/spanien/barcelona/forum/5142.aspx/spanien/barcelona/forum/5142.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-07-01 08:44
Blaugrana91 & Gabriel

Inte en chans att Barca bjuder några €80m för Suarez. Brittisk media är korkade och har väldigt dålig koll på hur spanska klubbar resonerar. Dessutom gillar de sensationsjournalistik. I dagsläget värderar Barca Suarez till ca 50m. Jag tror att de är beredda att gå upp till 60m. Skulle de inkludera en spelare, struntar de nästan i hur högt priset blir för de är ute efter att lägga så lite pengar som möjligt i första hand. Spelare de själva har är ju allt som oftast redan betalade (inte alla) och i vissa fall redan avskrivna.

Blaugrana91

Bara spel för galleriet och strunprat. Om nu LE får värva vilken spelare han önskar, varför rapporteras det om spelare som Nolito och Mathieu då? Varför löser de inte Laportes klausul innan den höjdes? Varför är Mangala för dyr för dem? Du ser ju, bara snack och liten verkstad.

Gabriel

För att först jaga Koke som några stalkers, till att sen istället försöka värva Özil? Hm, två helt skilda spelartyper. Hur kommer det sig att de istället inte letar efter en liknande spelare som Koke? Var finns den röda tråden? Ytterligare ett bevis på att den här ledningen inte har någon vidare planering och inte har en susning om vad de sysslar med. Jag menar, har man insett att det är en spelartyp som Koke är den som behövs på mittfältet, så går man väl inte efter Özil när det misslyckas. Vad fan har Özil för likheter med Koke?

Nej, bara ute efter att jaga popularitetsröster hos fansen och ingenting annat.
Barcelona Gabriel
2014-07-01 04:41
Den där äckliga "Beko" loggan gör tröjan, som annars är skit snygg, något otroligt ful. Kan inte sluta glo på den. Och allt för bara 10M€? Herregud vad billiga vi har blivit. Är vi verkligen i en sådan dålig ekonomisk sits att vi måste tacka ja till 10M€ för att slyna till oss på det sättet? Hade funderat starkt på att köpa en tröja till nästa säsong, det kommer inte att hända nu. Spyr på vad Junta Rosell har gjort med klubben jag älskar. Ungefär som att en vanlig fritidsmålare med en hobby för konst fick lov att måla på Mona Lisa efter den blivit klar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-01 04:34
After they ruled out signing Koke, Barcelona considered for a while to try to sign Arsenal's Ozil, but now focus is on Luis Suarez. [sport] Ja, för all del, gå för den sämre och dyrare tysken istället för den billigare och bättre. Ett stort nej till Özil. Otroligt överskattad och förbaskat ojämn. Är trött på misslyckade värvningar från Arsenal!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-07-01 03:08

Yaya är världens bästa mittfältare, vill lämna City och vill spela i Barca igen. Är han 30? So what? Han orkar spela minst 3 år till, ge Iniesta, Rakitic och Busquets alla en konkurrens, för han är världsklass i alla 3 rollerna. Om nån är värdig Xavis plats så är det Yaya.
Barcelona Gabriel
2014-07-01 02:32
Rambla Har inte orkat kolla upp ifall det stämmer men jag hörde att Mats missade matchen pga sjuk/förkylning. För övrigt är det helt vansinne ifall de senaste rapporterna kring Luis Suarez stämmer. Må hända att han är en spelare av yppersta världsklass men några 80M€ är inte värt att lägga på honom, inte för oss, även om han kanske är värd det sett till hans marknadsvärde (iaf innan Chellini händelsen). Nej, aldrig på långa vägar. Hoppas verkligen inte att det där stämmer. Varför kan dem inte bara köpa 2 riktigt bra mittbackar för de pengarna istället. Är det inte lika flashigt som ett affischnamn av Suarez eller? Yeez!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-01 01:52
Engelsk media rapporterar att Barcelona kommer erbjuda Liverpool ett megabud på 80 Miljoner Pund för Suarez... Vansinnigt om det stämmer!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krojf
2014-07-01 01:50
Inte lätt att hålla sig på mattan som "gräsänkling", så bänken får väl vänta. Heroisk insats av fastande algerier, som bokstavligen gick på knäna i slutet av matchen. Men för troende och utövande muslimer är religionen tydligen viktigare än att vinna åttondelsfinaler i fotboll. Och det hedrar ju dom på sitt sätt. När allt kommer omkring är det ju inte konstigare än att en fast övertygad vegetarian och fanatisk Vasaloppsåkare, skulle vägra att äta innan start om inget annat än grisröv eller grodlår stod på menyn p g a någon grov miss. Då är det allvarligare att det finns föräldrar i Jehovas vittnen, som vägrar ge sin välsignelse till en direkt livsnövändig blodtanfusion på sitt barn, i tron att det är en oförlåtlig synd i guds ögon. Själv ska jag nu be min aftonbön för att Argentina vinner i morron. Är jag troende? Javisst fan tror jag dom tar sig vidare till kvartsfinal. Fattas bara...
Barcelona Blaugrana91
2014-07-01 01:47
Barcas ekonomiska direktör Javier Faus sa idag på PK att klubben kan värva vilken spelare Enrique än önskar, alltså finns det i princip obegränsade resurser för honom och Zubi (jösses) att använda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-01 01:27
Det här VM:et är så jäkla bra. Det är ganska intressant att varken Brasilien, Argentina, Holland eller Tyskland imponerar, dessa fyra är ju på förhand toppfavoriterna av dem som är kvar, men som sagt hittills har ingen sett ut som en vinnare tycker jag. Tycker Colombia har imponerat mest hittills, men frågan är hur dem agerar när dem får möta t.ex Brasilien. Jag tror ändå fortfarande på en drömfinal mellan Brasilien och Argentina.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-07-01 01:11
"Messi is the best in the world. What he does nobody else can do and luckily he's ours."

- Ángel Di María

[marca]

Bona nit! ;)
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-01 00:45
@Rambla~:


Rapporterades innan matchen att han var sjuk.
Barcelona Rambla~
2014-07-01 00:44
Ah, Hummels saknades ju, det tänkte jag inte på. Det märktes minsann i mittförsvaret. Är han skadad?
Barcelona Barcadinho.
2014-07-01 00:44
Kul att de små fotbolls nationerna presterar så bra fotboll, riktigt bra fotboll. En positiv upplevelse för oss jämfört med t ex Cl där skillnaderna är så himla stora.
Och skönt att äntligen en match avgörs med spel och inte med domar drastiska beslut. Kodos för Algeriet för den här matchen.
Barcelona Rambla~
2014-07-01 00:40
@KarmaIsAKaranka:


Ja det är väl klart att det är genomtänkt av Adidas och att de säkert jublar när de får visa upp en tröja i en av Nikes högborg. Tycker bara det är märkligt att de som organiserar det inom klubben lät det ske. De kan ju inte ha tänkt till och Nike lär ju vara så där glada. Personligen byr jag mig inte det minsta.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-01 00:39
Hittade ett väldigt bra klipp där man får se mycket mer av Rakitic passningsskicklighet och spelförståelse, jag vet att många är skeptiska till youtube klipps men det finns inte många av Rakitic där man får se hans passningar. Jag tror verkligen på att han kan bli en lyckad värvning för han har definitivt talangen att lyckas i våran klubb!!
Barcelona Rambla~
2014-07-01 00:36
@Gabriel:


Du, de gav 42m, i PUND. Det är en bra bit mer än 40m euro.
Barcelona Rambla~
2014-07-01 00:34
Tyskarna är ju egentligen ett bättre lag. Troligtvis platsar inte en spelare från Algeriet i det tyska. Trots det bjuder de upp till en härlig kamp och visar att med laganda och hårt jobb så kommer man långt. Om vi är helt ärliga, så har Tyskland en hel del tur i denna match där det studsade rätt ett flertal gånger. Neuer var på vippen att komma för sent i några utrusningar. Nej fan, lite synd om Algeriet men som vanligt så måste de som är underdog sätta sina chanser, man måste vara effektiv när man möter en maskin som Tyskland.

Tyskarna imponerar inte på mig. Stabbigt mittförsvar har de också. De vinner då inte det här mästerskapet.
Barcelona Peshmerge - AS9
2014-07-01 00:34
Algeriet förtjäna bättre. Hoppas Frankrike krossar Tyskarna & Messi krossar Holländarna i semifinalen.
Barcelona neymar JR
2014-07-01 00:30
Vilken match!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-01 00:29
Tråkigt slut på en bra match. Hade gärna sett tyska laget få respass - särskilt när en seger för Algeriet hade varit välförtjänt.
Barcelona LeoMessi
2014-07-01 00:29
@DM1982:


Hade jag varit tränare så hade jag inte låtit dom fasta under matchdag. Visst man ska respektera religion men det finns även undantag då det är okej att inte fasta en dag. Speciellt när det är en riktigt viktig match, då vill jag inte ha en massa trötta spelare som inte orkar springa för dom inte har ätit eller druckit under hela dagen.

Dom får fasta när det inte är matchdagar.
Barcelona Vampíro
2014-07-01 00:28
Jävla Özil, han har vart sämst i 119 minuter. Applåder till Algeriet som gör en mycket fin turnering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-07-01 00:25
16 av 23 algeriska spelare fastar tydligen, känns väldigt onödigt. De ser ju även helt färdiga ut många av dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-01 00:21
Arsenal köpte Özil för 40M€, dem kan fan glömma Sanchez för 40 som är en bättre spelare. Dessutom är Özil en humörspelare som är allt annat än pålitlig. Sanchez är värd mer!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-01 00:18
Tror inte att det är så att Messi vill att dom bara ska hjälpa honom och inte göra mål. Men ser att väldigt många gånger så är han osjälvisk och försöker spela fram sina anfallskollegor och han lider mer av årets spelsätt än man tror. När sanchez/pedro och Neymar slickar kanten så har han ingen han kan vägga med. Tror helt ärligt att sättet vi spelade på efter nyår missgynnade alla våra anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona One_LionelMessi
2014-07-01 00:18
visar mer och mer att Suarez kommer till oss, Barca krävde en ursäkt från Suarez.. och nu har han bett om ursäkt om situationen!!
Barcelona Vampíro
2014-07-01 00:15
Det är det jag också hoppas på, främst att man ger Messi en ny roll på planen. Tror inte längre att det är optimalt att bygga allt i offensiven kring honom. Speciellt nu när vi har en så pass duktig spelare som Neymar i laget. Barça var som bäst när vi hade tre farliga anfallare som under 05/06, 08/09 och 10/11. Nu har vi byggt laget så endast en av tre forwards kommer till sin rätt, de andra två är där för att hjälpa honom. Så är känslan i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-01 00:11
Vampiro Problemet med Messis "lathet" är att det har varit direktiv från tränaren att han inte ska springa i defensiven för mycket. Skulle han springa lika mycket som pedro och sanchez så skulle han vara skadad betydligt oftare och då hade vi utnyttjat honom i färre matcher. Visst den här säsongen har han sprungit mindre än han brukar men då är det för det inte har varit någon som har varit på honom. Iniesta tog det 4 månader innan han hittade formen. Neymar, sanchez och Pedro kan inte göra mål på messis genomskärare eftersom det vilar en förbannelse över dom. Som sagt, det var inte bara Messi som sprang lite, alla förutom sanchez och pedro blev extremt lata efter nyår. Tro fan på att Messi får springa mer om vi har en tränare som har lite kulor och vågar kräva det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-01 00:05
Varför skulle jag vilja att man säljer världens absolut bästa spelare? Att han blivit lat och alldeles för bekväm i sin roll på planen är en annan historia. Det är mer det jag syftar på. Ser hans position som ett stort problem för Barcelona just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Videxis
2014-07-01 00:04
Har för mig att även Cristina poserade med Nike när han var klar för real
Annons: