/spanien/barcelona/forum/512.aspx/spanien/barcelona/forum/512.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2017-02-16 20:08
Mina klar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-02-16 19:21
@JUSSI BJÖRLING:
Går inte att skuldsätta honom för allt men han har slut på ideer den saken är glasklar, vågar inte ändra för mycket heller något Pep var väldigt modig på. Just nu är vi sönderlästa och han vet inte hur han ska ändra på detta, vi har svårt mot alla motstånd just nu vilket är jobbigt att bevittna. En av dem största kritiken från min sida är val av spelare, Gomes likt Paco är inte alls med i spelet dem är just nu alibi spelare där dem gör väldigt lite nytta, jag hade hellre sett Sergi.r med sin frenetiska energi lira på mittfältet tillsammans med Busq,Raki,Raffe och Iniesta där formen får avgöra. Sen håller jag med om att spelarna måste ta sitt ansvar dem med, men att ha en tränare som inte har mycket rätt gör inte saken bättre och jag har svårt att se att det blir bättre. Hoppas jag har fel men att mittfältet och försvaret är så osynkade där allt inte stämmer alls vinner man inga titlar med.
Barcelona papillon
2017-02-16 18:50
Katalano

Vad har dina inlägg med Barca att göra. Kom igen, höj dig.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Katalano
2017-02-16 18:48
@papillon:Ännu ett spydigt inlägg som inte har någonting med det jag skrev att göra. Kom igen nu...
Barcelona papillon
2017-02-16 18:24
Katalano

Hade jag skyllt allt på LE så hade du inte klagat på mitt inlägg utan istället gett mig en tumme upp.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona the cameroonians
2017-02-16 18:18
Bara en påminnelse; Det kommer florera en hel del transfer-rykten nu då det är så ledningen hanterar "krissituationer". Framförallt MD kommer vara den ledande median för denna PR-strategi. Det kommer lovas en ljusare framtid, men köp inte resonemanget rakt av. Det handlar inte bara om ett par nya spelare. Du kan liksom inte läka ett blödande hjärta med plåster, det krävs en transplantation. Bort med det onda, in med det friska. Typ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-16 18:06
Vad fan araberna värvar domare nu med, clattenburg ska döma därborta nu. Har man pengar styr man folk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-16 17:48
@papillon:


Många av dina inlägg är småpikar och spydiga kommentarer till andra skribenter. Detta inlägg ovan har dessutom ingenting att göra med Criffs inlägg som du svarar på. Man kan diskutera utan att försöka sänka varandra.
Barcelona papillon
2017-02-16 17:36
Criff

För att Napolis jättefina trianglar igår gav ju så mycket...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Soko
2017-02-16 17:35
Någon skyllde förlusten mot PSG på att våra spelare löpte mindre .
Vill bara säga att Bayern löpte 105 km medan Arsenal 115 km !!
Som ni förstår är inte allt i löpning.
Barcelona Reymar
2017-02-16 17:21
@S.Eto'o:

Fast nu bortser du från min poäng. Han köpte en del spelare men enbart en spelare förbättrade vår startelva och en spelare ska inte vara skillnaden mellan noll titlar och en trippel.
Barcelona II Barça II
2017-02-16 17:16
Fast med eller utan Suarez, världens bästa 9:a, är en enorm skillnad. Skulle absolut inte kalla det för samma trupp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 16:50
[QUOTE=Reymar]Ja visst är det sjukt att vi vann trippel med Lucho ännu sjukare är att den föregående tränare gick titellös med nästan samma spelartrupp. Eloge till spelarna? Snarare Eloge till tränaren. Bara pinsamt att se hur du vid varje tillfälle väljer att trycka ner Lucho. Bortskämd var ordet. [/QUOTE] Samma spelartrupp var det ja... Inköpet av Suarez och Messi på kanten var den stora skillnaden. Enligt Sport så har en nyckelspelare i truppen sagt till några lagkamrater att det var ett tag sen han njöt av att spela fotboll... Något säger mig att det är Busquets, en känsla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-02-16 16:36
Nästan samma spelartrupp, du skämtar va? Enrique handlade för dryga 2 miljarder hans första säsong. Suarez, Rakitic, Bravo, ter stegen, mathieu och vermaelen bara de är 2 miljarder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-16 16:26
@El Pistolero #9:

Ja visst är det sjukt att vi vann trippel med Lucho ännu sjukare är att den föregående tränare gick titellös med nästan samma spelartrupp. Eloge till spelarna? Snarare Eloge till tränaren. Bara pinsamt att se hur du vid varje tillfälle väljer att trycka ner Lucho. Bortskämd var ordet.

Barcelona Lion24
2017-02-16 16:21
@El Pistolero #9:Jag såg videon som El Pistolero länkade och jag rekommenderar alla att titta på den, för dom som inte har gjort det. Jag länkar den en gång till. Mycket cred till den som har gjort den videon, verkar mycket kunnig.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-02-16 15:55
@El_Jefe:

Glömde skriva det ja. Vi är sönderlästa nu ja. Det var därför jag bara hyllade första säsongen, och halva förra, eftersom det inte fungerar längre.
Barcelona LennyRomario
2017-02-16 15:48
Och där kom den, det jag tog upp igår;"sönderläst". Inte en enda kommentar om att Lucho är sönderläst, men Pep och Tito var minsann sönderlästa. Och när Spanien bara lyckades vinna tre mästerskap i rad, ja då är de också plötsligt sönderlästa. Analysen är ju såklart helt värdelös i det långa perspektivet, men kan vara intressant i det korta (över en match, under en halvlek). Framförallt så är det en lat analys. Vem tror på allvar att Pep, Tito och Del Bosque spelar alla matcher exakt likadant alltid? Det finns väl få som pillar så mycket från match till match som Pep. Det är trebackslinje, det är fyrbackslinje. I Barcelona var det ytterbackar som fyllde på längs kanterna. I Bayern var det ytterbackar som skulle kliva uppåt och inåt och bli centrala mittfältare. Redan i City har det varit tre och fyrabackslinje. Just nu är det en variant med Fernandinho som vänsterback, men som sedan tar klivet upp och blir mittfältare. Att Pep var sönderläst är i stort sett inte värt att kommentera, däremot är han ju själv tydlig med att han stannade en säsong för länge och spelarna inte längre orkade lyssna på honom under fjärde säsong. Det till trots så var det ju enbart otur, missad Messi straff och ett mirakel som gjorde att Barcelona åkte ur i semin mot Chelsea. Låter det som något som är sönderläst? Tito, sönderläst? Mer troligt är att hans cancer påverkade både honom själv och laget i större utsträckning än något sönderläst. Eller säg så här, varje gång Barcelona besegrade Mous buss så var det ingen som påstod att bussen var sönderläst. Lika lite var Barcelona sönderlästa. Ibland vinner man, ibland förlorar man. Men det är klart, om du som Lucho inte har mycket mer till plan är att ge MSN bollen så fort som möjligt kan du absolut inte bli sönderläst. Inte ens Lucho själv vet ju vad som ska hända. Riktigt svårlästa var ju Stoke för 5-6 år sedan. Långboll upp på forward och slåss om andra bollen. Vem fan kan läsa sönder om den långbollen ska gå fram, vem som ska vinna nickduellen, var bollen ska hamna i andra läget? Typ ingen. Många saker är överskattade inom fotbollen, men att vara svårläst ligger helt klart med i toppen och fajtas.
Barcelona El_Jefe
2017-02-16 15:43
JUSSI

Du nämner att vi var sönderlästa innan LE, men tycker du inte att vi är ännu mer sönderlästa nu då? Alla vet ju exakt hur vi kommer spela. Passningar snett inåt bakåt till Ter Stegen och sen försöka få den till Messi. Och att vi nu har ett mer svårläst spel, för vem tänker du då? Syftar du på våra egna spelare som själva inte verkar förstå hur vi ska spela så håller jag med dig.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 15:35
JUSSI Lucho införde ett spel som till största delen varit en plåga att se på som culé. Titlar hit o dit, jag värdesätter bra fotboll främst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-02-16 15:17
@El Pistolero #9:
Ja, och en Eloge till Lucho borde också vara på sin plats, eller? Han införde ett rakare spel, ett mer svårläst spel. De senaste säsongerna innan Lucho hade vi blivit sönderlästa och inte vunnit något av värde (förutom en ligatitel). Är det inte dags att ge Enrique den beröm han förtjänar? Jag vill inte att han stannar längre än den här säsongen. Men man måste kunna vara lite flexibel i sin kritik. Enrique är, som jag har påpekat ett par gånger, den mest framgångsrika Barcelona-tränaren genom tiderna statistik-mässigt. Jag vet att spelet har haltat den senaste säsongen och att laget har nått en platå som ser svår ut att bryta, men jag vill ändå tacka Lucho för den nödvändiga förändringen som behövdes. Nu behövs nytt blod, en ny tränare, ett nytt driv. Jag har tröttnat på Luis, men det betyder inte att jag skyller allt på honom, spelarna får ta sitt ansvar de också. Lucho kommer förmodligen inte stanna längre än till sommaren och det tackar jag för, jag vill att han ska lämna. Men din kritik verkar inte utgå från något konkret, utan varenda liten grej är hans fel. Allt är inte hans fel, och han förtjänar beröm för den första säsongen och första halvan av förra.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-02-16 15:17
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 15:17
[QUOTE=Bosketts]På pappret ja. Men på planen får endast en av dem spela. Resterande tre får sitta på bänken, lånas ut till harvande La Liga-gäng för att sedan säljas till tyska mittenlag för 5 miljoner euro. [/QUOTE] Inte om vi spelar med 3 backslinje ála Sampaoli. Sen kommer skador förekomma ofc. Bra bredd i framtiden med fyra väldigt talangfulla mittbackar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 15:14
Förstår inte varför Lucho inte bara avgår? Tydligt att spelarna inte tror på honom. Han verkar utbränd o väldigt ostabil, med bråk med reportrar... Gissar på att hans ego står i vägen. Han vill ha Copa Del Rey innan han sticker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-02-16 15:14
@El Pistolero #9:


På pappret ja. Men på planen får endast en av dem spela. Resterande tre får sitta på bänken, lånas ut till harvande La Liga-gäng för att sedan säljas till tyska mittenlag för 5 miljoner euro.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 15:06
"A quick look at some of Barcelona's problems against PSG" Sjukt att vi vunnit en trippel och en dubbel med den tränaren. Eloge till spelarna, wow!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 15:00
Yerry Mina sägs vara i princip klar enligt MD o Sport. Bueno, Marlon, Mina och Umtiti. Not bad at all eller hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2017-02-16 14:35
Det måste vara så oerhört demoraliserande att spela för B-laget idag. Oavsett hur bra du gör det mitt framför näsan på alla i klubben så tittar de åt alla andra håll. Stor jäkla eloge till spelarna som ändå klarar av att göra jobbet varje match med de förutsättningarna.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-16 14:30
Den ekvation vill jag även få in när det gäller thiago, vi har både Alena och Samper varför vilja värva tillbaka honom. Alena håller jag oerhört högt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-02-16 14:27
El Pistolero #9

Bara att instämma. Då ska vi alltså lägga ner 50-60 millar på en gammal La Masia-produkt när vi har en två år yngre kille i B-laget som övertygat match efter match.

Förstår inte varför man inte värvar/lånar en rutinerad högerback på runt 30 år, och låter denne spela fram tills Vidal kommer tillbaka. Sen låta Vidal och Palencia konkurrera.
Annons: