/spanien/barcelona/forum/5170.aspx/spanien/barcelona/forum/5170.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-08-09 15:33
Barcaholic

Håller med angående om Roberto.

Vi lånar ut Dennis Suarez till Sevilla som är 10 gånger bättre än Roberto bara för att han inte är katalan.
Alla vet hur vår klubb jobb. Tråkigt som fan.

LeoMessi

Fan va tråkigt att Messi, Masken, Suarez och Neymar inte får ha någon försäsong. Visst Messi spelade VM-final men vad är Alves ursäkt att inte delta ??
Barcelona Barcaholic
2014-08-09 15:24
@LeoMessi:


Just det som är problemet, jag tycker att han inte förtjänar lika mycket speltid som resten av dom andra i laget. Vårt lag blir bättre utan Roberto än med Roberto i truppen, även om bredden ''försämras'' i truppen. För mig finns det tre alternativ för Roberto:
1. Sälja honom så snabbt som möjligt.
2. Låna ut honom till ett lag i La Liga
3. Bryta hans kontrakt och slänga ut honom, bara han försvinner.

Drömmen är ju att Song, Roberto och Afellay allihopa säljs och för dom pengarna + lite till satsar man på Pjanic. Snacka om bredd och kvalitet i truppen då:

Iniesta/Rafinha-Rakitic/Pjanic/Xavi
Busquets/Mascherano
Barcelona Barclasico
2014-08-09 15:23
Medcial tests of Arsenal defender Vermaelen at Barcelona have ended. Deal will now be finalized, could be announced this afternoon. [md]
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 15:20
Freeyourmind Nej, tyvärr. Enda matchen dom antagligen kommer att spela innan säsongen drar igång är gampermatchen. Jag tycker att det är riktigt jävla dåligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-08-09 15:18
Kommer Messi, masken och Alves var med matchen idag???
Barcelona Zyzz
2014-08-09 15:14
Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Pique Bartra Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Rafinha Pedro.

Åhh jag vill se Rakitic spela....inte Sergi Roberto..................................
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 15:13
@Barcaholic:


Värvningarna håller jag med dig om.

Grejen är den att han inte låter roberto spela mer än någon annan, han låter alla spela lika mycket, ger alla en ärlig chans att visa upp sig. Tro mig jag själv är riktigt trött på särbehandlingen av katalanska spelare. Men eftersom det är försäsong så kan jag förstå att roberto får spela lite, hade varit en annan femma om han fick spela hela tiden när säsongen väl drar ihop sig.

Istället bör man undra varför Sandro Ramires får fortsätta försäsongen med a-laget och inte dongou som är 100 gånger bättre.
Barcelona Rambla~
2014-08-09 15:10
Vermaelen är skadad i detta nu sedan Vm. Inte så konstigt att de då först gör läkarundersökning. Det kan väl inte ens denna klubb ha missat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2014-08-09 15:10
@LeoMessi:Säger inte att han kommer vara ordinarie, och det är inte dagens startelva jag syftade på. Snackar mer om att hur envis han var med köpet av Mathieu, hur han godkänner att ledningen väljer Vermaelen m.m.
Förstår inte varför Roberto förtjänar få speltid, han är ju betydligt sämre än Halilovic redan nu trots att han är 4 år äldre. Dessutom har han knappast visat något på plan för att förtjäna få speltid.

Trött på särbehandlingar på katalanska spelarna...
Barcelona AndreD
2014-08-09 15:03
LeoMessi Klart han visste att han skulle vinna han fick ju domarhjälp varje jävla match samtidigt som vi hade domarna emot oss den säsongen. Hade domarna dömt rätt hade vi vunnit ligan med 11 poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-09 15:02
Blaugrana 91 I detta fall tar dem läkarundersökningen innan affären blir offentliggjord på grund av hans tidigare skadehistorik. Hittar dem något litet så kan dem blåsa av affären.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 15:00
@Barcaholic:


Åtminstone 5 av dom spelarna som är med i elvan kommer inte att vara ordinarie på något sätt. Så oroa dig inte, roberto förtjänar också få speltid. Han kan inte frysa ut honom helt och hållet.
Barcelona Rambla~
2014-08-09 15:00
Blaugrana91 Jag ska försöka förklara. Så bara för att man har pengar ska man fortsätta göra urusla affärer? En dålig affär är fortfarande en dålig affär. Dessutom, allt är bättre än förra sommaren. Då fick vi inte in någon förstärkning alls till försvaret. Det är därför lätt att säga att det ser bättre ut än tidigare. Problemet är bara att det hade kunnat vara så mycket bättre än så med kompetent folk i ledningen. Svara på en fråga. Behövde vi en mittback förra sommaren? Zubi hade även då Mathieu på sin fåniga inköpslista. Skillnaden då, han var ett år yngre, hade endast 1 år kvar på kontraktet och hans klausul var bara hälften av vad de nu betalade denna sommar. Marquinhos som de har snöat in sig på. Honom kunde de ha värvat förra sommaren för helt andra pengar innan PSG visade intresse. Det gällde bara att snabba sig på lite, komma till skott typ. Fast först ska det sk velas och funderas lite först. Det samma gäller Benatia. Tidigt denna sommar fanns chansen att hugga innan City blev intresserade då Benatia var missnöjd över sin situation. Med lite bättre scouting, ja eller den är väl obefintlig då Zubi och hans två clowner har haft samma lista under några säsonger, hade vi kunnat norpat till oss Laporte när hans klausul låg på 18m. När man förhandlar om Alexis med Arsenal, så tar en kompetent sportdirektör upp frågan om Vermaelen om han ändå redan finns på dennes lista. Vi kunde ha fått honom för kaffepengar. Hela tiden dyker det upp sådana här situationer eller tillfällen där de hade kunnat agera bra mycket bättre än vad de i slutändan gjort. Är det konstigt att man blir frustrerad? Först Song för 19m, fiasko, nu Vermaelen för 19m. Ser det lovande ut tycker du? Det är bara att hoppas att trenden någon gång vänder när det gäller värvningar från den klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-08-09 15:00
Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Pique Bartra Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Rafinha Pedro

Roberto petar Rakitic sen förra matchen :P
Barcelona Barcaholic
2014-08-09 14:58
@barcastuff: Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Pique Bartra Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Rafinha Pedro #fcblive Fan vad jag är trött på att se S.Roberto spela, låt Rakitic spela en halvlek för att sen låta Halilovic spela den andra. Fan trodde verkligen Enrique skulle vara succé i Barca men alla hans nuvarande val gör så jag tvekar stort på honom...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-09 14:52
[QUOTE=Blaugrana91]Vermaelen is at this moment undergoing medical tests at Barcelona. If he passes them, transfer announced today, presentation tomorrow [rac1] note: barcelona normally announce transfers before medical tests #fcblive Undra varför man gör så? [/QUOTE] Är han skadad eller "defekt" på något sätt så blåser nog Barcelona av affären.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:51
Vermaelen is at this moment undergoing medical tests at Barcelona. If he passes them, transfer announced today, presentation tomorrow [rac1]

note: barcelona normally announce transfers before medical tests #fcblive

Undra varför man gör så?
Barcelona DM1982
2014-08-09 14:47
[QUOTE=Vampíro]Yes han är en sopa i mina ögon. En klubb som har ambitioner att vara världens bästa och har behövt mittbackar av världsklass i fyra år ska inte värva honom som ersättare för sin kapten. Men du är säkert nöjd, snarare dina krav som är patetiska. Just saying. [/QUOTE] Jag är nöjd, fanns inte så mycket bättre tillgängligt ute. Det här är den verkliga världen, inte FM. Att kalla honom för sopa är ett mycket bra bevis för att du inte är speciellt kompetent, fotboll är nog inte något för dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:46
MD:s läsare tycks ändå vara ganska nöjda med en ev. värvning av Vermaelen.

59% säger att det är en bra värvning mot 41% som inte gillar värvningen.
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:34
Vampíro

Jag tycker du framstår som jävligt otrevlig i dina kommentarer, bara sista stycket i din senaste kommentarer är ett perfekt exempel på det...
Fullkomligt pinsam kommentar...

Du bidrar med dålig stämning här inne tycker jag, skärp dig!
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:31
Vampíro Vidare är både Mathieu och Vermalen bättre än Pique. Och en mittbackstrupp bestående av Pique, Bartra, Mathieu och Vermalen är ganska bra. Sen har man Mascherano som kan spela både där och på mittfältet. Det är en klar förbättring jämfört med förra året. Men visst vi alla ville ju såklart hellre ha typ Benatia, Hummels eller Marquinhous. Men försök inse fakta. Dessa spelares klubbar vill INTE sälja. Jag menar vi bjuder €43M för Marq till PSG och dem säger ändå nej. Vad vill du att man ska göra? Bjuda mer? Med tanke på hur känsligt detta forum är för höga prislappar så tillåt mig att tveka... Roma säger att man inte tänker sälja och Benatia säger att han lovar att stanna. Samma sak säger Dortmund om Hummels, samma sak verkar Tottenham resonera kring Vertonghen. PSG säljer inte Thiago Silva, City säljer inte Kompany. Det är i princip dem som är absoluta världsklass och kan säkert tänka mig att alla hade velat representera Barca, men om deras klubbar inte tänker sälja, säg mig vad ska klubben göra? Spelarna verkar ju inte vilja sätta press och lämna på ett dåligt sätt heller.
Barcelona Vampíro
2014-08-09 14:29
[QUOTE=Blaugrana91]Vampíro Du är fruktansvärt otrevlig i dina kommentarer. Lägg ner för fan du skämmer ut hela forumet med dina ständigt otrevliga kommentarer. Hade jag fått bestämma hade du varit spärrad här minst en vecka så kunde du tänka igenom hur du beter dig.... [/QUOTE] Otrevlig, på vilket sätt då? Har aldrig betett mig illa mot någon såvida personen inte påbörjat pajkastningen. Snarare du som är överkänslig. Kan inte hjälpa om folk tar åt sig av andras åsikter inom fotbollen. Detta är ett forum inte gruppterapi för folk med lågt självförtroende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:21
Vampíro

Du är fruktansvärt otrevlig i dina kommentarer. Lägg ner för fan du skämmer ut hela forumet med dina ständigt otrevliga kommentarer.

Hade jag fått bestämma hade du varit spärrad här minst en vecka så kunde du tänka igenom hur du beter dig....
Barcelona Vampíro
2014-08-09 14:18
[QUOTE=DM1982]Mathieu sopa? Dina kunskaper inom denna sport är patetiskt dåliga. Just saying. [/QUOTE] Yes han är en sopa i mina ögon. En klubb som har ambitioner att vara världens bästa och har behövt mittbackar av världsklass i fyra år ska inte värva honom som ersättare för sin kapten. Men du är säkert nöjd, snarare dina krav som är patetiska. Just saying.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:18
Rambla~

Visst kan man ifrågasätta priserna för vissa spelare, men dessvärre är det bara att anpassa sig efter hur marknaden ser ut.
Och så länge vi har råd och inte riskerar att sätta klubben i någon ekonomisk risk så är det inte så farligt.
Barcelona Vampíro
2014-08-09 14:16
Rambla~ Ja inte nog med att de värvar två mediokra backar, båda är oerhört skadedrabbade också. Härligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-09 14:14
[QUOTE=Vampíro]Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28) will sign a four-year deal with an option for a further year at Barcelona. [daily express] Haha änmu en nolla ser ut att anlända. Räcker det inte att värva en sopa som Mathieu till backlinjen? [/QUOTE] Mathieu sopa? Dina kunskaper inom denna sport är patetiskt dåliga. Just saying.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-09 14:13
Vanpiro Vermaelen är nog nöjd. Minst 4 års betald rehab i soliga Barcelona är inte fy skam. Hur fan man kan erbjuda annat än högst ett 2-årskontrakt begriper jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-08-09 14:11
@TRD:
Bara för att han är den bästa backen, betyder det inte att han inte är en SOPA
Barcelona TRD
2014-08-09 14:08
@Vampíro:


Sopa som Mathieu? Han är vår just nu bästa back tillsammans med Alba. Vad gnäller du om?
Annons: