/spanien/barcelona/forum/5125.aspx/spanien/barcelona/forum/5125.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-06-12 12:47
@LeoMessi:


Nej, Barca har inte sagt något om någon summa. Det enda officiella Barto sagt om Alexis är att han har kontrakt, att han stannar hos oss. Han hade en väldigt bra senaste säsong och han är väldigt viktig för oss. Alltså, han är inte till salu enligt Barto, officiellt alltså.

Summan €25m är något italiensk media har hittat på att Barca är nöjda med och de två i Barcelona, Sport och MD, har hakat på. Eller så var det tvärt om.
Barcelona Rambla~
2014-06-12 12:42
Sanllehi är visst en bra förhandlare. Det är knappast han som sen tar hand om hur ledningen vill lägga upp betalningen, vad man bestämmer ska ingå övergångpris och hur man sen skattar för det. Det är inte hans uppgift och därför inte hans ansvar eller fel. Däremot var det han som klarade av att i slutändan hålla Madrid borta från en värvning. En Perez som var beredd att lägga ungefär en halv gång till än vad Barca i slutändan fick betala. Alltså var Perez beredd att 1,5 gånger de pengar Neymar kostade. Sen att det är överpris hit och dit, Neymar har bara 1 år kvar på kontraktet och bla bla bla... Vad har det med saken att göra och vem bestämmer vad som är överpris eller inte? Det handlar om tillgång och efterfrågan, vad andra är beredda att betala för samma vara. En ekonomis grundlagar. Om inte det är en bedrift så vet jag inte vad är?
Barcelona koeman92
2014-06-12 12:38
Varför är en mandatperiod i Barça 6 år!? Varför kan vi inte ha 4 eller max 5 år, som normala människor?
Barcelona Davids3
2014-06-12 12:35
LeoMessi Jag tycker du överskattar medias förmåga att kunna fiska allt som sker i silly season lite grann. Vad Zubi funderar på, vem han har snackat i lur med senaste timmen osv. kan vi inte veta, men bara för det behöver vi inte utesluta någonting.
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 12:33
Gio Style

Deulofeu måste bli betydligt bättre på det defensiva. Han slarvade ganska mycket med det i Everton, väldigt många gånger så lämnades högerbacken helt ensam mot motståndaren.
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 12:29
Westinho Dom enda mittbackarna man har fått läsa om är Marq och Mathieu.. Känns inte som att dom har kollat på andra alternativ. Man läste aldrig något konkret om tex hummels eller Benatia. Det som skrämmer mig är att dom verkar så jäkla likgiltiga. Känns som att dom absolut inte har något emot om en ny mittback inte värvas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-06-12 12:27
@Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito:

Delofeu kan bli riktigt bra.
Om han börjar visa lite mer mognad och släpper bollen vid rätt tillfälle kan han komma att få mycket speltid.
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-12 12:21
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Så du tror inte Deulofeu kommer få lika mycket speltid som Rafinha? Hoppas Lucho ger han förtroendet. En av dem största talangerna i Europa helt klart
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-06-12 12:18
@LeoMessi:
Vadå bara två mittbackar som vi kollar på? Barca har säkert kollat på fler än 10 st mittbackar. Vi vet inte vad som sker bakom kulisserna.
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 11:48
Det är extremt illa att det bara är två mittbackar som vi kollar på. I år ska det värvas mittback, det finns inga jävla ursäkter!! Detta med att inte köpa mittback har fuckat upp mascherano totalt!! Han tvingas spela på en position som han inte föredrar och han får nästan all jävla skit när han misslyckas med positionsspelet eller när han förlorar en nickduell. Sen får han gå ut och ta ansvar i media för att vi kryssade/torskade pga honom. Tänker fan sluta klaga på honom när han tabbar sig, varje gång han tabbar sig så ska jag skylla på ledningen för att dom misslyckades med att värva en mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 11:41
Barcelonito-- Jag tror inte att sanllehi var ensam vid förhandlingsbordet. Rossell var ju jäkligt mån om att få Neymar till Barcelona och han var villig att betala vilket pris som helst. När det kommer till Zlatanaffären så har jag ingen aning om han var inblandad. Jag läste att han var en prestigevärvning som ledningen ville göra och att Pep inte egentligen hade önskat sig Zlatan. Men nu vet jag inte hur sant det är. Men om ledningen verkligen vill ha en spelare så vet vi att dom kan betala galna överpriser.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-12 11:40
Det enda rätta vi kan göra är att ge han fingret och byta fokus. Skitsamma att laporte har förnyat kontraktet köpa ut honom, han kommer bli billigare än marq ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-12 11:38
Barcelona's 5 pending signings: Mathieu, Marquinhos, Cuadrado, Koke, Marco Reus #fcblive [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-12 11:37
Han är en riktig slug man som är ekonomisk oberoende. Varför skulle han vilja sälja en världens största talanger som han köpt säsongen innan. Dem är medvetna om att Marq är Silvas arvtagare. Det hela kommer sluta med att dom får Alves för ett skit pris och vi står där med byxorna nere igen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 11:35
Och sen så håller jag med dig om att vi definitivt inte bör lägga ner allt för mycket tid på att förhandla med dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-12 11:34
Att Sanllehi "lyckades" med Neymar vet jag inte, man gav nästan 1 miljard och ännu mer straffböter på det. Köp som finansierades fel, med skattefusk mm. Så ska han göra affärer med en korrupt arab, i Brasilien och köpa en brasse... Hoppas fan att den nya ordföranden är smart nog att sköta detta rätt. Och betala ingens jävla pappa, vare sig det är Neymar eller nästa Maradona. För 1 miljard, där 30 gått rakt in i pappans ficka kunde vi köpt Vidal, Reus och en mittback redan förra året. Så det där med att Sanllehi bara gör bra affärer är kanske en myt. Var han blandad i Zlatanaffären? Han får spelare, men det betyder inte att det är bra affär varje gång.
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 11:30
Jag tror inte dom är speciellt sugna på att sitta och förhandla i flera timmar om dagen för att presidenten är uttråkad. Visserligen är han ett jävla as men vi alla vet ju att han fullständigt hatar när någon vill köpa spelare av honom och om vi får ett monsterbud på tex iniesta eller Messi så vet vi att vi antagligen bör backa.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-12 11:21
Psg presidenten leker med oss bara, han är uttråkad under sommaren. Och dom kommer aldrig sälja marq förrän vi betalar ett grovt överpris. Lika bra att släppa den drömmen för det kommer inte att ske. Och dom står bara med 3 mittbackar och ni tror på riktigt att dom kommer sälja sin talang. Dom drar ut på tiden och försvagar oss inför nästa års cl
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 11:13
Silva var en omöjlig affär från första början. Men det är inte marquinhos, han finns det en chans att värva faktiskt. Att han misslyckades med att värva Silva säger mig ingenting och om vi så betalat överpriser för spelare vi verkligen behöver så gör det ingenting. Orkar inte med ännu en säsong där jag inte känner mig trygg förrän vi leder med 3-0 och det bara är en halvlek kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-12 11:09
Sanhelli misslyckades dock med värva Silva, och vi håller på att göra om samma misstag. Dyrbar tid kommer försvinna
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-12 11:07
Vilka löjligt höga odds på Kroatien idag, 10,50x bara vid vinst. Resultat 1-2 38x pengarna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-12 11:06
Ska man lyssna på Juve så låter det som att sanchez vantrivs och att han verkligen vill spela för juve. Alla vet att sanchez största dröm är att lyckas i Barca! Han kan tänka sig att spela för juve endast om Barca inte vill ha kvar honom. Så juve har backat från cuadrado-affären som någon goodwill? Haha jo för juve är att ett jävla hot vid ett budkrig. Har Barca på något sätt gått ut officiellt och sagt sanchez pris är ynka 25 mille? Hatar att höra den summan för det är kaffepengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-06-12 11:02
@Gabriel

Man skickade även Sanhelli för att fixa Neymars övergång hehe.
Barcelona Gabriel
2014-06-12 10:56
Börjar irritera mig lite smått på Juventus alltså. Vad är det som är så svårt att förstå? Sanchez är inte till salu för mindre än 25M€. Det priset för Sanchez är för övrigt ett jävla kap, men ändå ska de håla på och snåla. Dem vill alltså inte inkludera varken Vidal eller Pogba i en möjlig affär med Sanchez, nähepp, ja men då kan ni betala 45M€ om ni vill ha honom i så fall - annars dra! Så, vi skickar alltså Sanhelli till Brasilien. Intressant. Var det inte han vi skickade för att slutföra både David Villa och Cesc Fabregas affärerna? Om han var inblandad i Fabregas affären är jag inte helt säker på, men vill minnas starkt att han var med i David Villas övergång. Har killen misslyckats med en endaste affär ens? Nu kanske man kan förvänta sig att saker kommer att hända. Fick lite mer hopp än innan nu när det är Sanhelli som ska försöka slutföra allt. Herregud vad härligt med VM ikväll, äntligen börjar det. Och jag behöver ett break från allt som har med silly season att göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-12 09:59
Jag trodde att det var Zubi Bomb som stod bakom revolutionen? "@barcastuff: Barcelona director Sanllehi will in coming days meet with PSG president in Sao Paulo, Brazil, to further discuss deal on Marquinhos. [sport]"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-12 09:57
barcastuff: Barcelona yesterday closed a 2-year sponsorship deal worth 6M with Chinese company Suning, a retail chain for electronic goods. [fcb rac1]"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-06-12 09:45
Tänk om Barca offentliggör Rakitic värvningen innan avspark ikväll.
Barcelona Rambla~
2014-06-12 08:56
Zubi är nog en trevlig person, alltid vänlig mot media trots korkade frågor osv. Jag gissar att han har väldigt bra social kompetens. Dessvärre räcker det inte bara med det i en så tuff värld som fotboll på den högsta nivån. Du blir uppkäkad av spelaragenter, andra klubbars presidenter och sportdirektörer, om du själv inte är ett tufft svin.
Neymar11
2014-06-12 08:39
Antar att han har en jävla massa skit på ledningen och är riktig kvick med att öppna käften hos median
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-12 08:35
@Neymar11:


Jo det kan man ju tycka. Istället så hotade han tidigare i våras med att avgå när hans två närmaste medarbetare, Albert Valentin och Narcis Julia, inte såg ut att få förnyade kontrakt när deras gick ut 30 juli nästa månad. Självklart vek sig ledningen och förnyade då dessa kontrakt, så att den oumbärlige Zubi skulle stanna kvar på sin post.
Annons: