/spanien/barcelona/forum/5086.aspx/spanien/barcelona/forum/5086.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2014-05-03 21:21
Det börjar hetta till i B-lagsmatchen nu, ett stolpskott var av lagen.

Snart dags för Adama och Munir att komma in. Gissar på att Espinosa och Dongou får kliva av.
Barcelona Besviken på Barca
2014-05-03 21:18
Vad gäller tränarfrågan ryktas det ju om att Luis Enrique ska ta över efter Tata. Ett mycket dåligt val i så fall enligt mig. Vi behöver en tränare som inte har några band till klubben sedan tidigare. Dessutom en tränare med riktig pondus som vågar och har mandat från styrelsen att ryta till när allt för många bara lunkar runt. Diego Simeone hade ALDRIG ACCEPTERAT så loj inställning som Messi visat upp i allt för många matcher.

Angående ersättare för Xavi. Hur kunde man vara så korkade att man sålde Thiago för 25 miljoner euro utan att plocka in en ersättare - tjänstefel!

Avslutningsvis. Är den nuvarande ledningen kapabel att vidta de åtgärder som krävs? Mycket osannolikt, tyvärr.
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 21:17
En spelare i cordoba har fan grått skägg haha! Han är säkert bara 30 år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Besviken på Barca
2014-05-03 21:07
Vad är det då som ska ändras? Enkelt uttryckt - spelet måste bli mycket rakare, snabbare och mindre förutsägbart .Även om man vill vara spelförande skadar det faktiskt inte med att bryta mönstet ibland Vi måste ha mer spelare som löper i djjupled, vi måste ha en renodlad center, vet i katten hur många gånger man vräkt ur sig glosor senaste 2 åren när det inte finns en kotte inne i straffområdet, det höga presspelet måste tillbaka med.

I de bakre leden, a det har varit en smärre katastrof under lång tid nu där en mycket stor del av skulden måste läggas på klubbledningen som inte förstärkt.

Ja, sen måste vi också vara ärliga och se sanningen. Xavi är en legend i klubben, han har varit en makalös spelare men ska vi bygga upp något nytt, ja då är det dags att han stiger åt sidan nu och lämnar över till nya krafter.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 20:54
Förstår mig inte på den här ledningens plan. Man nedgraderar sig genom att sälja Thiago. Kunde de inte se ett år framåt att klubben behöver en förändring och räkna med honom som framtiden? Det är som att Madrid ska sälja Jese till Chelsea för 25 miljoner euro och inte ens köpa någon. Jag blir inte klok på de.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Besviken på Barca
2014-05-03 20:53
Ångående spelsystemet:

Ja, vi ska behålla grundidén med mycket bolinnehav, det är något av klubbens DNA. Men det måste utvecklas. Posession spelet som det tillämpats de senaste säsongerna är dödfött och inser inte klubbledning och Xavi det, ja då är vi riktigt illa ute. Får nästan panik när man läser Xavi pladdra smörja om at det "är detaljer som inte stämmer". Håller klubben på att bli en sekt (vad gäller synen på spelsystemet), eller vad händer egentligen?
Barcelona Besviken på Barca
2014-05-03 20:47
Har inte skrivit här på flera år nu men nu kan jag inte hålla mig borta längre.

Jag har hållt på Barcelona i 20 år men sällan varit så besviken som idag. Så uppgivet, så uddlöst. Visserligen har trenden varit nedåtgående under flera års tid men det vi bevittnade idag visar att krisen är akut. Och det finns inget som helst hopp om en vändning så länge det inte sker en rejäl föryngring av truppen. Jag börjar mer och mer förlika mig med att det kommer ta flera år till innan vi har ett riktigt storlag igen.

Angående supporterskapet. Ja, vi ska stötta spelarna men min kärlek till spelarna är till skillnad från en del här inne inte villkorslös. Jag kräver nämligen väldigt mycket om man håvar in 100 miljoner spänn/år (eller ännu mer) för att sparka boll. När Messi går och lallar runt (och många andra för den delen med) är det de som spottar på oss supportrar inte de som eventuellt bojkottar resten av säsongen.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 20:44
Affärsmän, ekonomer och advokater styr vår klubb för att de har pengar. Sånt folk kan man anställa precis som kockar. Vår klubb ska styras av forbollspelare som har kompetensen om vad ett lag behöver. Det är min åsikt. Jag har noll förtroende för den här ledningen. Längtar till Laporta, Cruyff och Pep kommer tillbaka i styrelsen innan den här ledningen förstör mer än vad de redan har gjort. Den här fetta sportchefen som ska styra vår klubb är en inkompetent nolla som inte kan ett dugg.
Postat via SvenskaFans-appen
El Conejo
2014-05-03 20:31
@KarmaIsAKaranka:


Finns inget hopp för dig, du är fan helt vilse
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-03 20:30
"@barcastuff: Barcelona have made 29 crosses in the game against Getafe, more than in any other Liga home match this season #fcblive [via opta]" Vi har blivit United!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-05-03 20:25
hahaha asså han är sjuk!! haha bästa tänkte att det muntrar lite iaf ;)
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 20:08
Tycker att b-laget ska fp spela på camp nou och a-laget ska lira på miniestadi. Dom har gjort sig förtjänta av det;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-05-03 20:06
Länken till B-laget verkar vara offline, här kommer en ny.
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 20:06
Never mind, det funkar nu :P
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 20:05
Någon som kan länka till b-lagets match? länken på goatd.net funkar inte och inte heller på bet365 och wizwig har inte ens matchen där :(
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-03 20:00
Kan inte dem här lata fansen visa sitt missnöje och inte bara nöja sig, kräv ett nyval för fan detta håller inte, vem vill gå genom en hel sommar med människor som inte vet vad dem sysslar med?

Barcelona Sir Alexis
2014-05-03 19:54
@Vampíro:


Haha tänk så blir det ingen mittback den här sommaren heller..
Oh d humanity
Barcelona NoGo™
2014-05-03 19:54
Deulo in för Everton!
Barcelona Vampíro
2014-05-03 19:42
Zubi fick sparken från Athletic Club, kolla bara hur det låter. De har typ 5 spelare att välja mellan varje säsong och ändå kunde han inte övertyga. Han misslyckades i klubben som endast får värva baskiska spelare och nu han sportchef för en av världens största klubbar. Barça logic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-03 19:38
Får er som vill se Yaya briljera så har ni länken här.
Så saknad!
Barcelona filosofen21
2014-05-03 19:38
Jag vet inte om jag håller med om att vi behöver göra några större förändringar. Snarare att vi gjort förändringar till det sämre (i jämförelse med hur det såg ut 09-11). Vårt press spel existerar inte, detta plus det faktum att vi spelar med en renodlad mittback (Pique eller Bartra) leder till ett bristande försvarsspel OCH ett bristande anfallsspel! Iochmed att vår erövringsprocess ändrats från en direkt återerövring till en mer passiv erövring påverkas vi både offensivt och defensivt. Detta då vi oftast vinner boll långt ner på plan och därför har väldigt många motståndare mellan vår bollhållare och motståndarnas mål. Jobbar vi istället med den höga pressen som vi tidigare såg kommer vi vinna boll tidigare och därmed få större ytor att spela på då färre motståndare är runt bollen. Detta är dock omöjligt så länge vår spets, och personen som ska sätta första press, är Lionel Messi. I försvar är vi en man mindre på plan då Messi sällan jobbar i defensiven, vilket leder till att motståndarna får det enklare att spela sig in bakom vårt anfall. Det leder i sin tur till att mittfältet måste trycka upp och hamnar på mellan hand och detsamma gäller backlinjen. Som jag ser på det är det vårt kollektiva försvarsspel som är vårt största problem och det första vi måste jobba på. Anfallsspelet kommer bli annorlunda då vi har ett fungerande kollektivt försvarsspel, då man har större tillit till sitt lag och därmed vågar göra det lilla extra offensivt och "chansa" med en dribbling eller en svårare pass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-03 19:37
the cameroonians (Barcelona) Hoppas vi får mer härligt spel från ungdomarna idag och att Adama och Munir får göra inhopp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-03 19:36
Missade matchen pga familje ärenden, men såg resultatet och jag skakar på huvudet återigen. Om det inte var klart innan så kan vi med all säkerhet kapitulera ligan då det står mellan Madrista lagen. Vad mer kan sägas som inte sagts, det saknas viljan och orken som inte finns där.

Bara att hoppas Atletico tar detta...
Barcelona Nemesis 10
2014-05-03 19:36
@One_LionelMessi:
Jo men precis som jag skrev så behövs det värvas en del och samtidigt måste vi ta upp några talanger från La Masia. Bara vi förstärker defensiven har vi redan där vunnit mycket. Skulle jag varit Zubi hade jag sålt Dani Alves, sagt till Xavi att hans tid som startspelare i Barca är över, sålt Song, Pedro och kanske Masherano om man fick bra erbjudande. Sen hade jag värvat, 2 mittbackar, 1 högerback, 1 mittfältare och 1 anfallare. Målvakt verkar vara klart sen behövs nog en ersättare till Pinto. Utöver det hade jag tagit hem Rafinha och tagit upp ett par spelare från B laget som Adama och Munir typ. Det är ungefär 10 spelare sammanlagt som kommer in till laget och det borde vara väldigt uppfriskande!
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-05-03 19:36
Nu när vi ändå är igång med Zubi...
Barcelona the cameroonians
2014-05-03 19:35
Klockan 20.00 spelar Barcelona B hemmamatch mot Córdoba.

Startelvan;

Masip
Patric, S. Gomez, Edgar Ié, Grimaldo
Edu Bedia, Samper, Espinosa
Sandro, Dongou, D. Suarez

Notera att Patric är tillbaka i startelvan vilket gör att Edgar Ié går in i mitten och förpassar Bagnack till en plats utanför truppen.

Bänken;
Bañuz, Ilie, Babunski, D. Nieto, Lucas, Adama och Munir

Motståndarna parkerar för närvarande på en 9:e plats 7 poäng efter Barca, och kämpar för att nå en kvalplats.

Stream finns här nedanför.
Barcelona J.Gamper
2014-05-03 19:33
Man blir frustrerad och ledsen. Man vågar knappt hoppas längre.. Ser inte ljust ut den kommande säsongen. Man hoppas ju på en effektiv renovering och utveckling utav spelet men hur stor är chansen till det?

Hoppas att vi alla har fel och att någonting gott händer under sommaren
Barcelona NoGo™
2014-05-03 19:26
@Rambla~

Skrämmande..

#JuntaDimision
Barcelona Barcelona!!
2014-05-03 19:25
Nemesis 10: Du nämner att real har ändrat lite i sitt sätt att spela, detta kommer dock aldrig hända i Barca då dom vägrar ändra någonting i sin filosofi. Jag tycker inte att Barca ska sluta spela possesionspel men man måste utveckla det. Alla andra lag har fattat hur man ska göra för att stoppa denna typen av spel, det såg man även på Bayern i Champions League.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona One_LionelMessi
2014-05-03 19:24
Nemesis10.. du kan inte jämföra oss med real madrid, real har haft hungern hela tiden eftersom dom vill vinna den där 10:nde CL , medans våra spelare är mätta.. dom har ingen motivation längre.. nytt blod måste in så enkelt är det!!! ta in vilken tränare som helst, med det här truppen så kommer dom inte komma långt , bra 11 men svag bänk!! man tar in sergio roberto i en kvartsfinal bara det säger sitt!
Annons: