/spanien/barcelona/forum/5169.aspx/spanien/barcelona/forum/5169.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
7/6/2014 16:40
Petersays Jag har använder chrome men det har aldrig krånglat förut. Problemet började för ca en månad sen:/ Men som du säger så kan det vara något cp med min webbläsare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
7/6/2014 16:37
LeoMessi
Hade samma problem förut, men det var nog ett år sedan det hände senast. Testa byt browser och se om det hjälper? Isåfall får du ju iaf reda på var felet ligger.
Barcelona LeoMessi
7/6/2014 16:35
Petersays Jo, men jag glömmer att kopiera det jag har skrivit. Tycker inte att sidan ska vara så pass opålitlig att man måste kopiera det man har skrivit varje gång. Kanske jag som överreagerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
7/6/2014 16:33
@LeoMessi:

Ctrl+C innan du klickar på "Skicka"?
Barcelona Barclasico
7/6/2014 16:30
Barcelona and Deportivo hold talks on Isaac Cuenca. Deportivo midfielder Bicho (18) and B winger Dani Nieto could be part of deal. [ideal]
Barcelona LeoMessi
7/6/2014 16:27
den här sidan kan fan dra åt helvete, andra gången idag jag skriver ett inlägg som inte dyker upp på forumet! Den här sidan (skriver genom datorn) är för fan sämre än appen och det säger en hel del!
Barcelona B.BOSS
7/6/2014 16:25
Klubbens nya policy borde vara att ge endast de bästa talangerna chansen. Vad tjänar de på att ge Cuenca en kontrakt? Han lämnar gratis och vi får inte en slant.
Barcelona Ali G
7/6/2014 16:23
Arsenal have agreed a 40M fee with Barcelona for Alexis. Further talks in next 48 hours to convince the player to choose Arsenal. [goal]
Barcelona LeoMessi
7/6/2014 16:16
Något mer rykte om suarez? Själv vill man läsa rykten om mittbackar som inte är Mathieu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/6/2014 14:47
@Barclasico:


Jag hoppas att Adama och Munir får smaka på lite A-lag fotboll kommande säsong. Där har vi två diamanter....
oj, oj, oj, ooj, vad jag längtar att se dem.
Bara vi blir av med död kött som Tello, Cuenca, Affelay, Santos o.s.v.
Barcelona Rambla~
7/6/2014 14:46
@Barclasico:


Jag vet inte vad ni tycker men enligt mig så har Juve inte längre någon rätt att träffa Alexis representanter i och med sina oseriösa bud. Det finns klubbar som är beredda att betala minst den dubbla summan än vad de är villiga. De har liksom försatt sin chans vid det här laget och Barca borde säga åt dem att sluta upp med att trakassera deras spelare.
Barcelona DM1982
7/6/2014 14:28
.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
7/6/2014 14:25
Arsenal are in talks to sign Barcelona forward Alexis Sanchez (25). Barcelona are reportedly seeking a fee of at least 32M. [bbc]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
7/6/2014 14:25
Bayern midfielder Toni Kroos was offered to Barcelona earlier this summer, but they preferred to continue with signing Rakitic [esportiu md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
7/6/2014 14:24
Alexis Sanchez' agent will tomorrow meet with Juventus director Marotta in Milan, Italy, to discuss a possible transfer. [tuttosport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
7/6/2014 14:23
Almost 20 clubs have asked Barcelona about B winger Adama (18). All but 5 Liga teams, Everton, Southampton, Man United and Ajax. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
7/6/2014 14:23
Barcelona and the entourage of the player have denied reports about an upcoming 50M bid for PSG centre back Thiago Silva (29). [as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
7/6/2014 14:19
Folk hejar Costa Rica på grund av att de inte spelade med 10män utanför eget straffområde och hoppades på kontringar mot verkan Uruguay Italien eller England. Utan de vann matcherna rättvisa. Mot Holland kan man förstå att de försvarade mycket då en semifinal plats var på spel Grekland däremot klarade sig med sämsta minsta marginal i gruppspelet, med ett straffspark som var tveksamt mot Elfenbenskusten, de var dt enda laget som klarade sig vidare med minus mål dessutom Dessutom har Costa rica VMs skönaste tränare, Jose Pinto
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/6/2014 14:19
Nodlehs

Tack manen.

Synd att de enda spelarna som kunde hjälpa Messi är skadade.
Aguero och De Maria.

Barcelona Nodlehs
7/6/2014 13:59
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Världen skriker att ­Argentina är i kris, att pengarna är slut, att ­regeringen är ett luftslott.
Presidenten pekar på VM.
Här står en tyst grabb med nummer tio på ryggen, hans fötter säger att Argentina är bäst i världen.


Följ
Någonting har hänt.
Morgonen gryr, Argentina har slagit ­Nigeria och gått vidare i VM, och den uppmärksamme kan notera en förändring i Buenos Aires stadsbild.
Under natten har centrum tapetserats med affischer, två bekanta ansikten stirrar ner från väggarna:
Dios es Argentino. Y el pueblo es peronista!
Gud är argentinare. Och folket är peronister!
Den regeringslojala organisationen Frente Transversal använde Lionel Messi och Diego Maradona för att slå fast att den väg folket valt fortfarande står fast.
Hur skulle det kunna vara annorlunda nu när gud är argentinare och Argentina är vidare i VM?
Fler bilder. Ett par veckor före VM kablade det statliga oljebolaget YPF ut en reklamfilm där de kopplade Lionel Messis historia till bolagets. Båda lämnade Argentina för Spanien (YPF såldes till spanska Repsol 1998), båda har återbördats till det argentinska folkets famn (YPF åternationaliserades efter en diplomatisk kris 2012).
Filmen slutar med att den argentinska ­fanan vajar stolt över blomstrande oljefält och en lycklig, framgångsrik landslags-Messi:
”YPF – stolta över produkterna av vår jord”.
Fick kritik för att han inte sjöng
Jo, någonting har bevisligen hänt.
Leo Messi var länge spelaren som älskades av världen men möttes av frustrerade axelryckningar i sitt eget land. Leo Messi var spelaren som för bara tre år sedan fick svidande kritik för att han var den ende som inte sjöng nationalsången inför en match mot Albanien. Och Leo Messi var spelaren som efter förra VM förklarade att:
– Det sårade mig att komma hem och ­höra folk säga att jag inte kände något för landslagströjan. Sedan kom jag tillbaka till Barcelona och kände hur alla älskade mig.
Sommaren 2014 är han plötsligt ett med den argentinska jorden, och sönderkramad av den argentinska staten.
Någonting har hänt, och frågorna ger faktiskt sig själva.
Är det Lionel Messi som förändrats? Eller är det de andra?
Det spelar ingen roll hur skicklig präst du än är – du kommer aldrig att bli gud.
Lionel Messi har aldrig haft något annat val än att spela landslagsfotboll i Diego Maradonas skugga, och det är en väletablerad sanning att det varit en kamp han aldrig kunnat vinna.
Det finns en djupt rotad berättelse i Argentina, oavsett om det rör politik eller sport: Den om mannen av folket som leder landet till segern. Revolutionen, kampen, vinsten.
Maradona hade allt.
Messi har inget.
Maradona växte upp i farlig fattigdom, han bullrade och slogs och gjorde revolt och bar dem till VM-guld och seger mot ett England som de just förlorat ett krig mot.
Messi är för mycket medelklass, för mycket europé, han har aldrig spelat senior­fotboll i Argentina och aldrig vunnit något med landslaget.
Maradona? En molotovcocktail. Messi? Världens vackraste fjäril, fångad i en glasburk.
– Jag har aldrig slutat vara argentinare, har aldrig velat. Jag är stolt över att vara ­argentinare, även om jag flyttade. Jag har varit tydlig med det ända sedan jag var väldigt ung, förklarade han häromåret.
Då, 2012, hade han redan märkt att något börjat förändras. Att stora delar av hans folk faktiskt börjat se på honom med andra ögon.
– Du märker det på känslorna folk där har, på vad de säger i tv. Förut var det mycket kritik, allt var dåligt. Nu är det inte så längre. Det är bra, för var jag än kommit har jag alltid blivit väl mottagen, men i mitt eget land var det inte så.
Systemet formades efter honom
Är det Lionel Messi som förändrats? Eller är det de andra?
Båda delar.
När Alejandro Sabella tog över som förbundskapten bestämde han sig för att om han nu hade Messi i laget så var det inte mer än rätt att ge världens bäste spelare allt han behövde för att spela bäst i världen.
Systemet formades efter ­honom, den sociala dynamiken
i truppen formades efter honom, han fick kaptensbindeln och ideliga dunkar i ryggen.
Ett par månader efter att Messi pratat om förändringen i folks attityd mötte Argentina Brasilien inför 80?000 åskådare i New Jersey.
Neymar gjorde noll mål, Messi tre. Hans sista mål innebar 4–3 och seger, Messi firade med att springa ut till bänken och krama om Sabella.
– Neymar är kanske bäst i världen. Men Messi är från en annan planet, njöt Diego Maradona.
– Vi ska vara glada att han är argentinare, instämde förbundskaptenen.
Om frågan är ”var befinner sig Argentina sommaren 2014?” så finns det ett väldigt tacksamt svar:
– I kvartsfinal.
De andra svaren är ju tuffare att ta in.
De senaste tio åren har den argen­tinska medelklassen vuxit med 60 procent, men med ett år kvar till valet pekar alla pilar åt fel håll för presidenten Cristina Fernández Kirchner och hennes ­regering.
Sju av tio argentinare upplever att deras ekonomiska situation är sämre nu än för ett halvår sedan. Två av tre tycker att Kirchner gör ett dåligt jobb. Korruptionen är omfattande, Amado Boudou har precis blivit den förste sittande vicepresidenten i landets historia som åtalats för korruption. Inflationen skenar och förtroendet för peson slår i botten, vilket har fått sparare att ge sig ut på dollarjakt.
Att bankerna försökt stå emot, med världens högsta insättningsränta, har inte hindrat strömmarna. I fjol steg priset för en dollar på svarta marknaden till tio pesos.
Tio, alltså? Associationen blev vad den blev. Analytikerna började prata om ­”Messi-dollarn”.
En frispark som gjorde ont
Under den förra kraschen åkte ett argentinskt landslag till Japan och kom hem med en Anders Svensson-frispark i nacken. Frisparken gjorde ont, följderna av krisen ser vi nu.
Den gången ställde Argentina in betalningar till internationella långivare. Många av dem har accepterat att förhandla om sina fordringar, men andra tog staten till domstol i USA och vann.
Argentina skulle plötsligt betala tillbaka 1,3 miljarder dollar, pengar som inte finns.
Kirchner kallade fordringsägarna för ­”gamar”, hon hetsade till motstånd och såg till att överklaga domen.
Den 15 juni avgjorde Leo Messi VM-premiären mot Bosnien-Hercegovina. Dagen efter avslog USA:s högsta domstol Argentinas överklagan.
I de flesta länder vore det förmätet att dra linjer mellan en regerings kamp för över­levnad och en fotbollsspelares dribblingar på fotbollsplanen.
I Argentinas fall går det faktiskt inte att ­låta bli.
Fotbollsspelare brukar vara försiktiga med att blanda
Barcelona El Conejito
7/6/2014 13:53
-----------------------------Bravo----------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
--------------Hummels---------Pique----------Alba------------
-----------------------------------------------------------------------
Alves----------------------------------------------------------------
-----------------------------Busquets-----------------------------
-----------------------------------------------------------------------
----------------Rakitic----------------------Iniesta--------------
-----------------------------------------------------------------------
--------------------------------Messi-------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
-------------------Suarez---------------Neymar-----------------


DRÖM!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
7/6/2014 13:40
Någon som har Aftonbladet plus???

Bank: Messis fötter säger att Argentina är bäst i världen
Argentina är på väg mot en krasch – då vänder sig hela landet mot en grabb med nummer 10 på ryggen
RIO DE JANEIRO. Världen skriker att ­Argentina är i kris, att pengarna är slut, att ­regeringen är ett luftslott. Presidenten pekar på VM. Här står en tyst grabb med nummer tio på ryggen, hans fötter säger att Argentina är bäst i…
Barcelona Blaugrana91
7/6/2014 13:33
[QUOTE=Diar Shekha]@Zizouology: Exclusive from Agência News that FIFA will reduce Luis Suárez' ban. Their information is that the reduced ban is for 5 matches and 1 month. [/QUOTE] Hade varit otroligt bra, men om det stämmer kommer vi få höra att Barca mutat Fifa....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
7/6/2014 13:26
PSG verkar köpa Abate. Alves lär alltså bli kvar?
Barcelona Nemesis 10
7/6/2014 13:23
@Capilito:


Sorry my bad tänkte inte på honom var nyvaken, ;p
Edit:


-----------------------------Ter Stegen---------------------------
-----------------------------------------------------------------------
--------------Marquinhos---------Pique----------Alba---
-----------------------------------------------------------------------
Cuadrado----------------------------------------------------------
-----------------------------Busquets-----------------------------
-----------------------------------------------------------------------
----------------Rakitic----------------------Iniesta--------------
-----------------------------------------------------------------------
--------------------------------Messi-------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
-------------------Suarez---------------Neymar-----------------Barcelona LeoMessi
7/6/2014 13:20
Buga för Messi

Det är mycket möjligt att det handlar om avundsjuka osv. Det kan även vara så att dom förväntar sig en mer "vågad" fotboll av grekland. Men å andra sidan så har jag inte hört andra klaga på hollands tråkiga skitspel där dom har varenda marginal på sin sida. Då är Van Gaal ett taktiskt geni som spelar så.

Enda fantastiska matchen jag har har sett holland spela i år var mot spanien. Och det var faktiskt i en halvlek bara. Spanien kunde definitivt ha lett matchen med 3-0 innan Holland kvitterade.
Barcelona LeoMessi
7/6/2014 13:17
Almost 20 clubs have asked Barcelona about B winger Adama (18). All but 5 Liga teams, Everton, Southampton, Man United and Ajax. [md]

Fan vad vi får hålla hårt i Adama, många tycks ha fått upp ögonen för honom. Om klubben släpper ännu en stor talang så exploderar jag.
Buga för Messi
7/6/2014 12:52
@LeoMessi:

Du har i grund och botten rätt i det du säger men när det handlar om oss (greker) är saker och ting faktiskt lite annorlunda. Folk och media o.s.v glädjs aldrig på fullt samma sätt med oss som med t.ex. Costa Rica eller liknande. Många hade istället klagat i vanlig ordning på att vi är tråkiga och dylikt istället för att hylla en eventuell laginsats. Jag vet inte vad det skulle kunna vara om det inte är avundsjuka.

Jag vet exempelvis inte hur många gånger i SVT:s sändning igår dem inför matchen nämnde hur Costa Rica slagit ut England och Italien ur gruppen, men i samma veva inte nämnde hur dem med minsta möjliga marginal lyckades vinna åttondelen mot oss efter straffar.

Det hade aldrig någonsin varit samma uppslutning med oss som det var med Costa Rica mot Holland för det finns ett visst "agg" sedan 10 år tillbaka och någon generell syn på att vi är tråk-grekland som rotat sig djupt hos folk. Avundsjuka är jag fullständigt övertygad om är en faktor till detta. Sen om det är medveten eller omedveten sådan låter jag vara osagt.
Barcelona Capilito
7/6/2014 12:32
@Nemesis 10:
Du petar alltså en av världens bästa vänsterback i förmån för Mathieu och Mangala..
Barcelona MabastB
7/6/2014 12:01
Runco (team doctor #BRA): "Neymar will have to recover for 40 to 45 days. We've been in touch with Barça, sent them all medical information" Lugn grabbar, han är tillbaka innan säsongen börjar
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: