/spanien/barcelona/forum/5117.aspx/spanien/barcelona/forum/5117.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona SoM_Un
2014-08-27 17:36
Tyska Maskinen

vi är inte bäst längre vi måste vakna ur bubblan. utan messi så tar vi inte ens CL plats
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2014-08-27 17:34
Någon som vet hur man bifogar bilder i sina meddelanden? Från datorn alltså, inte länkar..
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-08-27 17:32
Asså varför gnäller ni så jävla mycket!!! Ni håller på ett av världens bästa lag, och har en sjukt grym trupp! Barca har det sjukaste anfallet och mittfältet är riktigt tekniskt och kreativt! Och om Mathieu är 30 år? Det är ju då försvarare är som bäst och han håller säkert tills Barca kan värva igen! Shit asså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-08-27 17:30
jag vill att klubben ska gå ut o berätta för oss vad målet för säsongen egentligen är. ingen jävla bullshit om att målet är att vi ska kamma hem alla titlar med den här tunna truppen...kan någon ba frysa ner mig o väcka mig 2016. jag kokar dag in o dag ut. HEELT JVÄLA SJUUUUUUUUUUKT
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2014-08-27 17:29
Barcelona TRD
2014-08-27 17:20
@koeman92:


Samma här, använder min 07/08 med Iniesta hela tiden.
Barcelona Vampíro
2014-08-27 17:10
Barcelona informed Cuadrado they won't sign him, because Alves decided to stay and Cuadrado wasn't really willing to play right back. [md] Jag ville aldrig se Cuadrado som högerback men varför är det alltid spelarens "fel" att Barça inte kunde värva honom? Sport och MD har nog aldrig rapporterat att klubben helt enkelt inte lyckades. För de jagade Cuadrado hela sommaren och han meddelade under sista veckan att han inte ville lira högerback? Nah, don't buy it
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-08-27 16:58
Nemesis

Jag kan erkänna själv att jag inte har köpt en Barça tröja sen Qatar Airways har satts i tröjan och inte heller tänker göra det. Dels pga att tröjan är mer eller mindre dränkt i sponsorer nu vilket bryter mot våra gamla fina traditioner som har varit en stor anledning till varför jag blev så dödskär i Barça som klubb och dels för att man även har tagit bort "tots unit fem força" loggan i insidan i tröjan samt "Més que un club" och istället ersatt de med Beko och Intel, vi har alltså mer sponsorer i tröjan än vad klubbar som Real, PSG och Chelsea mfl och nu är vi inte det minsta bättre eller mer unika än någon annan klubb. Vi kan lika gärna ta bort Unicef loggan från tröjan också nu när den ändå är nedsmutsad av alla sponsorer. Nu kommer vissa att hoppa på mig med argument som "du älskar tydligen inte klubben tillräckligt mycket" och "hur hade du tänkt dig att vi ska kunna investera alla värvningar utan alla sponsorer?". Här är då mina svar till er:

1. Helt rätt, jag gillar inte klubben FC Barcelona och har inte gjort det sen Cruyff blev sparkad, jag älskar FC Barcelona över allt annat som fotbollslag men som klubb (eftersom klubben är styrd av de människor som den är styrd av) ogillar jag Barcelona starkt och kommer att göra det tills dessa jubel åsnor försvinner från klubben.

2. Kanske hade vi inte längre haft råd med dyra värvningar om det inte vore för sponsorer, men hur vet vi det egentligen? Rosell ljög om att om vi inte inför Qatar foundation som sponsor så skulle vi inte ha råd att betala löner till spelare som Messi och Iniesta, vilket sen visade sig vara en lögn. Har man ljugit så många gånger som denna ledning har gjort så är det väldigt svårt att ta något av det de säger på allvar överhuvudtaget. Våran ekonomi har nog helt klart blivit bättre med sponsorerna, men att man ska ha behövt ljuga för att kunna få medlemmarna att gå med på att införa Qatar Foundation (som påstods vara en sk. "välgörenhetsorganisation") för att sen från ingenstans byta till ett flygbolag gör att jag fullständigt tappar respekten till dessa människor och tänker därför inte köpa klubbens tröjor som är fyllda med så mycket lögner.

Kalla mig trångsynt, men jag håller mig hellre till min tröja från säsongen 08/09, tröjan som representerar det riktiga FC Barcelona, och tills vi får en ny ledning och Qatar loggan är borta så tänker jag inte köpa en enda ny Barça tröja igen.
viccc
2014-08-27 16:55
Mycket positivt inför framtiden nu! Douglas klar och kommer att stanna med A-laget. S.Roberto förväntas skriva på sitt nya 5 årskontrakt i slutet av vecka, vi är bra rustade inför framtiden! :P
Barcelona Nemesis 10
2014-08-27 16:10
Coach Pep.

Tycker du alltså att man gör fel i att köpa en Barcelona tröja för att dom har Qatar Airways som sponsor på framsidan av tröjan?

Om du gör det så har du förmodligen också gjort mycket fel i ditt liv när du har köpt produkter från företag där du inte har en aning om hur deras produkter tillverkas och i vilka arbetsvillkor produkt tillverkarna får jobba i.
Barcelona Nesto
2014-08-27 16:08
Sen tror jag även att det mycket väl kan handla om den personliga kontakten.
Zubi och hans gäng ska försöka sälja Barca som varumärke. Försöka få ex. Benatia att välja Barcelona framför andra klubbar.
Här tror jag att det också kan brista.

Laporta med Txiki och gänget tror jag kom bätte överens med i stort sätt alla spelare. När de skulle förhandla så korkade de väl upp en champagne, åt fet middag, drog en hel del skämt osv.

I dagsläget så tror jag inte alls på samma kemi. Det är mer Barcelonas färger och spelare i klubben som är dragningskraften.
Barcelona SoM_Un
2014-08-27 16:01
FCB_Messi

sorry det var dåligt skrivet av mig. men jag syftade på att han som back känns bättre på högerkanten ser mer bekväm ut i löpningar o brytningar.
Barcelona Lion24
2014-08-27 15:56
Gabriel har 100% rätt i det han säger. En stor dragningskraft för en spelare är hur ''på'' du har varit på honom. Det är ingen hemlighet att den här ledningen har planerat väldigt dåligt. Våran ledning borde ha planerat och tom haft klart med vilka spelare man ville ha i februari-april, SPECIELLT mittbacksfrågan där det har varit uppenbara problem sen väldigt länge. Man borde redan då ha förhandlat med klubbar eftersom man vet mycket väl att ett VM väntar. Klubben kanske inte vill förhandla mitt i säsongen men du skickar signaler till spelaren och spelarens agent. Dessa signaler är väldigt viktiga för en spelare när denne sedan ska välja klubb. Det känns som om det inte finns någon som helst scoutningsverksamhet i den här klubben. För annars borde väl man ha gjort klart med Aurier för längesen. ''Men ''TÄNK OM Aurier ville till PSG''. Mycket möjligt men nu är Aurier på lån hos PSG, hos oss hade han fått en permanent deal och varje spelare vill ha en permanent deal där man vet vad som ska hända i sin karriär. I Benatias fall så borde ledningen bett Lucho att ringa Benatia på Luchos första dag där Lucho förmodligen skulle övertygat Benatia. Vid april så borde man ha varit på spelaren och gjort ett seriöst försök men jag kan tänka mig att så fort Romas president sa att spelaren kostar xx så drog sig Zubi ur eftersom han precis som några här inne tror på allt som sägs. Vem orkar förhandla liksom, eller hur Zubi? När det inte finns något annat att komma med så kommer ni med det ända som typ finns kvar: ''spelaren ville inte hit''.
Tiki-Taka
2014-08-27 15:48
Söndag 23:44, Bomben att Reus är klar för barcelona! Vilken dröm det hade varit :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-08-27 15:45
@Neymar11:


Tål du inte sarkasm månne? Gissar på att du köpt en Barca-tröja med Qatar-reklam och att du inte vill bli påmind om att du gjort fel.
Barcelona FCB_Messi
2014-08-27 15:42
Som_un Du menar väl tvärtom ? Adriano är bättre på vänstersidan än höger . Det är från vänsterpositionen hans flesta mål har kommit .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-27 15:41
Nytta*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-27 15:40
Nytta*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-27 15:40
Jisses att du lyckades få in Qatar i ämnet benatia är helt otroligt Vad tycker du om Adidas som är delägare i Bayern och drar utav småbarn i Asien/Indien? Synd att inte benatia tänkte på det....
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-08-27 15:35
@Barcelonistas:


Fast majoriteten av dagens fotbollsspelare är idioter. Varje spelare med vett och etikett hade valt Bayern före Barca i dagsläget. Hur som helst är det många faktorer som avgör när en spelare ska byta klubb, och det finns många goda anledningar för Benatia att välja bort Barca:

1. Spelmodellen. Barca-modellen är extrem för de flesta mittbackar (särskilt de utanför La Liga). Detta är dock inte särskilt troligt då han gick till Bayern som har ett liknande system.

2. Konkurrensen. Tror knappast Benatia vill riskera att bli petad av sopan Pique bara för att han är katalan.

3. Lönen. Benatia vet att han skulle vara Barcas bästa försvarare, men ändå tjäna mindre än Pique.

4. Tränaren. Spelaren måste känna att han litar på tränaren, och tvärtom. Benatia kanske var osäker om han ens skulle få en startplats i Barcelona (med tanke på Enriques rotationssystem, radikala stil och förmåga till oväntade petningar).

4. Trovärdighet. Barca har knappast gett intryck av att vara en stabil och välskött klubb, till skillnad från Bayern som är världsbäst i organisation och ekonomi. Alla spelare är faktiskt inte bakom flötet, och Mehdi kanske var en av de som inte vill associeras med bandit-juntan och Qatar? Man kan ju alltid hoppas! Barca är inte längre klubben med det fina ryktet utan numer bara en storklubb i mängden.

Detta är såklart bara lösa spekulationer, och jag tror mest på att klubben ignorerat Benatia. Med tanke på att Zubi gick ut och sa att Suarez inte är en bra dribbler så är risken stor att tjockisen inte ens vet att Benatia var Serie A:s bästa försvarare.

Nu står vi där utan Benatia, och är beroende av huruvida Pique kan sluta tänka på Shakrias f*tta när han spelar, eller inte.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-27 15:25
Samtidigt som Ronaldo slår till Godin i huvudet tre gånger och blir avstängd.... 0 matcher.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-27 15:25
Så Rodrigo de Paul blir avstängd 4 matcher för det här
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-08-27 15:21
[QUOTE=Andresito]Angående Benatia kan det ju även vara så att han hoppades på ett förlängt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-08-27 15:08
Angående Benatia kan det ju även vara så att han hoppades på ett förlängt & förbättrat kontrakt med Roma i början av sommaren och därför inte pushade på en övergång när både City och Barca var intresserade.
City värvade istället Mangala och Barca värvade Mathieu + Vermaelen.

Många Romanistas är tydligen missnöjda med hur Benatia betett sig gentemot klubben.

Tiden gick och Benatia fick inget kontrakt - Bayern visar intresse - Pep (en av tränarna med mest dragningskraft i världen) övertygar Benatia som i sin tur begär att få lämna Roma.
Tvivlar på att Bayern hade kunnat värva Mehdi i juni/juli.

Benatia var nyckeln i det hela. Hade inte Barca värvat sina mittbackar tills nu hade man gett sig in i fighten med Bayern nu den senaste veckan (förutsatt att Zubi vet vem Mehdi Benatia är).


Inget att hänga upp sig över, blicka framåt istället. Så länge vi gör fler mål än vi släpper in så är det fine.
Barcelona SoM_Un
2014-08-27 14:24
bara jag som tycker att vår adriano är usel vänsterback men utmärkt högerback? haha...tycker verlkligen han det är som dag o natt på hans prestationer när han lirar till höger. skumt då han är tvåfotad.
Tiki-Taka
2014-08-27 14:22
Kanske ett önsketänkande, men tror ni att Reus värvas till laget!? Sen nu i efterhand så måste jag säga att utlåningen av Deulofeu var ju inte helt genomtänkt då ingen ersättare har uppdagats!!!!!!!!!!
Barcelona koeman92
2014-08-27 14:04
Barcelona papillon
2014-08-27 14:02
Barcelonistas:

Mycket möjligt att majoriteten hade valt Barca före alla klubbar. Men kanske var det så att just Benatia inte tillhörde de majoriteten och därför valde bort Barca. Med andra ord så kanske man inte kan/ska skylla detta på Barca-ledningen. Det tåls att fundera på.
Barcelona papillon
2014-08-27 13:59
Gabriel:

Det är inte så att jag dömer dig utan jag bara konstaterade över hur jag uppfattar dig, baserat på dina inlägg.

Det är självklart att jag skapar mig en uppfattning om hur du är baserat på vad du skriver i det här forumet. Eller menar du att du är en helt annan person med andra åsikter om Barca som klubb och Barca-ledningen? Menar du att du egentligen inte ens håller på Barca och att du älskar Zubi i det "vardagliga samhället"?

För att vara "rättvis", låt oss växa upp allihopa tillsammans och acceptera att allt inte är svart & vitt :)
Barcelona Nemesis 10
2014-08-27 13:56
Jag gillar verkligen hur folk verkar veta hur alla fotbollsspelare tänker, vad som händer bakom kulisserna och om ledningen har har försökt eller inte försökt värva vissa spelare. Vart får ni all information ifrån?
Tro fan inte på allt tidningarna skriver för 75 % av fallen så söker dom bara läsare och skriver det som lockar mest samtidigt som dom vrider och förvränger saker . Och som sagt alla spelare är olika och värderar inte samma saker.
Annons: