/spanien/barcelona/forum/5093.aspx/spanien/barcelona/forum/5093.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2014-06-26 22:09
Ben Arfas föräldrar är faktiskt från Tunisien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2014-06-26 22:09
Erik Niva fortsätter göra bort sig. Han är ett bra exempel på att det finns människor som är villiga att sälja sin integritet för mer pengar. Han ger det svenska folket det dom vill ha, dvs bullshit om att Ronaldos inlägg förändrade historien för att generera fler klick för Aftonbladet. Han vet innerst inne att det är fel men vad gör man inte för mer pengar och popularitet? Det är som att en läkare skulle skriva ut läkemedel till en erkänd tablettmissbrukare. Han vet att det är fel men han lär bli omtyckt av patienten.

Idag skriver han att "världens bästa spelare" avgjorde matchen för Portugal. En match som för övrigt redan var död pga målskillnaden vilket Niva inte nämnde. Allt för att höja upp Ronaldos insats och bli ännu mer populär i Sverige. Inget ord om den här turneringens bästa inlägg nämndes i artikeln.

Det är tråkigt att en journalist som var duktig sålt sig så himla lätt och numera bara kör med sensationsjournalistik.
Barcelona Rambla~
2014-06-26 22:07
Jag håller på Algeriet jag. Tycker de spelar en bra och underhållande fotboll. Tänk vilket kanonlag de kunde haft om flera spelare som härstammar från Algeriet inte valt att representera andra länder istället, tex Frankrike. Nasri. Även Benzema va? Ben Arfa är marockan eller algerier?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-26 22:05
Vilket jävla mål! Inlägg och nick av absoluta världsklass. Och där stängde Capello matchen hehe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-26 22:01
Yes, gamle Vahid Halilhodžic. Hoppas Capellos Ryssland kan bjuda upp till offensiv fotboll, om det nu går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-06-26 21:59
Ruskigt usla stats av Ronaldo i detta VM.

23 skott på mål, 1 mål.

Messi, 13 skott, fyra mål.
Barcelona Rambla~
2014-06-26 21:58
Algeriets FK, bosnier va?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-06-26 21:56
Det är fan inte meningen vi ska få köpa spelare i sommar. Både marquinhos och suarez var nära. Av olika anledningar känns de ointressanta nu Ps. Säga vad man vill om Ryssland, men de har en mäktig nationalsång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-06-26 21:55
@Barclasico:


Adriano plus 30M för Benatia hade varit riktigt bra i mina ögon för båda parter. Då vill jag ha in Mathieu fast som VB och mittback i behov. Glöm inte Grimaldo btw, när Mathieu lägger skorna på hyllan kommer han vara andravalet. Kanske borde bli sportchef.
Barcelona Barclasico
2014-06-26 21:51
After his 4-month ban, Barcelona are still interested in Liverpool forward Luis Suarez. They'll wait to see how Liverpool will react. [cope]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-26 21:51
Roma have made a "10M plus incentives" bid for Barcelona full back Adriano (29). The player has been offered 3M year salary. [gazzetta]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-26 21:51
Barcelona attacker Ibrahim Afellay (28) could join French club Olympique Marseille this summer. [vi]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-06-26 21:48
Väldigt konstigt, jag hittar inte en Erik Niva artikel där han skriver ''ASAMOAH FÖRÄNDRADE HISTORIEN MED SIN VÄNSTERFOT''. Då var Asamoahs assist mycket svårare och läckrare.
Barcelona Vampíro
2014-06-26 21:47
@Carles5puyol: "Siiiiiii campions!!!!! Felicitats cracks!!! Visca el Barça" Legend.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meymar
2014-06-26 21:40
Det låter på många som att de tycker att Suarez straff är fel på grund av att han inte skadade Chiellini speciellt mycket..?
Man ger inte straff utifrån konsekvensen av handlingen utan från själva handlingen! Det ska inte spela någon roll om motståndaren blir skadad eller inte utan det är handlingen som ska bedömas.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-26 21:26
Både Sport och MD skriver att klubben ändå kommer att försöka värva Suarez. Och ska jag vara helt ärlig tror jag det också, OM klubben verkligen är intresserade så kommer han värvas. Man får ju ha i åtanke att vi möjligtvis inte kommer få värva på ett år efter denna sommar så därav lär man göra det nu om intresset finns som sagt. Visst kommer han missa lite av säsongen, men jag tror klubben tar den "smällen". Väntar vi med värvningen så är det risk att någon annan klubb värvar honom nästa sommar. Sen är det ju frågan om det här straffet verkligen fullföljs, man kommer överklaga och jag tror att det kanske sänks. Nåja vi får se, vad som är säkert är dock att priset går ner, så inga megabud här inte!
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-06-26 21:25
el Flaco

Det håller jag med om. Dom har felat på många fler saker än detta. Den här situationen är bara en droppe i havet. Och jag håller även med dig om att Suarez enbart har sig själv att skylla. Men som sagt, jag tror att många känner sig frustrerade över straffet eftersom han har ryktats hit de senaste dagarna och att man därför pekar på det orättvisa att många "värre" övergrepp har bestraffats mildare.

Men att det var obotligt korkat gjort tror jag ingen har några invändningar emot :)
Barcelona Barcadinho.
2014-06-26 21:24
Jag tycker att Fifa har gått för långt i Suarez fall.
Att bita är ett ovanligt sätt för osportslig beteende. Det finns inte så många tidigare dom om samma sak att jämföra med. Suarez hamnar i en situation s k praxis. Ingen vet hur man ska tackla den här ovanliga situationen.och Suarez betalat ett högt pris för det.

Så vad ska man jämföra med? En relevant och svår fråga.
Chiellini. fick 4 små röda märken i axeln medan andra spelare får benbrott och är borta flera månader för osportsliga beteende..
Straffen som Fifa ger är grundad på osportsligt beteende men eftersom det är ovanligt fenomen som blir det svårt att jämföra med andra olika fall.

Jag tycker att de har gått för långt. Visst avstängning så klart men inte på det här sättet. Det är oproportionellt straff med tanke på konsekvenserna.

Dessutom är det muskelvisning av Fifa. De vill visa sin handlingskraft på såna här fall för att tvätta bort det dåliga ryktet. Men det är en annan femma.

Men hoppa inte på mig nu för min åsikt. Vi är inte ens överens om det hemma.
.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-06-26 21:23
OT Men är det bara jag som hatar denna jävla fit*appen?? Går fan inte ens att bräddla ner....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-06-26 21:20
Jag tycker straffet Suarez fick var alldeles för hårt, att inte ha få ha nåt med fotboll att göra i 4 månader och inte ens vistas på en arena jag menar kom igen. Visst det är 3e gången och han har bara sig själv att skylla på men som dom säger i studion det ska vara lika för alla och allt det här blir uppblåst just för att det är en bit attack, visst är det sjukt och sällsynt men Chellini var bara lite röd på axeln det var inte så att han tog en tugga från hans axel.
Om jag ska vara ärlig skulle jag bli MYCKET mer upprörd av att tex få en spottloska i ansiktet än att bli biten. Men tyvärr Luis får skylla sig själv för han vet hur hans situation set ut i media. Men alldeles för hårt straff i mitt tycke.
Barcelona DM1982
2014-06-26 21:19
Barcelona spanska mästare i basket, slog precis Real.

Grattis!
Barcelona Canaletes
2014-06-26 21:19
Barcelona ligamästare!!!! :D 83-81


Man var nära att tappa allt och Madrid hade värsta läget till 2-poängsledning med ca 25 sek kvar men någon bitchslappa bort bollen precis innan den skulle in och man gjorde sen 3 poäng i kontringen därefter vilket avgjorde matchen.
Barcelona el Flaco
2014-06-26 21:16
Jeffson/

Naturligtvis är FIFA inte de mest lämpade att ge lektioner i moral, men som jag sa så spelar det ingen roll. När man agerar som Suárez gör kan man inte hitta andra undanflykter. Det är han själv som sätter sig i skiten.

Och ska man kritisera FIFA för något som kan jag tänka mig oändligt fler saker att dra upp än den här avstängningen. Den hamnar inte direkt på Top 10 listan om vi säger så.
Barcelona Zyzz
2014-06-26 21:15
Vaaaa???? Blev Ronaldo MVP?!?!??!!?!??! Man börjar förstå hur han fick ballon d'or. Det krävs inte mycket av honom för att folk ska slicka hans röv.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-06-26 21:11
el Flaco

Jag är inte säker på att man drar in andra överfall eller spelare i diskussionen om Suarez för att försvara honom. Jag tror mer att det handlar om att ge kritik till FIFA som är totalt inkonsekventa i sina bestraffningar. Lägg där till att det var många som ville ha honom hit och att de blev besvikna över att straffet blev så långt att han inte kanske kommer hit.

Jag försvarar verkligen inte handlingen han gjorde men bara för att den är omöjlig att försvara så betyder inte det att FIFA är immuna mot kritik.
Barcelona el Flaco
2014-06-26 20:57
Suárez avstängd i fyra månader = Barça lär värva honom för en astronomisk summa ändå.

Koke förlänger sitt kontrakt med Atlético = Vi kommer fortsätta jaga efter hans signatur resten av sommaren och värva in en nödlösning i sista minuten, som även kan agera mittback.

Only in Can Barça!

Sen när det gäller Suárez går det inte att dra in andra fall med spelare som har sparkat, armbågat eller skadat andra och fått lindrigare straff för att skydda hans beteende. Suárez har bara sig själv att skylla på. Att FIFA är korrupt? Ingen nyhet direkt. Att det finns andra vidriga spelare inom fotbollen? Irrelevant i det här fallet. Den som försöker ursäkta eller försvara Suárez bitangrepp gör sig själva och fotbollen en otjänst. Jag är den förste att kritisera honom för det här och detta trots att domen försvagar Uruguays chanser att slå Colombia.

Frågan är inte bara om Barcelona borde släppa intresset för Suárez och koncentrera sig på att köpa en ordentlig mittback, men även om Uruguays förbund borde fundera på att stänga av honom från all landslagsspel i framtiden. För det här är absolut oacceptabelt.
Barcelona Basselona
2014-06-26 20:50
Så skönt att Portugal inte gick vidare, inte för att Ronaldo & Pepe spelar där, utan för att de inte kan stoltsera med o vara det laget från Iberiska halvön som gick längst i VM. Sommaren är räddad, för det hade jag som halvspanjor fått höra ett x antal ggr!
Barcelona AndreD
2014-06-26 20:40
@zick9:

Hahahaha waaat???? Han var för fan sämst på plan. Piquenaldo
Barcelona B-Guden
2014-06-26 20:37
@Zero 7:


och om domaren står i vägen och bollen träffar han och motståndar laget får fördel av det tycker jag han ska blåsa av.
Om bollen räknas ju som död när du spelar ut den visst, men varför skjuta tillbaks den till det lag som sköt ut den då ? Fair play kallas det, gult kort om man inte gör det oftast.
Barcelona Vampíro
2014-06-26 20:33
Matchens lirare röstas väl fram via FIFA:s hemsida? Klart Messi och Ronaldo fanboys röstar även om de suger i matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: