/spanien/barcelona/forum/5079.aspx/spanien/barcelona/forum/5079.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona NoGo™
2014-05-24 09:21
Barcelona are working on 3 transfers: Real Sociedad goalkeeper Bravo, Valencia defender Mathieu, and Atletico midfielder Koke. [sport]

De blir Mathieu ist haha....Hoppas sport är ute o cyklar.
Barcelona Barca Barca
2014-05-24 09:14
Intressant nyhet angående kommande kapten. Verkar som Lucho ska göra en röstning om vilka som ska få vara kaptener i laget och som jag själv förutspådde så är Mascherano en av kandidaterna. Visst har Mascherano inte varit länge i klubben, som andra kandidaterna, Messi, Iniesta, Xavi, Pique och Busquets, men Mascheranos inställning och 100 procent i varje duell är rena ledar egenskaper rakt av. Ända problemet är att han inte kommer vara en given startman då han verkar bli backup till mittfältet igen som han var i sin första säsong. Hur som helst, jag hopppas våran general stannar kvar, det är jätte viktigt. Lika viktigt som att förstärka laget är det minst lika viktigt att inte tappa dom få eller kanske den ända krigaren vi har kvar i laget.
Barcelona Diar Shekha
2014-05-24 08:50
Kan någon förklara för mig varför Mangala är ens på tapeten för FC Barcelona? Vad gör han som är speciellt? Jag har sett honom i flera matcher i år, både CL och EL och han har verkligen inte varit så bra som Porto och andra försöker få till. Jag tror inte ens att han är given i Landslaget bredvid Varane. Han är som en duglig spelare, inte mer än så! Bara för att Porto sätter höga klausuler på spelare betyder det inte att de är värda pengarna. Porto är den sista klubben vi ska värva från, det är farligt att göra affärer med de och sen så har de ingen i dagsläget som vi behöver just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-24 05:04
Ang Marquinhos ryktet: Nu ska det visserligen sägas att jag faktiskt inte har en sådär jätte bra koll på honom men personligen är han inte bland mina första val till att förstärka backlinjen. Jag eftersträvar mittbackar med styrka där bak. Mittbackar som Benatia, Hummels, Mangala osv som kan trycka ifrån sig en centrertank. Marquinhos är väl inte mer än 183 lång, inte alls sådär jätte mycket längre än Mascherano. Nu är visserligen Thiago Silva precis lika lång han själv men jag vill ha långa spelare där bak, med styrka. Marquinhos kanske blir världens bästa back i framtiden och täpper till käften på mig men just nu är han ingen spelare som kommer få mig att bara "yeeeees" ifall vi köper honom. Benatia, Hummels, Mangala och Laporte ligger alla före på min lista.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2014-05-24 03:46
det här är till alla haters, lycka till o hitta en sån högerback....montoya klarar itne ens 20% av det dani gör. jag säger ba tappar vi denna kille utan värva en som axlar hans roll( syftar på högerkanten) så kommer vi att tappa en dimension. enligt mig värva cuadrado o skola om till barca högerback o det är jävligt offensivt haha. men skulle jag få välja så vill jag att dani stannar. montoya har inget med världstoppen o göra
Barcelona grande puyol y pep
2014-05-24 03:28
( Xaviesta ) (Barcelona) Jag håller med dig om att det blir väldigt klurigt att utse kapten nu när puyi, v.v och eventuellt xavi inte kommer spela kvar nästa säsong. men att messi skulle bli kapten (inte helt omöjligt) tycker jag är fel väg att gå eftersom han är den spelare som på senare tid kämpat minst och visar minst känslor i startelvan. att utse ter stegen som kapten ser jag som högst osannolikt, inte för att han inte har rätt pondus men för att han troligtvis har begränsad spanska och det skulle kännas konstigt med ett nyförvärv som kapten i patriotiska barcelona. men jag tror att xavi kommer vara kvar men få begränsat med speltid så han lär vara förste kapten, sen känns pique närmast att vara andrekapten i brist på spelare som har den rätta glöden. jag har ingen vidare koll på på de backar som ryktas in men det lär LE ha, annars hoppas jag på hummels så som han presterar i stormatcher. vidare hoppas jag på koke och gundogan. anfallet tycker jag vi klarar oss galant med materialet vi har tillgängligt (100 mål i ligan en säsong där messi gjort under 30 så där har vi även sparkapital). skulle LE insistera på en center forward så vore kanske demba ba eller benteke skulle vara ett alternativ eftersom båda är giftiga i straffområdet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-05-24 03:04
The Reporter Luiz var ju helt klar för oss enligt dig, du måste nog känna dig jävligt förkrossad nu då dina vattentäta källor inte levde upp till förväntningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-05-24 02:40
Man försökte redan förra säsongen. Barca kontaktade Varanes agenter men han sade nej. Han vill lyckas i Madrid och ge tillbaka förtroendet han fick av dom.
Utgångsklausulen är på 30 miljoner.

Källa. ABC och Marca.
Barcelona God is a five letter word - Messi
2014-05-24 02:27
Satt och kollade lite på Chelsea's forum, alla där verkar vara överrens om att Varane har en 20m utångsklausul? Varför försöker man inte isåfall? Madrid kan väll inte säga något om man löser klausulen? Mycket möjligt att han redan är en Madrid-grabb och inte vill, men prova kan man ju =)
Barcelona LeoMessi
2014-05-24 01:48
Canaletes (Barcelona) Självklart så är det inte garanterat att han blir the next big thing. Men potentialen finns där och om han fortsätter att utvecklas så finns det en god chans att han kan bli något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-05-24 01:48
Laporte/marquinhos - benatia/hummels Jag ser gärna att duon laporte och benatia kommer. Laporte har enligt mig större potential än marq, och känner redan till la liga. Summan på laporte är väl densamma som på marq skulle jag tro, kanske någon miljon € mer. Benatia istället för hummels då jag tycker pique redan besitter de egenskaper hummels gör, men vi saknar en ledare och en tuffing, och det har vi i benatia. Ingen aning om summorna för respektive spelare men tror nig den skulle ligga på runt 30-35
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-05-24 01:46
haha! Munir verkar riktigt lovande, kul för alla marockaner i Spanien haha.

Men vill inte få så höga förhoppningar på honom. Sens man följt Barca har hur många som helst "The Next Big Thing" slutat med flopp.
Barcelona Acrobat
2014-05-24 01:44
Väldigt goda nyheter att David Luiz är klar för PSG. Jag tror inte att att han hade varit en bra värvning för Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-05-24 01:41
Barca Barca Ja föredrar väl iof hellre att man förhandlar om priset än att göra som PSG och slänga ut ett löjligt överpris med pengar som PSG i det här fallet inte ens har... Vi hade också kunnat lägga upp €50M för Luiz för att få en snabb affär, men värt det eller? Knappast!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-24 01:40
Haha Sanabria alltså, tro fan att killen ångrar sig nu. Han är inte saknad iaf! Tycker faktiskt Munir har imponerat mer i b-laget än han gjorde. Jag tror att Munir kan bli riktigt jävla bra. Han är hal som en ål och en riktig måltjuv!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-05-24 01:30
Grabbar! Historia skrivs nu då Sanabria (han som trodde sig vara större än klubben) gör debut för Romas A-lag mot mäktiga Orlando City som huserar i USA's 3:e division.
Barcelona Canaletes
2014-05-24 01:07
hahaah det här är silly season. 90% här inne gav redan Luiz som klar för Barca och alla hade sin sak att säga. Att han inte platsar, att det inte är rätt speltyp, för dyr etc

En vecka senare är han klar för PSG och ryktet startades på morgonen.
Barcelona Gio Style
2014-05-24 01:05
Apropå Marquinhos som är på väg till Barcelona för att förhandla...
Låter jävligt skumt då han är mitt uppe i en u20-turre med Brasilien.
Borde väl om något vänta tills den e klar innan han åker iväg på kontraktsförhandlingar? Låter väldigt ologiskt i min värld iaf.
Barcelona grande jw
2014-05-24 00:46
Frågan är väl dock om Lucho kan få bukt på lagets trötta och långsamma rörelsemönster. Tata Martino gillade nog argentinska barbecues lika mycket som Messi. Kändes väldigt slappt på träningarna. Lucho sägs ju vara riktigt hård och om Cesc kommer i bättre form är han någon som kan stanna karriären ut på Barcelonas mittfält.
Barcelona Nemesis 10
2014-05-24 00:42
Leo y Cesc Håller med, skulle vara synd att sälja Cesc men tyvärr så tycker inte jag att han håller måttet. Jag kollade nån intervju ett tag sen med Cesc då folk som kände han fick beskriva hur han är och vad han gillar att göra och alla sa samma sak " Cesc älskar att sova och gillar att sova på dagarna bland annat" och det tycker jag reflekterar lite hans rörelse på planen. Han är lite för seg precis som nån som har sovit alldeles för mycket. Visst har det med självförtroendet och sånt också att göra men faktum kvarstår att han alltid har levererat på hösten men underpresterat på våren. Kan man få 50 milj euro för Cesc tycker jag att man ska sälja och sen gå all in på Koke (drömvärvning).
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-24 00:31
@barcastuff: English club Man United want to sign Barcelona midfielder Cesc Fabregas (27) this summer. They are preparing a 50M bid. [daily star] Vore lite synd att sälja Cesc, känns som att han kan axla Xavis roll på mitten om han bara blir lite smidigare i kroppen så att han kan behålla bollen och lugna ner tempot och höja när situationerna uppstår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2014-05-24 00:31
English club Man United want to sign Barcelona midfielder Cesc Fabregas (27) this summer. They are preparing a 50M bid. [daily star]

Sälj Fabregas och köp Mathieu med dom pengarna
Barcelona Barca Barca
2014-05-24 00:27
@Heisenberg:


Varför ska det inte gå tyst och fort ?

PSG: Tjena Abramovich vi är sugna på att köpa David Luiz
Abramovich: Han kostar 45€ miljoner.
PSG: Okey, vi betalar 45€.
Abramovich: Tack. Ni får börja förhandla med spelaren.

PSG: David Luiz, vi vill köpa dig, hur mycket vill du ha i lön ?
Davis Luiz: 2€ i veckan.
PSG: Okey det ska du få

Officiellt: David Luis är klar för PSG

Vill du veta hur det går när Barca vill köpa nån ? eller kanske när roma vill köpa nån ?

Barca: Abbe (smeknamnet till abramovich)Chelsea vi vill köpa David Luiz
Abbe: Punga ut 45€ miljoner
Barca: eee vi har inte mer än 25€ att ge
Abbe: glöm det då, ingen affär!!
Barca: okey 35 kan vi tänka oss.
Abbe: nej finns inte en chans
Barca: tyst i telefonen, Zubi lägger handen på luren så inte abbe hör och Zubi kollar mot bartomeu och säger: fan ska vi inte testa Mascherano en säsong till ?

Tidningar dagen efter: Barca ute efter Luiz, affär kanske snart klar. Eller kanske inte, vi vet inte. Rykten, rykten rykten

Du förstår, med pengar löser allt sig :D
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-05-24 00:26
Om jag var Barca skulle lägga allt cash på två backar, och en billigt anfallare, låta alla andra stanna kvar, Det e ju bara backlinjen vi blev sårade In med benatia och marquinhos, bingo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2014-05-24 00:24
BAGNACK & DONGOU

Ja det måste ske nånting, gör inte uefa nånting nu så tappar jag tron på dem helt och hållet.
Barcelona Mido
2014-05-24 00:21
tycker inte ni att Marquinhos är lite för klen/smal? vi behöver nån med lite tyngd
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-05-24 00:18
Barieta (Barcelona) Känslan om de blev avstängda från CL nästa år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-05-24 00:16
Tror knappast att Marquinhos är bättre att ha i försvaret än Luiz. Luiz har erfarenhet och rutin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-05-24 00:16
@The Reporter:


Skämtar du eller? Att han valde PSG framför alla andra klubbar visar väl bara vilken plastkaraktär och hur opassande han faktiskt är för Barca. Jag är överlycklig över att PSG köpte legoknekten till överpris och besparade oss 30-40 miljoner. Hela Chelseaforumet jublar ju.
Barcelona Blaugrana91
2014-05-24 00:14
>The Reporter< Okej? Både Benatia och Marquinhos är betydligt bättre defensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: