/spanien/barcelona/forum/5113.aspx/spanien/barcelona/forum/5113.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 14:00
Och Piqué, festa i Las Vegas Pique, party och kyss i Las Vegas Gerard Piqué bevittnade söndag på Las Vegas (USA) i utförandet av hans partner, den colombianska sångerskan Shakira, på Billboard. Awards 2014. källa sport. Jag hade sålt Pique han är mer intresserad av kändisskapet än att spela fotboll. Puyol är vad vi behöver. Spelare som honom i backlinjen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-19 14:00
Andresito (Barcelona) Undrar vilket monsterkontrakt Messi hade fått om han hade Raiola som agent?;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-19 13:56
För dom pengarna som juve vill sälja Pogba för så kan man köpa två riktigt bra spelare för. Andra lag övervärderar sin spelare medan Barcelona undervärderar sina.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-05-19 13:48
Om söta snälla kattungen Messi kan få ut ett monsterkontrakt från nuvarande styrelse så undrar jag vilka fantasisummor pizzamafiozo Raiola kan förhandla fram till sina spelare.
Barcelona Barca Barca
2014-05-19 13:48
Mido Du kan inte på allvar mena att Cesc har varit bra sen han kom till barca. Sista två matcherna har han fått ärlig chans att spela på sin "favorit" position, behöver vi säga hur det gick ? Det är ingen slump att vi har gått ner oss enormt sen vi började göra om uppställningen för Cesc skull, som en gång i tiden svek oss när vi var i våran värsta tid. Jag hoppas för hans o vårat eget bästa att han drar från klubben. Är det någon som man bör försvara och som fått spela på fel position är Mascherano. Han påminner mig om Puyol när det gick åt helvette för oss i början av 2000 talet, alla spelare såg så loja ut, Puyol slet och kämpade mest, precis som Mascherano gör nu. Jag har oxå varit besviken på Xavi den här säsongen, men det han har gjort för oss och tagit oss till nivåer ingen klubb kan nå, bör vi inte kalla han något annat än en legend. En match fick Cesc sitta på bänken ocj titta på, det var returen mot milan förra säsongen, det var sista gången jag såg tiki takan massakera ett lag...För min del, Cesc får vara en trupp spelare inte mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 13:47
Ter stegen, Benatia, Laporte, Pogba, Rakitic, Rafinha och någon anfallare. Det är okej att drömma, va? Haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-19 13:41
@Mido:


Blasphemy!
Barcelona Gabriel
2014-05-19 13:41
Raiola är en jobbig jävel att ha o göra med. Men man kan alltid spela på att det var en annan tränare och annan styrelse som var i klubben medans Zlatan var här, och att klubben så som den är nu, med de personerna som styr nu inte agerar på samma sätt. Hur som helst så kommer Pogba att ha sista ordet. Jag är bara glad att Luis Enrique har ögonen på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 13:39
@Gabriel:


Tja, Raiola har blåst Barca på en massa pengar förut och han lär göra det igen. Du kan ju tänka dig Zubi sitta vid samma bord som honom vid förhandlingar. Madre mia säger jag bara.
Barcelona Alvés - Por Que?
2014-05-19 13:39
Mido

Med såna där kommentarer som "handboll legendaren" Xavi så märker man vilka som är medgångssupportrar och inte. Ingen öppnade sin mun 2008/2009 säsongen - i år när han dominerade. Tänk lite innan du sågar Xavi som förmodligen är vår bästa genom tiderna och även Spaniens bästa genom tiderna med mest vunna trofeer med landslag/Klubblag.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 13:38
Vem bryr sig om Raiola! Hans religion är pengar och Barca är en 5 företag och Pogba är en annan klient. Jag hade gärna haft Raiola som agent. Han skyddar dig alltid och får det bästa ut av varje affär för din skull. Hans jobb var att skydda Zlatan och Pogba är en annan klient och Pogba har uttryckt si kärlek till Barca om det är vad hans klient vill och Barca vill så fixar Raiola det. Annars söker Pogba en annan agent som han är mer nöjd med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 13:36
Mido "Handboll legendaren Xavi". Det kanske vore på sin plats att visa lite mer respekt för klubbens bäste mittfältare genom tiderna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 13:29
Rambla Haha, det är den. Jag vet inte fan asså. Kombinationen Pogba/Raiola är som att få på sig en fästing under en annars helt perfekt solig sommardag. Men jag är så sjukt svag för Pogba. Vill verkligen ha hit honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 13:21
Seriöst Gabriel, är det verkligen värt att få in Raiola in i klubben igen?
Barcelona Mido
2014-05-19 13:21
Varför ska Fabregas lämna, av vilken anledning? Killen har spelat på felposition hela året, det är vettigare att bli av med xavi. Vi säger att vi har pogba å sedan blir skadad, vem ska vi ta in? Aa juste handboll legendaren Xavi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-05-19 13:15
If Barcelona midfielder Cesc Fabregas (27) would leave this summer, Barcelona will try to sign Juventus player Paul Pogba (21). [marca]
Barcelona Gabriel
2014-05-19 13:04
Juventus sägs värdera Pogba runt 60M€. Skulle vi värdera Sanchez runt 30M€ så skulle jag absolut gå med på Sanchez plus 30M€ för Pogba. Det är faktiskt en bra deal för samtliga parter. Har en vän som är juventino. Han påstår att en förlängning till 2018 är nära med Pogba. Han tjänar just nu 1M€/säsong och kommer att få en löneökning till 4,5M€/säsong. Men som sagt, jag vägrar ge upp förens han kritat på för nytt kontakt med dem. Raiola har tidigare gått ut och sagt att man inte kommer att ta något beslut förens VM är över. Varken ett förnyande av kontraktet eller ett klubb byte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 12:59
Jag har inte sett något uttalande om att Alexis vill lämna. Skulle gissa att han trivs ganska så bra i staden och kliubben. Fast allt hänger på den nya tränaren. Ingen av de spelare som klubben är tveksamma till att sälja eller de spelare som själva tvekar om att stanna eller lämna lär göra det innan de har talat med nya tränaren och fått veta hans planer för respektive spelare.
Barcelona Dinho the artist
2014-05-19 12:42
Haha jag är ganska likgiltig till värvningar ;noll förväntningar gör det hela mycket roligare (ta i trä). Skulle dock bli förbannad å det grövsta om en bytesaffär sker gällande llorente /alexis. Om den sker rakt av dvs.

Jag är som bekant inte speciellt förtjust i en ev. Värvning av pogba (ej baserat på sportsliga grunder) men ett ev. Byte alexis+180m-pogba är väl helt ok.

Bara jag som inte förstår varför juventus inte rycker i vela? Tycker det är underligt.

Ser ju helst att alexis stannar men om han vill bort så är det inte mer med det.

PS. Skriver från telefon (som slltid) så ursäktar om detta är rörigt.
Jeffson
2014-05-19 12:28
Jag hade inte gråtit ifall Vidal kommer, men isåfall ska vi casha honom. Men jag hade gråtit glädjetårar ifall Pogba kommer. Jag vill att vi ska satsa på Alexis men kan man få till en deal som inkluderar honom i en Pogba deal så är det bara att köra. Jag kan tänka mig att offra Fabregas eller Pedro också för att finansiera ett köp av Pogba.

Pogba är mer än välkommen som ni förstår.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 12:15
Pogbas kontrakt i Juventus sägs ligga bara 1 miljon euro om året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 12:08
Gabriel

Pogba själv har sagt att han vill stanna i Juve, åtminstone 1 säsong till. Jag tror inte pengar är så viktigt i det här läget. Han kommer att tjäna de stora pengarna även i framtiden. Ingen brådska för honom precis och det är ju knappast så att han tjänar peanuts i Juve.
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:47
Juve kan göra deras bästa för att försöka behålla Pogba men vill Pogba själv lämna finns det nog inte så mycket dem kan göra åt saken framför allt med tanke på att hans kontrakt går ut 2016, alltså om två år. Vad ska dem då göra? Tvinga honom att spela kontraktet ut och låta han gå på free transfer når kontraktet löper ut utan att ha tjänat en endaste krona på en av Europas mest lovande talanger? Nä, dem har inte så mycket makt för tillfället. Makten ligger helt och hållet hos spelaren i denna fråga. Han kan egentligen göra vad han vill. Vill han stanna kvar i Juventus och kritar på en förlängning av kontraktet så är det bara att glömma honom, men ska man någonsin ha en chans på att köpa honom så är det nu. Now or never.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-05-19 11:35
Av dom matcherna som jag sett Pogba spela så har jag blibit övertygad gång efter gång att han skulle kunna axla Xavis roll riktigt bra, sen att han kan skjuta bra och har fysiken gör inte saken sämre. Juve vet vad dom gör, inte konstigt att dom väljer att behålka Pogba och sälja Vidal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:26
Barcelona har två hinder på vägen för att lyckas köpa Pogba. Det ena hindret är Real Madrid och Florentino Perez som verkar ha bestämt sig för att köpa honom i sommar, det andra hindret är hans agent Mino Raiola. Det första hindret med Perez kan göra att priset trissas upp ofantligt då alla vet att den mannen inte har några gränser när det kommer till vad han kan betala för en spelare som han vill ha. Det andra hindret är av mer personlig natur. Mino har knappast några goda relationer med Barcelona efter hans guldgosse Zlatan kastades ut från klubben. Och Pogba kommer att lyda Minos råd, så där kan vi ha ett enormt problem om vi verkligen är seriösa gällande vårat intresse av Pogba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 11:21
Pogbas favorit lag är Barca. Det sa han i en intervju. Han är hur teknisk och snabb som helst. Förstår inte de som säger motsatsen. Riktigt smart på planen också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:21
Jag är inte på att byta Sanchez mot Vidal, om Vidal var yngre hade det varit en helt annan sak men hans spelstil är enormt krävande och jag gissar på att man kan få ut max 2 optimala säsonger av honom. Jag förstår att Juventus vill göra allt i deras makt för att behålla Pogba och istället offra Vidal, dem sitter på en juvel med Pogba. Just därför ska vi vara hårda gällande Sanchez och stå på oss. Ni vill ha Sanchez, vi vill ha Pogba. Det är så det måste låta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-05-19 11:20
Busquets, who was subbed off with a knock on Saturday, will be able to train again next week. He will be available for the World Cup. [as]

Skönt att det inte var någon allvarlig skada!
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-05-19 11:15
Rambla~ (Barcelona) Och det är precis en sån spelartyp som vi behöver. En som lyssnar på tränaren utan att säga emot och kämpar till allra sista sekund för lagets vinst, oavsett om de är på bänken eller på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 11:14
@NoGo™:
Visst är Vidal bra, men jag gissar att hans stenhårda spelstil nu börjar visa sig i form av allt fler återkommande skador. Kroppsmässigt är han ju knappast någon best. Att spela så tufft som han gör sliter på kroppen. Se bara på vår kära kapten.
Annons: