/spanien/barcelona/forum/5112.aspx/spanien/barcelona/forum/5112.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:55
Neymar11

Att Messi inte får bra bollar att jobba med menar jag med.

När vi har kontring på gång hinner det bli fred mellan Israel och Plastina.
Xavi passar sidled stället lägga den på djupet
Alla passar bollen till Messi när han har 4 spelare runt sig.

Nu underpresterade hela laget inklusive tränarna..

Vad ska man göra?
Ja, Mot ligan och Cupen.
Barcelona Bàckis
2014-04-09 23:54
Imponerades trots allt av Bartra ikväll. Han, Alba och Neymar var de spelarna som verkligen kämpade. Ifall transferförbudet blir av hade det ju trots allt inte varit fel att ge Marc fullt förtroende nästa säsong. Ge honom chansen att bilda ett nytt super-mittlås ihop med Piqué.

Barcelona messileo
2014-04-09 23:54
Det sjukaste måste ändå vara att en del spelare och en hel del fans var nöjda med kvartsfinal-lottningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-04-09 23:51
Det många behöver inse är vi är påväg mot slutet på en fantastiskt era! Allting har ett slut och det har även vårt lag. Redan förra året behövdes en renovering, men det uteblev tyvärr. Med facit i hand så var valet av Tito och Tata som tränare felaktiga val. Det känns som att de inte har ändrat ett piss sen Peps tid. Tito och Tata är båda två, karaktärslösa samt fega tränare. (Jag förstår att Tito inte fick en ärlig chans pga sjukdom, men av det jag såg så vart i alla fall inte jag imponerad). De som tycker att Tata gör ett bra jobb, vill jag gärna fråga, vad grundar ni det på? Sen så ska vi inte glömma att vi har under flera års tid haft den sämsta tänkbara ledning. De vägrar inse att vi är i behov av backar! Sen får vi faktiskt inte glömma att det var Peps ide att ha en start elva bestående av nästan enbart mittfältare! Macherano är ingen jävla back! Tito och Tata blundar för det, de kör på precis som det var under Peps tid, de vågar inte ändra på något! Ibland är det bra med långa backar som bara rensar undan bollen! Mot nya tider, rensa i båda ledningen och bland spelarna, vi kommer att komma tillbaka starkare än någonsin!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-04-09 23:51
Iniesta ska inte vara förvånad att han blev utbytt. Han var totalt värdelös i kväll. Det kan visserligen sägas om nästan alla spelare i laget, så Tata kunde likväl ha blundat och pekat på en spelare att ta ut.

När det gäller Messi, så är det uppenbart att han har Vm i tankarna. Även om jag också varit irriterad på honom den senaste tiden kan jag någonstans tycka att han har förtjänat rätten under alla dessa år och allt han har givit oss, att för en gångs skull tänka lite egoistiskt och spara sig för VM. Jag gillar det inte men kan samtidigt förstå det och även förlåta honom för det.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:50
Leo y Cesc

Jag vill gärna ha kvar Tata. Men det ser ut inte ljust ut om han inte vinner Cupen och ligan. Det enda säkra är att Katalanska median gillar inte honom.

Om det blir att Tata får gå vill jag inte någon annan tränare än Martines från Everton. Där har vi en tränare och är båda taktiskt och bär elden som Pep hade. Martines med lite pengar att förstärka försvaret bland annat skulle få Xavi att se ut som 25 år igen på planen.

Gillar Simone, men inte i Barca.

Om det händer att vi värvar ny tränare behöver vi också rensa och förstärka truppen.

Mot ligan och Cupen ..
Barcelona Barcelonistas
2014-04-09 23:46
Iniesta: "Congrats to Atletico, deserved qualification, took their moments, especially first 20 minutes. We should analyse our performance."
Barcelona Barcelonistas
2014-04-09 23:46
Iniesta: "I was surprised to be subbed off, but the coach decides. Now we should refocus, we have another final on Saturday against Granada"
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-09 23:46
Förstår mig fortfarande inte på varför Tata bytte ut Iniesta? Kollar man på hur Chelsea fick in sitt sista mål så var det med deras bästa spelare på plan och alla deras forwards inne. I vårt fall så byts Iniesta ut och spelare som tappat boll som Xavi och Busquets får spela kvar. Hade velat se att Neymar spelades i mitten i slutet och att då Messi flyttades ner som offensiv mittfältare. Sedan så skulle Xavi och Busquets bytts ut mot Alexis och Pedro där de båda skulle komma in på varsinn kant. Tänkte att Messi skulle kunna spela Offensiv mitt i slutet då Atletico släppte enorma ytor i slutet bakom sig och då skulle Messi kunna lägga instick till djupledslöpande anfallare för att sedan få tillbaka den och få in ett mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-09 23:45
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Han var extremt klumpig med bollen fick hjärtat i halsgropen varje gång han fick bollen på defensiv planhalva. Maken på mer nonchalant attityd har jag inte sett, rejäl säkerhetsrisk är han
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-04-09 23:44
Jag skulle vilja se Jurgen Klopp som tränare hos oss!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2014-04-09 23:42
Håller med att det behövs någon tränare som behandlar Messi exakt likadant som de andra spelarna.

Tycker också en renodlad 9 ska värvas om transfer förbudet upphävs, då får Messi spela på kanten vilket betyder att han måste ta ansvar defensivt precis som de andra anfallarna gör.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:42
@Neymar11:


Nu såg jag inte hela matchen p.g.a av att jag fastnade i gymmet..
Men var Alves så darrig ??
Det enda jag hade på huvudet när jag va på gymmet var Pintos galna passar till markerade spelare ställer att skjuta upp bollen..
Neymar11
2014-04-09 23:42
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Messi fick 2 klara lägen i första halvlek Och kan man inte "få" bra passningar i Barcelona så vette fan vart man annars ska få det Utan det är något annat bara helt enkelt. Killen behöver en time-out och behöver någon som piskar honom. Han har spelat varje match sedan hans skada och det är helt obegripligt att han aldrig vilas efter en muskelskada
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Videxis
2014-04-09 23:41
Folk som klagar på vår trupp och att vi måste värva nya spelare måste fan ha skrot i hjärnan, att skylla förlusten på det måste va det mest korkade jag har hört. Jämför Atleticos trupp med Barcas och tänk på att deras två bästa spelare Costa och Turan inte spelade. Barca förlorade endast eftersom Atletico ville gå vidare så mycket mer än Barca och att Simone är ett geni jämfört med Tata.
Barcelona Leo y Cesc
2014-04-09 23:40
: ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Ja visst ser vi hur spelarna inte gav ett skit ikväll.

Ja det stämmer mycket väl att Tata inte har fullt förtroende och spelarna ger inte allt för honom.

Jag tror på fullaste allvar att vi kommer se en ny tränare i Barcelona i sommar.

Någon som hade varit en dröm är Simeone men han lär det inte bli med tanke på att han endast vill försvara och kontra.

Så undrar vad tänker ledningen göra? Vem hade kunnat ta över? Enligt mig finns det ingen konkret på rak arm nu som hade gjort det bättre än Tata?

Vinner vi inga titlar iår alls så kommer Tata utan tvekan att få gå det vet vi nog alla om.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:39
@SUPERBUSQUETS:


Han äter nog för mycket kebab. Han visar inte samma glädje som han hade de föregångna säsonger när får göra mål. Man ser att Messi är olycklig.

Ärlig talat, om jag var i Messi's skor skulle jag också bli deprimerad av många olika saker. Sälja Abidal, Inte värva mittback som är värdig tröjan på 4 år. Spela med mediokra spelare runt om dig.

Han får inte en enda bra pass. När han inte får bra pass på 40-60 minuter gå han till mitten och lägger fram världsklass passar till sina lagkamrater.

Han får inte tillbaka Jack Shiit.
Jag skulle också bli deprimerad.
Neymar11
2014-04-09 23:35
Det värsta under matchen idag var att jag var mer rädd när Alves hade bollen än när Pinto hade den....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-04-09 23:34
Ikväll hade Valdes och Pique behövts mer än någonsin.... Jag är stolt över Barca som inte har miljardbänk men ändå är världens bästa lag sett till de senaste 8 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
2014-04-09 23:34
- Messi behöver en stor tränare som inte är rädd för honom!
- Messi måste behandlas lika som andra spelare!
- Alla Barcaspelare behöver träna mer fysik!
- Dags för en wake up call att vi måste ha alternativ till Handbolls taktiken!
så trött på dåliga köp eller inga köp år efter å
-Ibland tycker jag att det är skönt att vi blir avstängda för att då har man en bra anledning att barca inte behöver skola om en mittfältare till mittback!

Barca står fast på samma plats som för 2 år tillbaka

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:33
Leo y Cesc

Håller med dig speciellt när majoriteten av spelarna kommer från La Masia.

Vi måste vara ärliga mot oss och erkänna att ingen av spelarna gav någon kamp..

Om jag var inne i Tata's kostym skulle jag få spelarna att spotta blod.

Frågan är, varför gör han inte det???

Jag misstänker att han inte har fria händer. Om du minns matchen vi förlorade bollinnehavet mot R. Valecano (stavning) kritiserade hela den katalanska median honom trots att vi vann med 4-0..

De har spekulerat hans avgång i 4 månader nu. Man ser klart och tydligt att klubben inte täcker upp hans rygg och att han inte har fira händer.

Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-04-09 23:32
För att vi ska kunna vinna ligan krävs det nog att Atletico förlorar någon match. Vi kan ju uppenbarligen inte göra mål eller vinna mot dem, så sista matchen blir det nog som bäst 0-0 och då måste vi ha ett försprång.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-09 23:32
@Davids3:


Haha nu får du ta och ge dig
Barcelona SUPERBUSQUETS
2014-04-09 23:31
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ (Barcelona) Visst är det så! Katastrofalt, man undrar ju vart felet är! Aja slitsamma atl Madrid va ett grymt lag ikväll. Hoppas på bättre tider VISCA Barca !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-04-09 23:31
Så man har studerade Atletico med förstoringsglas den senaste tiden? Haha vad har man studerat? Kanske hur man ska få Atletico att sätta rekord många skott i ribban och stolpen?.

Det här dåliga spelet har den senaste tiden kommit tillbaka vad det kan bero på vet bara gudarna. Valdes skada samt Piques skada förstörde alla våra chanser för en eventuell vinst i Cl för vi hade bra chanser faktiskt. Det kändes som laget var på uppgång där man slog Real Madrid borta och spelade en fantastisk fotboll stundtals. Beskedet av av FIFA att vi inte får värva?.

För mig så är tyvärr säsongen ett misslyckande.
Barcelona Bàckis
2014-04-09 23:29
Davids3

Ja, det var nog därför vi åkte ut alltså. Du är helt rätt ute!

Oh my, fucking. god.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-04-09 23:28
Vi kan förlora med stil utan att klaga på det och det andra som ett lag håller på. Jag tycker att vi förlorade dubbelmötet redan på Camp Nou. Vi hade behövt vinna den matchen. Och vi skulle bara vinna den men nej. Om Messi tänker vinna VM med Argentina kan han redan nu glömma det. Finns betydligt bättre lag än Argentina. Han e redan genom tidernas bästa, orka att han promenerar i en CL kvartsfinal? Ronaldo ( den riktiga o legenden) ( inte christiano han som filmar o gråter). Han vann aldrig CL, betyder det att han inte är en av genom tidernas bästa?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-04-09 23:28
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Visst det är sant de du säger men man ser ju hur vi underpresterar något enormt.

Att vi har spelare som Alves,Alba,Xavi,Busi,Iniesta,Messi,Neymar och Cesc ska räcka alla dagar i veckan mot Atletico med all respekt för deras spelare.

Du kan ju tänka dig vad Simeone hade kunnat åstadkomma med en bättre trupp va?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:27
@SoN_Un:Klockrent.

De har försökt skola om Masken 4 år nu. Hur länge ska de tvinga Fabregas att spela som Henry??
Barcelona Davids3
2014-04-09 23:26
Det skall också nämnas att det är första gången på flera år som barcelona börjar spela hemma i CL-slutspel, kan mycket väl ha påverkat de psykologiskt.
Annons: