/spanien/barcelona/forum/507.aspx/spanien/barcelona/forum/507.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-17 15:02
El pistolero Själv vill jag inte ha en tränare som står vid sidlinjen och fladdrar omkring som en mås. Hjälper knappast spelarna utan kan enbart tända till publiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 14:53
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Nu ska vi inte kasta allt för mycket skit på honom. Han hade inte mycket att jobba under betalningen av den nya arenan, sedan dess har det dock växt upp en förlorar mentalitet i Arsenal. Har du Messi, Neymar, Suarez, pique, busken, Alba, gomes, iniesta och en mängd av talanger så blir det annorlunda. Wegner har ju knappt haft några krav på sig senaste tiden. Ge han ett 3 års kontrakt och få honom att spela in talanger, perfekt när xavi börjar bli redo. [/QUOTE] Ny arena eller ej, fotbollen i Arsenal blir sämre för varje säsong o det måste också bero på hans taktiska färdigheter. Sen är han väldigt lugn av sig. Vill ha en med passion som tänder till laget något extremt. Jag tar gärna Wenger om valet står mellan honom och någon som Valverde. Ser helst Sampaoli dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 14:47
Sampaoli on Barcelona rumours: "Who knows what can happen tomorrow" Han sa detta nyss. Om det inte är att erbjuda sig själv, då vet jag inte what is.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-02-17 14:45
Wenger har jag otroligt svårt för. Visst, han är en jäkel på att ge talanger chansen men är det inte lite väl mycket fokus på talanger från hans sida? Många talanger han har tagit upp i Arsenal har stagnerat och utvecklats till spelare som egentligen inte håller nivån för dom önskningar Arsenalfansen har på klubben. På så sätt har Wenger oxå valt att inte värva in direkta klasslirare och därefter fått ett lag som klarar max topp fyra i PL. Dessutom har han en förmåga att skylla ifrån sig. Lägg därtill hans lugna och stillasittande ledarstil. Vi behöver väl någon med energi och karisma på bänken?

Nej, förlåt mig, men Wenger vill jag inte under några omständigheter se i Barca.
Barcelona Katalano
2017-02-17 14:39
Wenger lyfts in i diskussionen om näste tränare. Intressant. Han har jag inte ens haft på kartan själv vilket beror mest på just det faktum att Arsenal haft en sådan förslorarmentalitet. Åh andra sidan så är det ingen hemlighet att han förespråkar ett snabbt passningsspel och därför sneglat mot just Barca i många år. han är dessutom duktig på att ge unga talanger chansen vilket ni andra redan varit inne på. Jag avfärdar inte honom som tänkbar ersättare ännu, men jag föredar andra alternativ.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-17 14:22
El pistolero Nu ska vi inte kasta allt för mycket skit på honom. Han hade inte mycket att jobba under betalningen av den nya arenan, sedan dess har det dock växt upp en förlorar mentalitet i Arsenal. Har du Messi, Neymar, Suarez, pique, busken, Alba, gomes, iniesta och en mängd av talanger så blir det annorlunda. Wegner har ju knappt haft några krav på sig senaste tiden. Ge han ett 3 års kontrakt och få honom att spela in talanger, perfekt när xavi börjar bli redo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 14:17
Wengers sätt o spela fotboll är way past it. Men med tanke på vad han kan ge oss i talangutveckling, så hade det varit intressant på nåt sätt. Han klår ju Lucho taktiskt ändå, även om det inte är världens bedrift. Mina topp 3 val: 1. Sampaoli 2. Sarri 3. Wenger
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-02-17 14:16
Lucho har gjort sitt för Barca, det bästa är helt enkelt att lämna efter säsongen. Han hade kanske inte lika bra tränarkarriär som Pep men det är klart mer än godkänd efter snart 3 årstid. Hade han satsat mer på la masia så hade vi inte behövt värva t.ex spelare som Digne , Gomes etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-17 14:10
Hade det varit fel att ha wegner som tränare? Han bör ha en hel del respekt och en som verkligen satsar på ungdomar. Tänk han och la masia = drömmen? I Barcelona får han krav på att vinna och inte enbart delta i cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-17 13:54
Förhoppningsvis kan vi få se den här versionen av Gomes nästa säsong med en kompetent tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-17 13:51
Jag håller med dags att höja nivån, här inne!
Barcelona Barclasico
2017-02-17 05:50
Luis Enrique was to talk to Barça about his renewal sometime after March 8th but because of the 4-0 loss, the meeting is postponed [sport]

Ooh neeej.. det här låter inte bra.
Barcelona Lionel Messi n10
2017-02-17 00:03
Dessa spelare hade jag velat faktiskt se Barca sälja till sommaren och då snackar jag om, Rakitic, Gomes, Arda, Matheiu. Rakitic och Arda och möjligtvis Gomes kan vi få en bra slant för om vi säljer dom till rätt klubbar vilket kan öppna till ett köp av Veratti till exempel. Det är väldigt drygt snacka värvningar nu men detta tröga mittfält som inte kan skapa nåt eller lösa upp matchen är för dåligt för Barca vi behöver förstärka.

Iniesta är en kreatör men han har tyvärr varit mycket skadad och börjar komma upp till åldern så hade varit perfekt med en värvning av Veratti eller Thiago till sommaren som underlättar för honom. Högerbacks platsen kan förstärkas men samtidigt så hoppas jag vi får se Vidal vara vår number one i framtiden han har allt som kräva förutom lite förbättringar defensivt vilket kommer med tiden.
Jombi
2017-02-16 23:37
@S.Eto'o:


En (!!!!!!) dålig säsong skall alltså ändra faktumet att de spanska lagens har sett över tid dominerat i EL/CL menar?

Låt oss se ifall om trenden håller i sig under ytterligare 2-3 säsonger och jag är beredd att hålla med dig.
Barcelona Rambla~
2017-02-16 23:13
Blir fan upprörd att en tränare som Valverde ryktas ta över, medioker är han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-16 22:58
och så kul att Saint Etienne borta klacken sjunger o festar matchen igenom även när laget får stryck.
Barcelona Barcadinho.
2017-02-16 22:46
Kolla med ett öga på United o Rashford kom in precis.
Får mig att tänka på den korta diskussionen en del av oss hade om en annan talang Gabriel Jesus. Rashford levererade mål efter mål i början men nu är han mer på bänken. Bara ett ytterliggare bevis på hur svårt det är att förutse vem som kommer slå sig till en färdig världs spelare. En del som Reshford behöver en mognad period först.
Viktigt att tänka på när man tittar på talangerna i La Masia, vem o när ska en viss spelare få chans, om ens.
Tänker också på Pogba. Ferguson trodde inte på honom när han var yngre, Pogba bestämde att lämna till Juve. Tom den största av alla tränare kan missa talanger framför sin näsa. som sagt, det är svårt.
Barcelona Funeral Canticle
2017-02-16 22:46
@Tiki-Taka:

När du säger ordentlig vänsterback menar du på allvar att en etablerad vb vill bänka hos oss när vi har Alba?

Nu har Gomes inte gjort många glada, jag är något kluven kring honom han har framtiden framför sig men kommer han att utvecklas hos oss eller ska man skeppa iväg honom till highers bidder?

Ledningen måste rannsaka sig själva och gå efter spelare som passar in och inte panik värva. Nu måste de göra sig av med några och jag hoppas det inte är till rea pris.
Barcelona S.Eto'o
2017-02-16 22:41
Spaniens dominans ute i Europa ser ut att olyckligtvis ta slut.... Barcelona, Celta och villareal har skämt ut spanska ligan där alla tre blir nollade (villareal ligger under med 0-3 i skrivande stund".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 22:30
[QUOTE=Tiki-Taka]Hade även sålt andre gomes så fort som möjligt och Digne. Köpt en vettig vänsterback samt veratti [/QUOTE] Ge dom en till chans nästa säsong. Båda är unga. Verratti är omöjlig, iallafall kommande 1-2 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-16 22:21
Se reglerna. Dags att höja nivån nu. Spärr.

/mod
Tiki-Taka
2017-02-16 22:15
Hade även sålt andre gomes så fort som möjligt och Digne. Köpt en vettig vänsterback samt veratti
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-16 22:13
Bra El Pistolen angående Vitolo, men fel possition, det är högerbacken vi saknar honom som.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 22:11
Så Valverde eller Sampaoli? Vilket "svårt" val...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-16 22:08
Vad säger ni om detta nästa säsong; In: Sampaoli, Lemos, Samper, Aleña (uppflyttad) och Vitolo. Ut: Luis Enrique, Arda, Rakitic och Mathieu. Vitolo, en spelare som bör spela hos oss så snart som möjligt. Vi saknar fart på kanterna i sista tredje delen då bara Ney erbjuder det numera o han hade gett oss det. En otroligt bra ytter som kan spela på båda sidorna. Lemos känns som en mittback som Barça kommer värva i sommar till A-laget. Haft ögonen på honom ett bra tag. Rakitic och Arda ska bara bort i sommar. Kollar man på ålder o kvalité på dom två plus vilka pengar vi kan få in så är det ett självklart val. Mathieu? motivering överflödig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-02-16 21:50
Det Lucho måste göra nu är att ta tag i defensiven.
Vi måste spela med 3 innermittfältare centralt igen.
Våga flytta upp ytterbackarna i hålet bakom Messi och Neymar.
Mittbackarna måste hålla upp backlinjen och inte falla hela tiden. Konstellationen Pique och Umtiti fungerar inte för mycket alibi spel.
Defensiven är grunden till ett bra anfallspel. 4-4-2 spelet måste begravas omedelbart.

När vi har bollen i uppspelen är avsaknaden av Alves enorm.
Idag har vi tyvärr bara en uppspelspunkt och det är Neymar på vänsterkanten.
Det är enbart genom honom vi tar oss framåt i uppspelen.
Ska vi spela centralt eller genom högerkanten. Slutar det alltid med en lång eller halvlång boll, som Suarez och Messi felvända inte kan ta emot och kontring uppstår. Messi och Suarez spel felvända är bedrövligt.
Det här har självklart lagen scoutat och överbelastar våran vänsterkant.
Kolla första cup-semin mot Athletico när. Athletico spelar med 2 stycken högerbackar på högerkanten.
Om jag skulle kunna prata med Lucho skulle mitt förslag i uppspelen vara att Iniesta byter kant till högerkanten och hjälper Roberto och Messi i uppspelen.
Då skulle vi få mer variation och rörlighet, tror jag.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-16 21:39
Iniesta70 Det är ju det, så fort inte tränaren kan levererar resultat så kommer ledningen sparka honom. Tränarna är ju människor och vill inte gå runt och vara arbetslösa. Ledningen vill bara gå runt och visa upp troféer vid nästa sponsor förhandling. Logiskt tänkande så köper man spelare som kan "leverera" direkt istället för att utbilda och ge talanger chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-02-16 21:35
Själv känner jag lite mer än oro inför framtiden. 2021. Det är ett braaaa tag kvar för den sittande absoluta monarkin. Ser ingen framtid för youngbloodsen från LaMasia. Inte just nu iallafall. Känns som LaMasia blir nån form av hyr o köp ställe av unga lovande fotbollslirare som utvecklas till klasslirare i lag där dom får frodas med speltid och förtroende, sen köper man tillbaka dom för ett par hundra miljoner när dom anses "färdiga". Eller som nu, går på Jorge Mendes kroppsfinter och köper upp ett havererande Valencia. Tror knappast styrelsen tar in en tränare som är en nej-sägare, klart dom vill ha en ja-sägare, kommer lova den nya tränaren en massa pengar att köpa varumärken, spelaren som säljer en jävla massa tröjor, spelaren som ska rädda oss . Lär ju knappast låta Alena slussas in o växa till den spelare han kanske skulle kunna bli. Genvägar till titlar, då har man inte tid att vänta på att Alena ska lira som "Xavi" . Va tror ni förresten prognosen är att Roberto blir kvar efter sommaren? Som en reserv högerback, kanske? Tror ni han helt plötsligt lär få vara med och slåss om en mittfältströja, när vi pungat upp ex antal miljoner för nån hypade mittfältare som ska "göra't"? Tror ni han får lira nåt när vi köper en ny "Alves"? Nix pix. Blir troligtvis bänkad. Glömd. Såld. Atletico hemma, var bland de svagaste hemma matcher jag sett. Uruselt. På hemmaplan. Inget funkade, att vi gjorde en balja kan vi tacka vår lilla argentinare och vår skyttekung som sprang dit det luktade målchans och la in den. Sen mötte vi ett proppmätt Alaves som hade kungenscup finalen i huvudet och en kungenscup semi i benen. Såg snyggt ut med en 6-0 seger. Alla var bra. Gomes glänste, Snacka om att skenet bedrog. PSG matchen vill jag knappt kommentera. Men låt mig säga så här, den var barnförbjuden. En slakt jag aldrig sett på maken av Barca lirare. Min dotter fick sitta med en kudde framför ansiktet. Nästa skräckfilms festival i Barcelona kommer den " filmen" headlina. Censurerad! Nu möter vi Leganes till helgen. Vilken jäkla tur. Nu kan vi visa omvärlden att vi kan trixa med lädret. Skiter jag i. Mig lurar inte glasögonormen och hans posse'. Nej, blir Xaviestas hemmagjorda tidsmaskin med youtube o whiskey om man vill drömma sig bort. Att slå Leganes hemma tröstar inte mig. Att vinna med 6-0 mot Leganes tröstar inte mig.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-16 21:23
Med tanke på vilka vi har som truppspelare så är det ändå bättre att låta talangerna spela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-02-16 21:22
Jag tycker nog att 22 spelare bör man ha. Det kommer alltid skador och vi spelar i tre turneringar varje säsong. 18 känns väldigt tunt men visst det blir inte många chanser för talangerna annars.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: