cuadrado och har varit det sen hans tid i lecce. Ingen verkar dock hålla med mig=) . Dock håller jag inte alls med dig om att ersättare bör vara aguero eller vela..Vela för att han endast håller i ett mittenlag tror jag. Och kun bör absolut inte värvas därför att messi har hans position. Och Kun är mkt sämre på en kant jämfört med cuadrado, alexis, reus etc..
Barcelona Canaletes
2014-05-10 17:34
Pinto är tillbaka med flätorna. Sjukt fult imo...
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-10 17:26
Måste bara ge min åsikt om Agger.

* Det är ingen dålig spelare bara för att han råkar vara dansk. Han är BRA och användbar på flera positioner.
* Med det sagt hade jag blivit vansinnig om han blir vår stora mittbackvärvning i sommar.
* Som en andra värvning vore han dock inte helt fel. Förutsatt att han kommer hyfsat billigt.
Barcelona Dinho the artist
2014-05-10 17:26
Bara av nyfikenhet;är det någon här som skulle bli "besviken" om alexis inte säljs i sommar? (ignorera detta karmals)

Känns som många vill att han ska bort. Jag ser gärna att han stannar, säljs han ska det i mitt tycke endast vara för reus /aguero ev. Vela. Med det sagt ser jag gärna att han stannar.
Barcelona ElRaval
2014-05-10 17:24
@Deulofeu:


Du kan ju dock inte jämföra backar med offensiva spelare. Just nu finns det inte mycket på marknaden när det kommer till mittbackar.

Vilka vill du att det ska ryktas om? Benatia som bara spelat en säsong i ett Roma som ska spela Champions League nästa år? Hummels som spelar i ett lag som redan sålt sina viktigaste spelare och säkerligen gör allt för att behålla de få stommar som finns kvar? Eller Miranda som spelar under världens just nu bästa tränare Diego Simeone (som knappast lär vilja sälja till en rival).

Eller kanske Kompany och Silva som spelar i de två klubbar i världen som är i minst behov av pengar?

... Nej, är man SENT UTE och säsong efter säsong missar att plocka lovande mittbackar eller helt enkelt inte verkar bry sig om mittbackar - ja, då får man till slut ta smulorna som blir över vilket vi ser nu.

Får bara hoppas att vi knyter till oss Laporte innan även han försvinner till en storklubb.
Ronaldinho the original
2014-05-10 17:00
Vad fan röker dom i Juves forum?? Dom tror verkligen att dom kan få Di Maria (som har vart en av Reals bästa spelare 2014) för 25 miljoner euro och så tror dom att dom kan också få Sanchez för 18 miljoner euro, skrattretande. Men med Zubi så blir det inte omöjligt med ett byte mellan Sanchez och Giovinco+Asamoha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-05-10 16:23
Värvningen av Neymar borde inte innebära att vi har mindre pengr i år att värva för utan tvärtom hur många ungar springer inte runt i hans tröja liksom?

Affischpojken i vm kommer ge oss rejält med klirr i kassan bara att vänta in att han kommer in på planen igen och avgör mot Madrid? Om vi bara lyckas vinna i morgon...
Annons: