/spanien/barcelona/forum/509.aspx/spanien/barcelona/forum/509.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2017-01-16 19:10
|| Barca || Jag har inte heller sett så jättemycket utav Thiago senaste 2 säsongerna men magkänslan säger att Verratti är bättre. Tror anledningen till varför Thiago är ganska hajpad är p.g.a. att han är en Barca-produkt. Jag säger absolut inte att han är dålig, tvärtom, men han kanske inte är så bra som vissa Culés försöker få det till? Känner att det är lite likadant med Bellerin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-16 19:05
En förslag till mod.

Under våra matcher när forumet är stängd kan någon av mod rapportera här om matchen så att folk som inte kan se matchen kunna läsa vad som händer i matchen?
.
Barcelona II Barça II
2017-01-16 18:52
Det skrivs ofta att vi bör ta hem Thiago från Bayern, men hur bra har han varit sen han lämnade? Har inte följt han så mycket, men ni som har gjort det, bör vi satsa på att ta hem han?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 18:47
Kröjjf

Genom att sälja av ett par andra spelare som belastar laget och istället ha ett större fokus på att plocka upp egna talanger så kan man hålla lönerna nere en hel del. Visst kan det behöva prioriteras en del. Men Veratti är ändå en spelare jag känner att vi måste gå för. Om vi bara pratar mittfältet så kan vi sälja både Rakitic samt en av de andra för att göra detta möjligt.
Barcelona neymar JR
2017-01-16 18:44
Smogen Finns fåtalet fotbollsspelare kvar, nuförtiden har vi endast varumärken på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-16 18:43
Snarare ledningen som borde ta till sig, Dont blame the one who want to earn more. Har hans lön ens blivit "officiell"? Har sett siffror från 15 miljoner upp till 30 miljoner €.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-01-16 18:42
[QUOTE=Kröjjf]Om jag inte är desinformerad så påstås det att kontraktskostnaden för Leo Messi allena, håller på att spränga FCB:s budgetramar. Och att försäljning av spelare därför anses nödvändigt i nuläget; snarare än en värvning av Verratti. Och märk väl att det rör sig riktiga pengar och inte sådana där som man spelade Monopol med förr i tiden. [/QUOTE] Fotbollen blir bara sjukare och sjukare. Jag har alltid varit emot tex. ett lönetak, men har nog ändrat uppfattning. Vad en spelare idag kan tjäna på att sparka en boll är bortom absurt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-01-16 18:40
Det där sista borde ju tex. Neymar ta till sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-01-16 18:26
Om jag inte är desinformerad så påstås det att kontraktskostnaden för Leo Messi allena, håller på att spränga FCB:s budgetramar. Och att försäljning av spelare därför anses nödvändigt i nuläget; snarare än en värvning av Verratti. Och märk väl att det rör sig riktiga pengar och inte sådana där som man spelade Monopol med förr i tiden.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-16 17:23
Skrämmande hur bra Verratti är, unik mittfältare. Kolla sekvenserna mot oss, inte många mittfältare i världen som gör så bra ifrån sig. Dani Alves 2008 var en värvning som gjorde oss mycket bättre. Verratti är också en sådan. Det måste hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shqipe9
2017-01-16 16:49
[QUOTE=El Pistolero #9]Le Parisien | Carlo Ancelotti has personally called PSG star Marco Verratti to convince him about a move to Bayern next summer Well, well. Kommer bli en jävla kamp. [/QUOTE] Om han kommer till Bayern betyder detta att Thiago är påväg ut?? Isåfall högg på att ta tbx honom snabbt !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-01-16 16:43
För mig är det här galaelvan vi ska köra med framöver (tills någon annan bevisar att de förtjänar en startplats)

--------------------------Terstegen---------------------
---Roberto-----Piqué--------Umtiti------Alba-
-----------------------------Sergio-----------------------
------------------Rafinha----------Iniesta-----------
-----------Messi---------Suarez----------Neymar

Med Umtiti så har vi inte tappat poäng i Laliga när han startat, Rafinha är bra på både presspel och att transportera bollen samt kan göra sin gubbe och hota i djupled (precis vad vi behöver av en mittfältare utöver iniesta) De två av de stora stjärnorna som ska känna aig hotade är Sergio och Neymar där jag hoppas att de känner sig hotade av en startplats (Andre gomes och Arda)
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-16 16:22
[QUOTE=Katalano]Kanske. Vi på forumet ser ju Veratti som självklar crack och någon vi verkligen ska satsa på. Xavi har också öst lovord över Veratti som perfekt för vår klubb. men jag har inte sett något från vår ledning angående ryktet. Är vår klubb ens ute efter Veratti? Om vi inte går efter honom så är det verkligen ett ställningstagande att ledningen vill att vi spelar ett rakare spel med mittfältet mindre involverat. Veratti är som klippt och skuren för oss. [/QUOTE] Jo jag själv har tänkt i samma banor. Kanske håller vi oss borta som vi gjorde med Isco, Modric, Kroos eller agerar vi äntligen o tar in en världsklassmittfältare som kommer förbättra vårt lag? Den frågan är i nuläget omöjlig att besvara, för precis som du skriver så har det inte skrtt några signaler på att Verratti är målet. Kan väl bara hoppas att ledningen ser det vi fans ser, att vi är i stort behov av en mittfältare som ger oss kontroll. Och med all respekt för Rakitic o vad han gjort för oss, men 28 år, snart 29, finns stort intresse från Juventus och United bl a. Säljer vi honom så får vi in en stor del av pengarna som Verratti hade kostat för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 15:54
@El Pistolero #9:


Kanske. Vi på forumet ser ju Veratti som självklar crack och någon vi verkligen ska satsa på. Xavi har också öst lovord över Veratti som perfekt för vår klubb. men jag har inte sett något från vår ledning angående ryktet. Är vår klubb ens ute efter Veratti? Om vi inte går efter honom så är det verkligen ett ställningstagande att ledningen vill att vi spelar ett rakare spel med mittfältet mindre involverat.

Veratti är som klippt och skuren för oss.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-16 15:49
Le Parisien | Carlo Ancelotti has personally called PSG star Marco Verratti to convince him about a move to Bayern next summer Well, well. Kommer bli en jävla kamp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-16 14:06
Katalano Där ser man, Sampaoli siktar helt klart efter rätt titel. Är det något man ska vinna så är det just ligatiteln. Han får vara smart i sitt coachande ifall han väl hänga på hela säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 13:37
neymar JR

Läste just en artikel från aftonblaskan med detta stycke:

"Till skillnad från Unai Emery, som vägrade prata om inhemska målsättningar, säger Sampaoli också utan omsvep att han vill vinna la liga med Sevilla. Klubben som gjort det till en konst att vara bäst i världens näst bästa turnering riktar blicken högre i år."

Så det ser ut som att du absolut är på rätt spår kring målsättningar. Sista delen i artikeln, om ryktet att gå till Barca i sommar får man dock ta med en nypa salt.

Se källa i länktips.
Barcelona Bosketts
2017-01-16 13:10
@Barcelonistas:


Har inte sett en enda särskrivning i hans senaste fem-tio inlägg, och även om jag gjort det hade jag nog PM:at honom om jag nu brydde mig.
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-16 12:23
Ligan är helt plötslig öppen tack vare Sevilla. Vi borde köpa Sevilla tröja allihopa hahahaha. Sevilla gjorde något som vi inte kunde klara av att göra dvs VINNA över marängerna. Egentliga behöver vi inte vinna över Real i år utan det räcker med 3 kryssar för deras del så är vi förbi. Men problemet vi har är att vi är så ojämna s det blir svårt att vinna ligan i år känner jag. Real kryssar en eller 2 eller kanske förlorar en men sedan hittar dem ett vinnande koncept direkt medan det tar längre tid för oss. Vi måste sluta lita på andra och vinna våra sen sätts pressen på våra rivaler. Gör vi vårt så vinner vi ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-01-16 12:04
Måste säga att årets upplaga av La Liga är riktigt intressant. Atletico har tappat en del samtidigt som Villareal och Sevilla seglat upp som ordentliga utmanare. Även Bilbao ser bra ut inför kommande åren. Blir vansinnig på Aftonbladet som i sin artikel om Barcas förlust mot Bilbao skrev "normalt sett ska Bilbao inte vara någon match för Barcelona". Bilbao borta är betydligt svårare i mina ögon än exempelvis Tottenham eller United...

Trevligt att Real tappade igår, men jag tror tyvärr inte att vi kommer få se någon ligatitel i år. Däremot är det i såna här mellansäsonger som lag brukar sticka iväg och vinna CL, så det är ingen omöjlighet även om spelet varit lite haltande.
Barcelona Cule4life
2017-01-16 12:01
Härligt surr det blev om Sevillas titelchanser. Hur ser deras starkaste elva ut nu ? Dom har säkert några bra bänkspelare också.
Barcelona Barcelonistas
2017-01-16 11:57
neymar JR - jag gillar dina inlägg men du särskriver alldeles för mycket..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 11:56
neymar JR

Intressant. Anledningen till att jag tror de prioriterar CL är dels för att de är ett starkt cuplag, men också för att det ter sig övermäktigt att hålla en så hög nivå de gjort hittills under en hel säsong. Speciellt när de vet hur jämna Real och Barca är i ligan säsong efter säsong. Ligan är lång.

Som du är inne på så har de ett krävande spelsätt till skillnad från exempelvis oss. Vi kan/ kunde matcha vårt bästa lag hårdare än många av våra konkurrenter då vi låter bollen göra jobbet som man brukar säga och på så sätt spara energi. Detta är mindre sant denna säsong under LE än tidigare förstås. Men vi och Real har bredare trupp med tillräckligt hög nivå för att konkurrera på fler håll samtidigt.

Blir intressant att se hur det går för Sevilla i år. Med detta sagt så har vi presterat ganska dåligt själva och jag ser det inte som självklart att vi kommer att hålla så en jämn nivå som tidigare säsonger. Är ju möjligt att Sevilla märkt av detta också och att de just därför väljer att satsa på ligan i år. Real har en fin svit bakom sig men spelar inte heller någon bländande fotboll utan kan komma att hamna i en svacka när som helst.

Mycket tuggande från mig nu. Jag hoppas att jag gör mig förstådd i alla fall . Åter till arbetet.
Barcelona zigazaga
2017-01-16 11:55
En sak som jag tror inte togs upp igår under Sevilla matchen var varför publiken viftade med vita näsdukar vid matchstart? Det vart ett jäkla liv, var det en protest mot något eller är det någon som vet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-16 11:38
Katalano Tränarens spelsätt kräver en hel del energi, dom behöver få några enkla matcher på bena och inte springa sig slut varje match. Blir dom mer effektiva så är dom helt klart att räkna med. Jag tror faktiskt att dom kommer prioritera ligan just för att göra en " Leicester".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 11:31
neymar JR

Så är det absolut. För att spinna vidare lite på Sevilla och titelchanser så känns det som att de inte har en tillräckligt bred trupp med kvalité för att fajtas i både CL och i ligan. De kommer att behöva prioritera lite för att inte matcha sina spelare alltför hårt under vissa perioder. Jag gissar på att de satsar på Champions League eftersom de är ett förbaskat bra cuplag och har vunnit Europa League 3 år i rad, vilket är helt sjukt egentligen.

Man ska dock inte underskatta dem i ligan heller. Även om de skulle prioritera CL så kan de hänga med i toppen av ligan med lite flyt och då mot slutet av säsongen, med blodad tand, så kan vad som helst hända.
Barcelona neymar JR
2017-01-16 11:18
Katalano Omöjligt att hålla koll på allt, det är för mycket fotboll. Det är för enkelt att följa flera lag att man förväxlar det mesta. Skyller på viasat som pumpar ut för mycket fotboll :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-16 11:11
@neymar JR:


My bad. Jag tänkte på att de inte kommer kunna försvara sin titel i Europa League i år igen och hade för mig att de åkt ut ur Champions League. Klantigt.

Med tanke på detta så förändras min åsikt om dem som titelutmanare lite. Få se hur länge de orkar följa med i toppen av ligan när de också har CL att tänka på. Räknar med att de slår ut Leicester också.
Barcelona neymar JR
2017-01-16 11:11
Sevilla saknar den självklara målskytten för att vara med hela vägen. Jovetic har fått en drömstart men inget man vågar lita på ännu. Vietto och ben yedder (namnet) är för ojämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-16 11:06
Sevilla spelar åttondel mot Leicester?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: