/spanien/barcelona/forum/5138.aspx/spanien/barcelona/forum/5138.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2014-06-11 14:09
När ska folk förstå att summorna som det talas om i media varierar beroende på tidning och från dag till dag.
Dyrare än ter Stegen m.m.
Låt det ske och vänta på att det blir officiellt.
Mathieus pris varierar sjukt mycket från dag till dag med.
SoM_Un
2014-06-11 14:07
Blaugrana són els colors!

syftar på eran...vi går väl mot en ny era? dom som ska värvas är ju nya barca. gudomliga styrelsen lovade ju stora förändringar=)
Barcelona Barieta
2014-06-11 14:06
Atletico centre back Miranda (29) has offers from Barcelona and Man United. He has asked his club to accept a bid from those clubs. [marca]

Hade varit fint om Marquinhos och Miranda värvats som mittbackar!
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-06-11 14:03
Som un Jag hoppas att du drev med ditt senaste inlägg för du vet väl om att Puyol och Valdes inte spelar i laget längre?
Postat via SvenskaFans-appen
SoM_Un
2014-06-11 14:02
Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito

så jävla sant...kanske inte ledningen men SPIKAT zubi man kan inte vara så horribel
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-11 13:47
Den här ledningen jobbar åt real madrid. Dem vill bara förstöra Barca känns det som. vafan är det för spelare som kopplas med oss?
SoM_Un
2014-06-11 13:43
sorry dubbel... btw jag ällllskar luis enrique.... men fan dag för dag så känner jag mer o mer att det är fel val...ärligt vad är det för spelare??? o hur dumma kan dom vara... BRAVOOOO???? att lägga mer pengar på han är stegen? jag tror inte att LE vet vem stegen är om jag ska vara ärlig
SoM_Un
2014-06-11 13:42
jag hoppas att det är zubi och inte LE som kräver bravo...för om det är den sistnämnde så är det knas. bravo som första målis... hoopppas at det är zubi för då kmr bravo få nöta bänk..

valdes - bravo
alves- montoya
cesc- rakitci (jämnt dock enligt mig)
puyol - mathieu

ni ser bröder vilken ljus framtid vi går emot...vi har blivit värre än arsenal o på väg att bli milan

SoM_Un
2014-06-11 13:42
jag hoppas att det är zubi och inte LE som kräver bravo...för om det är den sistnämnde så är det knas. bravo som första målis... hoopppas at det är zubi för då kmr bravo få nöta bänk..

valdes - bravo
alves- montoya
cesc- rakitci (jämnt dock enligt mig)
puyol - mathieu

ni ser bröder vilken ljus framtid vi går emot...vi har blivit värre än arsenal o på väg att bli milan

Barcelona Rambla~
2014-06-11 13:34
@Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito:


Troligtvis så har Zubi en golfrunda sen tidigare planerad under förmiddagen, så de tvingas vänta till i kväll för att skriva på och göra värvningen officiell. :D
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-11 13:30
Något nytt om Rakitic? har han blivit klar än, väntar ivrigt..har inte hittat nåt nytt om det.
Barcelona petersays
2014-06-11 13:30
@Rambla~:

Jag har inte sett Marquez spela en minut denna säsong, men har läst att han ska ha varit RIKTIGT bra säsongen igenom. Känns väl nästan givet att det är just Marquez och Moreno som bildar mittlås i VM. Dock så kör väl Mexico fembackslinje..så hur det ser ut på planen..ja..det får vi se..
Barcelona Rambla~
2014-06-11 13:29
@Cule4life:


Nja, snarare €70m va? Fast jag håller med petersays här. Värva båda hade varit lite väl riskfyllt med tanke på deras unga ålder och pressen att spela i Barca. Värva en, och ta in en lite äldre rutinerad, som tex Moreno.
Barcelona Rambla~
2014-06-11 13:26
@papillon:


Ja men, lämnade gjorde han så fort han blev skadad. Det var ju korsbandet. Det var ju knappast så att han kunde vara med på träningar eller sitta på bänken. Han satt ju på läktaren i bästa fall. Först blev han opererad, efter det väntar ju en svår period på några veckor. Du kan inte förvänta dig att han ska sitta och hänga med grabbarna då hoppande runt på sina kryckor. Det var ju en svår situation när alla visste att hans kontrakt gick ut.
Barcelona petersays
2014-06-11 13:25
@Cule4life:
Det hade, enligt mig, varit alldeles för våghalsigt att värva dem båda. Marquinhos, i don't know.. Nån av dom + en riktigt rutinerad back som Moreno - då snackar vi. Ser de båda som dyra talanger, men fortfarande talanger. Laporte har en säsong som startspelare. Marquinhos i princip ingen hel säsong som startspelare. Bättre då att satsa på en dyr och en "billig" talang. Ex Balanta.
Barcelona Rambla~
2014-06-11 13:23
@petersays:


Tja, även han har ju en klausul om de vägrar. Jag hade hellre tagit honom än Mathieu, så mycket kan jag säga.

Han är väl med i Mexikos Vm-lag? Kan du fatta att vi kommer att få se Rafa Marquez i ännu ett Vm vid 35-års ålder. Det komemer bli magiskt! Även gamle Salcido är kvar. :)
Barcelona papillon
2014-06-11 13:22
Rambla:

Han lämnade väl laget innan sista matchen mot Atletico?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Cule4life
2014-06-11 13:18
Laporte och Marquinhos hade kostat Barca ca 80 milj euro.
Barcelona petersays
2014-06-11 13:17
@Rambla~:

Varje gång vi snackar mittbackar måste jag lägga till Moreno. Lämnar med 100% säkerhet Espanyol. Kostnad ca €10M. United, Inter och Tottenham nämns om troliga adresser efter VM.

Dock, chansen att Espanyol vill sälja just till oss..nja..
Barcelona Rambla~
2014-06-11 13:17
Barto informerar om en vinst på €30m i det senaste bokslutet. Han säger att nu är Barcelona ekonomiskt välidigt starka.

Bartomeu säger också att hans och ledningens intention är att sitta kvar på sina poster mandatperioden ut, alltså till 2016.

Hm, man kan ju bara spekulera i hur stor vinsten hade kunnat bli om bara Zubi gjorde sitt jobb på ett smidigare sätt, tex undvika att värva reservmålvakter som kostar uppåt €14m.
Barcelona Rambla~
2014-06-11 13:09
@papillon:


Lämnade och lämnade, han blev ju allavarligt skadad. Annars hade han ju spelat färdigt hela säsongen. Nu var du lite hård mot Victor. :P
Barcelona Rambla~
2014-06-11 13:08
Anledningen till att jag tog upp Laporte är att de snackar om honom i senaste Sillypodden Aftonbladet. Där de har en scouting-rapport om just Laporte. Där är de fan helt lyriska över honom och jag ryktes med lite. :D Fast vadå, jag höll ju med i det mesta de sa om honom. Hade glömt bort att han även kan spela vänsterback. Då hade vi tom kunnat sälja av Adriano (även om jag inte har några problem med att han stannar) där flera klubbar i Italien, bl.a Roma och Juventus är intresserade.

En annan sak som slog mig. Chelsea vill ha Cesc. Det var inget snille inom ledningen som gjorde kopplingen Courtois mot Cesc tidigare? Nu har vi ju MAtS och jag är lika glad över det, men det bör nämnas. För att inte tala om David Luiz? Inte för att jag var så sugen på honom, men vi vet ju att ledningen och Zubi har jagat honom tidigare. Varför kan de inte tänka ett steg längre när de jagar spelare, och de själva har spelare som dessa klubbar är intresserade av?
Barcelona papillon
2014-06-11 13:04
Rambla:

Valdes? Han kan få hjälp med rehabilitering under den perioden men ingen lön om jag fick bestämma. Han ville gå för längesen, lämnade sina lagkamrater innan säsongen var slut och nu står han där med "svansen mellan benen", hejdå säger jag bara!!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2014-06-11 12:51
Inga klara mittbackar så långt ögat når. Doria och Balanta, är båda billigare än vad Claudio Bravo till slut kostar.

Bra jobbat Zubi!
Barcelona Barca Barca
2014-06-11 12:51
@Rambla~:


Tyckte det var redan ett misstag när PSG nu vägrar att sälja Marquinhos. Känns som att ledningen har lagt för mycket krut på andra målisen och även Rakitic nu ett bra tag men kan förstå det med tanke på att man vill ha klart båda innan VM premiären speciellt Rakitic. Tror att Rakitic affären offentliggörs idag och Bravo får vi vänta med tills efter VM slutspelet. Fördelen med Marquinhos är att han inte spelar VM då kan ledningen i lugn o ro försöka ro hamn den affären dock snackas det ju om Dani Alves in i dealen och då måste vi vänta in honom vilket betyder efter VM det med. Men jag håller med dig, vi borde fan köpt ut Laporte från klausulen dock är problemet att man måste skatta enormt mycket när man köper ut en spelare ur klausulen vilket kanske hade hamnat nånstans på 40€ miljoner tror jag. Men som sagt, Laporte och Marquinhos som nyförvärd i backlinjen hade räddat mycket. Tyvärr så läggs dom extra miljonerna på en dyr "andra" målvakt.
Barcelona Romario11
2014-06-11 12:35
@Kith.:


Tack för att du lär oss så mycket!
Barcelona Rambla~
2014-06-11 12:27
@socccerfan1:


En mycket trovärdig källa, oftast ska tilläggas. När de påstår att en spelare är klar för en klubb, brukar det nästan alltid stämma. Fast när de skriver att Reus kommer att gå till Barca nästa sommar är det ren spekulation från dem. Jag tror aldrig att Barca och Dortmund redan nu skulle vara överens om att Reus värvas nästa sommar.
Barcelona Rambla~
2014-06-11 12:23
Jag börjar fundera på om vi trots allt gjorde ett misstag som inte löste Laportes klausul innan den höjdes. Han ville ju Barca kändes det som, hade tom Puyol som någon slags idol. Nu kom han ju inte med i Frankrikes Vm-trupp trots att han varit bra mycket bättre än Varane denna säsong. Framför allt har han fått mycket mer speltid än Varane.

I Laporte hade vi fått en mittback som håller i mer än 10 år till från nu. Killen är så spelintelligent för att vara så ung. Bra på att dribbla, klockrena brytningar, har ett bra passningsspel och kan driva boll ut från försvarszon med god kontroll.

Visst är 36m sjuka pengar men vi är fan piskade att värva en bra mittback och då kommer det att kosta. Jag är fan inte nöjd med enbart en korttidslösning som Mathieu, som även han är för dyr sett till vad man får anser jag.
Barcelona socccerfan1
2014-06-11 12:10
Enligt bild kommer reus nästa år.. Kan man lita på den tidningen? Har för mig att det är en av de mer pålitliga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-11 12:04
Välkommen Rakitic! Ännu en spelare som väljer Barca över Madrid. Längtar till nästa säsong om Marquinhos blir klar. Annars kan Barca vänta tills efter mästerskapet och kolla på hur Mangala spelar! Om han klarar av den tuffa nivån utanför Portugal så är han en kandidat om PSG inte vill sälja Marquinhos. Personligen hade Mangala varit mitt första alternativ i Barca. En riktig Best som hade gjort livet tufft för motståndarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: